Langgeng Jodone

Nok-Neng-Sagita_exsel
Versi: Nok Neng Sagita f. Eka Rhy Exsel

Lk:
Duh nok neng, kakang demen setengah mati
Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
Sing penting aja ngulangi,
Gawe salah hianati laki..

Pr:
Duh kang eka, nyuwun ampura nok neng salah
Bokatku eman kang eka pura pura..
Keduhung berbuat dosa,
Bli disangka kang eka bakal setia..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

Reff:
Lk:
Esuk lan sore, awan lan bengi
Slalu mikiri nok neng siji..
Pr:
Aati kula seneng, munggue tinggalaken
Pengen barengan, sampe akhire jaman..

Ft:
Kita wong loro, pada nrimane
Muga mugiya, langgeng jodohne..

Pr:
Duh kang eka, nyuwun ampura nok neng salah
Bokatku eman kang eka pura pura..
Keduhung berbuat dosa,
Bli disangka kang eka bakal setia..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

Reff:
Lk:
Esuk lan sore, awan lan bengi
Slalu mikiri nok neng siji..
Pr:
Ati kula seneng, munggue tinggalaken
Pengen barengan, sampe akhire jaman..

Ft:
Kita wong loro, pada nrimane
Muga mugiya, langgeng jodohne..

Lk:
Duh nok neng, kakang demen setengah mati
Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
Sing penting aja ngulangi,
Gawe salah hianati laki..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..
———-
[ver: lyrics]
[id: cooihzca]
[ar: Nok neng sagita ft. eka rhy exsel]
[ti: Langgeng Jodone]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:01.99]Langgeng Jodone
[00:27.99]Versi: Nok Neng Sagita ft. Eka Rhy Exsel
[00:30.99][01:08.53][02:05.11][02:51.59][03:38.75][04:21.87][05:08.40][06:38.43]
[00:33.99][02:32.91][04:49.66]>>>
[00:34.99][02:33.91][04:50.66]>>
[00:35.99][02:34.91][04:51.66]>
[00:36.99][05:56.57]Lk: Duh nok neng,
[00:40.85][06:00.54]Lk: kakang demen setengah mati
[00:45.94][06:05.76]Lk: Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
[00:53.91][06:13.79]Lk: Sing penting aja ngulangi,
[01:00.82][06:20.95]Lk: Gawe salah hianati laki..
[01:24.70][03:41.46]Pr: Duh kang eka,
[01:27.64][03:44.42]Pr: nyuwun ampura nok neng salah
[01:32.36][03:49.52]Pr: Bokatku eman kang eka pura pura..
[01:40.63][03:58.23]Pr: Keduhung berbuat dosa,
[01:48.25][04:05.26]Pr: Bli disangka kang eka bakal setia..
[01:56.27][04:13.10][06:29.09]Pr: Njaluk ampura,
[01:59.63][04:16.40][06:32.69]Pr: nok neng wis gawe salah..
[02:35.91][04:52.66]Lk: Esuk lan sore, awan lan bengi
[02:43.25][04:59.93]Lk: Slalu mikiri nok neng siji..
[03:05.52][05:22.60]Pr: Ati kula seneng, munggue tinggalaken
[03:13.35][05:30.12]Pr: Pengen barengan, sampe akhire jaman..
[03:22.00][05:38.90]Ft: Kita wong loro, pada nrimane
[03:30.21][05:46.98]Ft: Muga mugiya, langgeng jodohne..
————-
Preview:

Yaman Kapas

Nok-Neng-Sagita_3
Versi: Nok Neng Sagita

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..
——–
[ver: lyrics]
[id: wkiihnca]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Yaman Kapas]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.08]Yaman Kapas
[00:31.03][00:58.16][01:35.30][02:15.06][02:40.93][03:03.72][03:42.96][04:32.42]
[00:34.03][01:58.62][03:27.08]>>>
[00:35.03][01:59.62][03:28.08]>>
[00:36.03][02:00.62][03:29.08]>
[00:37.03]Versi: Nok Neng Sagita
[00:37.03][04:10.26]Kang wadi kang wadi oon,
[00:42.60][04:16.25]Sun rindu sampe ketuwon..
[00:49.01][04:22.35]Awan bengi katon wong demen,
[00:54.49][04:28.31]Pengen kelakon..
[01:13.58][02:42.21]Yen bengi sampe jam telu,
[01:19.88][02:48.21]Mata merem bli bisa turu..
[01:26.05][02:54.12]Lara aduh lara demene,
[01:31.65][02:59.85]Ning sumsum kalbu..
[02:01.62][03:30.08]Sering hayalan karo sampean,
[02:07.40][03:35.75]Pangku pangkuan ning duwur wulan..
[02:27.44][03:55.90]Bengene sengit sekien melas,
[02:33.78][04:02.19]Pikiran gagas kaya di yaman kapas..
———-
Preview:

Pati Geni

Nok-Neng-Sagita
Versi: Nok Neng Sagita

Kakang apa bli kelingan,
Wong loro sepayung barengan..
Udan grimis melu nyakseni,
Banyu bening kaya melu ngiringi..

Langit katon masih mendung,
Kelingan kakang ngupai payung..
Kula nglirik kakange nglamun,
Rasa seneng kaya segede gunung..

reff:
Dilawani kula puasa mutih,
Demi cinta ning kakang sampe pati geni..

Najan adoh tapi parek ning ati,
Bagen kakange duda kula cinta mati..
Kakang ana ning endi..

Langit katon masih mendung,
Kelingan kakang ngupai payung..
Kula nglirik kakange nglamun,
Rasa seneng kaya segede gunung..

reff:
Dilawani kula puasa mutih,
Demi cinta ning kakang sampe pati geni..

Najan adoh tapi parek ning ati,
Bagen kakange duda kula cinta mati..
Kakang ana ning endi..

Kakang apa bli kelingan,
Wong loro sepayung barengan..
Udan grimis melu nyakseni,
Banyu bening kaya melu ngiringi..
————-
[ver: lyrics]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Pati Geni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.39]Pati Geni
[00:39.39]Versi : Nok Neng Sagita
[00:42.39][01:13.22][01:51.35][02:30.65][03:30.31][04:09.13][05:08.42]
[00:45.39][02:14.18][03:52.82]>>>
[00:46.39][02:15.18][03:53.82]>>
[00:47.39][02:16.18][03:54.82]>
[00:48.39][04:42.79]Kakang apa bli kelingan,
[00:54.44][04:49.50]Wong loro sepayung barengan..
[01:00.34][04:55.60]Udan grimis melu nyakseni,
[01:06.38][05:01.76]Banyu bening kaya melu ngiringi..
[01:26.65][03:03.31]Langit katon masih mendung,
[01:32.69][03:11.40]Kelingan kakang ngupai payung..
[01:38.60][03:17.13]Kula nglirik kakange nglamun,
[01:44.82][03:23.35]Rasa seneng kaya segede gunung..
[02:17.18][03:55.82]Dilawani kula puasa mutih,
[02:22.84][04:01.48]Demi cinta ning kakang sampe pati geni..
[02:43.77][04:22.01]Najan adoh tapi parek ning ati,
[02:49.25][04:27.48]Bagen kakange duda kula cinta mati..
[02:56.45][04:34.88]Kakang ana ning endi..
————-
Preview:

Kali Tambi

Nok-Neng-Sagita
Versi: Nok Neng Sagita

Kelingan..kelingan waktu loroan..
Kali tambi sing dadi saksi,
Wong loro saling ngucap janji..

Kebayang..ingat lagi demenan..
Gandengan bari guyonan,
Ati sun rasa seneng pisan..

reff:
Suket ijo ning tanggul kali,
Lamun jodo pasti dadi siji..

Lamun bener kakange cinta,
Gage marek ning wong tua..
Duh kakang bareng bareng gedongan..

Kebayang..ingat lagi demenan..
Gandengan bari guyonan,
Ati sun rasa seneng pisan..

reff:
Suket ijo ning tanggul kali,
Lamun jodo pasti dadi siji..

Lamun bener kakange cinta,
Gage marek ning wong tua..
Duh kakang bareng bareng gedongan..

Kelingan..kelingan waktu loroan..
Kali tambi sing dadi saksi,
Wong loro saling ngucap janji..
————
[ver: lyrics]
[id: wkzswvcs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Kali Tambi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.39]Kali Tambi
[00:27.39]Versi : Nok Neng Sagita
[00:30.39][00:57.61][01:30.46][02:11.14][03:04.65][03:44.96][04:38.97]
[00:33.39][01:55.32][03:29.08]>>>
[00:34.39][01:56.32][03:30.08]>>
[00:35.39][01:57.32][03:31.08]>
[00:36.39][04:17.70]Kelingan..kelingan waktu loroan..
[00:44.04][04:25.40]Kali tambi sing dadi saksi,
[00:50.70][04:31.93]Wong loro saling ngucap janji..
[01:09.68][02:43.31]Kebayang..ingat lagi demenan..
[01:17.28][02:51.15]Gandengan bari guyonan,
[01:23.24][02:57.44]Ati sun rasa seneng pisan..
[01:58.32][03:32.08]Suket ijo ning tanggul kali,
[02:04.25][03:38.55]Lamun jodo pasti dadi siji..
[02:22.97][03:57.41]Lamun bener kakange cinta,
[02:29.19][04:03.62]Gage marek ning wong tua..
[02:35.66][04:10.15]Duh kakang bareng bareng gedongan..
————-
Preview:

Mujaer Ireng

Nok-Neng-Sagita_3
Versi: Nok Neng Sagita

Esuk sore kaya dirante,
Ning wong siji kelingan bae..
Kenang matane landep kaya lading,
Wong lagi demen pengene kesanding,
La la..ho hoo..

Bagen kakang anake loro,
Kula demen pengen ana jodo..
Najan sampean akeh rabine,
Nangapa kula ati demen bae,
La la..ho hoo..

reff:
Mujaer ireng untune nyokot,
Yen lagi kangen ati nyekot nyekot..

