Muspro


Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_4
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr:
RA SAH MRENE SAMPEYAN, RA SAH MRENE
CUKUP WAE TRESNAKU, CUKUP WAE..
WIS RA PERLU WELASKU, NGGO SLIRAMU
NGOBRAL JANJI NYATANE MUNG JANJI PALSU..

Lk:
AKU SIH BUTUH WAKTU,
NGGO NGLAMAR SLIRAMU..
AKU SIH BUTUH BONDO,
OJO NUDUH SULOYO..

MBOK SING SABAR TAK JALUK MBOK SING SABAR,
DINO AHAD SAJAKE WIS TAK LAMAR..
TAK RENCONO LAMARANKU TELUNG MILYAR,
AWAN BENGI TAK REWANGI OJEK DOKAR..

Pr:
AKU RA BUTUH JANJI,
BUTUHKU MUNG BUKTI..
AKU RA BUTUH CRITO,
NGENDIKANMU MUNG MUSPRO..

reff:
Pr:
OPO AKU AMUNG MBOK GAWE DOLANAN,
ISIN TONGGO BENDINO KANGGO GUNEMAN..
YEN TAK TUNGGU MINGGU RA ONO LAMARAN,
TRESNOKU BAKAL TAK OBRAL TURUT DALAN..

Lk:
OJO MUTUNG KABEH MAU WIS TAK PETUNG,
DIMEN BEBRAYAN MBESUKE BISO UNTUNG..
AYO NGGUYU TANG TING TANG TING TANG TING TUNG,
YEN RA KOWE LUWIH BECIK AKU NGGANTUNG..

reff:
Pr:
OPO AKU AMUNG MBOK GAWE DOLANAN,
ISIN TONGGO BENDINO KANGGO GUNEMAN..
YEN TAK TUNGGU MINGGU RA ONO LAMARAN,
TRESNOKU BAKAL TAK OBRAL TURUT DALAN..

Lk:
OJO MUTUNG KABEH MAU WIS TAK PETUNG,
DIMEN BEBRAYAN MBESUKE BISO UNTUNG..
AYO NGGUYU TANG TING TANG TING TANG TING TUNG,
YEN RA KOWE LUWIH BECIK AKU NGGANTUNG..
YEN RA KOWE LUWIH BECIK AKU NGGANTUNG..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vopoulch]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid]
[ti: Muspro]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:28]
[00:00.31]Muspro
[00:00.31]by: Cak Dikin f. Wiwid
[00:20.01]Pria berteks KAPITAL
[00:20.01]wanita berteks kecil
[00:24.01]
[00:26.21]>>>
[00:27.21]>>
[00:28.21]>
[00:29.21]ra sah mrene sampeyan,
[00:32.69]ra sah mrene..
[00:35.13]cukup wae tresnaku,
[00:38.64]cukup wae..
[00:41.81]wis ra perlu welasku,
[00:44.47]nggo’ sliramu..
[00:47.76]ngobral janji
[00:49.56]nyatane mung janji palsu..
[00:53.97]AKU SIH BUTUH WAKTU,
[00:56.89]NGGO NGLAMAR SLIRAMU
[01:00.45]AKU SIH BUTUH BONDO,
[01:02.98]OJO NUDUH SULOYO..
[01:07.90]MBOK SING SABAR,
[01:08.49]TAK JALUK MBOK SING SABAR..
[01:12.81]DINO AHAD SAJAKE,
[01:15.40]WIS TAK LAMAR..
[01:18.98]TAK RENCONO LAMARANKU
[01:21.57]TELUNG MILYAR..
[01:24.89]AWAN BENGI TAK REWANGI
[01:27.56]OJEK DOKAR..
[01:31.52]aku ra butuh janji,
[01:33.14]butuhku mung bukti..
[01:37.82]aku ra butuh crito,
[01:39.20]ngendikanmu mung muspro..
[01:44.38]
[02:08.06]>>>
[02:09.06]>>
[02:10.06]>
[02:11.06]opo aku amung
[02:13.76]mbok gawe dolanan..
[02:17.17]isin tonggo
[02:18.89]bendino kanggo guneman..
[02:23.15]yen tak tunggu minggu
[02:26.04]ra ono lamaran..
[02:29.40]tresnoku bakal
[02:31.37]tak obral turut dalan..
[02:35.46]OJO MUTUNG
[02:36.75]KABEH MAU WIS TAK PETUNG..
[02:41.09]DIMEN BEBRAYAN
[02:42.94]MBESUKE BISO UNTUNG..
[02:47.34]AYO NGGUYU
[02:48.88]TANG TING TANG
[02:50.40]TING TANG TING TUNG..
[02:53.28]YEN RA KOWE
[02:54.78]LUWIH BECIK AKU NGGANTUNG..
[02:59.40]
[03:22.00]>>>
[03:23.00]>>
[03:24.00]>
[03:25.60]opo aku amung
[03:28.03]mbok gawe dolanan..
[03:32.10]isin tonggo
[03:33.85]bendino kanggo guneman..
[03:38.16]yen tak tunggu minggu
[03:40.60]ra ono lamaran..
[03:44.35]tresnoku bakal
[03:46.16]tak obral turut dalan..
[03:50.66]OJO MUTUNG
[03:51.91]KABEH MAU WIS TAK PETUNG..
[03:55.78]DIMEN BEBRAYAN
[03:58.16]MBESUKE BISO UNTUNG..
[04:02.23]AYO NGGUYU
[04:03.91]TANG TING TANG
[04:05.29]TING TANG TING TUNG..
[04:08.29]YEN RA KOWE
[04:10.03]LUWIH BECIK AKU NGGANTUNG..
[04:14.31]YEN RA KOWE
[04:15.93]LUWIH BECIK AKU NGGANTUNG..
[04:19.99]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s