Kucing Gering

“KUCING GERING Didi Kempot feat Sri Mantingan”

Goro goro si kucing gering,
Kulite mulus bodhine ceking..
Ora mabuk koyo wong koming,
Neng sirah pusing..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

reff:
Pr:
Kucing kucing garong,
Wanine yen sepi uwong..
Yen nyawang pepesan,
Mringas mringis koyo macan..
Kucing kucing garong,
Neng petengan meang meong..

Lk:
Duit setoranku katut,
Tekan omah aku dadi ribut..
Duit setoranku katut,
Tekan omah bojoku merengut..

Duit setoranku katut,
Dagangan endhogku dadi mawuk..
Duit setoranku katut,
Goro goro kucing gering imut..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

reff:
Pr:
Kucing kucing garong,
Wanine yen sepi uwong..
Yen nyawang pepesan,
Mringas mringis koyo macan..
Kucing kucing garong,
Neng petengan meang meong..

Lk:
Duit setoranku katut,
Tekan omah aku dadi ribut..
Duit setoranku katut,
Tekan omah bojoku merengut..

Duit setoranku katut,
Dagangan endhogku dadi mawuk..
Duit setoranku katut,
Goro goro kucing gering imut..

Goro goro si kucing gering,
Kulite mulus bodhine ceking..
Ora mabuk koyo wong koming,
Neng sirah pusing..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *