Muspro

“MUSPRO” Versi Cak Dikin feat Wiwid Widayati

Pr:
Ra sah mrene sampean, ra sah mrene
Cukup wae tresnaku, cukup wae..
Wis ra perlu welasku, nggo sliramu
Ngobral janji nyatane, mung janji palsu..

Lk:
Aku sih butuh waktu,
Nggo nglamar sliramu..
Aku sih butuh bondho,
Ojo nuduh suloyo..

Mbok sing sabar tak jaluk mbok sing sabar,
Dino ahad sajak’e wis tak lamar..
Tak rencono lamaranku telung milyar,
Awan bengi tak rewangi ojek dokar..

Pr:
Aku ra butuh janji,
Butuhku mung bukti..
Aku ra butuh crito,
Ngendikanmu mung muspro..

reff:
Pr:
Opo aku amung mbok gawe dolanan,
Isin tonggo bendino kanggo guneman..
Yen tak tunggu minggu ora ono lamaran,
Tresnaku bakal tak obral turut dalan..

Lk:
OJo mutung kabeh mau wis tak petung,
Dimen bebrayan mbesuk’e biso untung..
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung,
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..

reff:
Pr:
Opo aku amung mbok gawe dolanan,
Isin tonggo bendino kanggo guneman..
Yen tak tunggu minggu ora ono lamaran,
Tresnaku bakal tak obral turut dalan..

Lk:
OJo mutung kabeh mau wis tak petung,
Dimen bebrayan mbesuk’e biso untung..
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung,
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *