Kawin Benjang Nopo


versi: Dwi Ratna ft. Sodiq

Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..

Lk:
“NDUK RUNGOKNO YO
“OMONGE BAPAK IKI YA
“WONG RUMAH TANGGA
“IKU PERLU PITUNGAN
“TEGESE DINO PASARANE CALON BOJOMU
“KARO PASARANMU
“JUMLAH KETEMU PIRO
“TEGESE SIJI TIBO SANDANG
“LORO TIBO PANGAN
“TELU TIBO GEDHONG
“PAPAT LORO LIMO PATI
“LHA BAPAK BIYEN
“TIBO KLUMAH NDUK HA..

reff:
Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *