Ayun Ayun Gobyog

Versi: Dini Aditama

Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *