Rebut Rondho

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Lk-1:
Aku wis citro,
Yen aku priyo perkoso..
Ora mung kuat tenane,
Bagus ing rupo..

Akeh wong wadon kang naksir aku,
Nanging ora tak trimo..
Mergo sing tak tresnani ra ono liyo,
Amung kang sliro..

Lk-2:
Aku ra umuk,
Bandaku matumpuk tumpuk..
Butuh opo wae kowe,
Mung kari nyaruk..

Akeh wong wadon kang naksir aku,
Nanging ra tau gathuk..
Mergo sing tak tresnani ra ono liyo,
Sliramu gendhuk..

Pr:
Niki pripun kok rebutan,
Kulo rondo patang wulan..

Lk-1:
Ra masalah ora perawan,
Penting gelem karo pun kakang..

Pr:
Kulo wedi ndiko gelo,
Katah prawan rebut rondo..

Lk-2:
Ra masalah sanajan rondo,
Penting kerso kalih kulo..

reff:
Lk-1:
He wong umuk,
Opo kepingin tak kepruk..
Ojo gawe panas,
Nyenengi wong wadon iki..
Ayo tarung yen kowe,
Priyo priyanggo..
Ayo wangsulono..

Lk-2:
Ora bagus,
Sajakmu koyo kementhus..
Opo sekti tenan,
Nyedha’i randaku iki..
Podho jalu ora mundur,
Klawan siro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *