Ilat Tanpo Balung (lilin herlina)


Lilin-Herlina_1
Versi: Lilin Herlina

Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo..
Teganing atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu..

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu..
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku..

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali..
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali

Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti..
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu..

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu..
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku..

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali..
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali

Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti..
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu..
Sak karepmu, tutugno lakumu..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Ilat Tanpo Balung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:03]
[id: aoiooasp]
[00:01.56]Ilat Tanpo Balung
[00:13.56]Versi : Lilin Herlina
[00:15.56]
[00:18.56]>>>
[00:19.56]>>
[00:20.56]>
[00:21.61]Panas mongso ketigo,
[00:24.92]wawas sing tak kroso..
[00:28.64]Tiwas aku teko,
[00:31.55]mbok tinggal lungo..
[00:35.96]Teganing atimu, ninggalake aku
[00:42.71]Kebangeten, kebangeten awakmu..
[00:54.09]Bareng sing tak rasa’ke,
[00:56.31]ilat tanpo balung..
[01:00.06]Janji mlaku mlaku,
[01:02.49]mbok tinggal mlayu..
[01:06.96]Nibo tangi aku,
[01:09.12]aku ngoyak awakmu
[01:13.32]Tulung, entenono aku..
[01:19.19]
[01:26.65]Opo ra kelingan,
[01:28.94]biyen kowe kuwi sopo..
[01:33.28]Loro tak obati,
[01:35.26]bareng mari kowe lali..
[01:41.08]
[01:46.08]Paribasan peksi,
[01:48.54]mabur dhuwur eling bali..
[01:52.88]Aku kok apusi,
[01:55.03]sak tenane aku ngerti..
[02:01.19]Ilat tanpo balung,
[02:03.22]wis ditulung malah menthung,
[02:07.48]Sak karepmu, tutugno lakumu..
[02:13.86]
[02:15.51]==ilat tanpo balung lilin herlina==
[02:25.77]
[02:27.77]>>>
[02:28.77]>>
[02:29.77]>
[02:30.77]Bareng sing tak rasa’ke,
[02:33.29]ilat tanpo balung..
[02:37.35]Janji mlaku mlaku,
[02:39.60]mbok tinggal mlayu..
[02:44.08]Nibo tangi aku,
[02:45.93]aku ngoyak awakmu..
[02:50.39]Tulung, entenono aku..
[02:55.71]
[03:03.08]Opo ra kelingan,
[03:05.42]biyen kowe kuwi sopo..
[03:09.96]Loro tak obati,
[03:11.86]bareng mari kowe lali..
[03:16.64]
[03:23.07]Paribasan peksi,
[03:25.11]mabur dhuwur eling bali..
[03:29.51]Aku kok apusi,
[03:31.61]sak tenane aku ngerti..
[03:37.58]Ilat tanpo balung,
[03:39.80]wis ditulung malah menthung,
[03:43.83]Sak karepmu, tutugno lakumu..
[03:50.52]Sak karepmu, tutugno lakumu..
[03:56.89]
————-
Preview:

Advertisements

16 thoughts on “Ilat Tanpo Balung (lilin herlina)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s