Ojo Digondheli


Manthous_Sunyahni_1
Versi: Manthous ft. Sunyahni

Pr:
Janjine ora tenanan,
Jebule kriwi’an dadi grojogan..
Saben-saben dielingke,
Nanging sajak’e kok anteng wae..

Lk:
Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
Wis pancen dadi nasibmu..
Tak suwun marang sliramu,
Ojo dadi runtik ing atimu..

Pr:
Iwak cucut wadahi karung,
Becik mbacut tinimbang wurung,
Aduh mas tinimbang wurung..

Lk:
Neng pasar kok tuku cipir,
Jok samar yen ra tak pikir,
Aduh dik ojo kuwatir..

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak,
Pancen sengojo pancen dijarag,
Aduh mas sakit atiku..

Lk:
Ono kadal mangani roti,
Ndang tak budhal ojo digondheli..
Aduh dik ojo digondheli li li..

Pr:
Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
Glopa glape dadi gawe..
Yen pancen dikarepake,
Ayo enggal aku terno mulih wae..

reff:
Pr:
Janjine ora tenanan,
Jebule kriwi’an dadi grojogan..
Saben-saben dielingke,
Nanging sajak’e kok anteng wae..

Lk:
Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
Wis pancen dadi nasibmu..
Tak suwun marang sliramu,
Ojo dadi runtik ing atimu..

Pr:
Iwak cucut wadahi karung,
Becik mbacut tinimbang wurung,
Aduh mas tinimbang wurung..

Lk:
Neng pasar kok tuku cipir,
Jok samar yen ra tak pikir,
Aduh dik ojo kuwatir..

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak,
Pancen sengojo pancen dijarag,
Aduh mas sakit atiku..

Lk:
Ono kadal mangani roti,
Ndang tak budhal ojo digondheli..
Aduh dik ojo digondheli li li..

Pr:
Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
Glopa glape dadi gawe..
Yen pancen dikarepake,
Ayo enggal aku terno mulih wae..
—————–
[ver: lyrics]
[id: akokulch]
[ar: Manthous ft Sunyahni]
[ti: Ojo Digondeli]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.06]Ojo Digondeli
[00:00.06]by: Manthous ft. Sunyahni
[00:28.06]
[00:30.06]>>>
[00:31.06]>>
[00:32.06]>
[00:33.06]Pr: Janjine ora tenanan,
[00:36.97]Pr: Jebule kriwi’an dadi grojogan..
[00:45.49]Pr: Saben-saben dielingke,
[00:50.59]Pr: Nanging sajak’e kok anteng wae..
[00:57.63]
[00:59.24]Lk: Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
[01:05.10]Lk: Wis pancen dadi nasibmu..
[01:11.45]Lk: Tak suwun marang sliramu,
[01:15.93]Lk: Ojo dadi runtik ing atimu..
[01:23.65]
[01:25.26]Pr: Iwak cucut wadahi karung,
[01:28.05]Pr: Becik mbacut tinimbang wurung,
[01:30.66]Pr: Aduh mas tinimbang wurung..
[01:38.88]Lk: Neng pasar kok tuku cipir,
[01:41.43]Lk: Jok samar yen ra tak pikir,
[01:41.90]Lk: Aduh dik ojo kuwatir..
[01:47.50]Pr: Manuk gagak kok ngaku merak,
[01:49.68]Pr: Pancen sengojo pancen dijarag,
[01:52.54]Pr: Aduh mas sakit atiku..
[01:56.77]Lk: Ono kadal mangani roti,
[02:00.62]Lk: Ndang tak budhal ojo digondheli..
[02:03.35]Lk: Aduh dik ojo digondheli li li..
[02:07.27]Pr: Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
[02:15.09]Pr: Glopa glape dadi gawe..
[02:21.11]Pr: Yen pancen dikarepake,
[02:25.91]Pr: Ayo enggal aku terno mulih wae..
[02:31.82]
[02:56.54]>>>
[02:57.54]>>
[02:58.54]>
[02:59.54]Pr: Janjine ora tenanan,
[03:03.19]Pr: Jebule kriwi’an dadi grojogan..
[03:11.48]Pr: Saben-saben dielingke,
[03:16.64]Pr: Nanging sajak’e kok anteng wae..
[03:22.98]
[03:24.79]Lk: Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
[03:30.83]Lk: Wis pancen dadi nasibmu..
[03:37.48]Lk: Tak suwun marang sliramu,
[03:42.51]Lk: Ojo dadi runtik ing atimu..
[03:48.23]
[03:50.17]Pr: Iwak cucut wadahi karung,
[03:52.71]Pr: Becik mbacut tinimbang wurung,
[03:55.65]Pr: Aduh mas tinimbang wurung..
[03:59.75]Lk: Neng pasar kok tuku cipir,
[04:03.66]Lk: Jok samar yen ra tak pikir,
[04:06.67]Lk: Aduh dik ojo kuwatir..
[04:12.39]Pr: Manuk gagak kok ngaku merak,
[04:14.82]Pr: Pancen sengojo pancen dijarag,
[04:17.68]Pr: Aduh mas sakit atiku..
[04:23.21]Lk: Ono kadal mangani roti,
[04:25.64]Lk: Ndang tak budhal ojo digondheli..
[04:28.68]Lk: Aduh dik ojo digondheli..
[04:34.04]Pr: Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
[04:40.44]Pr: Glopa glape dadi gawe..
[04:46.79]Pr: Yen pancen dikarepake,
[04:50.95]Pr: Ayo enggal aku terno mulih wae..
[05:00.85]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s