Gatotkoco Edan

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus manggis, 2x
Pupuse wong manis..
Wis lambene tipis,
Lan bathuke klimis,
Emang seneng dhidhis..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus terong, 2x
Pupuse wong moblong..
Cahyane mencorong,
Ayu dhenok deblong,
Seneng ngrogo kantong..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..
———
[ver: lyrics]
[id: buaaiwcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Gatotkoco Edan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:01.90]Gatotkoco Edan
[00:22.90]Versi: Mus Mulyadi
[00:25.90][01:12.28][02:03.61][03:11.73][04:03.07][05:11.12][06:04.27]
[00:28.90][01:19.35][02:27.85][03:19.50][04:27.55][05:18.57]>>>
[00:29.90][01:20.35][02:28.85][03:20.50][04:28.55][05:19.57]>>
[00:30.90][01:21.35][02:29.85][03:21.50][04:29.55][05:20.57]>
[00:31.90][04:30.55]Pupus pupus gadung, 2x
[00:37.88][04:36.72]Pupuse wong wuyung..
[00:41.61][04:40.44]Eneng ngomah bingung,
[00:44.66][04:43.69]Dijak dolan mutung,
[00:48.33][04:47.29]Wis memper wong gemblung..
[00:52.26][01:43.14][02:51.33][03:42.41][04:51.15][05:42.04]Gatotkoco edan, 2x
[00:58.16][01:49.37][02:57.36][03:48.99][04:56.98][05:50.09]Omahe emplek-emplekan..
[01:02.02][01:53.22][03:01.53][03:52.80][05:00.92][05:53.76]Kidul kidul gunung, 2x
[01:08.36][01:59.57][03:07.87][03:59.21][05:07.38][06:00.35]Ono lintang mbar-umbaran..
[01:22.35][05:21.57]Pupus pupus nongko, 2x
[01:28.77][05:27.73]Pupuse wong tresno..
[01:33.00][05:31.65]Nadyan ora mengslo,
[01:36.23][05:35.20]Yen wis kadhung tresno,
[01:39.40][05:38.55]Mung katon neng moto..
[02:30.85]Pupus pupus manggis, 2x
[02:37.45]Pupuse wong manis..
[02:41.06]Wis lambene tipis,
[02:44.30]Lan bathuke klimis,
[02:47.72]Emang seneng dhidhis..
[03:22.50]Pupus pupus terong, 2x
[03:28.60]Pupuse wong moblong..
[03:32.26]Cahyane mencorong,
[03:35.50]Ayu dhenok deblong,
[03:38.99]Seneng ngrogo kantong..
———-
Preview:

Kok Ora Isin

Mus-Mulyadi_1
Versi: Mus Mulyadi

Kok ora isin,
(kok ora isin)
Karo kanca kancamu..
(karo kanca kancamu..)
Jare wis ora sudi,
Tumraping aku iki..

Kok ra kelingan,
(kok ra kelingan)
Karo tembungmu dewe..
(karo tembungmu dewe)
Jare kowe wis gething,
Jare wis emoh nyandhing..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..

reff:
Kok ora isin,
Karo kanca kancamu..
Kok ra kelingan,
Karo tembungmu dewe..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..
———–
[ver: lyrics]
[id: hlacqacc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Kok Ora Isin]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.02]Kok Ora Isin
[00:19.02]Versi : Mus Mulyadi
[00:22.02][02:17.67][03:35.55]
[00:25.02][02:21.24]>>>
[00:26.02][02:22.24]>>
[00:27.02][02:23.24]>
[00:28.02][02:24.24]Kok ora isin,
[00:31.19](kok ora isin)
[00:34.29][02:30.81]Karo kanca kancamu..
[00:38.14](karo kanca kancamu..)
[00:42.49]Jare wis ora sudi,
[00:47.72]Tumraping aku iki..
[00:55.61][02:37.15]Kok ra kelingan,
[00:59.40](kok ra kelingan)
[01:02.39][02:43.82]Karo tembungmu dewe..
[01:06.38](karo tembungmu dewe)
[01:10.47]Jare kowe wis gething,
[01:17.44]Jare wis emoh nyandhing..
[01:24.29][02:48.12]Opo perlune ngece,
[01:32.01][02:56.58]Yen kowe bali mrene..
[01:38.84][03:03.48]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[01:52.97][03:17.70]Mbok yo dipikir dhisik,
[01:59.99][03:24.86]Kuwi rak luwih becik..
[02:06.96][03:31.83]Sak durunge.., kok lakoni..
————-
Preview:

Bujangan Mlarat

Mus-Mulyadi_2
Versi: Mus Mulyadi

Suka duka dadi bujangan mlarat,
Urip mondok wesele kerep telat..
Ora wani kenal cah ayu ayu,
Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..

Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..

Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
Dijak nonton jare fileme rame..
Wiwit esuk kudu mutek pikire,
Ben supoyo hasil golek duwite..

Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

reff:
Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
————
[ver: lyrics]
[id: iohuqqcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Bujangan Mlarat]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:16]
[00:01.07]Bujangan Mlarat
[00:10.07]Versi : Mus Mulyadi
[00:12.07][01:06.04][01:57.37][03:14.64]
[00:15.07][02:17.09]>>>
[00:16.07][02:18.09]>>
[00:17.07][02:19.09]>
[00:18.07]Suka duka dadi bujangan mlarat,
[00:23.27]Urip mondok wesele kerep telat..
[00:28.18]Ora wani kenal cah ayu ayu,
[00:32.86]Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..
[00:37.24]Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
[00:41.46]Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
[00:46.15][00:55.52]Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
[00:52.94][01:01.55]Ben biso tetep leh njogo gengsi..
[01:10.05]Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
[01:14.56]Dijak nonton jare fileme rame..
[01:19.15]Wiwit esuk kudu mutek pikire,
[01:24.16]Ben supoyo hasil golek duwite..
[01:28.92][02:20.09]Ojo nganti nandang isin mengkone,
[01:33.86][02:24.59]Opo wae korban mesti ditindakke..
[01:36.66][01:47.89][02:29.71][02:39.04][02:48.38][02:57.15][03:06.72]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[01:44.12][01:53.05][02:34.70][02:43.83][02:53.04][03:02.19][03:11.58]Yo ben mbuh piro mengko payune..
————
Preview:

Mbangun Tresno

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi: (c)2013,SRP

Wengi kang endahpeni,
Rembulane cahyane ndadari..
Ibo senenge ati,
Lungguh jejer putri merak ati..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

reff:
Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kkvnsocq]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Mbangun Tresno]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:38]
[00:01.87]Mbangun Tresno
[00:03.87]Versi : Mus Mulyadi
[00:05.87][01:30.09][02:29.91]
[00:07.87][01:46.10]>>>
[00:08.87][01:48.10]>>
[00:09.87][01:48.10]>
[00:10.87]Wengi kang endahpeni,
[00:14.35]Rembulane cahyane ndadari..
[00:20.78]Ibo senenge ati,
[00:24.27]Lungguh jejer putri merak ati..
[00:30.32]Kanti memadu janji,
[00:34.22]Ngesok’ake katresnan sejati..
[00:40.32]Kanggo ing tembe mburi,
[00:43.85]Urip mulyo nganti kaki-nini..
[00:50.46][01:49.10]Kelap kelip lintange, mbungahake
[00:59.98][01:58.79]Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..
[01:10.01][02:08.58]Kanti memadu janji,
[01:13.68][02:12.31]Ngesok’ake katresnan sejati..
[01:19.84][02:18.44]Kanggo ing tembe mburi,
[01:23.41][02:22.21]Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TMirxMHhn3U

Raden Ngabehi

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : ??

Sopo wani karo raden ngabehi,
Sing wis kondhang bagus gagah lan sekti,
Ning yen karo bojone amengkeret,
Koyo kodok ketemu karo macan..

Sugih rojo brono majuto-yuto,
Rojo koyo nganti ra iso ditoto,
Ning olehi ra nganggo kringet dewe,
Kerjane luarane bojone..

Den mas ngabehi, kerjane ngumbahi
Ngisahi kuwali, resik-resik laci
Den mas ngabehi, ming pokean aksi
Pethitha-pethithi, karo bojo wedi..

reff :
“den ngabehi iki, jane yo bagus, gagah tur sugih,
ning rumangsaku uripe iki kok yo rodo fals,
yen bojone lungo, wah tenggahen,
ngunjuk martini sinambi maos koran,
ning yen bojone teko,
lho kebat-kebat nyandhak ember karo pel,
jedhing sing kosong, lho kebat dikebak’i,
lucu banget kok”

Sugih rojo brono majuto-yuto,
Rojo koyo nganti ra iso ditoto,
Ning olehi ra nganggo kringet dewe,
Kerjane luarane bojone..

Den mas ngabehi, kerjane ngumbahi
Ngisahi kuwali, resik-resik laci
Den mas ngabehi, ming pokean aksi
Pethitha-pethithi, karo bojo wedi..

“wah iki, e koyo’ umpamane jaman saiki
ngono yo keno, disebut senden karo bojone gitu”

[ver: lyrics]
[id: cvlkunsz]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Raden Ngabehi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:40]
[00:01.03]Raden Ngabehi
[00:05.03]Versi : Mus Mulyadi
[00:08.03][01:35.03][02:11.11][03:09.70][03:24.44]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Sopo wani karo raden ngabehi,
[00:20.62]Sing wis kondhang tegus gagah lan sekti,
[00:27.19]Ning yen karo bojone amengkeret,
[00:34.10]Koyo kodok ketemu karo macan..
[00:40.94][02:14.91]Sugih rojo brono majuto-yuto,
[00:47.41][02:21.68]Rojo koyo nganti ra iso ditoto,
[00:54.50][02:28.59]Ning olehi ra nganggo kringet dewe,
[01:00.78][02:35.00]Kerjane luarane bojone..
[01:07.63][02:41.53]Den mas ngabehi, kerjane ngumbahi
[01:14.54][02:48.92]Ngisahi kuwali, resik-resik laci
[01:21.45][02:55.20]Den mas ngabehi, ming pokean aksi
[01:28.15][03:02.04]Pethitha-pethithi, karo bojo wedi..
[01:37.26]”den ngabehi iki, jane yo bagus, gagah tur sugih,
[01:43.61]ning rumangsaku uripe iki kok yo rodo fals,
[01:49.26]yen bojone lungo, wah tenggahen,
[01:53.44]ngunjuk martini sinambi maos koran,
[01:56.12]ning yen bojone teko,
[01:58.74]lho kebat-kebat nyandhak ember karo pel,
[02:01.83]jedhing sing kosong, lho kebat dikebak’i,
[02:06.32]lucu banget kok”
[03:12.13]”wah iki, e koyo’ umpamane jaman saiki
[03:19.27]ngono yo keno, disebut senden karo bojone gitu”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3Su2ZrykPNc

Bocah Kae

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : SRP (c)2012

Bocah kae sing manis rupane,
Sak solahe tansah nggregetake,
Koyo ngopo senengku, yen biso kenalan
Sabendino takjak dolan..

Sabendino kerep liwat ngomahku,
Lan yen sore dolan nggone kancaku,
Ning sayange bocahe, sajak’e isinan
Mongko senengku tenanan..

E la kae, bocahe mrene
Nganggo clono pantes wae,
Mlaku-mlaku, karo kancane
Sing uwis tak kenal suwe..

Tak undange karep ben gelem mrene,
Wis kepingin weruh rupo ayune,
E jebule si bocah sakjane,
Bojone kancaku dewe..

reff :
E la kae, bocahe mrene
Nganggo clono pantes wae,
Mlaku-mlaku, karo kancane
Sing uwis tak kenal suwe..

Tak undange karep ben gelem mrene,
Wis kepingin weruh rupo ayune,
E jebule si bocah sakjane,
Bojone kancaku dewe..
Bojone kancaku dewe..

[ver: lyrics]
[id: nnwlpvsb]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Bocah Kae]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:08]
[00:01.53]Bocah Kae
[00:02.14]Versi : Mus Mulyadi
[00:04.14][01:42.79][02:00.48][02:58.72]
[00:06.14][02:03.48]>>>
[00:07.14][02:04.48]>>
[00:08.14][02:05.48]>
[00:09.14]Bocah kae sing manis rupane,
[00:15.11]Sak solahe tansah nggregetake,
[00:21.16]Koyo ngopo senengku, yen biso kenalan
[00:27.38]Sabendino takjak dolan..
[00:32.82]Sabendino kerep liwat ngomahku,
[00:38.89]Lan yen sore dolan nggone kancaku,
[00:44.69]Ning sayange bocahe, sajak’e isinan
[00:51.24]Mongko senengku tenanan..
[00:56.65][02:06.48]E la kae, bocahe mrene
[01:03.11][02:12.71]Nganggo clono pantes wae,
[01:08.54][02:17.67]Mlaku-mlaku, karo kancane
[01:14.39][02:24.15]Sing uwis tak kenal suwe..
[01:20.11][02:29.22]Tak undange karep ben gelem mrene,
[01:25.17][02:34.98]Wis kepingin weruh rupo ayune,
[01:31.82][02:41.48]E jebule si bocah sakjane,
[01:37.77][02:47.73][02:52.81]Bojone kancaku dewe..
[01:45.48]==mus mulyadi, bocah kae==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MbgCnUuT_co