Gandrung Prawan Ayu

Mus-Mulyadi
Versi: Mus Mulyadi

Pitung sasi suwene
Nggonku ngenteni..
Prawan ayu
Sing omahe pinggir kali..

Tak tresnani..
Tak gandrungi..
Saben bengi
Mung tansah tak impi-impi..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe gelem melu aku..
Tak turuti opo wae karepmu..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

reff:
Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zoishacv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gandrung Prawan Ayu]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:33]
[00:01.10]Gandrung Prawan Ayu
[00:03.29]Versi: Mus Mulyadi
[00:05.29]
[00:07.29]>>>
[00:08.29]>>
[00:09.29]>
[00:10.29]Pitung sasi suwene
[00:11.97]nggonku ngenteni..
[00:14.55]Prawan ayu
[00:16.11]sing omahe pinggir kali..
[00:19.83]Tak tresnani..
[00:22.45]tak gandrungi..
[00:25.00]Saben bengi
[00:26.43]mung tansah tak impi-impi..
[00:30.00]Kapan to nduk bocah ayu..
[00:35.28]Kowe gelem melu aku..
[00:40.37]Tak turuti opo wae karepmu..
[00:45.92]Omah gedong
[00:47.19]magrong-magrong susun telu..
[00:50.85]Montor pitu
[00:52.16]kari milih sak karepmu..
[00:55.70]Tak sanggupi..
[00:58.38]tak turuti..
[01:00.68]Angger ojo gawe
[01:03.16]laraning atiku..
[01:05.59]
[01:07.29]Kapan to nduk bocah ayu..
[01:11.14]Kowe seneng karo aku..
[01:16.11]Ojo tansah gawe gelo atiku..
[01:20.90]
[01:41.30]>>>
[01:42.30]>>
[01:43.30]>
[01:44.30]Kapan to nduk bocah ayu..
[01:48.51]Kowe seneng karo aku..
[01:53.77]Ojo tansah gawe gelo atiku..
[01:59.05]Omah gedong
[02:00.62]magrong-magrong susun telu..
[02:03.97]Montor pitu
[02:05.47]kari milih sak karepmu..
[02:08.95]Tak sanggupi..
[02:11.19]tak turuti..
[02:13.80]Angger ojo gawe
[02:16.35]laraning atiku..
[02:20.63]
————
Preview:

Ngelingono Umurmu

Mus-Mulyadi_2
Versi: Mus Mulyadi

Ojo rumongso kowe cah sing pinter dewe,
Ojo rumongso kowe cah sing ayu dewe..
Urip ning ndunyo kudu biso srawung konco,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Jodho ojo diburu ra’ teko dewe,
Ojo kokean milih olo mengkone..
Kokean karep kokean nyacat ning priyo,
Tembene mburi dadi perawan sing tuwo..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

reff:
Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: sqllhscv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Ngelingono Umurmu]
[al: Pop Keroncong]
[by: yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.01]Ngelingono Umurmu
[00:17.01]Versi: Mus Mulyadi
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Ojo rumongso
[00:28.66]kowe cah sing pinter dewe..
[00:33.71]Ojo rumongso
[00:37.60]kowe cah sing ayu dewe..
[00:43.20]Urip ning ndunyo
[00:47.21]kudu biso srawung konco..
[00:52.70]Ngelingono umurmu
[00:57.63]coba wis piro..
[01:02.24]Ngelingono umurmu
[01:06.76]coba wis piro..
[01:11.51]Yen golek priyo
[01:15.44]ora usah sing wis titel..
[01:20.00]Yen golek priyo
[01:24.50]ora ndelok kantong kandel..
[01:28.99]Bondho lan rupo
[01:34.06]ora marak’ake tentrem..
[01:38.81]Ngelingono umurmu
[01:43.55]coba wis piro..
[01:48.05]Ngelingono umurmu
[01:52.59]coba wis piro..
[01:57.04]Jodho ojo diburu
[02:02.40]ra’ teko dewe..
[02:06.68]Ojo kokean milih
[02:11.65]olo mengkone..
[02:16.41]Kokean karep
[02:19.62]kokean nyacat ning priyo..
[02:25.51]Tembene mburi
[02:28.90]dadi perawan sing tuwo..
[02:34.40]
[02:39.66]Yen golek priyo
[02:43.24]ora usah sing wis titel..
[02:48.12]Yen golek priyo
[02:52.26]ora ndelok kantong kandel..
[02:57.59]Bondho lan rupo
[03:01.21]ora marak’ake tentrem..
[03:06.42]Ngelingono umurmu
[03:10.72]coba coba wis piro..
[03:16.02]Ngelingono umurmu
[03:20.31]coba wis piro..
[03:24.89]
[04:04.01]>>>
[04:05.01]>>
[04:06.01]>
[04:07.01]Yen golek priyo
[04:10.14]ora usah sing wis titel..
[04:15.66]Yen golek priyo
[04:19.65]ora ndelok kantong kandel..
[04:24.63]Bondho lan rupo
[04:28.48]ora marak’ake tentrem..
[04:34.02]Ngelingono umurmu
[04:38.12]coba coba wis piro..
[04:43.04]Ngelingono umurmu
[04:47.08]coba wis piro..
[04:51.51]Ngelingono umurmu
[04:56.15]coba coba wis piro..
[04:59.75]
————–
Preview:

Gatotkoco Edan

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus manggis, 2x
Pupuse wong manis..
Wis lambene tipis,
Lan bathuke klimis,
Emang seneng dhidhis..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus terong, 2x
Pupuse wong moblong..
Cahyane mencorong,
Ayu dhenok deblong,
Seneng ngrogo kantong..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..
—————
[ver: lyrics]
[id: buaaiwcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gatotkoco Edan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:01.90]Gatotkoco Edan
[00:22.90]Versi: Mus Mulyadi
[00:25.90]
[00:28.90]>>>
[00:29.90]>>
[00:30.90]>
[00:31.90]Pupus pupus gadung, 2x
[00:37.88]Pupuse wong wuyung..
[00:41.61]Eneng ngomah bingung,
[00:44.66]Dijak dolan mutung,
[00:48.33]Wis memper wong gemblung..
[00:52.26]Gatotkoco edan, 2x
[00:58.16]Omahe emplek-emplekan..
[01:02.02]Kidul kidul gunung, 2x
[01:08.36]Ono lintang mbar-umbaran..
[01:12.28]
[01:19.35]>>>
[01:20.35]>>
[01:21.35]>
[01:22.35]Pupus pupus nongko, 2x
[01:28.77]Pupuse wong tresno..
[01:33.00]Nadyan ora mengslo,
[01:36.23]Yen wis kadhung tresno,
[01:39.40]Mung katon neng moto..
[01:43.14]Gatotkoco edan, 2x
[01:49.37]Omahe emplek-emplekan..
[01:53.22]Kidul kidul gunung, 2x
[01:59.57]Ono lintang mbar-umbaran..
[02:03.61]
[02:27.85]>>>
[02:28.85]>>
[02:29.85]>
[02:30.85]Pupus pupus manggis, 2x
[02:37.45]Pupuse wong manis..
[02:41.06]Wis lambene tipis,
[02:44.30]Lan bathuke klimis,
[02:47.72]Emang seneng dhidhis..
[02:51.33]Gatotkoco edan, 2x
[02:57.36]Omahe emplek-emplekan..
[03:01.53]Kidul kidul gunung, 2x
[03:07.87]Ono lintang mbar-umbaran..
[03:11.73]
[03:19.50]>>>
[03:20.50]>>
[03:21.50]>
[03:22.50]Pupus pupus terong, 2x
[03:28.60]Pupuse wong moblong..
[03:32.26]Cahyane mencorong,
[03:35.50]Ayu dhenok deblong,
[03:38.99]Seneng ngrogo kantong..
[03:42.41]Gatotkoco edan, 2x
[03:48.99]Omahe emplek-emplekan..
[03:52.80]Kidul kidul gunung, 2x
[03:59.21]Ono lintang mbar-umbaran..
[04:03.07]
[04:27.55]>>>
[04:28.55]>>
[04:29.55]>
[04:30.55]Pupus pupus gadung, 2x
[04:36.72]Pupuse wong wuyung..
[04:40.44]Eneng ngomah bingung,
[04:43.69]Dijak dolan mutung,
[04:47.29]Wis memper wong gemblung..
[04:51.15]Gatotkoco edan, 2x
[04:56.98]Omahe emplek-emplekan..
[05:00.92]Kidul kidul gunung, 2x
[05:07.38]Ono lintang mbar-umbaran..
[05:11.12]
[05:18.57]>>>
[05:19.57]>>
[05:20.57]>
[05:21.57]Pupus pupus nongko, 2x
[05:27.73]Pupuse wong tresno..
[05:31.65]Nadyan ora mengslo,
[05:35.20]Yen wis kadhung tresno,
[05:38.55]Mung katon neng moto..
[05:42.04]Gatotkoco edan, 2x
[05:50.09]Omahe emplek-emplekan..
[05:53.76]Kidul kidul gunung, 2x
[06:00.35]Ono lintang mbar-umbaran..
[06:04.27]
———-
Preview:

Kok Ora Isin

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Kok ora isin,
(kok ora isin)
Karo kanca kancamu..
(karo kanca kancamu..)
Jare wis ora sudi,
Tumraping aku iki..

Kok ra kelingan,
(kok ra kelingan)
Karo tembungmu dewe..
(karo tembungmu dewe)
Jare kowe wis gething,
Jare wis emoh nyandhing..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..

reff:
Kok ora isin,
Karo kanca kancamu..
Kok ra kelingan,
Karo tembungmu dewe..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hlacqacc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Kok Ora Isin]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.02]Kok Ora Isin
[00:19.02]Versi : Mus Mulyadi
[00:22.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Kok ora isin,
[00:31.19](kok ora isin)
[00:34.29]Karo kanca kancamu..
[00:38.14](karo kanca kancamu..)
[00:42.49]Jare wis ora sudi,
[00:47.72]Tumraping aku iki..
[00:55.61]Kok ra kelingan,
[00:59.40](kok ra kelingan)
[01:02.39]Karo tembungmu dewe..
[01:06.38](karo tembungmu dewe)
[01:10.47]Jare kowe wis gething,
[01:17.44]Jare wis emoh nyandhing..
[01:24.29]Opo perlune ngece,
[01:32.01]Yen kowe bali mrene..
[01:38.84]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[01:52.97]Mbok yo dipikir dhisik,
[01:59.99]Kuwi rak luwih becik..
[02:06.96]Sak durunge.., kok lakoni..
[02:17.67]
[02:21.24]>>>
[02:22.24]>>
[02:23.24]>
[02:24.24]Kok ora isin,
[02:30.81]Karo kanca kancamu..
[02:37.15]Kok ra kelingan,
[02:43.82]Karo tembungmu dewe..
[02:48.12]Opo perlune ngece,
[02:56.58]Yen kowe bali mrene..
[03:03.48]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[03:17.70]Mbok yo dipikir dhisik,
[03:24.86]Kuwi rak luwih becik..
[03:31.83]Sak durunge.., kok lakoni..
[03:35.55]
————-
Preview:

Bujangan Mlarat

Mus-Mulyadi_2
Versi: Mus Mulyadi

Suka duka dadi bujangan mlarat,
Urip mondok wesele kerep telat..
Ora wani kenal cah ayu ayu,
Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..

Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..

Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
Dijak nonton jare fileme rame..
Wiwit esuk kudu mutek pikire,
Ben supoyo hasil golek duwite..

Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

reff:
Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
—————
[ver: lyrics]
[id: iohuqqcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Bujangan Mlarat]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:16]
[00:01.07]Bujangan Mlarat
[00:10.07]Versi : Mus Mulyadi
[00:12.07]
[00:15.07]>>>
[00:16.07]>>
[00:17.07]>
[00:18.07]Suka duka dadi bujangan mlarat,
[00:23.27]Urip mondok wesele kerep telat..
[00:28.18]Ora wani kenal cah ayu ayu,
[00:32.86]Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..
[00:37.24]Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
[00:41.46]Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
[00:46.15]Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
[00:52.94]Ben biso tetep leh njogo gengsi..
[00:55.52]Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
[01:01.55]Ben biso tetep leh njogo gengsi..
[01:06.04]
[01:10.05]Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
[01:14.56]Dijak nonton jare fileme rame..
[01:19.15]Wiwit esuk kudu mutek pikire,
[01:24.16]Ben supoyo hasil golek duwite..
[01:28.92]Ojo nganti nandang isin mengkone,
[01:33.86]Opo wae korban mesti ditindakke..
[01:36.66]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[01:44.12]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[01:47.89]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[01:53.05]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[01:57.37]
[02:17.09]>>>
[02:18.09]>>
[02:19.09]>
[02:20.09]Ojo nganti nandang isin mengkone,
[02:24.59]Opo wae korban mesti ditindakke..
[02:29.71]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[02:34.70]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[02:39.04]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[02:43.83]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[02:48.38]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[02:53.04]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[02:57.15]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[03:02.19]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[03:06.72]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[03:11.58]Yo ben mbuh piro mengko payune..
[03:14.64]
————
Preview:

Mbangun Tresno

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi: (c)2013,SRP

Wengi kang endahpeni,
Rembulane cahyane ndadari..
Ibo senenge ati,
Lungguh jejer putri merak ati..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

reff:
Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kkvnsocq]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Mbangun Tresno]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:38]
[00:01.87]Mbangun Tresno
[00:03.87]Versi : Mus Mulyadi
[00:05.87][01:30.09][02:29.91]
[00:07.87][01:46.10]>>>
[00:08.87][01:48.10]>>
[00:09.87][01:48.10]>
[00:10.87]Wengi kang endahpeni,
[00:14.35]Rembulane cahyane ndadari..
[00:20.78]Ibo senenge ati,
[00:24.27]Lungguh jejer putri merak ati..
[00:30.32]Kanti memadu janji,
[00:34.22]Ngesok’ake katresnan sejati..
[00:40.32]Kanggo ing tembe mburi,
[00:43.85]Urip mulyo nganti kaki-nini..
[00:50.46][01:49.10]Kelap kelip lintange, mbungahake
[00:59.98][01:58.79]Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..
[01:10.01][02:08.58]Kanti memadu janji,
[01:13.68][02:12.31]Ngesok’ake katresnan sejati..
[01:19.84][02:18.44]Kanggo ing tembe mburi,
[01:23.41][02:22.21]Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TMirxMHhn3U