Kaya ditarik ning tambang cukung,
Krasa kegawa ning dunia nglamun..

Esuk sore kaya dirante,
Ning wong sejen kelingan bae..
Kenang matane landep kaya lading,
Wong lagi demen pengene kesanding,
La la..ho hoo..

reff:
Mujaer ireng untune nyokot,
Yen lagi kangen ati nyekot nyekot..

Kaya ditarik ning tambang cukung,
Krasa kegawa ning dunia nglamun ..

Esuk sore kaya dirante,
Ning wong siji kelingan bae..
Kenang matane landep kaya lading,
Wong lagi demen pengene kesanding,
La la..ho hoo..
————–
[ver: lyrics]
[id: blnkzzcs]
[ar: Nong Neng Sagita]
[ti: Mujaer Ireng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:01.03]Mujaer Ireng
[00:27.03]Versi : Nok Neng Sagita
[00:30.03][01:35.91][02:03.03][02:22.38][02:52.36][03:30.05][03:57.03][04:16.54][04:47.14][05:23.80]
[00:33.03][02:06.03][04:00.03]>>>
[00:34.03][02:07.03][04:01.03]>>
[00:35.03][02:08.03][04:02.03]>
[00:36.03][03:00.25][04:53.75]Esuk sore kaya dirante,
[00:41.73][03:06.37][05:00.15]Ning wong siji kelingan bae..
[00:47.33][03:13.88][05:07.56]Kenang matane landep kaya lading,
[00:54.54][03:19.54][05:13.22]Wong lagi demen pengene kesanding,
[01:00.02][01:30.32][03:24.96][05:18.69]La la..ho hoo..
[01:06.04]Bagen kakang anake loro,
[01:11.78]Kula demen pengen ana jodo..
[01:17.70]Najan sampean akeh rabine,
[01:25.09]Nangapa kula ati demen bae,
[01:38.03][03:33.05]==nok neng sagita , mujaer ireng==
[02:09.03][04:03.03]Mujaer ireng untune nyokot,
[02:15.23][04:09.03]Yen lagi kangen ati nyekot nyekot..
[02:39.36][04:34.01]Kaya ditarik ning tambang cukung,
[02:45.58][04:39.98]Krasa kegawa ning dunia nglamun..
————-
Preview:

Lambe Gatel

Nok-Neng-Sagita_2
Versi: Nok Neng Sagita

Aja gawe lara ati,
Lamon kakang arep luru ganti..
Saban wadon didemeni,
Sing tua wis bosen ditinggal kari..

Ati mengkel ora tahan,
Lambe gatel deleng tingkah sampean..
Mlaku bareng gandengan tangan,
Nyatane sampean lagi slingkuhan..

reff:
Apa..sing dijaluki,
Asalkan aja nyakiti..

Rela..bagen pisahan,
Tenimbang lara ning badan..
Rumah tangga wis lagi surem?
Sampean ning kula wis kebangeten..

Aja gawe lara ati,
Lamon kakang arep luru ganti..
Saban wadon didemeni,
Sing tua wis bosen ditinggal kari..

reff:
Apa..sing dijaluki,
Asalkan aja nyakiti..

Rela..bagen pisahan,
Tenimbang lara ning badan..
Rumah tangga wis lagi surem?
Sampean ning kula wis kebangeten..

Aja gawe lara ati,
Lamon kakang arep luru ganti..
Saban wadon didemeni,
Sing tua wis bosen ditinggal kari..
————-
[ver: lyrics]
[id: wzwnbwcs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Lambe Gatel]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:01.03]Lambe Gatel
[00:39.03]Versi : Nok Neng Sagita
[00:42.03][01:12.81][01:50.32][02:10.08][02:28.09][03:04.86][03:33.43][03:53.08][04:11.49][04:47.40][05:16.82]
[00:45.03][02:13.08][03:56.08]>>>
[00:46.03][02:14.08][03:57.08]>>
[00:47.03][02:15.08][03:58.08]>
[00:48.03][03:08.79][04:51.58]Aja gawe lara ati,
[00:53.52][03:15.14][04:57.60]Lamon kakang arep luru ganti..
[00:59.75][03:20.86][05:03.51]Saban wadon didemeni,
[01:05.91][03:27.02][05:09.74]Sing tua wis bosen ditinggal kari..
[01:25.25]Ati mengkel ora tahan,
[01:31.66]Lambe gatel deleng tingkah sampean..
[01:37.64]Mlaku bareng gandengan tangan,
[01:43.48]Nyatane sampean lagi slingkuhan..
[01:53.31][03:36.43]==nok neng sagita, lambe gatel==
[02:16.08][03:59.44]Apa..sing dijaluki,
[02:21.38][04:05.02]Asalkan aja nyakiti..
[02:40.55][04:23.24]Rela..bagen pisahan,
[02:46.58][04:29.73]Tenimbang lara ning badan..
[02:52.67][04:35.46]Rumah tangga wis lagi surem?
[02:58.38][04:41.37]Sampean ning kula wis kebangeten..
—————
Preview: