Pamitan (gesang)


Gesang_1
Versi: Gesang

Lilalono pamit mulih..
Pesti kulo, yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso, ngladeni slirane..

Pancen abot jroning ati..
Ninggal ndiko, wong sing ndak tresnani..
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..

Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sak pungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio..

reff :
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..

Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sa kpungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio..
——————
[ver: lyrics]
[id: qnqczlsw]
[ar: Gesang]
[ti: Pamitan]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.32]Pamitan
[00:31.32]Versi: Gesang
[00:34.32]
[00:37.32]>>>
[00:38.32]>>
[00:39.32]>
[00:40.32]Lilalono pamit mulih..
[00:46.94]Pesti kulo, yen dede jodone..
[00:56.33]Mugo enggal antuk sulih,
[01:04.30]Wong sing biso, ngladeni slirane..
[01:15.77]Pancen abot jroning ati..
[01:22.26]Ninggal ndiko, wong sing ndak tresnani..
[01:33.00]Nanging bade kados pundi,
[01:40.10]Yen kawulo, sakdermo nglampahi..
[01:51.26]Mung semene,
[01:57.73]Atur puji, kariyo raharjo..
[02:07.60]Sak pungkure,
[02:15.85]Ojo lali, asring kirim warto..
[02:26.69]Eman-eman mbenjang ndiko,
[02:33.42]Yen to nganti, digawe kuciwo..
[02:43.02]Batin kulo mboten lilo,
[02:51.10]Yen to nganti, mung di sio-sio..
[03:00.01]
[03:03.24]==gesang, pamitan==
[03:13.24]
[03:16.24]>>>
[03:17.24]>>
[03:18.24]>
[03:19.24]Nanging bade kados pundi,
[03:27.55]Yen kawulo, sakdermo nglampahi..
[03:38.72]Mung semene,
[03:44.49]Atur puji, kariyo raharjo..
[03:56.03]Sak pungkure,
[04:02.98]Ojo lali, asring kirim warto..
[04:13.96]Eman-eman mbenjang ndiko,
[04:20.50]Yen to nganti, digawe kuciwo..
[04:29.91]Batin kulo mboten lilo,
[04:37.92]Yen to nganti, mung di sio-sio..
[04:47.10]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s