Godhane Katresnan


Versi: Lisning ft. Wawan

Pr:
Ndek jamane semono,
Sliramu jare kondo tresno..
Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
Ning nyatane atiku mbok gawe loro..

Mbok ojo sok ngumbar janji,
Tegane kowe nglarani ati..
Bareng wis marem kowe banjur bali,
Jare cintamu sehidup semati..

Ora popo..
Aku pasrah lan nrimo..
Nadyan akeh duso gusti nrimo tobate manungso,
Urip neng ndunyo ake cuba lan gudha..

Lk:
Sayang..sayang..
Aku janji ra neko-neko..
Senadyan rekoso aku ora bakal cidro,
Ra ono wong liyo mergo aku sih tresno..

Wis cukup tumindak sing olo,
Ayo kabeh podho disadarno..
Ojo lali ayo podho dedungo,
Kowe lan aku bisoa urip mulyo..

Reff :
Pr:
Ndek jamane semono,
Sliramu jare kondo tresno..
Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
Ning nyatane atiku mbok gawe loro..

Mbok ojo sok ngumbar janji,
Tegane kowe nglarani ati..
Bareng wis marem kowe banjur bali,
Jare cintamu sehidup semati..

Ora popo..
Aku pasrah lan nrimo..
Nadyan akeh duso gusti nrimo tobate manungso,
Urip neng ndunyo ake cuba lan gudha..

Lk:
Sayang..sayang..
Aku janji ra neko-neko..
Senadyan rekoso aku ora bakal cidro,
Ra ono wong liyo mergo aku sih tresno..

Wis cukup tumindak sing olo,
Ayo kabeh podho disadarno..
Ojo lali ayo podho dedungo,
Kowe lan aku bisoa urip mulyo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *