Angge Angge Orong Orong


Versi: Didi Kempot ft. Anjar Dewi Angin Angin

Lk:
Netes banyune moto,
Aku nangis ketiban ondho..
Rondo tak kiro prawan,
Barang tak kawin anak’e sak kandang..

Pr:
Pancen aku wis rondho,
Rondo tuo anakku limo..
Nanging aku sih biso,
Diwolak-walik koyo nggoreng telo..

Sapi manak larang regane,
Anak limo bedo bapak’e..

Lk:
Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondo randane ompong,
Nduwe anak segede kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr:
Anak limo akeh mangane,
Penting mbokne enak rasane..

reff:
Lk:
Eling jaman semono,
Wayah kawin nanggap bal-balan..
Tamune rame tenan,
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan..

Pr:
Amplope akeh tenan,
Oleh duit karung-karungan..
Wong sing podho kondangan,
Nganti akeh sing podho kelangan..

Prawan rondho podho wae,
Nadyan ompong enak rasane..

Lk:
Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondo randane ompong,
Nduwe anak segede kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr:
Tuku pitik karo anak’e,
Kabeh mau dadi resikone..

Lk:
Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondo randane ompong,
Nduwe anak segede kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr:
Tuku pitik karo anak’e,
Kabeh mau dadi resikone..

8 thoughts on “Angge Angge Orong Orong

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s