Layang Kangen (didi kempot)


Didi-Kempot_17
Versi: didi kempot

Layangmu tak tompo wingi kuwi,
Wis tak woco opo kareping atimu..
Trenyuh ati iki moco tulisanmu,
Ra kroso netes eluh neng pipiku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff ;
Ra maido sopo wong sing ora kangen,
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh,
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..
Percoyo..o aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff :
Ra maido sopo wong sing ora kangen,
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh,
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..
Percoyo..o aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bhhkhuch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Layang Kangen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.02]Layang Kangen
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:36.02]
[00:38.02]>>>
[00:39.02]>>
[00:40.02]>
[00:41.02]Layangmu tak tompo
[00:44.53]wingi kuwi,
[00:48.17]Wis tak woco
[00:49.75]opo kareping atimu..
[00:54.66]Trenyuh ati iki
[00:58.78]moco tulisanmu,
[01:02.60]Ra kroso netes eluh
[01:05.73]neng pipiku..
[01:10.14]
[01:13.18]Umpomo tanganku
[01:16.75]dadi suwiwi,
[01:20.01]Iku ugo aku mesthi
[01:23.18]enggal bali..
[01:27.70]Ning kepiye maneh
[01:31.40]margo kahananku,
[01:34.96]Cah ayu entenono tekaku..
[01:40.77]
[02:08.05]>>>
[02:09.05]>>
[02:10.05]>
[02:11.05]Ra maido sopo
[02:13.20]wong sing ora kangen,
[02:17.50]Adoh bojo pengen
[02:20.12]turu angel merem..
[02:23.75]
[02:31.85]Ra maido sopo
[02:34.00]wong sing ora trenyuh,
[02:38.94]Ra kepethuk
[02:41.01]sawetoro pengin weruh..
[02:46.26]Percoyo..o aku
[02:50.54]kuatno atimu,
[02:53.89]Cah ayu entenono tekaku..
[03:00.42]Umpomo tanganku
[03:03.85]dadi suwiwi,
[03:07.67]Iku ugo aku mesthi
[03:11.01]enggal bali..
[03:15.24]Ning kepiye maneh
[03:18.76]margo kahananku,
[03:22.33]Cah ayu entenono tekaku..
[03:27.68]
[03:54.98]>>>
[03:55.98]>>
[03:56.98]>
[03:57.98]Ra maido sopo
[04:00.42]wong sing ora kangen,
[04:05.03]Adoh bojo pengen
[04:08.24]turu angel merem..
[04:12.12]
[04:19.64]Ra maido sopo
[04:21.84]wong sing ora trenyuh,
[04:26.73]Ra kepethuk
[04:28.41]sawetoro pengin weruh..
[04:34.06]Percoyo..o aku
[04:37.99]kuatno atimu,
[04:41.29]Cah ayu entenono tekaku..
[04:47.31]-
————
Preview:

Advertisements

One thought on “Layang Kangen (didi kempot)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s