Bojo Loro (didi kempot)


Versi: Didi Kempot

KROSO SEPET EMPINGE MLINJO,
SIRAH MUMET DHIK NDUWE BOJO LORO..
MIKIR SING ENOM MIKIR SING TUWO,
RO KARONE PODHO LE TRESNO..

CEKUT-CEKUT MUMET TEMENAN,
ATI BINGUNG DHIK LE MBAGI KATRESNAN..
BUTUHE AKEH DUWIT PAS-PASAN,
TANGGAL ENOM WIS KEBINGUNGAN..

MRONO-MRENE SABEN NDINO,
IKI MRENE SESUK’E MRONO..
BOJO ENOM MUNG SEDELO,
BOJO TUWO NGGONDHELI CLONO..

REFF:
KROSO SEPET EMPINGE MLINJO,
SIRAH MUMET DHIK NDUWE BOJO LORO..
MIKIR SING ENOM MIKIR SING TUWO,
RO KARONE PODHO LE TRESNO..

CEKUT-CEKUT MUMET TEMENAN,
ATI BINGUNG DHIK LE MBAGI KATRESNAN..
BUTUHE AKEH DUWIT PAS-PASAN,
TANGGAL ENOM WIS KEBINGUNGAN..

MRONO-MRENE SABEN NDINO,
IKI MRENE SESUK’E MRONO..
BOJO ENOM MUNG SEDELO,
BOJO TUWO NGGONDHELI CLONO..

REFF :
MRONO MRENE SABEN NDINO,
IKI MRENE SESUK’E MRONO..
BOJO ENOM MUNG SEDELO,
BOJO TUWO NGGONDHELI CLONO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *