Ojo Njaluk Pegat


Versi: Sodiq ft. Ratna Antika

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..
“Ojo kereng kereng
“to mas neng aku..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

Pr: “pusing..pusing,
Pr: “nduwe bojo nganggur terus
Pr: “klumbrak-klumbruk koyo
Pr: “gombal mukiyo
Pr: “giopo koyo ngene ki
Lk: “wis ta lah dik, sing sabar
Lk: “masio adol rupo lan suworo
Lk: “sing penting isok digawe blonjo,
Lk: “tak rewangi dodol roso’an,
Lk: “dodolan sempak,
Lk: “lha wong blonjone
Lk: “sak juta sedino
Lk: “sopo sing kuat..

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..
Ft:
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

2 thoughts on “Ojo Njaluk Pegat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s