Rondo Ping Limo

Dwi-Ratna_Agung
Versi: Dwi Ratna ft. Agung

Pr :
Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

Lk :
Dik seje cerito,
Mulo aku ora kondo,
Kowe ngaku yo durung kromo..
Nyatane sampun dados rondo,
Malah kowe rondo ping limo..

Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

reff :
Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Pr : Mas mangkel atiku..
Lk : Podo yo karo atiku..

Ft :
Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio dadi sing nomer limo..

Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio karo rondo ping limo..
Masio karo rondo ping limo..
————-
[id: havazpca]
[ar: Dwi Ratna ft. Agung]
[ti: Rondo Ping Limo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.15]Rondo Ping Limo – Dwi Ratna ft. Agung
[00:21.51][01:14.93][01:50.46][02:43.51][03:38.03][04:50.32]
[00:24.51][03:10.70]>>>
[00:25.51][03:11.70]>>
[00:26.51][03:12.70]>
[00:27.51][02:20.82]Pr: Mas mangkel atiku,
[00:32.62][02:25.73]Pr: Sliramu kok ngapusi aku..
[00:39.22][02:31.90]Pr: Kandane ndisik jare joko,
[00:41.64][02:34.38]Pr: Bojone wis roto sak kutho,
[00:44.69][02:37.73]Pr: Malah aku sing nomer limo..
[00:51.34]Lk: Dik seje cerito,
[00:56.51]Lk: Mulo aku ora kondo..
[01:02.67]Lk: Kowe ngaku yo durung kromo,
[01:05.34]Lk: Nyatane sampun dados rondo,
[01:08.40]Lk: Malah kowe rondo ping limo..
[01:26.69][01:56.42][03:13.70][03:44.13]Lk: Mampir pasar wonokromo,
[01:28.87][01:58.79][03:16.31][03:46.43]Lk: Nek dipikir pancen ora bedo,
[01:32.74][02:02.34][03:20.05][03:50.03]Lk: Bab kowe karo diriku..
[01:38.27][02:07.50][03:25.70][03:55.62]Pr: Nanging aku isik sendirian,
[01:40.94][02:10.62][03:28.57][03:58.43]Pr: Kowe tetep nduwe sisihan,
[01:44.05][02:13.78][03:31.75][04:01.72]Pr: Banjur kapan wayahku nompo giliran..
[04:08.32]Pr: Mas mangkel atiku..
[04:12.98]Lk: Podo yo karo atiku..
[04:19.90][04:32.09]Ft: Mugo dadi mimi lan mintuno,
[04:22.26][04:34.27]Ft: Ora bakal nemu perkoro,
[04:25.56][04:37.51][04:43.61]Ft: Masio dadi sing nomer limo..
————–
Preview: