Luntur (nurhana)


Nurhana_4
Versi: Nurhana

YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODHO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

reff:
YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODHO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

reff:
YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODHO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..
——————
[id: liqiiasp]
[ar: Nurhana]
[ti: Luntur]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:01]
[00:01.00]Luntur – Nurhana
[00:23.00]
[00:26.00]>>>
[00:27.00]>>
[00:28.00]>
[00:29.67]YEN LUNTURO WENTERANE,
[00:34.77]ORA KOYO,
[00:36.44]YEN LUNTUR TRESNANE..
[00:41.02]TEKAN, TEKANE ATINE
[00:46.59]KOYO KOYO,
[00:47.95]MUNG SAK SIRE DEWE..
[00:53.92]ORA SEMBODO MBIYENE
[00:58.36]SABENDINO,
[00:59.57]MUNG TANSAH METHUKKE..
[01:05.46]SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
[01:10.34]ANGGREREPO,
[01:11.94]DADIO DUWEK’E..
[01:18.90]ORA MAIDO,
[01:21.31]KOLO MONGSO
[01:24.07]MUNG SOK GAWE GELO..
[01:30.42]EWO SEMONO,
[01:33.82]NGANTI BISO,
[01:36.67]ANGLUNTURKE TRESNO..
[01:41.48]DITAMBAKNO MRONO MRENE,
[01:45.73]TIWAS TIWAS,
[01:47.84]NDEDOWO LARANE..
[01:52.51]NANGING TOMBO SEJATINE,
[01:57.26]ORA LIYO,
[01:58.48]MUNG AWAKE DEWE..
[02:05.11]
[02:08.11]==luntur – nurhana==
[02:21.83]
[02:24.83]>>>
[02:25.83]>>
[02:26.83]>
[02:27.83]YEN LUNTURO WENTERANE,
[02:32.15]ORA KOYO,
[02:33.89]YEN LUNTUR TRESNANE..
[02:38.65]TEKAN, TEKANE ATINE
[02:43.67]KOYO KOYO,
[02:45.01]MUNG SAK SIRE DEWE..
[02:51.09]ORA SEMBODO MBIYENE,
[02:55.02]SABENDINO,
[02:56.51]MUNG TANSAH METHUKKE..
[03:01.49]SABEN, KEPETHUK TEMBUNGE
[03:06.97]ANGGREREPO
[03:08.46]DADIO DUWEK’E..
[03:15.09]ORA MAIDO,
[03:17.77]KOLO MONGSO
[03:20.37]MUNG SOK GAWE GELO..
[03:26.53]EWO SEMONO,
[03:29.08]NGANTI BISO,
[03:31.56]ANGLUNTURKE TRESNO..
[03:37.10]DITAMBAKNO MRONO MRENE,
[03:41.35]TIWAS TIWAS,
[03:43.28]NDEDOWO LARANE..
[03:47.56]NANGING TOMBO SEJATINE,
[03:52.60]ORA LIYO,
[03:54.34]MUNG AWAK’E DEWE..
[03:58.72]
[04:02.11]==luntur – nurhana==
[04:16.83]
[04:19.83]>>>
[04:20.83]>>
[04:21.83]>
[04:22.22]YEN LUNTURO WENTERANE,
[04:26.57]ORA KOYO,
[04:28.78]YEN LUNTUR TRESNANE..
[04:33.16]TEKAN, TEKANE ATINE
[04:38.20]KOYO KOYO,
[04:39.58]MUNG SAK SIRE DEWE..
[04:45.54]ORA SEMBODO MBIYENE,
[04:49.41]SABENDINO,
[04:51.28]MUNG TANSAH METHUKKE..
[04:55.83]SABEN KEPETHUK TEMBUNGE..
[05:00.77]ANGGREREPO,
[05:02.54]DADIO DUWEK’E..
[05:09.11]ORA MAIDO,
[05:11.72]KOLO MONGSO,
[05:14.21]MUNG SOK GAWE GELO..
[05:20.21]EWO SEMONO,
[05:22.28]NGANTI BISO,
[05:24.34]ANGLUNTURKE TRESNO..
[05:30.77]DITAMBAKNO MRONO MRENE,
[05:34.67]TIWAS TIWAS,
[05:36.85]NDEDOWO LARANE..
[05:41.21]NANGING TOMBO SEJATINE,
[05:46.34]ORA LIYO,
[05:47.59]MUNG AWAK’E DEWE..
[05:52.43]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s