TKW (yulie nuk’e)

Yulie-Nuk'e_2
Versi : Yulie Nuk’e

Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Nggecikno njero pikiranmu,
Ayemno njeroning batinmu..
Aku ning kene,
Tansah setyo..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

reff:
Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pokzqhch]
[ar: Yulie Nuk’e]
[ti: TKW]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.33]TKW – Yulie Nuk’e
[00:17.33]
[00:20.33]***
[00:21.33]**
[00:22.33]*
[00:23.78]Wis suwe nggonku lungo
[00:29.40]Ninggalke priyo sisihanku..
[00:34.34]Kanggo golek sarono,
[00:38.12]Bebrayan..
[00:42.72]Wis mesti
[00:45.32]aku enggal bali..
[00:53.03]Kanggo ngobati
[00:55.13]roso kangen iki..
[01:01.00]Nggecikno njero pikiranmu,
[01:07.74]Ayemno njero ning batinmu..
[01:12.55]Aku ning kene
[01:14.70]tansah setyo..
[01:21.00]Wis mesti
[01:23.89]aku enggal bali,
[01:31.49]Kanggo ngobati
[01:33.70]roso kangen iki..
[01:40.43]Baliyo muliyo,
[01:45.26]isi njero layangmu..
[01:50.68]Wis suwe nggonmu nunggu,
[01:54.74]tekoku..
[02:00.01]Baliyo muliyo,
[02:03.97]isi njero layangmu..
[02:09.75]Wis suwe nggonmu nunggu,
[02:14.10]tekoku..
[02:18.25]
[02:21.05]=yulie nuk’e, tkw=
[02:32.05]
[02:35.05]***
[02:36.05]**
[02:37.05]*
[02:38.05]Wis suwe nggonku lungo,
[02:43.67]Ninggalke priyo sisihanku..
[02:48.25]Kanggo golek sarono,
[02:52.29]bebrayan..
[02:57.87]Wis mesti
[02:59.88]aku enggal bali..
[03:07.25]Kanggo ngobati
[03:09.82]roso kangen iki..
[03:16.75]Baliyo muliyo
[03:20.88]isi njero layangmu..
[03:26.13]Wis suwe nggonmu nunggu,
[03:30.70]tekoku..
[03:34.38]Baliyo muliyo
[03:40.13]isi njero layangmu
[03:45.44]Wis suwe nggonmu nunggu,
[03:49.76]tekoku..
[03:54.38]–sanguturudotcom–
—————
Preview: