Taman Jurug (nurhana)

Versi: Nurhana

NENG KUTHO SOLO,
TUWO LAN MUDO..
NYANG TAMAN JURUG,
ING PINGGIR BENGAWAN SOLO..

MUDO LAN MUDI,
AWAN LAN BENGI..
DHO SUKO-SUKO,
NANGING OJO NGIKET JANJI..

CAHYANING WULAN,
NRAJANG PUCUK’ING CEMORO..
ANGIN KANG TEKO,
SASAT NGGOWO GENDING TRESNO..

BANYU BENGAWAN,
SINOROT CAHYANING WULAN..
LIR SEWU DIAN,
ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE OPO,
MUNG SARWO ONO..
NENG TAMAN JURUG,
TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..

PAPAN KREASI,
MUDO LAN MUDI..
SING TUWO-TUWO,
WELINGE JO NGANTI KERI..

reff:
NENG KUTHO SOLO,
TUWO LAN MUDO..
NYANG TAMAN JURUG,
ING PINGGIR BENGAWAN SOLO..

MUDO LAN MUDI,
AWAN LAN BENGI..
DHO SUKO-SUKO,
NANGING OJO NGIKET JANJI..

CAHYANING WULAN,
NRAJANG PUCUK’ING CEMORO..
ANGIN KANG TEKO,
SASAT NGGOWO GENDING TRESNO..

BANYU BENGAWAN,
SINOROT CAHYANING WULAN..
LIR SEWU DIAN,
ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE OPO,
MUNG SARWO ONO..
NENG TAMAN JURUG,
TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..

PAPAN KREASI,
MUDO LAN MUDI..
SING TUWO-TUWO,
WELINGE JO NGANTI KERI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *