Gelang Kalung

“GELANG KALUNG” Versi Ana

Gelang kalung sing tak tompo,
Ngelingake jamane semono..
Naliko biyen-biyene,
Tresno aku nganti sak lawase..

Opo kowe ra kelingan,
Janji pengen urip bebarengan..
Bendino amung tak roso,
Opo pancen sliramu ra kroso..

Opo sliramu ra getun,
Mung rekoso urip ono nggunung..
Bungah susah dilakoni,
Yen rejeki ono sing maringi..

Gelang kalung dadi saksi,
Mugo sliramu ra bakal nyidrani..
Wiwit ndunyo nganti akhir,
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir..

reff:
Gelang kalung sing tak tompo,
Ngelingake jamane semono..
Naliko biyen-biyene,
Tresno aku nganti sak lawase..

Opo kowe ra kelingan,
Janji pengen urip bebarengan..
Bendino amung tak roso,
Opo pancen sliramu ra kroso..

Opo sliramu ra getun,
Mung rekoso urip ono nggunung..
Bungah susah dilakoni,
Yen rejeki ono sing maringi..

Gelang-kalung dadi saksi,
Mugo sliramu ra bakal nyidrani..
Wiwit ndunyo nganti akhir,
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir..