Luntur (nurhana)


Versi: Nurhana

YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

reff:
YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

reff:
YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *