Pokoke Melu

Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Pr:
Pokoke melu.., (melu sopo)
Yo melu kowe..
Pokoke melu.., (melu ngopo)
Yo ngopo wae..

Emoh ditinggal dewe,
Aku pingin ngetotke..
Emoh ning omah dewe,
Pusing..

Pokoke melu.., (melu ning endi)
Ning endi wae..
Pokoke melu, (melu piye)
Yo piya piye..

Dolan kok mangkat dewe,
Lungo kok dewe dewe..
Piye mbiyen janjine,
Melu pokoke melu
Melu..melu..melu..

Lk:
Gek ndang adus dik, adus kramas dik
Nganggo sampo opo nganggo sabun..
Panas panas mbok ojo ngalamun,
Ojo was was kowe ojo bingung..

Gek ndang dandan dik, gek ndang macak dik
Ayo takjak kowe ojo bingung..
Panas panas mbok ojo ngalamun,
Ngono wae kowe kok mutung..

Pr:
Pokoke melu.., (melu sopo)
Yo melu kowe..
Pokoke melu.., (melu ngopo)
Yo ngopo wae..

Emoh ditinggal dewe,
Aku pingin ngetotke..
Emoh ning omah dewe,
Pusing..pokoke melu..

reff :
Pr:
Pokoke melu.., (melu ning endi)
Ning endi wae..
Pokoke melu, (melu piye)
Yo piya piye..

Dolan kok mangkat dewe,
Lungo kok dewe dewe..
Piye mbiyen janjine,
Melu pokoke melu
Melu..melu..melu..

Lk:
Gek ndang adus dik, adus kramas dik
Nganggo sampo opo nganggo sabun..
Panas panas mbok ojo ngalamun,
Ojo was was kowe ojo bingung..

Gek ndang dandan dik, gek ndang macak dik
Ayo takjak kowe ojo bingung..
Panas panas mbok ojo ngalamun,
Ngono wae kowe kok mutung..

Pr:
Pokoke melu.., (melu sopo)
Yo melu kowe..
Pokoke melu.., (melu ngopo)
Yo ngopo wae..

Emoh ditinggal dewe,
Aku pingin ngetotke..
Emoh ning omah dewe,
Pusing..pokoke melu..

2 comments

  • Sip………. ketemu nang kene lirik POKOKE MELU.
    Jombang – kediri cuman selangkah, lan enten maleh nopo mboten koleksi lirik tembang jawi liane.

    Salam teng kota tahu kediri.

    • Nggih mbak suwun, sampun mampir wonten blog kulo, mugo -mugo kulo saget nulis tembang tembang jawi lintune, Insyaalloh, mung meniko sarono coretan kulo sakderenge tilem, ha.ha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *