Rebut Rondho


Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_6
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Lk-1:
Aku wis citro,
Yen aku priyo perkoso..
Ora mung kuat tenane,
Bagus ing rupo..

Akeh wong wadon kang naksir aku,
Nanging ora tak trimo..
Mergo sing tak tresnani ra ono liyo,
Amung kang sliro..

Lk-2:
Aku ra umuk,
Bandaku matumpuk tumpuk..
Butuh opo wae kowe,
Mung kari nyaruk..

Akeh wong wadon kang naksir aku,
Nanging ra tau gathuk..
Mergo sing tak tresnani ra ono liyo,
Sliramu gendhuk..

Pr:
Niki pripun kok rebutan,
Kulo rondo patang wulan..

Lk-1:
Ra masalah ora perawan,
Penting gelem karo pun kakang..

Pr:
Kulo wedi ndiko gelo,
Katah prawan rebut rondo..

Lk-2:
Ra masalah sanajan rondo,
Penting kerso kalih kulo..

reff:
Lk-1:
He wong umuk,
Opo kepingin tak kepruk..
Ojo gawe panas,
Nyenengi wong wadon iki..
Ayo tarung yen kowe,
Priyo priyanggo..
Ayo wangsulono..

Lk-2:
Ora bagus,
Sajakmu koyo kementhus..
Opo sekti tenan,
Nyedha’i randaku iki..
Podho jalu ora mundur,
Klawan siro..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zshquoch]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid]
[ti: Rebut Rondho]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:57]
[00:00.16]Rebut Rondho
[00:00.16]by: Cak Dikin ft. Wiwid
[00:13.16]
[00:15.66]>>>
[00:16.66]>>
[00:17.66]>
[00:18.66]Lk-1: Aku wis citro
[00:20.66]Lk-1: yen aku priyo perkoso,
[00:24.59]Lk-1: Ora mung kuat
[00:27.12]Lk-1: tenane bagus ing rupo..
[00:30.98]Lk-1: Akeh wong wadon
[00:32.84]Lk-1: kang naksir aku
[00:34.52]Lk-1: nanging ora tak trimo,
[00:37.51]Lk-1: Mergo sing tak tresnani
[00:39.69]Lk-1: ra ono liyo amung kang sliro..
[00:43.78]Lk-2: Aku ra umuk
[00:46.93]Lk-2: bandaku matumpuk tumpuk,
[00:50.28]Lk-2: Butuh opo wae
[00:53.38]Lk-2: kowe mung kari nyaruk..
[00:57.11]Lk-2: Akeh wong wadon
[00:58.61]Lk-2: kang naksir aku
[01:00.17]Lk-2: nanging ra tau gathuk,
[01:03.27]Lk-2: Mergo sing tak tresnani
[01:05.64]Lk-2: ra ono liyo sliramu gendhuk..
[01:09.99]
[01:15.78]Pr: Niki pripun kok rebutan,
[01:19.63]Pr: Kulo rondo patang wulan..
[01:23.05]Lk-1: Ra masalah ora perawan,
[01:26.35]Lk-1: Penting gelem karo pun kakang..
[01:29.08]
[01:32.91]Pr: Kulo wedi ndiko gelo,
[01:35.82]Pr: Katah prawan rebut rondo..
[01:39.09]Lk-2: Ra masalah sanajan rondo,
[01:42.26]Lk-2: Penting kerso kalih kulo..
[01:45.73]
[01:51.06]>>>
[01:52.06]>>
[01:53.06]>
[01:54.06]Lk-1: He wong umuk
[02:00.32]Lk-1: opo kepingin tak kepruk,
[02:10.77]Lk-1: Ojo gawe panas
[02:18.73]Lk-1: nyenengi wong wadon iki..
[02:29.86]Lk-1: Ayo tarung yen kowe
[02:33.97]Lk-1: priyo priyanggo,
[02:39.15]Lk-1: Ayo wangsulano
[02:41.64]Lk-2: Ora bagus
[02:45.61]Lk-2: sajakmu koyo kementhus,
[02:52.64]Lk-2: Opo sekti tenan
[02:57.68]Lk-2: nyedha’i randaku iki,
[03:08.64]Lk-2: Podho jalu ora mundur
[03:15.36]Lk-2: klawan siro..
[03:19.71]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s