Watu Cilik

“WATU CILIK” Versi Ratna Antika feat Sodiq

Pr:
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol neng dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Pr:
Wong lanang senengane nglengkang,
Yen wis nglengkang ngadek mekangkang..
Lha kae ketok,
Dlonjor sak pedang..

Lk:
WONG WEDOK SENENGANE NDODHOK,
NEK WIS NDODHOK LUNGGUHE MEKOKOK..
LHA KAE KETOK,
WALAWALAH METUTU SAK BATHOK..

Ft: Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk: ASYIK..
FT: Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk: ASYIK ASYIK ASYIK..

Reff:
Pr:
Ini rambut ini janggut,
Ini sikut terus ini perut..
Dibawah perut opo mas,
Manuk perkutut..

Lk:
UDAN UDAN ONO PELANGI,
UMBAH UMBAH SABUNE WANGI..
TIWAS MUNGGAH,
HAHHA ANAKE TANGI..

Pr:
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol neng dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Ft: Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk: ASYIK..
FT: Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk: ASYIK ASYIK ASYIK..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *