Ojo Digondheli


Versi: Manthous ft. Sunyahni

Pr:
Janjine ora tenanan,
Jebule kriwi’an dadi grojogan..
Saben-saben dielingke,
Nanging sajak’e kok anteng wae..

Lk:
Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
Wis pancen dadi nasibmu..
Tak suwun marang sliramu,
Ojo dadi runtik ing atimu..

Pr:
Iwak cucut wadahi karung,
Becik mbacut tinimbang wurung,
Aduh mas tinimbang wurung..

Lk:
Neng pasar kok tuku cipir,
Jok samar yen ra tak pikir,
Aduh dik ojo kuwatir..

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak,
Pancen sengojo pancen dijarag,
Aduh mas sakit atiku..

Lk:
Ono kadal mangani roti,
Ndang tak budhal ojo digondheli..
Aduh dik ojo digondheli li li..

Pr:
Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
Glopa glape dadi gawe..
Yen pancen dikarepake,
Ayo enggal aku terno mulih wae..

reff:
Pr:
Janjine ora tenanan,
Jebule kriwi’an dadi grojogan..
Saben-saben dielingke,
Nanging sajak’e kok anteng wae..

Lk:
Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
Wis pancen dadi nasibmu..
Tak suwun marang sliramu,
Ojo dadi runtik ing atimu..

Pr:
Iwak cucut wadahi karung,
Becik mbacut tinimbang wurung,
Aduh mas tinimbang wurung..

Lk:
Neng pasar kok tuku cipir,
Jok samar yen ra tak pikir,
Aduh dik ojo kuwatir..

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak,
Pancen sengojo pancen dijarag,
Aduh mas sakit atiku..

Lk:
Ono kadal mangani roti,
Ndang tak budhal ojo digondheli..
Aduh dik ojo digondheli li li..

Pr:
Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
Glopa glape dadi gawe..
Yen pancen dikarepake,
Ayo enggal aku terno mulih wae..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s