Blebes


Versi : Safitri feat Tomi

Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk kok tangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis, kowe ra usah suloyo
Dhek, bengi metu karo sopo..
Neng, klambimu lipstike sopo
Yen dudu, bocah wadon liyo..

Lk:
Dhek bengi aku ora neng endi-endi,
Malah aku njaluk tulung dikerok’i..
Pirang pirang ndino ora mbok turuti,
Rasane gegerku koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: Emoh dhik..
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: Ojo dhik, aku masih cinta padamu,
Lk: My darling i love you..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: Emoh dhik..
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: Ojo dhik, aku masih cinta padamu,
Lk: My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk kok tangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis, kowe ra usah suloyo
Dhek, bengi metu karo sopo..
Neng, klambimu lipstike sopo
Yen dudu, bocah wadon liyo..

Lk:
Dhek bengi aku ora neng endi-endi,
Malah aku njaluk tulung dikerok’i..
Pirang pirang ndino ora mbok turuti,
Rasane gegerku koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: Emoh dhik..
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: Ojo dhik, aku masih cinta padamu,
Lk: My darling i love you..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: Emoh dhik..
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: Ojo dhik, aku masih cinta padamu,
Lk: My darling i love you..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *