Kucing Gering


Versi: Didi Kempot ft. Sri Mantingan

Goro goro si kucing gering,
Kulite mulus bodine ceking..
Ora mabuk koyo wong koming,
Neng sirah pusing..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

reff:
Pr:
Kucing kucing garong,
Wanine yen sepi uwong..
Yen nyawang pepesanm,
Mringas mringis koyo macan..
Kucing kucing garong,
Neng petengan meang meong..

Lk:
Duit setoranku katut,
Tekan omah aku dadi ribut..
Duit setoranku katu,t
Tekan omah bojoku merengut..

Duit setoranku katut,
Dagangan endhogku dadi mawuk..
Duit setoranku katut,
Goro goro kucing gering imut..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

reff:
Pr:
Kucing kucing garong,
Wanine yen sepi uwong..
Yen nyawang pepesanm,
Mringas mringis koyo macan..
Kucing kucing garong,
Neng petengan meang meong..

Lk:
Duit setoranku katut,
Tekan omah aku dadi ribut..
Duit setoranku katu,t
Tekan omah bojoku merengut..

Duit setoranku katut,
Dagangan endhogku dadi mawuk..
Duit setoranku katut,
Goro goro kucing gering imut..

Goro goro si kucing gering,
Kulite mulus bodine ceking..
Ora mabuk koyo wong koming,
Neng sirah pusing..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s