Janda Baru

“JANDA BARU” Versi Dwi Ratna feat Agung Juanda

Lk:
Deg-degan dhik dhik..

Deg-degan dhik dhik..
Deg-degan, jantungku deg-degan
Nalikane aku krungu kabare..
Ora nyono aku ora kecewo,
Opo bener sliramu wis pisahan..

Pr:
Tratapan mas mas..

Tratapan mas mas..
Tratapan, jantungku tratapan
Ora ngiro kepanggih kalih sampean..
Tak kiro sampean isih bujang,
Alah jebulane sampean dudho anyaran..

Lk:
Gethuk dhik..
Gethuke telo..
Yen wis pethuk dhik..
Ayo gek ndang ngopo..

Pr:
Tuku duku mas..
Neng kutho semarang..
Lagi ketemu
Kok wani pegang-pegang..

Lk:
Sabtu dhik..
Maleme minggu..
Duh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku..

Pr:
Menyang solo mas,
Tuku selendang biru..
Ojo sembrono
Najan aku janda baru..

Reff:
Lk:
Deg-degan dhik dhik..

Deg-degan dhik dhik..
Deg-degan, atiku deg-degan
Nalikane aku krungu kabare..
Ora nyono aku ora kecewo,
Opo bener sliramu wis pisahan..

Pr:
Tratapan mas mas..

Tratapan mas mas..
Tratapan, jantungku tratapan
Ora ngiro kepanggih kalih sampean..
Tak kiro sampean isih bujang,
Alah jebulane sampean dudho anyaran..

Lk:
Gethuk dhik..
Gethuke telo..
Yen wis pethuk dhik..
Ayo gek ndang ngopo..

Pr:
Tuku duku mas..
Neng kutho semarang..
Lagi ketemu
Kok wani pegang-pegang..

Lk:
Sabtu dhik..
Maleme minggu..
Duh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku..

Pr:
Menyang solo mas,
Tuku selendang biru..
Ojo sembrono
Najan aku janda baru..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *