Manten Mantenan


Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Ojo nggoda lan dolan-dolanan,
Aku prawan ra gampang-gampangan..
Jowal-jawil ra atur-aturan,
Opo mbok anggep wong murah-murahan..

Lk:
Sopo sing nganggep wong murah-murahan,
Aku pengen mung konco-koncoan..
Sukur bage mung gelem-geleman,
Dibacutke terus pacar-pacaran..

reff:
Pr:
Kenalan aku sukur kenal-kenalan,
Tapi jangan tangannya kluyur-kluyuran..
Aku wanita ada harga-harganya,
Nanti tak kandakkan bapak-bapak saya..

Lk:
Ewadalah galaknya betul-betulan,
Yen marah kelihatan bener-beneran..
Kalau gitu aku gak coba-cobaan,
Apalagi berpikir kawin-kawinan..

Pr:
Yen pancen welas mung tenan-tenanan,
Wes ra perlu trus jajal-jajalan..
Lk:
Aku cinta ‘kan suci-sucian,
Moga bisa trus manten mantenan..

reff:
Pr:
Ojo nggoda lan dolan-dolanan,
Aku prawan ra gampang-gampangan..
Jowal-jawil ra atur-aturan,
Opo mbok anggep wong murah-murahan..

Lk:
Sopo sing nganggep wong murah-murahan,
Aku pengen mung konco-koncoan..
Sukur bage mung gelem-geleman,
Dibacutke terus pacar-pacaran..

reff:
Pr:
Kenalan aku sukur kenal-kenalan,
Tapi jangan tangannya kluyur-kluyuran..
Aku wanita ada harga-harganya,
Nanti tak kandakkan bapak-bapak saya..

Lk:
Ewadalah galaknya betul-betulan,
Yen marah kelihatan bener-beneran..
Kalau gitu aku gak coba-cobaan,
Apalagi berpikir kawin-kawinan..

Pr:
Yen pancen welas mung tenan-tenanan,
Wes ra perlu trus jajal-jajalan..
Lk:
Aku cinta ‘kan suci-sucian,
Moga bisa trus manten-mantenan..
Ft:
Moga bisa trus manten-mantenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *