Ngalamuning Ati

Waljinah_5
Versi: Waljinah

Yen tak roso,
Ra kuwowo roso jroning ati..
Tansah kelingan kembange netro,
Nggodha aku rino wengi..

Pancen nyoto,
Yen si rupo yo ra mitoyoni..
Nanging aku wis kebacut, tresno,
Angel nggonku angoncati..

Pamujiku..,
Mbok bisowo katekan setyaku..
Katresnanku..,u u u u…, ditimbangi
Tresno.., kang satuhuuuu..

Koyo ngopo,
Ebo bungah roso jroning ati..
Katekan setyaku kang tak arep,
Bejo nggonku urip iki..

reff:
Pamujiku..,
Mbok bisowo katekan setyaku..
Katresnanku..,u u u u…, ditimbangi
Tresno.., kang satuhuuuu..

Koyo ngopo,
Ebo bungah roso jroning ati..
Katekan setyaku kang tak arep,
Bejo nggonku urip iki..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Waljinah]
[ti: Ngalamuning Ati]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:54]
[id: nzkncvsn]
[00:00.06]Ngalamuning Ati
[00:00.06]by: Waljinah
[00:38.76]
[00:41.76]>>>
[00:42.76]>>
[00:43.76]>
[00:44.76]Yen tak roso,
[00:51.87]Ra kuwowo roso jroning ati..
[01:03.15]Tansah kelingan kembange netro,
[01:13.39]Nggodha aku rino wengi..
[01:20.15]
[01:22.97]Pancen nyoto,
[01:29.94]Yen si rupo yo ra mitoyoni..
[01:42.73]Nanging aku wis kebacut tresno,
[01:53.84]Angel nggonku angoncati..
[02:01.67]
[02:04.86]Pamujiku..,
[02:11.07]Mbok bisowo katekan setyaku..
[02:24.33]Katresnanku.., u u u u.. ditimbangi
[02:50.32]Tresno.. kang satuhu..
[03:08.48]
[03:15.80]Koyo ngopo,
[03:24.82]Ebo bungah roso jroning ati..
[03:37.15]Katekan setyaku kang tak arep,
[03:48.33]Bejo nggonku urip iki..
[03:57.73]
[04:38.51]>>>
[04:39.51]>>
[04:40.51]>
[04:41.51]Pamujiku..,
[04:48.89]Mbok bisowo katekan setyaku,
[05:00.95]Katresnanku.., u u u u.. ditimbangi
[05:33.69]Tresno.. kang satuhu..
[05:50.29]
[05:56.43]Koyo ngopo,
[06:04.68]Ebo bungah roso jroning ati..
[06:17.94]Katekan setyaku kang tak arep,
[06:30.31]Bejo nggonku urip iki..
[06:39.35]
————–
Preview:

Advertisements

Lego

Manthous_8
Versi: Manthous

Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..

reff:
Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..
——————
[ver: lyrics]
[id: icpvlich]
[ar: Manthous]
[ti: Lego]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.02]Lego – Manthous
[00:38.02]
[00:40.72]>>>
[00:41.72]>>
[00:42.72]>
[00:43.72]Lego rasaning ati,
[00:49.07]Kaleksanan kang dadi sedyaku..
[00:56.97]Wus suwe nggonku ngenteni,
[01:02.01]Mung sliramu kang tak impi-impi..
[01:11.03]
[01:13.69]Rino kelawan wengi,
[01:20.62]Tak sesuwun donga lan pamuji..
[01:31.08]Wus dadi prasetying ati,
[01:39.41]Mugi-mugi Gusti paring idi..
[01:48.17]
[01:51.55]Tak geget pinggiring lathi,
[01:58.14]Opo tenan opo iki ngimpi..
[02:08.95]Eling-eling semono yen saben ketemu,
[02:20.77]Prengat-prengut ra dadi kersane..
[02:29.11]
[02:35.18]Bebasan upamane,
[02:42.44]Wong lumampah tur kasatan toya..
[02:51.94]Tetesing katresnan jati,
[03:00.35]Aduh Gusti begjane wak mami..
[03:10.06]
[03:39.07]>>>
[03:40.07]>>
[03:41.07]>
[03:42.07]Tak geget pinggiring lathi,
[03:47.47]Opo tenan opo iki ngimpi..
[03:57.96]Eling-eling semono yen saben ketemu,
[04:09.21]Prengat-prengut ra dadi kersane..
[04:15.95]
[04:23.64]Bebasan upamane,
[04:30.69]Wong lumampah tur kasatan toya..
[04:42.24]Tetesing katresnan jati,
[04:49.76]Aduh Gusti begjane wak mami..
[04:59.54]
————–
Preview:

Sri Wis Bali

Sonny-Josz_10
Versi: Sonny JOsz

Sri, kowe wis bali
Biyen lungo kok ora pamit aku..
Jarene kowe pamite tuku trasi,
Kowe malah minggat ninggalne aku..

Sri, kowe wis bali
Ati seneng senenge setengah mati..
Nanging siji sri nggawe tangise ati,
Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi..

Wis rong taun aku ngenteni kowe sri,
Lawang omah saben dino ra dikunci..
Kowe wis ngerti yen aku uwong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti..

Tak rewangi aku dodol klambi,
Nggolek’i kowe sri sing tak tresnani..
Tak rewangi aku dodol klambi,
Kentek’an sangu sri nggolek’i kowe..

Sri, kowe wis bali
Ati seneng senenge setengah mati..
Nanging siji sri nggawe tangise ati,
Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi..

reff:
Wis rong taun aku ngenteni kowe sri,
Lawang omah saben dino ra dikunci..
Kowe wis ngerti yen aku uwong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti..

Tak rewangi aku dodol klambi,
Nggolek’i kowe sri sing tak tresnani..
Tak rewangi aku dodol klambi,
Kentek’an sangu sri nggolek’i kowe..

Sri, kowe wis bali
Ati seneng senenge setengah mati..
Nanging siji sri nggawe tangise ati,
Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uhoilich]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Sri Wis Bali]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[00:00.07]Sri Wis Bali
[00:00.07]by: Sonny JOsz
[00:26.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Sri, kowe wis bali
[00:37.47]Biyen lungo kok ora pamit aku..
[00:45.18]Jarene kowe pamite tuku trasi,
[00:52.44]Kowe malah minggat ninggalne aku..
[00:58.48]
[01:01.08]Sri, kowe wis bali
[01:05.94]Ati seneng senenge setengah mati..
[01:13.97]Nanging siji sri nggawe tangise ati,
[01:21.74]Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi..
[01:27.98]
[01:36.23]Wis rong taun aku ngenteni kowe sri,
[01:42.84]Lawang omah sabendino ra dikunci..
[01:50.75]Kowe wis ngerti yen aku wong ra nduwe
[01:57.57]Dadi kuli bayarane ora mesti..
[02:04.63]
[02:06.34]Tak rewangi aku dodol klambi,
[02:12.75]Nggolek’i kowe sri sing tak tresnani..
[02:19.90]Tak rewangi aku dodol klambi,
[02:26.81]Kentek’an sangu sri nggolek’i kowe..
[02:33.71]
[02:35.45]Sri, kowe wis bali
[02:40.87]Ati seneng senenge setengah mati..
[02:48.65]Nanging siji sri nggawe tangise ati,
[02:56.17]Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi..
[03:02.77]
[03:30.89]>>>
[03:31.89]>>
[03:32.89]>
[03:33.89]Wis rong taun aku ngenteni kowe sri,
[03:39.89]Lawang omah sabendino ra dikunci..
[03:47.34]Kowe wis ngerti yen aku wong ra nduwe
[03:54.18]Dadi kuli bayarane ora mesti..
[04:01.27]
[04:02.83]Tak rewangi aku dodol klambi,
[04:09.18]Nggolek’i kowe sri sing tak tresnani..
[04:16.57]Tak rewangi aku dodol klambi,
[04:23.49]Kentek’an sangu sri nggolek’i kowe..
[04:31.02]
[04:32.52]Sri, kowe wis bali
[04:38.05]Ati seneng senenge setengah mati..
[04:45.77]Nanging siji sri nggawe tangise ati,
[04:53.35]Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi..
[04:59.64]
————–
Preview:

Sri Minggat

Didi-Kempot_13
Versi: Didi Kempot

Sri kapan kowe bali,
Kowe lungo ora pamit aku..
Jarene neng pasar pamit tuku trasi,
Nganti saiki kowe durung bali..

Sri opo kowe lali,
Janjine sehidup semati..
Aku ora nyono kowe arep lungo,
Loro atiku, atiku loro..

reff:
Ndang balio sri,
Ndang balio..
Aku loro mikir kowe,
Ono neng endi..

Ndang balio sri,
Ndang balio..
Tego temen kowe minggat,
Ninggal aku..

Yen pancene sri,
Kowe eling aku..
Ndang balio,
Aku kangen setengah mati..

reff:
Sri kapan kowe bali,
Kowe lungo ora pamit aku..
Jarene neng pasar pamit tuku trasi,
Nganti saiki kowe durung bali..

Sri opo kowe lali,
Janjine sehidup semati..
Aku ora nyono kowe arep lungo,
Loro atiku, atiku loro..

reff:
Ndang balio sri,
Ndang balio..
Aku loro mikir kowe,
Ono neng endi..

Ndang balio sri,
Ndang balio..
Tego temen kowe minggat,
Ninggal aku..

Yen pancene sri,
Kowe eling aku..
Ndang balio,
Aku kangen setengah mati..
Ndang balio,
Aku kangen setengah mati..
——————
[ver: lyrics]
[id: hulklich]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sri Minggat]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:00.06]Sri Minggat
[00:00.06]by: Didi Kempot
[00:14.06]
[00:16.06]>>>
[00:17.06]>>
[00:18.06]>
[00:19.06]Sri kapan kowe bali,
[00:25.26]Kowe lungo ora pamit aku..
[00:32.72]Jarene neng pasar pamit tuku trasi,
[00:40.62]Nganti saiki kowe durung bali..
[00:47.08]
[00:49.09]Sri opo kowe lali,
[00:54.93]Janjine sehidup semati..
[01:02.76]Aku ora nyono kowe arep lungo,
[01:10.54]Loro atiku, atiku loro..
[01:16.96]
[01:22.12]>>>
[01:23.12]>>
[01:24.12]>
[01:25.12]Ndang balio sri,
[01:29.12]Ndang balio..
[01:33.18]Aku loro mikir kowe,
[01:36.54]Ono neng endi..
[01:40.51]Ndang balio sri,
[01:44.19]Ndang balio..
[01:48.11]Tego temen kowe minggat,
[01:51.53]Ninggal aku..
[01:55.52]
[01:57.75]Yen pancene sri,
[02:01.05]Kowe eling aku..
[02:04.91]Ndang balio,
[02:07.33]Aku kangen setengah mati..
[02:11.38]
[02:25.56]>>>
[02:26.56]>>
[02:27.56]>
[02:28.56]Sri kapan kowe bali,
[02:34.56]Kowe lungo ora pamit aku..
[02:42.53]Jarene neng pasar pamit tuku trasi,
[02:50.35]Nganti saiki kowe durung bali..
[02:56.33]
[02:58.64]Sri opo kowe lali,
[03:04.79]Janjine sehidup semati..
[03:12.57]Aku ora nyono kowe arep lungo,
[03:20.21]Loro atiku, atiku loro..
[03:26.94]
[03:32.07]>>>
[03:33.07]>>
[03:34.07]>
[03:35.07]Ndang balio sri,
[03:39.07]Ndang balio..
[03:42.90]Aku loro mikir kowe,
[03:46.06]Ono neng endi..
[03:50.24]Ndang balio sri,
[03:53.66]Ndang balio..
[03:57.71]Tego temen kowe minggat,
[04:01.19]Ninggal aku..
[04:05.48]Yen pancene sri,
[04:10.27]Kowe eling aku..
[04:14.20]Ndang balio,
[04:16.83]Aku kangen setengah mati..
[04:23.11]Ndang balio,
[04:25.48]Aku kangen setengah mati..
[04:30.08]
————–
Preview:

Sumi

Sonny-Josz_3
Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Dhik kowe pancen ayu,
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
Lambene sigar jambe,
Yen tak sawang tambah ayune..

Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..

reff:
Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Sumi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[id: hvlulich]
[00:00.01]Sumi
[00:00.01]by: Sonny Josz
[00:27.01]
[00:29.81]>>>
[00:30.81]>>
[00:31.81]>
[00:32.81]Dhik kowe pancen ayu,
[00:37.84]Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
[00:44.57]Lambene sigar jambe,
[00:50.58]Yen tak sawang tambah ayune..
[00:56.81]Dhik aku naksir kowe,
[01:03.31]Opo kowe wis ono sing nduwe..
[01:10.34]Wis ono rong minggu,
[01:16.56]Tak simpen ono njero dodoku..
[01:23.37]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:29.34]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[01:36.19]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:42.04]Sumpah mati aku tresno sliramu..
[01:49.45]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:54.97]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[02:02.45]Sumi-sumi pancen ayu,
[02:07.98]Wani sumpah sikilku ketiban palu..
[02:15.01]Pr: Opo mas kowe pancen tresno,
[02:21.65]Pr: Atiku iki isih ragu-ragu..
[02:28.38]Pr: Yen pancene tresno,
[02:34.23]Pr: Cepet lamaren marang wong tuwaku..
[02:41.00]
[03:05.25]>>>
[03:06.25]>>
[03:07.25]>
[03:08.25]Dhik aku naksir kowe,
[03:13.53]Opo kowe wis ono sing nduwe..
[03:19.82]Wis ono rong minggu,
[03:26.12]Tak simpen ono njero dodoku..
[03:33.64]Sumi-sumi pancen ayu,
[03:38.69]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[03:45.79]Sumi-sumi pancen ayu,
[03:52.19]Sumpah mati aku tresno sliramu..
[03:59.59]Sumi-sumi pancen ayu,
[04:04.94]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[04:11.73]Sumi-sumi pancen ayu,
[04:17.51]Wani sumpah sikilku ketiban palu..
[04:25.03]Pr: Opo mas kowe pancen tresno,
[04:31.32]Pr: Atiku iki isih ragu-ragu..
[04:38.41]Pr: Yen pancene tresno,
[04:43.64]Pr: Cepet lamaren marang wong tuwaku..
[04:50.37]
—————
Preview:

Nelongso (sonny josz)

Sonny-Josz_6
Versi: Sonny Josz

Nelongso temen uripku,
Urip pisan ono ngalam ndunyo..
Nyambut gawe kok koyo ngene,
Wiwit biyen mulo..

Rong puluh taun lawase,
Adus udan adus kringet kepanasan..
Nggolek pangan
Yo neng kutho metropolitan..

Rino wengi
Pikiranku melang megung..
Wong rasane kepingin bali,
Ora nduwe sangu..

Kelingan marang wong tuwoku,
Tak impi-impi roso jroning ati..
Kulo niki tansah eling,
Keluargo neng ndeso..

reff:
Rino wengi
Pikiranku melang megung..
Wong rasane kepingin bali,
Ora nduwe sangu..

Kelingan marang wong tuwoku,
Tak impi-impi roso jroning ati..
Kulo niki tansah eling,
Keluargo neng ndeso..
——————
[ver: lyrics]
[id: vnpuuwch]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.12]Nelongso
[00:00.12]by: Sonny Josz
[00:31.12]
[00:33.12]>>>
[00:34.12]>>
[00:35.12]>
[00:36.12]Nelongso temen uripku,
[00:42.46]Urip pisan ono ngalam ndunyo..
[00:54.92]Nyambut gawe kok koyo ngene,
[01:04.81]Wiwit biyen mulo..
[01:10.21]
[01:14.50]Rong puluh taun lawase,
[01:21.05]Adus udan adus kringet kepanasan..
[01:33.57]Nggolek pangan
[01:38.87]Yo neng kutho metropolitan..
[01:47.95]
[01:52.12]Rino wengi
[01:58.23]Pikiranku melang megung..
[02:09.73]Wong rasane kepingin bali,
[02:20.79]Ora nduwe sangu..
[02:25.97]
[02:30.33]Kelingan marang wong tuwoku,
[02:37.11]Tak impi-impi roso njroning ati..
[02:48.11]Kulo niki tansah eling,
[02:59.18]Keluarga neng ndeso..
[03:04.79]
[03:43.59]>>>
[03:44.59]>>
[03:45.59]>
[03:46.59]Rino wengi
[03:53.19]Pikiranku melang megung..
[04:03.51]Wong rasane kepingin bali,
[04:15.03]Ora nduwe sangu..
[04:20.43]
[04:24.78]Kelingan marang wong tuwoku,
[04:31.39]Tak impi-impi roso njroning ati..
[04:40.83]Kulo niki tansah eling,
[04:54.28]Keluarga neng ndeso..
[04:59.45]
————-
Preview:

Kuli Bangunan

Sonny-Josz_9
Versi: Sonny Josz

Telung taun aku kenal kowe,
Hubungane podho rakete..
Bapak ibu kabeh wis setuju,
Kepingin duwe mantu aku..

Kowe seneng aku yo seneng,
Podho-podho nduweni tresno..
Sumpah janji neng pinggir kali,
Nanging saiki kowe sing ngingkari..

Tak belani dhik kerja bangunan,
Ora perduli panas lan udan..
Tak belani dhik kerja bangunan,
Demi tresno marang sliramu..

Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..
Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..

reff:
Telung taun aku kenal kowe,
Hubungane podho rakete..
Bapak ibu kabeh wis setuju,
Kepingin duwe mantu aku..

Kowe seneng aku yo seneng,
Podho-podho nduweni tresno..
Sumpah janji neng pinggir kali,
Nanging saiki kowe sing ngingkari..

Tak belani dhik kerja bangunan,
Ora perduli panas lan udan..
Tak belani dhik kerja bangunan,
Demi tresno marang sliramu..

Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..
Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aoknkich]
[ar: sonny josz]
[ti: kuli bangunan]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.05]Kuli Bangunan
[00:00.05]by: Sonny Josz
[00:08.05]
[00:10.05]>>>
[00:11.05]>>
[00:12.05]>
[00:13.05]Telung taun aku kenal kowe,
[00:19.45]Hubungane podho rakete..
[00:25.40]Bapak ibu kabeh wis setuju,
[00:31.25]Kepingin duwe mantu aku..
[00:38.41]Kowe seneng aku yo seneng,
[00:44.26]Podho-podho nduweni tresno..
[00:50.66]Sumpah janji neng pinggir kali,
[00:56.57]Nanging saiki kowe sing ngingkari..
[01:04.54]
[01:09.56]Tak belani dhik kerja bangunan,
[01:15.50]Ora perduli panas lan udan..
[01:22.28]Tak belani dhik kerja bangunan,
[01:28.31]Demi tresno marang sliramu..
[01:34.66]Aku ora nyono kowe arep ngono,
[01:41.31]Tego temen kowe ninggalno aku..
[01:47.66]Aku ora nyono kowe arep ngono,
[01:53.75]Tego temen kowe ninggalno aku..
[01:59.12]
[02:23.00]>>>
[02:24.00]>>
[02:25.00]>
[02:26.00]Telung taun aku kenal kowe,
[02:32.00]Hubungane podho rakete..
[02:37.97]Bapak ibu kabeh wis setuju,
[02:43.76]Kepingin duwe mantu aku..
[02:50.90]Kowe seneng aku yo seneng,
[02:56.38]Podho-podho nduweni tresno..
[03:03.40]Sumpah janji neng pinggir kali,
[03:09.26]Nanging saiki kowe sing ngingkari..
[03:15.11]
[03:22.50]Tak belani dhik kerja bangunan,
[03:28.16]Ora perduli panas lan udan..
[03:34.77]Tak belani dhik kerja bangunan,
[03:40.92]Demi tresno marang sliramu..
[03:47.46]Aku ora nyono kowe arep ngono,
[03:53.48]Tego temen kowe ninggalno aku..
[04:00.39]Aku ora nyono kowe arep ngono,
[04:06.49]Tego temen kowe ninggalno aku..
[04:13.03]
————
Preview: