Bengawan Sore

“BENGAWAN SORE” versi Manthous

Neng pinggiring bengawan,
Tansah setyo ngenteni sliramu..
Eling-eling jamane semono,
Wus ndungkap pitung ketigo..

Neng pinggiring bengawan,
Saben-saben mung tansah kelingan..
Wus prasetyo ing janji kang suci,
Ing lahir terusing ati..

Sanadyan koyo ngopo manungso,
Mung biso ngreko lan njongko..
Gusti kang paring idi lan pesti,
Kito sak dermo nglampahi..

Neng pinggiring bengawan,
Wayah sore tan soyo kelingan..
Gawang-gawang esemmu cah ayu,
Gawe sedihing atiku..

reff:
Sanadyan koyo ngopo manungso,
Mung biso ngreko lan njongko..
Gusti kang paring idi lan pesti,
Kito sak dermo nglampahi..

Neng pinggiring bengawan,
Wayah sore tan soyo kelingan..
Gawang-gawang esemmu cah ayu,
Gawe sedihing atiku..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *