Watu Cilik

Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr :
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Pr:
Wong lanang senengane nglengkang,
Yen wis nglengkang ngadek mekangkang..
Lha kae ketok,
Dlonjor sak pedang..

Lk :
WONG WEDOK SENENGANE NDODHOK,
NEK WIS NDODHOK LUNGGUHE MEKOKOK..
LHA KAE KETOK,
WALAWALAH METUTU SAK BATHOK..

Ft : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK..
FT : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK ASYIK ASYIK..

Reff :
Pr :
Ini rambut ini janggut,
Ini sikut terus ini perut..
Dibawah perut opo mas,
Manuk perkutut..

Lk :
UDAN UDAN ONO PELANGI,
UMBAH UMBAH SABUNE WANGI..
TIWAS MUNGGAH,
HAHHA ANAKE TANGI..

Pr :
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Ft : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK..
FT : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK ASYIK ASYIK..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *