Ayun Ayun Gobyog


Dini-Aditama_4
Versi: Dini Aditama

Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..
—————–
[id: colpukch]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Ayun Ayun Gobyog]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.15]Ayun Ayun Gobyog
[00:00.15]by: Dini Aditama
[00:29.15]
[00:31.15]>>>
[00:32.15]>>
[00:33.15]>
[00:34.15]Ayun-ayun gobyog
[00:35.85]Gawe gumun tekun sarto rukun,
[00:42.23]Akeh kang kayungyun..
[00:45.04]Dadi srono iku datan jemu,
[00:50.80]Nyawiji ing panemu
[00:53.18]Condonging kalbu..
[00:56.94]
[01:17.08]>>>
[01:18.08]>>
[01:19.08]>
[01:20.08]Ayun-ayun gobyog
[01:22.97]Gawe gumun tekun sarto rukun,
[01:28.84]Akeh kang kayungyun..
[01:32.35]Dadi srono iku datan jemu,
[01:36.85]Nyawiji ing panemu
[01:39.47]Condonging kalbu..
[01:43.41]
[02:03.03]>>>
[02:04.03]>>
[02:05.03]>
[02:06.03]Ayun-ayun gobyog
[02:09.39]Gawe gumun tekun sarto rukun,
[02:14.65]Akeh kang kayungyun..
[02:18.58]Dadi srono iku datan jemu,
[02:23.15]Nyawiji ing panemu
[02:26.02]Condonging kalbu..
[02:29.71]
[02:50.03]>>>
[02:51.03]>>
[02:52.03]>
[02:53.03]Ayun-ayun gobyog
[02:55.69]Gawe gumun tekun sarto rukun,
[03:00.65]Akeh kang kayungyun..
[03:04.78]Dadi srono iku datan jemu,
[03:09.10]Nyawiji ing panemu
[03:12.34]Condonging kalbu..
[03:15.91]
[03:36.05]>>>
[03:37.05]>>
[03:38.05]>
[03:39.05]Ayun-ayun gobyog
[03:41.95]Gawe gumun tekun sarto rukun,
[03:46.92]Akeh kang kayungyun..
[03:50.92]Dadi srono iku datan jemu,
[03:55.54]Nyawiji ing panemu
[03:58.36]Condonging kalbu..
[04:02.11]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s