Watu Cilik


Sodiq_Ratna-Antika_1
Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr :
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Pr:
Wong lanang senengane nglengkang,
Yen wis nglengkang ngadek mekangkang..
Lha kae ketok,
Dlonjor sak pedang..

Lk :
WONG WEDOK SENENGANE NDODHOK,
NEK WIS NDODHOK LUNGGUHE MEKOKOK..
LHA KAE KETOK,
WALAWALAH METUTU SAK BATHOK..

Ft : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK..
FT : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK ASYIK ASYIK..

Reff :
Pr :
Ini rambut ini janggut,
Ini sikut terus ini perut..
Dibawah perut opo mas,
Manuk perkutut..

Lk :
UDAN UDAN ONO PELANGI,
UMBAH UMBAH SABUNE WANGI..
TIWAS MUNGGAH,
HAHHA ANAKE TANGI..

Pr :
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Ft : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK..
FT : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK ASYIK ASYIK..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Ratna Antika f. Sodiq]
[ti: Watu Cilik]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:17]
[00:01.32]Watu Cilik
[00:16.32]by: Ratna Antika f. Sodiq
[00:19.32]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:22.32]
[00:25.60]>>>
[00:26.60]>>
[00:27.60]>
[00:28.60]watu cilik arane krikil,
[00:32.54]serok cilik arane sothil..
[00:36.10]menthol ning dodo,
[00:38.45]jenenge kutil..
[00:44.29]WATU CILIK ARANE KRIKIL,
[00:47.45]SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
[00:51.39]NJERO IRUNGMU,
[00:53.67]JENENGE UPIL..
[00:57.89]wong lanang,
[00:59.91]senengane nglengkang..
[01:02.14]yen wis nglengkang,
[01:03.53]ngadek mekangkang..
[01:05.83]lha kae ketok ihh,
[01:08.03]dlonjor sak pedang..
[01:12.95]WONG WEDOK,
[01:14.73]SENENGANE NDODHOK..
[01:16.88]NEK WIS NDODHOK,
[01:18.43]LUNGGUHE MEKOKOK..
[01:21.01]LHA KAE KETOK WALAWALAH,
[01:23.46]METUTU SAK BATHOK..
[01:28.32]Ft : Ini lagu dengan musik,
[01:33.28]Ft: CHGB asyik..
[01:36.37]ASYIIK..
[01:38.45]FT : Ini lagu dengan musik,
[01:44.09]FT: CHGB asyik..
[01:47.73]ASYIK ASYIK ASYIK ASYIK..
[01:48.32]
[01:51.32]=watu cilik, ratna antika f sodiq=
[02:14.07]
[02:17.07]>>>
[02:18.07]>>
[02:19.07]>
[02:20.07]ini rambut ini janggut,
[02:23.57]ini sikut terus ini perut..
[02:27.33]dibawah perut opo mas,
[02:29.33]manuk perkutut..
[02:33.51]UDAN UDAN ONO PELANGI,
[02:38.08]UMBAH UMBAH SABUNE WANGI..
[02:42.08]TIWAS MUNGGAH,
[02:43.59]HAHHA ANAKE TANGI..
[02:49.08]watu cilik arane krikil,
[02:53.02]serok cilik arane sothil..
[02:56.89]menthol ning dodo,
[02:58.89]jenenge kutil..
[03:03.62]WATU CILIK ARANE KRIKIL,
[03:07.93]SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
[03:10.87]NJERO IRUNGMU,
[03:13.93]JENENGE UPIL..
[03:19.63]Ft : Ini lagu dengan musik,
[03:24.10]CHGB asyik..
[03:27.29]ASYIIK..
[03:29.32]FT : Ini lagu dengan musik,
[03:35.30]CHGB asyik..
[03:38.55]ASYIK ASYIK ASYIK ASYIK..
[03:39.14]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s