Bojo Loro (didi kempot)

“BOJO LORO” Versi Didi Kempot

KROSO SEPET EMPINGE MLINJO,
SIRAH MUMET DHIK NDUWE BOJO LORO..
MIKIR SING ENOM MIKIR SING TUWO,
RO KARONE PODHO LE TRESNO..

CEKUT-CEKUT MUMET TEMENAN,
ATI BINGUNG DHIK LE MBAGI KATRESNAN..
BUTUHE AKEH DUWIT PAS-PASAN,
TANGGAL ENOM WIS KEBINGUNGAN..

MRONO-MRENE SABEN NDINO,
IKI MRENE SESUK’E MRONO..
BOJO ENOM MUNG SEDELO,
BOJO TUWO NGGONDHELI CLONO..

REFF:
KROSO SEPET EMPINGE MLINJO,
SIRAH MUMET DHIK NDUWE BOJO LORO..
MIKIR SING ENOM MIKIR SING TUWO,
RO KARONE PODHO LE TRESNO..

CEKUT-CEKUT MUMET TEMENAN,
ATI BINGUNG DHIK LE MBAGI KATRESNAN..
BUTUHE AKEH DUWIT PAS-PASAN,
TANGGAL ENOM WIS KEBINGUNGAN..

MRONO-MRENE SABEN NDINO,
IKI MRENE SESUK’E MRONO..
BOJO ENOM MUNG SEDELO,
BOJO TUWO NGGONDHELI CLONO..

REFF :
MRONO MRENE SABEN NDINO,
IKI MRENE SESUK’E MRONO..
BOJO ENOM MUNG SEDELO,
BOJO TUWO NGGONDHELI CLONO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *