Bojo Loro (didi kempot)


Didi-Kempot_22
Versi: Didi Kempot

Kroso sepet empinge mlinjo,
Sirah mumet dhik nduwe bojo loro..
Mikir sing enom mikir sing tuwo,
Ro karone podho le tresno..

Cekut-cekut mumet temenan,
Ati bingung dhik le mbagi katresnan..
Butuhe akeh duwit pas-pasan,
Tanggal enom wis kebingungan..

Mrono-mrene saben ndino,
Iki mrene sesuk’e mrono..
Bojo enom mung sedelo,
Bojo tuwo nggondheli clono..

reff:
Kroso sepet empinge mlinjo,
Sirah mumet dhik nduwe bojo loro..
Mikir sing enom mikir sing tuwo,
Ro karone podho le tresno..

Cekut-cekut mumet temenan,
Ati bingung dhik le mbagi katresnan..
Butuhe akeh duwit pas-pasan,
Tanggal enom wis kebingungan..

Mrono-mrene saben ndino,
Iki mrene sesuk’e mrono..
Bojo enom mung sedelo,
Bojo tuwo nggondheli clono..

reff :
Mrono mrene saben ndino,
Iki mrene sesuk’e mrono..
Bojo enom mung sedelo,
Bojo tuwo nggondheli clono..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lcuuqlcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bojo Loro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:01.09]Bojo Loro
[00:22.09]Versi : didi kempot
[00:25.09]
[00:28.09]>>>
[00:29.09]>>
[00:30.09]>
[00:31.09]Kroso sepet empinge mlinjo,
[00:36.99]Sirah mumet dik nduwe bojo loro..
[00:43.18]Mikir sing enom mikir sing tuwo,
[00:50.40]Ro karone podho le tresno..
[00:56.25]Cekut cekut mumet temenan,
[01:02.03]Ati bingung dik le mbagi katresnan..
[01:09.19]Butuhe akeh duwit pas-pasan,
[01:15.62]Tanggal enom wis kebingungan..
[01:21.78]Mrono mrene saben ndino,
[01:28.58]Iki mrene sesuk’e mrono..
[01:34.40]Bojo enom mung sedelo,
[01:41.03]Bojo tuwo nggondheli clono..
[01:45.95]
[01:48.06]==didi kempot, bojo loro==
[02:07.06]
[02:10.06]>>>
[02:11.06]>>
[02:12.06]>
[02:13.06]Kroso sepet empinge mlinjo,
[02:17.56]Sirah mumet dik nduwe bojo loro..
[02:25.02]Mikir sing enom mikir sing tuwo,
[02:31.48]Ro karone podho le tresno..
[02:37.73]Cekut cekut mumet temenan,
[02:43.29]Ati bingung dik le mbagi katresnan..
[02:50.40]Butuhe akeh duwit pas-pasan,
[02:56.71]Tanggal enom wis kebingungan..
[03:03.46]Mrono mrene saben ndino,
[03:09.70]Iki mrene sesuk’e mrono..
[03:16.03]Bojo enom mung sedelo,
[03:22.22]Bojo tuwo nggondheli clono..
[03:27.34]
[03:50.89]>>>
[03:51.89]>>
[03:52.89]>
[03:53.89]Mrono mrene saben ndino,
[04:00.31]Iki mrene sesuk’e mrono..
[04:06.45]Bojo enom mung sedelo,
[04:12.63]Bojo tuwo nggondheli clono..
[04:17.79]
————-
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s