Jambu Alas


Didi-Kempot_Nunung-Alvi
Versi: Didi Kempot ft. Nunung Alvi

Lk:
Kelingan manis eseme,
Trus kelingan ramah gemuyune..
Tresno lan kasih, (kasih sayange),
Karep atiku klakon dadi bojone..

Sayange wis nduwe bojo,
Nanging aku, aku wis kadhung tresno..
Nelongso (rasaning ati),
Yen aku ra klakon melu nduweni..

reff:
Jambu alas kulite ijo,
Sing digagas wis nduwe bojo..
Ada gula ada semut,
Durung rondo ojo direbut..

Pr:
Sumpah neng batin,
Yen kula tidak dikawin..
Tekating ati,
Ora bakal luru ganti..

Sumpah wis janji,
Arep sehidup semati..
Seneng lan sedih,
Bareng-bareng dilakoni..

Lk :
Jambu alas ndhuk,
Manis rasane..
Snajan tilas,
Tak enteni randhane,,

Kelingan manis eseme,
Trus kelingan ramah gemuyune..
Tresno lan kasih, (kasih sayange),
Karep atiku klakon dadi bojone..

Jambu alas kulite ijo,
Sing digagas wis nduwe bojo..
Ada gula ada semut,
Durung rondo ojo direbut..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot ft. Nunung Alvi]
[ti: Jambu Alas]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:27]
[id: lbqzukch]
[00:00.14]Jambu Alas
[00:00.14]Versi : Didi Kempot ft. Nunung Alvi
[00:12.14]Pria berteks KAPITAL,
[00:12.14]Wanita berteks kecil
[00:15.14]
[00:17.14]>>>
[00:18.14]>>
[00:19.14]>
[00:20.00]KELINGAN MANIS ESEME,
[00:24.97]TRUS KELINGAN, RAMAH GEMUYUNE..
[00:31.58]TRESNO LAN KASIH,
[00:34.12](KASIH SAYANGE)
[00:37.16]KAREP ATIKU KLAKON DADI BOJONE..
[00:44.52]
[00:51.91]SAYANGE WIS NDUWE BOJO,
[00:56.85]NANGING AKU,
[00:58.38]AKU WIS KADHUNG TRESNO..
[01:03.13]NELONGSO, (RASANING ATI)
[01:09.65]YEN AKU RA KLAKON MELU NDUWENI..
[01:16.43]
[01:25.11]>>>
[01:26.11]>>
[01:27.11]>
[01:28.11]JAMBU ALAS KULITE IJO,
[01:31.10]SING DIGAGAS WIS DUWE BOJO..
[01:35.16]ADA GULA ADA SEMUT,
[01:38.20]DURUNG RONDO OJO DIREBUT..
[01:43.45]sumpah ning batin,
[01:46.62]yen kula tidak dikawin..
[01:51.23]tekade ati,
[01:53.19]ora bakal luru ganti..
[01:58.01]
[02:03.58]>>>
[02:04.58]>>
[02:05.58]>
[02:06.58]sumpah wis janji,
[02:09.63]arep sehidup semati..
[02:14.50]Seneng lan sedih,
[02:16.39]bareng bareng dilakoni..
[02:21.30]JAMBU ALAS NDHUK MANIS RASANE,
[02:27.54]SNAJAN TILAS TAK ENTENI RONDONE..
[02:34.29]KELINGAN MANIS ESEME,
[02:39.19]TRUS KELINGAN, RAMAH GEMUYUNE..
[02:45.54]TRESNO LAN KASIH,
[02:48.08](KASIH SAYANGE)
[02:51.45]KAREP ATIKU KLAKON DADI BOJONE..
[03:00.07]
[03:08.37]>>>
[03:09.37]>>
[03:10.37]>
[03:11.37]JAMBU ALAS KULITE IJO,
[03:13.48]SING DIGAGAS WIS NDUWE BOJO..
[03:17.75]ADA GULA ADA SEMUT,
[03:20.45]DURUNG RONDO OJO DIREBUT..
[03:24.59]
————
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s