Kembang Rawe


Ana
Versi: Ana

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Kembang kenongo atiku digawe loro,
Kembang melati agawe larane ati..
Kembang kecubung atiku digawe bingung,
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
Ora becik kanggone poro wanito..
Kembange rawe iku paribasane,
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..

reff:
Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Kembang kenongo atiku digawe loro,
Kembang melati agawe larane ati..
Kembang kecubung atiku digawe bingung,
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
Ora becik kanggone poro wanito..
Kembange rawe iku paribasane,
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ana]
[ti: Kembang Rawe]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[id: ahvsbccq]
[00:00.10]Kembang Rawe – Ana
[00:19.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[00:30.30]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[00:36.40]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[00:42.49]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[00:48.95]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[00:55.46]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[01:01.30]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[01:07.25]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[01:13.50]Kembang kenongo atiku digawe loro,
[01:19.44]Kembang melati agawe larane ati..
[01:25.95]Kembang kecubung atiku digawe bingung,
[01:31.82]Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..
[01:38.18]Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
[01:44.28]Ora becik kanggone poro wanito..
[01:50.83]Kembange rawe iku paribasane,
[01:56.53]Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..
[02:03.18]
[02:06.00]=ana, kembang rawe=
[02:22.00]
[02:25.00]>>>
[02:26.00]>>
[02:27.00]>
[02:28.00]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[02:34.65]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[02:40.85]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[02:46.96]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[02:53.48]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[02:59.56]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[03:06.05]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[03:11.90]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[03:18.07]Kembang kenongo atiku digawe loro,
[03:24.19]Kembang melati agawe larane ati..
[03:30.27]Kembang kecubung atiku digawe bingung,
[03:36.55]Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..
[03:42.80]Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
[03:49.04]Ora becik kanggone poro wanito..
[03:55.49]Kembange rawe iku paribasane,
[04:01.67]Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..
[04:08.19]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s