Balen

“BALEN” Versi Manthous feat Nurhana

Lk:
Jan jane dhik aku wis rindu,
Wis rong taun lawase ora ketemu..
Eling eling dhik jamane semono,
Runtang runtung arane ra ono liyo..

Pr:
Jan jane mas aku wis lali,
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji..
Ora gampang nambani jeroning ati,
Ra semoyo mas aku ra janji..

Lk:
Horotoyoh..
Nganggo theklek kecemplung kalen,
Timbang golek dhik,
Sing apik luwung balen..

Pr:
Sabar mas,
Mbok sabar ora kesusu..
Yen kesusu,
Tundhone wis mesti kleru..

Lk:
Estu dhik..
Wis dadi antebing kalbu..
Tak belani
Jiwo rogo tulusing ati..

Pr:
Sabar..
Bola bali wis tak aturi..
Yen kuciwo
Njur getun tibane mburi..

reff:
Lk:
Jan jane dhik aku wis rindu,
Wis rong taun lawase ora ketemu..
Eling eling dhik jamane semono,
Runtang runtung arane ra ono liyo..

Pr:
Jan jane mas aku wis lali,
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji..
Ora gampang nambani jeroning ati,
Ra semoyo mas aku ra janji..

Lk:
Horotoyoh..
Nganggo theklek kecemplung kalen,
Timbang golek dhik,
Sing apik luwung balen..

Pr:
Sabar mas,
Mbok sabar ora kesusu..
Yen kesusu,
Tundhone wis mesti kleru..

Lk:
Estu dhik..
Wis dadi antebing kalbu..
Tak belani
Jiwo rogo tulusing ati..

Pr:
Sabar..
Bola bali wis tak aturi..
Yen kuciwo
Njur getun tibane mburi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *