Kawin Benjang Nopo


Dwi-Ratna_Sodiq_1
versi: Dwi Ratna & Sodiq

Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..

Lk:
“NDUK RUNGOKNO YO
“OMONGE BAPAK IKI YA
“WONG RUMAH TANGGA
“IKU PERLU PITUNGAN
“TEGESE DINO PASARANE CALON BOJOMU
“KARO PASARANMU
“JUMLAH KETEMU PIRO
“TEGESE SIJI TIBO SANDANG
“LORO TIBO PANGAN
“TELU TIBO GEDHONG
“PAPAT LORO LIMO PATI
“LHA BAPAK BIYEN
“TIBO KLUMAH NDUK HA..

reff:
Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
——————
[ver: lyrics]
[id: vwpwulch]
[ar: Dwi Ratna ft. Sodiq]
[ti: Kawin Benjang Nopo]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:59]
[00:00.04]KAWIN BENJANG NOPO
[00:00.04]by: Dwi Ratna & Sodiq
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Lk: NDUK NDUK AKU TAKON
[00:28.23]Lk: WANGSULONO SING PRASOJO..
[00:31.77]Lk: KOWE WIS DEWOSO
[00:34.38]Lk: KEREP DIAPELI JOKO..
[00:38.01]Lk: KAE JANE SOPO
[00:40.44]Lk: DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
[00:43.93]Lk: DIRASANI TONGGO
[00:46.30]Lk: JARE KOK DIDOL MURAHAN..
[00:49.97]Pr: E.. GOLEK PERKORO
[00:52.45]Pr: RASANAN WATON SULOYO..
[00:56.18]Pr: NGOMONG DIDOL MURAH
[00:58.53]Pr: NOPO KULO TOWO TOWO..
[01:01.95]Pr: BAPAK KULO BLOKO
[01:04.66]Pr: NIKI NGENTEN CALON KULO..
[01:08.29]Pr: ADUH BIYUNG ROMO
[01:10.83]Pr: KULO KAWIN MBENJANG NOPO..
[01:15.00]
[01:16.86]Lk: E.E. JO SRAMPANGAN NDUK
[01:18.73]Lk: KAWINAN PERLU PITUNGAN..
[01:21.80]Lk: PATHOKAN DINO PASARAN
[01:24.41]Lk: PALINTANGAN DINO KLAIRAN..
[01:28.33]Pr: NIKI WAU CORO NOPO PAK,
[01:31.20]Pr: LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
[01:34.29]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[01:36.52]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[01:40.33]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[01:42.88]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[01:46.93]Lk: “NDUK RUNGOKNO YO
[01:50.44]Lk: “OMONGE BAPAK IKI YA
[01:52.12]Lk: “WONG RUMAH TANGGA
[01:53.88]Lk: “IKU PERLU PITUNGAN
[01:55.22]Lk: “TEGESE DINO PASARANE CALON BOJOMU
[01:58.71]Lk: “KARO PASARANMU
[02:00.95]Lk: “JUMLAH KETEMU PIRO
[02:03.12]Lk: “TEGESE SIJI TIBO SANDANG
[02:06.66]Lk: “LORO TIBO PANGAN
[02:08.71]Lk: “TELU TIBO GEDHONG
[02:10.58]Lk: “PAPAT LORO LIMO PATI
[02:13.94]Lk: “LHA BAPAK BIYEN
[02:16.12]Lk: “TIBO KLUMAH NDUK HA..
[02:19.86]
[02:29.72]>>>
[02:30.04]>>
[02:31.04]>
[02:32.04]Lk: NDUK NDUK AKU TAKON
[02:34.85]Lk: WANGSULONO SING PRASOJO..
[02:38.39]Lk: KOWE WIS DEWOSO
[02:40.94]Lk: KEREP DIAPELI JOKO..
[02:44.72]Lk: KAE JANE SOPO
[02:46.67]Lk: DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
[02:50.48]Lk: DIRASANI TONGGO
[02:52.89]Lk: JARE KOK DIDOL MURAHAN..
[02:56.58]Pr: E.. GOLEK PERKORO
[02:59.12]Pr: RASANAN WATON SULOYO..
[03:02.54]Pr: NGOMONG DIDOL MURAH
[03:05.16]Pr: NOPO KULO TOWO TOWO..
[03:08.69]Pr: BAPAK KULO BLOKO
[03:11.25]Pr: NIKI NGENTEN CALON KULO..
[03:14.80]Pr: ADUH BIYUNG ROMO
[03:17.41]Pr: KULO KAWIN MBENJANG NOPO..
[03:21.52]Lk: E.E. JO SRAMPANGAN NDUK
[03:25.25]Lk: KAWINAN PERLU PITUNGAN..
[03:28.31]Lk: PATHOKAN DINO PASARAN
[03:30.91]Lk: PALINTANGAN DINO KLAIRAN..
[03:34.65]Pr: NIKI WAU CORO NOPO PAK,
[03:37.38]Pr: LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
[03:40.50]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[03:43.06]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[03:46.73]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[03:49.21]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[03:53.88]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s