Suwe Ora Jamu

Versi: Waljinah

Suwe ora jamu mas, jamu godong telo
Suwe ora ketemu, temu pisan ojo gelo

Suwe ora jamu mas, jamu godong meniran
Wis suwe ora ketemu, temu pisan dadi pikiran

Wis suwe yo mas ora jamu, jamu godong sligi
Wis suwe ora ketemu, temu pisan dadi ati

reff :
Abang abang ora kurang, sing ijo di unduhi
Sing legan ora kurang, sing duwe bojo kok di rusuhi

Ireng ireng montore kanjeng yo mas, ganen rene tak setirane
Yen podo seneng ojo mung mandeng, golek ono ngendi omahe

Wis suwe yo mas ora jamu, jamu rempah rempah
Wis suwe ora ketemu, temu maneh karo mbak waljinah
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tI-A2tW4uIU