Blebes

Versi : Safitri ft. Tomi

Lk:
DHIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU..
NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..

Pr:
wis, kowe ra usah suloyo
dhek, bengi metu karo sopo..
neng, klambimu lipstike sopo
yen dudu, bocah wadon liyo..

Lk:
DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
MALAH AKU NJALUK TULUNG DIKEROK’I..
PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUK’I..

Pr:
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

reff:
Lk:
DHIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU..
NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..

Pr:
wis, kowe ra usah suloyo
dhek, bengi metu karo sopo..
neng, klambimu lipstike sopo
yen dudu, bocah wadon liyo..

Lk:
DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
MALAH AKU NJALUK TULUNG DIKEROK’I..
PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUK’I..

Pr:
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

Pr: wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
Lk: EMOH, DHIK
Pr: yen ngono aku wae sing nyingkir nyingkir,
Lk: OJO DHIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
Lk: MY DARLING I LOVE YOU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *