Bojo Loro (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Kroso sepet empinge mlinjo,
Sirah mumet dhik nduwe bojo loro..
Mikir sing enom mikir sing tuwo,
Ro karone podho le tresno..

Cekut-cekut mumet temenan,
Ati bingung dhik le mbagi katresnan..
Butuhe akeh duwit pas-pasan,
Tanggal enom wis kebingungan..

Mrono-mrene saben ndino,
Iki mrene sesuk’e mrono..
Bojo enom mung sedelo,
Bojo tuwo nggondheli clono..

reff:
Kroso sepet empinge mlinjo,
Sirah mumet dhik nduwe bojo loro..
Mikir sing enom mikir sing tuwo,
Ro karone podho le tresno..

Cekut-cekut mumet temenan,
Ati bingung dhik le mbagi katresnan..
Butuhe akeh duwit pas-pasan,
Tanggal enom wis kebingungan..

Mrono-mrene saben ndino,
Iki mrene sesuk’e mrono..
Bojo enom mung sedelo,
Bojo tuwo nggondheli clono..

reff :
Mrono mrene saben ndino,
Iki mrene sesuk’e mrono..
Bojo enom mung sedelo,
Bojo tuwo nggondheli clono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *