Layang Kangen (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Layangmu tak tompo wingi kuwi,
Wis tak woco opo kareping atimu..
Trenyuh ati iki moco tulisanmu,
Ra kroso netes eluh neng pipiku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen,
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh,
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..
Percoyo..o aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen,
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh,
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..
Percoyo..o aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *