Ojo Njaluk Pegat


Sodiq_Ratna-Antika_3
Versi: Sodiq ft. Ratna Antika

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..
“Ojo kereng kereng
“to mas neng aku..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

Pr: “pusing..pusing,
Pr: “nduwe bojo nganggur terus
Pr: “klumbrak-klumbruk koyo
Pr: “gombal mukiyo
Pr: “giopo koyo ngene ki
Lk: “wis ta lah dik, sing sabar
Lk: “masio adol rupo lan suworo
Lk: “sing penting isok digawe blonjo,
Lk: “tak rewangi dodol roso’an,
Lk: “dodolan sempak,
Lk: “lha wong blonjone
Lk: “sak juta sedino
Lk: “sopo sing kuat..

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..
Ft:
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..
——————
[ver: lyrics]
[id: buvhuoch]
[ar: Sodiq ft. Ratna Antika]
[ti: Ojo Njaluk Pegat]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.18]Ojo Njaluk Pegat
[00:00.18]by: Sodiq ft. Ratna Antika
[00:31.07]
[00:33.07]>>>
[00:34.07]>>
[00:35.07]>
[00:36.07]Pr: Pancene bener omonge tacik,
[00:40.07]Pr: Remuk kabeh dadi bojomu..
[00:45.41]Pr: Mbendinane mbok keplaki,
[00:49.17]Pr: Mbok gebuki, mbok pisui..
[00:51.10]Lk: Sebab kakean cangkem,
[00:53.12]Lk: Dadi wong wedok,
[00:55.12]Lk: Jo’ cerewet dik,
[00:58.06]Lk: Karo wong lanang..
[01:00.25]Pr: Yo mesti wae,
[01:01.65]Pr: Ora mbok ingoni,
[01:03.34]Pr: Ora mbok openi..
[01:05.09]Pr: Wani rabi mas,
[01:09.46]Pr: Kudu tanggung-jawab..
[01:12.65]Pr: Yen jek seneng kelon mas,
[01:16.21]Pr: Ojo moro tangan..
[01:20.34]Pr: “Ojo kereng kereng
[01:22.34]Pr: “to mas neng aku..
[01:24.62]
[01:30.22]>>>
[01:31.22]>>
[01:32.22]>
[01:33.22]Pr: Melarat tak belani,
[01:35.15]Pr: Mbambungo tak openi,
[01:37.09]Pr: Opo ngene dibukak..
[01:41.51]Pr: Kelonan nomer siji,
[01:43.82]Pr: Mergawe nomor pitu,
[01:45.83]Pr: Mangan watu..
[01:47.45]
[01:53.77]Pr: Nganggur taun-taunan,
[01:55.77]Pr: Mangan gak melok adang..
[01:57.58]Pr: Cek nggantenge raimu,
[02:01.96]Pr: Aku wis ora kuwat,
[02:04.27]Pr: Cepet golekno surat,
[02:06.08]Pr: Ndang dipegat..
[02:07.77]
[02:09.76]Lk: Ojo nekat dik,
[02:12.40]Lk: Ojo-ojo njaluk dipegat..
[02:15.78]Lk: Sebab pegatan saiki,
[02:19.22]Lk: Surate larang..
[02:22.85]
[02:23.63]Pr: “pusing..pusing,
[02:26.33]Pr: “nduwe bojo nganggur terus
[02:28.75]Pr: “klumbrak-klumbruk koyo
[02:30.30]Pr: “gombal mukiyo
[02:30.61]Pr: “giopo koyo ngene ki
[02:32.32]Lk: “wis ta lah dik, sing sabar
[02:35.95]Lk: “masio adol rupo lan suworo
[02:38.06]Lk: “sing penting isok digawe blonjo,
[02:42.21]Lk: “tak rewangi dodol roso’an,
[02:44.88]Lk: “dodolan sempak,
[02:46.69]Lk: “lha wong blonjone
[02:48.37]Lk: “sak juta sedino
[02:50.07]Lk: “sopo sing kuat..
[02:52.23]
[02:53.35]Pr: Pancene bener omonge tacik,
[02:56.86]Pr: Remuk kabeh dadi bojomu..
[03:02.56]Pr: Mbendinane mbok keplaki,
[03:05.63]Pr: Mbok gebuki, mbok pisui..
[03:08.33]Lk: Sebab kakean cangkem,
[03:10.21]Lk: Dadi wong wedok,
[03:12.14]Lk: Jo’ cerewet dik,
[03:15.26]Lk: Karo wong lanang..
[03:16.66]Pr: Yo mesti wae,
[03:18.85]Pr: Ora mbok ingoni,
[03:20.41]Pr: Ora mbok openi,
[03:22.16]Pr: Wani rabi mas,
[03:26.29]Pr: Kudu tanggung-jawab..
[03:30.10]Pr: Yen jek seneng kelon mas,
[03:33.79]Pr: Ojo moro tangan..
[03:37.28]
[03:47.22]>>>
[03:48.22]>>
[03:49.22]>
[03:50.22]Pr: Melarat tak belani,
[03:51.97]Pr: Mbambungo tak openi,
[03:54.16]Pr: Opo ngene dibukak..
[03:59.47]Pr: Kelonan nomer siji,
[04:00.85]Pr: Mergawe nomor pitu,
[04:02.72]Pr: Mangan watu..
[04:04.40]
[04:10.53]Pr: Nganggur taun-taunan,
[04:12.91]Pr: Mangan gak melok adang..
[04:14.47]Pr: Cek nggantenge raimu,
[04:19.22]Pr: Aku wis ora kuwat,
[04:21.09]Pr: Cepet golekno surat,
[04:23.10]Pr: Ndang dipegat..
[04:24.73]
[04:26.80]Lk: Ojo nekat dik,
[04:28.93]Lk: Ojo-ojo njaluk dipegat..
[04:32.68]Lk: Sebab pegatan saiki,
[04:35.99]Lk: Surate larang..
[04:39.55]Ft: Sebab pegatan saiki,
[04:42.74]Ft: Surate larang..
[04:46.11]
————
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Ojo Njaluk Pegat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s