Kucing Gering


Didi-Kempot_21
Versi: Didi Kempot ft. Sri Mantingan

Goro goro si kucing gering,
Kulite mulus bodine ceking..
Ora mabuk koyo wong koming,
Neng sirah pusing..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

reff:
Pr:
Kucing kucing garong,
Wanine yen sepi uwong..
Yen nyawang pepesanm,
Mringas mringis koyo macan..
Kucing kucing garong,
Neng petengan meang meong..

Lk:
Duit setoranku katut,
Tekan omah aku dadi ribut..
Duit setoranku katu,t
Tekan omah bojoku merengut..

Duit setoranku katut,
Dagangan endhogku dadi mawuk..
Duit setoranku katut,
Goro goro kucing gering imut..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..

reff:
Pr:
Kucing kucing garong,
Wanine yen sepi uwong..
Yen nyawang pepesanm,
Mringas mringis koyo macan..
Kucing kucing garong,
Neng petengan meang meong..

Lk:
Duit setoranku katut,
Tekan omah aku dadi ribut..
Duit setoranku katu,t
Tekan omah bojoku merengut..

Duit setoranku katut,
Dagangan endhogku dadi mawuk..
Duit setoranku katut,
Goro goro kucing gering imut..

Goro goro si kucing gering,
Kulite mulus bodine ceking..
Ora mabuk koyo wong koming,
Neng sirah pusing..

Kelakuane si kucing gering,
Metu bengi ra nduwe isin..
Dicedhaki aku merinding,
Nganti ra eling..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzhnupch]
[ar: Didi Kempot ft. Sri Mantingan]
[ti: Kucing Gering]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:00.18]Kucing Gering
[00:00.18]by: Didi Kempot ft. Sri Mantingan
[01:24.95]
[01:26.95]>>>
[01:27.95]>>
[01:28.95]>
[01:29.95]Goro goro si kucing gering,
[01:32.50]Kulite mulus bodine ceking..
[01:35.23]Ora mabuk koyo wong koming,
[01:37.97]Neng sirah pusing..
[01:41.02]
[01:45.74]Kelakuane si kucing gering,
[01:48.86]Metu bengi ra nduwe isin..
[01:51.79]Dicedhaki aku merinding,
[01:54.39]Nganti ra eling..
[01:56.32]
[02:17.70]>>>
[02:18.70]>>
[02:19.70]>
[02:20.70]Pr: Kucing kucing garong,
[02:23.13]Pr: Wanine yen sepi uwong..
[02:26.62]Pr: Yen nyawang pepesan,
[02:29.05]Pr: Mringas mringis koyo macan..
[02:32.53]Pr: Kucing kucing garong,
[02:34.52]Pr: Neng petengan meang meong..
[02:38.00]
[02:39.56]Duit setoranku katut,
[02:41.74]Tekan ngomah aku dadi ribut..
[02:44.54]Duit setoranku katut,
[02:47.21]Tekan ngomah bojoku merengut..
[02:50.46]
[02:54.54]Duit setoranku katut,
[02:56.77]Dagangan endhogku nganti mawut..
[02:59.52]Duit setoranku katut,
[03:02.63]Goro goro kucing gering imut..
[03:05.55]
[03:07.97]Kelakuane si kucing gering,
[03:10.39]Metu bengi ra nduwe isin..
[03:12.94]Dicedhaki aku merinding,
[03:15.53]Nganti ra eling..
[03:17.58]
[03:38.97]>>>
[03:39.97]>>
[03:40.97]>
[03:41.97]Pr: Kucing kucing garong,
[03:44.10]Pr: Wanine yen sepi uwong..
[03:47.72]Pr: Yen nyawang pepesan,
[03:50.01]Pr: Mringas mringis koyo macan..
[03:53.49]Pr: Kucing kucing garong,
[03:55.41]Pr: Neng petengan meang meong..
[03:59.28]
[04:00.47]Duit setoranku katut,
[04:02.66]Tekan ngomah aku dadi ribut..
[04:05.58]Duit setoranku katut,
[04:08.19]Tekan ngomah bojoku merengut..
[04:11.43]
[04:15.22]Duit setoranku katut,
[04:17.65]Dagangan endhogku nganti mawut..
[04:20.39]Duit setoranku katut,
[04:23.18]Goro goro kucing gering imut..
[04:26.48]
[04:28.87]Goro goro si kucing gering,
[04:31.10]Kulite mulus bodine ceking..
[04:34.09]Ora mabuk koyo wong koming,
[04:36.57]Neng sirah pusing..
[04:39.00]
[04:45.27]Kelakuane si kucing gering,
[04:47.86]Metu bengi ra nduwe isin..
[04:50.37]Dicedhaki aku merinding,
[04:52.81]Nganti ra eling..
[04:55.54]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s