Mr. Mendem

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Aku wis kondho,
Ciu marakke ciloko..
Aku wis matur,
Mensen neng omongan nglantur..

Wis tak kandani,
Yen vodka marakke lali..
Bacut ngunjuk bir,
Kakean dadine kenthir..

Lk:
Ora tak gagas,
Penting sih so tuku beras..
Ora tak anggep,
Penting anak bojo wareg..

Ojo’ muna-muni,
nuturi koyo kiai..
Ditokke wae,
Yen klenger wis ndlosor dewe..

Pr:
Ra keno tak kandani,
Yen ngono aku ra sudi..
Lilakno aku bali,
Wong tuwaku kuat ngingoni..

Lk:
Ojo cekak atimu,
Wis tak cukupke lelakonku..
Pancene bener kandhamu,
Mergo mendem ngrusak awakku..

Pr:
Yen wis mari,
Konco-konco dipamiti..
Sukur bage,
Mendem do ditinggalake..

Lk:
Selamat tinggal,
Kancaku lereno ndhugal..
Dongakno kuat,
Mendemku wis ora kumat..

reff:
Pr:
Aku wis kondho,
Ciu marakke ciloko..
Aku wis matur,
Mensen neng omongan nglantur..

Wis tak kandani,
Yen vodka marakke lali..
Bacut ngunjuk bir,
Kakean dadine kenthir..

Lk:
Ora tak gagas,
Penting sih so tuku beras..
Ora tak anggep,
Penting anak bojo wareg..

Ojo’ muna-muni,
nuturi koyo kiai..
Ditokke wae,
Yen klenger wis ndlosor dewe..

Pr:
Ra keno tak kandani,
Yen ngono aku ra sudi..
Lilakno aku bali,
Wong tuwaku kuat ngingoni..

Lk:
Ojo cekak atimu,
Wis tak cukupke lelakonku..
Pancene bener kandhamu,
Mergo mendem ngrusak awakku..

Pr:
Yen wis mari,
Konco-konco dipamiti..
Sukur bage,
Mendem do ditinggalake..

Lk:
Selamat tinggal,
Kancaku lereno ndhugal..
Dongakno kuat,
Mendemku wis ora kumat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *