Godhane Katresnan


Lisning
Versi: Lisning ft. Wawan

Pr:
Ndek jamane semono,
Sliramu jare kondo tresno..
Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
Ning nyatane atiku mbok gawe loro..

Mbok ojo sok ngumbar janji,
Tegane kowe nglarani ati..
Bareng wis marem kowe banjur bali,
Jare cintamu sehidup semati..

Ora popo..
Aku pasrah lan nrimo..
Nadyan akeh duso gusti nrimo tobate manungso,
Urip neng ndunyo ake cuba lan gudha..

Lk:
Sayang..sayang..
Aku janji ra neko-neko..
Senadyan rekoso aku ora bakal cidro,
Ra ono wong liyo mergo aku sih tresno..

Wis cukup tumindak sing olo,
Ayo kabeh podho disadarno..
Ojo lali ayo podho dedungo,
Kowe lan aku bisoa urip mulyo..

Reff :
Pr:
Ndek jamane semono,
Sliramu jare kondo tresno..
Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
Ning nyatane atiku mbok gawe loro..

Mbok ojo sok ngumbar janji,
Tegane kowe nglarani ati..
Bareng wis marem kowe banjur bali,
Jare cintamu sehidup semati..

Ora popo..
Aku pasrah lan nrimo..
Nadyan akeh duso gusti nrimo tobate manungso,
Urip neng ndunyo ake cuba lan gudha..

Lk:
Sayang..sayang..
Aku janji ra neko-neko..
Senadyan rekoso aku ora bakal cidro,
Ra ono wong liyo mergo aku sih tresno..

Wis cukup tumindak sing olo,
Ayo kabeh podho disadarno..
Ojo lali ayo podho dedungo,
Kowe lan aku bisoa urip mulyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bbvnuoch]
[ar: Lisning ft Wawan]
[ti: Godhane Katresnan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:00.17]Godhane Katresnan
[00:00.17]by: Lisning ft. Wawan
[00:23.17]
[00:25.17]>>>
[00:26.17]>>
[00:27.17]>
[00:28.17]Pr: Ndek jamane semono,
[00:34.43]Pr: Sliramu jare kondo tresno..
[00:41.65]Pr: Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
[00:48.00]Pr: Ning nyatane atiku mbok gawe loro..
[00:55.54]Pr: Mbok ojo sok ngumbar janji,
[01:02.09]Pr: Tegane kowe nglarani ati..
[01:09.33]Pr: Bareng wis marem kowe banjur bali,
[01:15.68]Pr: Jare cintamu sehidup semati..
[01:24.38]Pr: Ora popo..
[01:33.61]Pr: Aku pasrah lan nrimo..
[01:42.98]Pr: Nadyan akeh duso,
[01:51.38]Pr: Gusti nrimo tobate manungso..
[02:01.18]Pr: Urip neng ndunyo
[02:04.11]Pr: Akeh cuba lan gudha..
[02:09.77]
[02:13.42]Lk: Sayang..sayang..
[02:22.38]Lk: Aku janji ra neko-neko..
[02:30.53]Lk: Senadyan rekoso
[02:39.89]Lk: Aku ora bakal cidro..
[02:48.31]Lk: Ra ono wong liyo
[02:51.48]Lk: mergo aku sih tresno..
[02:59.12]Lk: Wis cukup tumindak sing olo,
[03:08.25]Lk: Ayo kabeh podho disadarno..
[03:17.81]Lk: Ojo lali ayo podho ndedungo,
[03:25.77]Lk: Kowe lan aku bisoa urip mulyo..
[03:36.28]
[03:59.28]>>>
[04:00.28]>>
[04:01.28]>
[04:02.28]Pr: Ndek jamane semono,
[04:08.96]Pr: Sliramu jare kondo tresno..
[04:15.36]Pr: Neng atimu ra ono wong wadon liyo,
[04:21.22]Pr: Ning nyatane atiku mbok gawe loro..
[04:28.62]Pr: Mbok ojo sok ngumbar janji,
[04:33.97]Pr: Tegane kowe nglarani ati..
[04:40.32]Pr: Bareng wis marem kowe banjur bali,
[04:46.53]Pr: Jare cintamu sehidup semati..
[04:55.12]Pr: Ora popo..
[05:00.91]Pr: Aku pasrah lan nrimo..
[05:08.20]Pr: Nadyan akeh duso
[05:13.54]Pr: Gusti nrimo tobate manungso,
[05:19.08]Pr: Urip neng ndunyo
[05:21.07]Pr: Akeh cuba lan gudha..
[05:24.50]
[05:27.36]Lk: Sayang..sayang..
[05:32.94]Lk: Aku janji ra neko-neko..
[05:40.12]Lk: Senadyan rekoso
[05:44.89]Lk: Aku ora bakal cidro,
[05:50.06]Lk: Ra ono wong liyo
[05:52.29]Lk: mergo aku sih tresno..
[05:56.53]Lk: Wis cukup tumindak sing olo,
[06:02.44]Lk: Ayo kabeh podho disadarno..
[06:09.34]Lk: Ojo lali ayo podho ndedungo,
[06:15.12]Lk: Kowe lan aku bisoa urip mulyo..
[06:22.03]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s