Taman Jurug (nurhana)


Versi: Nurhana

Neng kutho solo tuwo lan mudho,
Nyang taman jurug ing pinggir bengawan solo..
Mudho lan mudhi awan lan bengi,
Dho suko-suko nanging ojo ngiket janji..

Cahyaning mbulan nrajang pucuk’ing cemoro,
Angin kang teko sasat nggowo gending tresno..
Banyu bengawan sinorot cahyaning mbulan,
Lir sewu dian alerap nggugah kenangan..

Ngersakke opo mung sarwo ono,
Neng taman jurug taman endah kutho solo..
Papan kreasi mudho lan mudhi,
Sing tuwo-tuwo welinge jo nganti keri..

reff:
Neng kutho solo tuwo lan mudho,
Nyang taman jurug ing pinggir bengawan solo..
Mudho lan mudhi awan lan bengi,
Dho suko-suko nanging ojo ngiket janji..

Cahyaning mbulan nrajang pucuk’ing cemoro,
Angin kang teko sasat nggowo gending tresno..
Banyu bengawan sinorot cahyaning mbulan,
Lir sewu dian alerap nggugah kenangan..

Ngersakke opo mung sarwo ono,
Neng taman jurug taman endah kutho solo..
Papan kreasi mudho lan mudhi,
Sing tuwo-tuwo welinge jo nganti keri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *