Runtik Ing Ati

Ana_1
Versi: Ana

Yen aku mirengaken caping gunung,
Atiku tansah nelongso..
Naliko maju perang ing jaman jepang,
Sliramu paring usodo..

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir omahku ing deso..
Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
Siro kangmas tak golek’i..

Soko sragen nganti tekan boyolali,
Siro kangmas ono ngendi..
Yen wus sedo pusarane,
Arep tak tabur wangi kembang mlati..

Ngitungi jaman ing parangtritis,
Kanggo nglibur ati..
Mung sliramu tansah kumantil,
Ono ing netraku..

Bebasan priyo sewu,
Ora biso ngganteni siro wong bagus..
Runtik ing ati koyo ngenteni,
Godong garing sing pating gumliyak..

reff :
kembali ke atas..yen aku mirengaken…
———–
[ver: lyrics]
[id: banhzlca]
[ar: Ana]
[ti: Runtik Ing Ati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.07]Runtik Ing Ati – Ana
[00:30.04][03:01.36][05:56.47]
[00:33.04][03:29.09]>>>
[00:34.04][03:30.09]>>
[00:35.04][03:31.09]>
[00:36.04][03:32.09]Yen aku mirengaken caping gunung,
[00:44.86][03:41.39]Atiku tansah nelongso..
[00:51.27][03:47.26]Naliko maju perang ing jaman jepang,
[00:58.73][03:55.34]Sliramu paring usodo..
[01:06.82][04:02.37]Mung welingku, yen merdeko
[01:13.60][04:09.41]Ayo mampir omahku ing deso..
[01:21.13][04:17.18]Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
[01:29.41][04:25.64]Siro kangmas tak golek’i..
[01:36.49][04:32.54]Soko sragen nganti tekan boyolali,
[01:44.83][04:40.77]Siro kangmas ono ngendi..
[01:51.61][04:47.68]Yen wus sedo pusarane,
[01:58.52][04:54.63]Arep tak tabur wangi kembang mlati..
[02:06.54][05:02.91]Ngitungi jaman ing parangtritis,
[02:13.39][05:09.56]Kanggo nglelipur ati..
[02:18.51][05:14.55]Mung sliramu tansah kumantil,
[02:25.71][05:21.58]Ono ing netraku..
[02:30.82][05:26.60]Bebasan priyo sewu,
[02:34.80][05:30.47]Ora biso ngganteni siro wong bagus..
[02:46.37][05:41.72]Runtik ing ati koyo ngenteni,
[02:53.22][05:49.57]Godong garing sing pating gumliyak..
———–
Preview: