Angge Angge Orong Orong

“ANGGE ANGGE ORONG ORONG”
Versi Didi Kempot feat Anjar Dewi Angin Angin

Lk :
Netes banyune moto,
Aku nangis ketiban ondho..
Rondho tak kiro prawan,
Barang tak kawin anak’e sak kandang..

Pr :
Pancen aku wis rondho,
Rondho tuwo anakku limo..
Nanging aku sih biso,
Diwolak walik koyo nggoreng telo..

Sapi manak larang regane,
Anak limo bedo bapak’e..

Lk :
Angge angge orong orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondho randhane ompong,
Nduwe anak segedhe kingkong..

Angge angge orong orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr :
Anak limo akeh mangane,
Penting mbokne enak rasane..

reff:
Lk :
Eling jaman semono,
Wayah kawin nanggap bal-balan..
Tamune rame tenan,
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan..

Pr :
Amplope akeh tenan,
Oleh duit karung-karungan..
Wong sing podho kondangan,
Nganti akeh sing podho kelangan..

Prawan rondho podho wae,
Nadyan ompong enak rasane..

Lk :
Angge angge orong orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondho randhane ompong,
Nduwe anak segedhe kingkong..

Angge-angge orong-orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr :
Tuku pitik karo anak’e,
Kabeh mau dadi resikone..

Lk :
Angge – angge orong – orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Rondho randhane ompong,
Nduwe anak segedhe kingkong..

Angge – angge orong – orong,
Ora melok nggawe melok momong..
Pr :
Tuku pitik karo anak’e,
Kabeh mau dadi resikone..

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *