Ayun Ayun Gobyog


Versi: Dini Aditama

Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *