Langit Mendung Kutho Ngawi


Rika-Asbi
Versi: Rika Asbi

Dalan iki biyen nate tak liwati,
Nalikane langit mendhung kutho ngawi..
Sendang glagah wis ginurit jroning ati,
Saben liwat aku ora biso lali..

Tak ulati isih koyo wingi uni,
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili..
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut,
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi..

reff :
Tak ulati isih koyo wingi uni,
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili..
——————–
[ver: lirik]
[ar: Rika Asbi]
[ti: Langit Mendung Kutho Ngawi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:55]
[id: kqvqccsn]
[00:00.06]Langit Mendhung Kutho Ngawi
[00:00.06]by: Rika Asbi
[00:38.06]
[00:40.06]>>>
[00:41.06]>>
[00:42.06]>
[00:43.06]Dalan iki, biyen nate tak liwati
[01:03.85]Nalikane, langit mendhung kutho ngawi..
[01:23.23]Sendang glagah, wis ginurit jroning ati
[01:43.14]Saben liwat, aku ora biso lali..
[01:59.96]
[02:04.00]Tak ulati, isih koyo wingi uni
[02:23.17]Ora kroso, luh tumetes mbrebes mili..
[02:42.51]Roso nglangut, yen katon pan tanpo pagut
[03:04.18]Katresnanku, rinenggut purbaning pesthi..
[03:21.28]
[04:02.46]>>>
[04:03.46]>>
[04:04.46]>
[04:05.46]Tak ulati, isih koyo wingi uni
[04:25.68]Ora kroso, luh tumetes mbrebes mili..
[04:41.27]
————
Preview:

8 thoughts on “Langit Mendung Kutho Ngawi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s