Ngisor Wit Sente


Versi: Vita Arieka

Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

reff:
Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

reff:
Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s