Langit Mendung Kutho Ngawi

“LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI” Versi: Rika Asbi

Dalan iki biyen nate tak liwati,
Nalikane langit mendung kutho ngawi..
Sendang glagah wis ginurit jroning ati,
Saben liwat aku ora biso lali..

Tak ulati isih koyo wingi uni,
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili..
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut,
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi..

reff :
Tak ulati isih koyo wingi uni,
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili..

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *