Kembang Rawe

Versi: Ana

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Kembang kenongo atiku digawe loro,
Kembang melati agawe larane ati..
Kembang kecubung atiku digawe bingung,
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
Ora becik kanggone poro wanito..
Kembange rawe iku paribasane,
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..

reff:
Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Kembang kenongo atiku digawe loro,
Kembang melati agawe larane ati..
Kembang kecubung atiku digawe bingung,
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
Ora becik kanggone poro wanito..
Kembange rawe iku paribasane,
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *