Ojo Selingkuh (dhalang poer)

“OJO SELINGKUH” Versi Dhalang Poer ft. Iip

Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tego tegane mring bojo,
Kang mas mundut niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lo jeng murih genah karepku,
Timbang selingkuh harak luwik becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr: Opo ono mas
Tuladhane jebul wanito ngendi..
Lk:
Kene kene jeng
Kene kene lungguho tak sadu’i..

Lk:
Dyah sumbrodo garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokro wadi,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

reff:
Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tego tegane mring bojo,
Kang mas mundut niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lo jeng murih genah karepku,
Timbang selingkuh harak luwik becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr: Opo ono mas
Tuladhane jebul wanito ngendi..
Lk:
Kene kene jeng
Kene kene lungguho tak sadu’i..

Lk:
Dyah sumbrodo garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokro wadi,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

reff:
Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tego tegane mring bojo,
Kang mas mundut niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lo jeng murih genah karepku,
Timbang selingkuh harak luwik becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr: Opo ono mas
Tuladhane jebul wanito ngendi..
Lk:
Kene kene jeng
Kene kene lungguho tak sadu’i..

Lk:
Dyah sumbrodo garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokro wadi,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *