Ngisor Wit Sente


Vita-Arieka
Versi: Vita Arieka

Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

reff:
Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

reff:
Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..

Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit senthe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zhhaupch]
[ar: Vita Arieka]
[ti: Ngisor Wit Sente]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.14]Ngisor Wit Sente
[00:00.14]by: Vita Arieka
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Pr: Wiwit kae ra temu
[00:33.51]Pr: tekan seprene,
[00:36.85]Pr: Karo wong bagus nganyelke
[00:40.53]Pr: sok ngeca-ngece..
[00:44.28]Pr: Titenono yen leno
[00:47.29]Pr: tak jopa-japu..
[00:51.16]Pr: Ra orane wong bagus
[00:54.78]Pr: ra kanthil aku..
[00:58.97]Lk: Wiwit biyen jan-jane
[01:02.60]Lk: aku kepincut,
[01:06.09]Lk: Karo wong ayu nggemeske
[01:09.41]Lk: sok prengat-prengut..
[01:12.92]Lk: Titenono yen leno
[01:16.22]Lk: tak jopo montro,
[01:19.91]Lk: Ra orane wong ayu
[01:23.35]Lk: dicaplok buto..
[01:27.72]
[01:35.35]Ft: Tobil-tobil wong loro
[01:38.42]Ft: podho senenge,
[01:42.22]Ft: Jebul-jebul wong loro
[01:45.41]Ft: podho demene..
[01:48.91]Ft: Ora nyono wong loro
[01:52.41]Ft: podho karepe,
[01:55.66]Ft: Nemu jodho wong loro
[01:59.79]Ft: neng sor wit senthe..
[02:03.41]
[02:26.71]>>>
[02:27.71]>>
[02:28.71]>
[02:29.71]Pr: Wiwit kae ra temu
[02:32.80]Pr: tekan seprene,
[02:36.05]Pr: Karo wong bagus nganyelke
[02:39.04]Pr: sok ngeca-ngece..
[02:42.69]Pr: Titenono yen leno
[02:45.22]Pr: tak jopa-japu..
[02:49.04]Pr: Ra orane wong bagus
[02:51.98]Pr: ra kanthil aku..
[02:55.54]Lk: Wiwit biyen jan-jane
[02:58.54]Lk: aku kepincut,
[03:02.16]Lk: Karo wong ayu nggemeske
[03:04.91]Lk: sok prengat-prengut..
[03:08.29]Lk: Titenono yen leno
[03:11.29]Lk: tak jopo montro,
[03:14.66]Lk: Ra orane wong ayu
[03:17.91]Lk: dicaplok buto..
[03:21.92]
[03:27.60]Ft: Tobil-tobil wong loro
[03:30.41]Ft: podho senenge,
[03:34.16]Ft: Jebul-jebul wong loro
[03:37.11]Ft: podho demene..
[03:40.42]Ft: Ora nyono wong loro
[03:43.42]Ft: podho karepe,
[03:46.74]Ft: Nemu jodho wong loro
[03:49.92]Ft: neng sor wit senthe..
[03:53.18]
[04:16.01]>>>
[04:17.01]>>
[04:18.01]>
[04:19.01]Pr: Wiwit kae ra temu
[04:22.02]Pr: tekan seprene,
[04:25.13]Pr: Karo wong bagus nganyelke
[04:28.19]Pr: sok ngeca-ngece..
[04:31.63]Pr: Titenono yen leno
[04:34.38]Pr: tak jopa-japu..
[04:37.57]Pr: Ra orane wong bagus
[04:40.56]Pr: ra kanthil aku..
[04:44.12]Lk: Wiwit biyen jan-jane
[04:47.06]Lk: aku kepincut,
[04:50.25]Lk: Karo wong ayu nggemeske
[04:53.25]Lk: sok prengat-prengut..
[04:56.63]Lk: Titenono yen leno
[04:59.57]Lk: tak jopo montro,
[05:02.81]Lk: Ra orane wong ayu
[05:05.75]Lk: dicaplok buto..
[05:09.94]
[05:15.95]Ft: Tobil-tobil wong loro
[05:18.32]Ft: podho senenge,
[05:21.83]Ft: Jebul-jebul wong loro
[05:24.82]Ft: podho demene..
[05:27.83]Ft: Ora nyono wong loro
[05:30.82]Ft: podho karepe,
[05:34.13]Ft: Nemu jodho wong loro
[05:37.32]Ft: neng sor wit senthe..
[05:41.32]Ft: Tobil-tobil wong loro
[05:43.52]Ft: podho senenge,
[05:47.03]Ft: Jebul-jebul wong loro
[05:50.02]Ft: podho demene..
[05:53.08]Ft: Ora nyono wong loro
[05:56.34]Ft: podho karepe,
[05:59.71]Ft: Nemu jodho wong loro
[06:02.77]Ft: neng sor wit senthe..
[06:06.16]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s