Ilat Tanpo Balung (lilin herlina)


Versi: Lilin Herlina

Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo..
Teganing atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu..

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu..
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku..

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali..
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali

Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti..
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu..

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu..
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku..

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali..
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali

Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti..
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu..
Sak karepmu, tutugno lakumu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *