Petruk Dadi Ratu

Mus-Mulyadi_3
Versi: Mus Mulyadi

Petruk dadi ratu, petruk dadi ratu
Nyonggo pincuk udud srutu..
Ratu suroloyo, patihe narodo
Yen lungguh yen lungguh,
Sikil jigang munggah mejo..

Cengengas cengenges,
Nambur kon nabuh dewo..
Deng deng deng deng, jreng
Deng deng deng deng, jreng

“nah, kang
“kakang narodo,
“Lho sampean malah turu yaene,
“cobi cobi,
“mangke dalu antoro jam loro,
“dewo-dewo niku diken tangi mawon,
“ndak kepena’en turu terus,
“dikumpulne ken lomba engklek,
“kajenge sehat to nggih..,
“ha..ha..,
“ampun mung dudang duding thok,
“nyalahke uwong,
“mbok nowo sing disalahke malah bener,
“nah mengke, sing nomer siji,
“diwenehi tiket, tour rong minggu
“teng australia,
“nopo nggih ken nyobi teng himalaya,
” lha nggih latihan adem to nggih,
“ha.. ha..,
“perkawis jurine gampil,
“pendetke mawon saking ngalengko mawon,
“ning kulo pikir,
“saking ngalengko niku kurang sportif wonge,
“nggih, lha enak’e dipendetke juri,
“sing sertifikate fifa mawon, nggih to..

Petruk dadi ratu, petruk dadi ratu
Nyonggo pincuk udud srutu..
Dewo-dewo bingung, petruk ngaji mumpung
Dipolne, dipolne nggone dadi jawoto gung..

Bendino mung mangan,
Nganti wetenge mblendung,
Deng deng deng deng, jreng
Deng deng deng deng, jreng

“nah, niku nek order pertama
“niku pun beres sedoyo,
“order kedua, mengke perkawis
“midodari-midodari kayangan mriki,
“sing nglola nggih kulo dewe mawon,
“kakang narodo sing bagian seleksi riyin yo,
“mengke finale busono rok mini,
“jurine tunggal, kulo dewe ra ngoten,
“dadi sreg to, nggih to
“lho putusan juri
“ra tidak boleh diganggu gugat,
“seleksi nggih sing adil,
“mboten kopeh bapak’e konco anak’e mlebu final,
“lha kulo mboten acc niku..
“juarane ken milih hadiah nopo mawon,
“sak karepe nggih to, nggih to mas,
“anggere lho niku, anggere niku
“anggere mawon pokok’e nggih to,
“anggere ngerti dewe,
“lha ning ampun ngeres pikirane nggih,
“pun monggo mas narodo, dileksanakke..

Petruk dadi ratu, petruk dadi ratu
Nyonggo pincuk udud srutu..
Dadi ra karuan, ilange tatanan
Mung dumeh kuoso,
Wekasan si bagong teko,
Si petruk diseret bali dadi menungso..
Deng deng deng deng, jreng
Deng deng deng deng, jreng
—————-
[ver: lyrics]
[id: pwsckicv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Petruk Dadi Ratu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.85]Petruk Dadi Ratu – Mus Mulyadi
[00:06.85]
[00:08.85]>>>
[00:09.85]>>
[00:10.85]>
[00:11.85]Petruk dadi ratu,
[00:15.85]petruk dadi ratu,
[00:18.90]Nyonggo pincuk udud srutu..
[00:22.65]Ratu suroloyo,
[00:26.02]patihe narodo,
[00:28.84]Yen lungguh yen lungguh,
[00:32.47]Sikil jigang munggah mejo..
[00:36.22]Cengengas cengenges,
[00:39.28]Nambur kon nabuh dewo..
[00:42.59]Deng deng, deng deng jreng,
[00:45.89]Deng deng, deng deng jreng,
[00:49.09]
[00:51.17]”nah, kang! kakang narodo,
[00:53.97]”Lho sampean malah turu yaene,
[00:56.77]”cobi cobi,
[00:58.47]”mangke dalu antoro jam loro,
[01:01.15]”dewo-dewo niku diken tangi mawon,
[01:04.46]”ndak kepena’en turu terus,
[01:06.90]”dikumpulne ken lomba engklek,
[01:10.78]”kajenge sehat to nggih..,
[01:13.15]”ha..ha..,
[01:14.65]”ampun mung dudang duding thok,
[01:17.46]”nyalahke uwong,
[01:19.15]”mbok nowo sing disalahke malah bener,
[01:21.21]”nah mengke, sing nomer siji,
[01:25.15]”diwenehi tiket, tour rong minggu
[01:28.28]”teng australia,
[01:31.90]”nopo nggih ken nyobi teng himalaya,
[01:35.55]” lha nggih latihan adem to nggih,
[01:37.24]”ha.. ha..,
[01:38.99]”perkawis jurine gampil,
[01:41.24]”pendetke mawon saking ngalengko mawon,
[01:44.12]”ning kulo pikir,
[01:46.43]”saking ngalengko niku kurang sportif wonge, nggih
[01:49.43]”lha enak’e dipendetke juri,
[01:53.92]”sing sertifikate fifa mawon, nggih to..
[01:56.75]
[02:08.89]Petruk dadi ratu,
[02:12.05]petruk dadi ratu,
[02:15.36]Nyonggo pincuk udud srutu..
[02:19.21]Dewo-dewo bingung,
[02:22.08]petruk ngaji mumpung..
[02:25.64]Dipolne, dipolne
[02:28.71]nggone dadi jawoto gung..
[02:32.52]Bendino mung mangan,
[02:35.58]Nganti wetenge mblendung,
[02:38.82]Deng deng, deng deng jreng,
[02:42.08]Deng deng, deng deng jreng,
[02:46.33]”nah, niku nek order pertama
[02:49.40]”niku pun beres sedoyo,
[02:52.33]”order kedua, mengke perkawis
[02:55.33]”midodari-midodari kayangan mriki,
[02:58.02]”sing nglola nggih kulo dewe mawon,
[03:01.71]”kakang narodo sing bagian seleksi riyin yo,
[03:05.77]”mengke finale busono rok mini,
[03:08.72]”jurine tunggal, kulo dewe ra ngoten,
[03:13.59]”dadi sreg to, nggih to
[03:16.09]”lho putusan juri
[03:18.27]”ra tidak boleh diganggu gugat,
[03:21.78]”seleksi nggih sing adil,
[03:24.71]”mboten kopeh bapak’e konco anak’e mlebu final,
[03:28.83]”lha kulo mboten acc niku..
[03:31.71]”juarane ken milih hadiah nopo mawon,
[03:35.65]”sak karepe nggih to, nggih to mas,
[03:38.47]”anggere lho niku, anggere niku
[03:40.96]”anggere mawon pokok’e nggih to,
[03:44.47]”anggere ngerti dewe,
[03:47.22]”lha ning ampun ngeres pikirane nggih,
[03:50.02]”pun monggo mas narodo, dileksanakke..
[03:52.90]
[04:06.08]Petruk dadi ratu,
[04:08.68]petruk dadi ratu,
[04:12.17]Nyonggo pincuk udud srutu..
[04:15.80]Dadi ra karuan,
[04:18.99]ilange tatanan
[04:22.12]Mung dumeh kuoso,
[04:25.68]Wekasan si bagong teko,
[04:28.92]Si petruk diseret
[04:32.17]bali dadi menungso..
[04:35.62]Deng deng, deng deng jreng,
[04:38.87]Deng deng, deng deng jreng,
[04:42.31]
———-
Preview:

Ojo Dumeh (mus mulyadi)

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Tan kiniro uriping manungso,
Mung sa’pisan ono ngalam ndunyo..
Ngelingono marang podho jalmo,
Sing dinitah kang moho kuoso..

Durung mesti urip tansah mukti,
Nandang susah mesti dialami..
Sopo ngerti urip tembe mburi,
Bakal nandang rekasaning ati..

Nadyan to biso urip mukti,
Marang ibu bopo ojo banjur lali..
Samongso uripmu nelongso,
Sopo maneh kang bakal gelem nulungi..

reff:
Tan kiniro uriping manungso,
Mung sa’pisan ono ngalam ndunyo..
Ngelingono marang podho jalmo,
Sing dinitah kang moho kuoso..

Durung mesti urip tansah mukti,
Nandang susah mesti dialami..
Sopo ngerti urip tembe mburi,
Bakal nandang rekasaning ati..

Ojo lali podho mawas diri,
Yen kepingin katentremaning ati..
Ojo lali pituturku iki,
Sopo ngerti bakal tumekaning janji..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zlhbuucv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:01.05]Ojo Dumeh – Mus Mulyadi
[00:11.05]
[00:13.05]>>>
[00:14.05]>>
[00:15.05]>
[00:16.05]Tan kiniro
[00:17.84]uriping manungso..
[00:23.16]Mung sa’pisan
[00:25.95]ono ngalam ndunyo..
[00:30.46]Ngelingono
[00:33.33]marang podho jalmo..
[00:37.13]Sing dinitah
[00:39.96]kang moho kuoso..
[00:44.19]Durung mesti
[00:47.90]urip tansah mukti..
[00:52.64]Nandang susah
[00:54.77]mesti dialami..
[00:59.87]Sopo ngerti
[01:02.40]urip tembe mburi..
[01:07.19]Bakal nandang
[01:09.65]rekasaning ati..
[01:14.85]Nadyan to
[01:17.46]biso urip mukti..
[01:21.97]Marang ibu bopo
[01:25.41]ojo banjur lali..
[01:29.53]Samongso uripmu nelongso..
[01:35.97]Sopo maneh
[01:39.34]kang bakal gelem nulungi..
[01:44.46]
[01:56.52]>>>
[01:57.52]>>
[01:58.52]>
[01:59.52]Tan kiniro
[02:02.46]uriping manungso..
[02:06.66]Mung sa’pisan
[02:09.40]ono ngalam ndunyo..
[02:14.65]Ngelingono
[02:17.10]marang podho jalmo..
[02:22.04]Sing dinitah
[02:24.28]kang moho kuoso..
[02:29.17]Durung mesti
[02:32.22]urip tansah mukti..
[02:36.48]Nandang susah
[02:39.54]mesti dialami..
[02:44.10]Sopo ngerti
[02:46.79]urip tembe mburi..
[02:51.54]Bakal nandang
[02:54.17]rekasaning ati..
[02:59.04]Ojo lali
[03:02.07]podo mawas diri..
[03:06.26]Yen kepingin
[03:08.20]katentremaning ati..
[03:13.69]Ojo lali
[03:16.74]pituturku iki..
[03:20.47]Sopo ngerti
[03:23.63]bakal tumekaning janji..
[03:28.90]
————
Preview:

Gandrung Prawan Ayu

Mus-Mulyadi
Versi: Mus Mulyadi

Pitung sasi suwene
Nggonku ngenteni..
Prawan ayu
Sing omahe pinggir kali..

Tak tresnani..
Tak gandrungi..
Saben bengi
Mung tansah tak impi-impi..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe gelem melu aku..
Tak turuti opo wae karepmu..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

reff:
Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zoishacv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gandrung Prawan Ayu]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:33]
[00:01.10]Gandrung Prawan Ayu
[00:03.29]Versi: Mus Mulyadi
[00:05.29]
[00:07.29]>>>
[00:08.29]>>
[00:09.29]>
[00:10.29]Pitung sasi suwene
[00:11.97]nggonku ngenteni..
[00:14.55]Prawan ayu
[00:16.11]sing omahe pinggir kali..
[00:19.83]Tak tresnani..
[00:22.45]tak gandrungi..
[00:25.00]Saben bengi
[00:26.43]mung tansah tak impi-impi..
[00:30.00]Kapan to nduk bocah ayu..
[00:35.28]Kowe gelem melu aku..
[00:40.37]Tak turuti opo wae karepmu..
[00:45.92]Omah gedong
[00:47.19]magrong-magrong susun telu..
[00:50.85]Montor pitu
[00:52.16]kari milih sak karepmu..
[00:55.70]Tak sanggupi..
[00:58.38]tak turuti..
[01:00.68]Angger ojo gawe
[01:03.16]laraning atiku..
[01:05.59]
[01:07.29]Kapan to nduk bocah ayu..
[01:11.14]Kowe seneng karo aku..
[01:16.11]Ojo tansah gawe gelo atiku..
[01:20.90]
[01:41.30]>>>
[01:42.30]>>
[01:43.30]>
[01:44.30]Kapan to nduk bocah ayu..
[01:48.51]Kowe seneng karo aku..
[01:53.77]Ojo tansah gawe gelo atiku..
[01:59.05]Omah gedong
[02:00.62]magrong-magrong susun telu..
[02:03.97]Montor pitu
[02:05.47]kari milih sak karepmu..
[02:08.95]Tak sanggupi..
[02:11.19]tak turuti..
[02:13.80]Angger ojo gawe
[02:16.35]laraning atiku..
[02:20.63]
————
Preview:

Ngelingono Umurmu

Mus-Mulyadi_2
Versi: Mus Mulyadi

Ojo rumongso kowe cah sing pinter dewe,
Ojo rumongso kowe cah sing ayu dewe..
Urip ning ndunyo kudu biso srawung konco,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Jodho ojo diburu ra’ teko dewe,
Ojo kokean milih olo mengkone..
Kokean karep kokean nyacat ning priyo,
Tembene mburi dadi perawan sing tuwo..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

reff:
Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: sqllhscv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Ngelingono Umurmu]
[al: Pop Keroncong]
[by: yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.01]Ngelingono Umurmu
[00:17.01]Versi: Mus Mulyadi
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Ojo rumongso
[00:28.66]kowe cah sing pinter dewe..
[00:33.71]Ojo rumongso
[00:37.60]kowe cah sing ayu dewe..
[00:43.20]Urip ning ndunyo
[00:47.21]kudu biso srawung konco..
[00:52.70]Ngelingono umurmu
[00:57.63]coba wis piro..
[01:02.24]Ngelingono umurmu
[01:06.76]coba wis piro..
[01:11.51]Yen golek priyo
[01:15.44]ora usah sing wis titel..
[01:20.00]Yen golek priyo
[01:24.50]ora ndelok kantong kandel..
[01:28.99]Bondho lan rupo
[01:34.06]ora marak’ake tentrem..
[01:38.81]Ngelingono umurmu
[01:43.55]coba wis piro..
[01:48.05]Ngelingono umurmu
[01:52.59]coba wis piro..
[01:57.04]Jodho ojo diburu
[02:02.40]ra’ teko dewe..
[02:06.68]Ojo kokean milih
[02:11.65]olo mengkone..
[02:16.41]Kokean karep
[02:19.62]kokean nyacat ning priyo..
[02:25.51]Tembene mburi
[02:28.90]dadi perawan sing tuwo..
[02:34.40]
[02:39.66]Yen golek priyo
[02:43.24]ora usah sing wis titel..
[02:48.12]Yen golek priyo
[02:52.26]ora ndelok kantong kandel..
[02:57.59]Bondho lan rupo
[03:01.21]ora marak’ake tentrem..
[03:06.42]Ngelingono umurmu
[03:10.72]coba coba wis piro..
[03:16.02]Ngelingono umurmu
[03:20.31]coba wis piro..
[03:24.89]
[04:04.01]>>>
[04:05.01]>>
[04:06.01]>
[04:07.01]Yen golek priyo
[04:10.14]ora usah sing wis titel..
[04:15.66]Yen golek priyo
[04:19.65]ora ndelok kantong kandel..
[04:24.63]Bondho lan rupo
[04:28.48]ora marak’ake tentrem..
[04:34.02]Ngelingono umurmu
[04:38.12]coba coba wis piro..
[04:43.04]Ngelingono umurmu
[04:47.08]coba wis piro..
[04:51.51]Ngelingono umurmu
[04:56.15]coba coba wis piro..
[04:59.75]
————–
Preview:

Gatotkoco Edan

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus manggis, 2x
Pupuse wong manis..
Wis lambene tipis,
Lan bathuke klimis,
Emang seneng dhidhis..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus terong, 2x
Pupuse wong moblong..
Cahyane mencorong,
Ayu dhenok deblong,
Seneng ngrogo kantong..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..
—————
[ver: lyrics]
[id: buaaiwcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gatotkoco Edan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:01.90]Gatotkoco Edan
[00:22.90]Versi: Mus Mulyadi
[00:25.90]
[00:28.90]>>>
[00:29.90]>>
[00:30.90]>
[00:31.90]Pupus pupus gadung, 2x
[00:37.88]Pupuse wong wuyung..
[00:41.61]Eneng ngomah bingung,
[00:44.66]Dijak dolan mutung,
[00:48.33]Wis memper wong gemblung..
[00:52.26]Gatotkoco edan, 2x
[00:58.16]Omahe emplek-emplekan..
[01:02.02]Kidul kidul gunung, 2x
[01:08.36]Ono lintang mbar-umbaran..
[01:12.28]
[01:19.35]>>>
[01:20.35]>>
[01:21.35]>
[01:22.35]Pupus pupus nongko, 2x
[01:28.77]Pupuse wong tresno..
[01:33.00]Nadyan ora mengslo,
[01:36.23]Yen wis kadhung tresno,
[01:39.40]Mung katon neng moto..
[01:43.14]Gatotkoco edan, 2x
[01:49.37]Omahe emplek-emplekan..
[01:53.22]Kidul kidul gunung, 2x
[01:59.57]Ono lintang mbar-umbaran..
[02:03.61]
[02:27.85]>>>
[02:28.85]>>
[02:29.85]>
[02:30.85]Pupus pupus manggis, 2x
[02:37.45]Pupuse wong manis..
[02:41.06]Wis lambene tipis,
[02:44.30]Lan bathuke klimis,
[02:47.72]Emang seneng dhidhis..
[02:51.33]Gatotkoco edan, 2x
[02:57.36]Omahe emplek-emplekan..
[03:01.53]Kidul kidul gunung, 2x
[03:07.87]Ono lintang mbar-umbaran..
[03:11.73]
[03:19.50]>>>
[03:20.50]>>
[03:21.50]>
[03:22.50]Pupus pupus terong, 2x
[03:28.60]Pupuse wong moblong..
[03:32.26]Cahyane mencorong,
[03:35.50]Ayu dhenok deblong,
[03:38.99]Seneng ngrogo kantong..
[03:42.41]Gatotkoco edan, 2x
[03:48.99]Omahe emplek-emplekan..
[03:52.80]Kidul kidul gunung, 2x
[03:59.21]Ono lintang mbar-umbaran..
[04:03.07]
[04:27.55]>>>
[04:28.55]>>
[04:29.55]>
[04:30.55]Pupus pupus gadung, 2x
[04:36.72]Pupuse wong wuyung..
[04:40.44]Eneng ngomah bingung,
[04:43.69]Dijak dolan mutung,
[04:47.29]Wis memper wong gemblung..
[04:51.15]Gatotkoco edan, 2x
[04:56.98]Omahe emplek-emplekan..
[05:00.92]Kidul kidul gunung, 2x
[05:07.38]Ono lintang mbar-umbaran..
[05:11.12]
[05:18.57]>>>
[05:19.57]>>
[05:20.57]>
[05:21.57]Pupus pupus nongko, 2x
[05:27.73]Pupuse wong tresno..
[05:31.65]Nadyan ora mengslo,
[05:35.20]Yen wis kadhung tresno,
[05:38.55]Mung katon neng moto..
[05:42.04]Gatotkoco edan, 2x
[05:50.09]Omahe emplek-emplekan..
[05:53.76]Kidul kidul gunung, 2x
[06:00.35]Ono lintang mbar-umbaran..
[06:04.27]
———-
Preview:

Kok Ora Isin

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Kok ora isin,
(kok ora isin)
Karo kanca kancamu..
(karo kanca kancamu..)
Jare wis ora sudi,
Tumraping aku iki..

Kok ra kelingan,
(kok ra kelingan)
Karo tembungmu dewe..
(karo tembungmu dewe)
Jare kowe wis gething,
Jare wis emoh nyandhing..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..

reff:
Kok ora isin,
Karo kanca kancamu..
Kok ra kelingan,
Karo tembungmu dewe..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hlacqacc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Kok Ora Isin]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.02]Kok Ora Isin
[00:19.02]Versi : Mus Mulyadi
[00:22.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Kok ora isin,
[00:31.19](kok ora isin)
[00:34.29]Karo kanca kancamu..
[00:38.14](karo kanca kancamu..)
[00:42.49]Jare wis ora sudi,
[00:47.72]Tumraping aku iki..
[00:55.61]Kok ra kelingan,
[00:59.40](kok ra kelingan)
[01:02.39]Karo tembungmu dewe..
[01:06.38](karo tembungmu dewe)
[01:10.47]Jare kowe wis gething,
[01:17.44]Jare wis emoh nyandhing..
[01:24.29]Opo perlune ngece,
[01:32.01]Yen kowe bali mrene..
[01:38.84]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[01:52.97]Mbok yo dipikir dhisik,
[01:59.99]Kuwi rak luwih becik..
[02:06.96]Sak durunge.., kok lakoni..
[02:17.67]
[02:21.24]>>>
[02:22.24]>>
[02:23.24]>
[02:24.24]Kok ora isin,
[02:30.81]Karo kanca kancamu..
[02:37.15]Kok ra kelingan,
[02:43.82]Karo tembungmu dewe..
[02:48.12]Opo perlune ngece,
[02:56.58]Yen kowe bali mrene..
[03:03.48]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[03:17.70]Mbok yo dipikir dhisik,
[03:24.86]Kuwi rak luwih becik..
[03:31.83]Sak durunge.., kok lakoni..
[03:35.55]
————-
Preview: