Pepeling

Maratus_Wiwid_Ida-Ayu
Lirik Lagu Campursari Spesial Ramadhan
Versi: Wiwid – Maratus – Ida Ayu

Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake..
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran..

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo..
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah..

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate..

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo..

reff :
Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake..
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran..

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo..
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah..

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate..

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Wiwid & Maratus & Ida Ayu]
[ti: Pepeling]
[al: Campursari Religi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: usivnnsw]
[00:01.96]Pepeling
[00:31.96]Versi : Wiwid-Maratus-Ida Ayu
[00:34.96]
[00:37.96]>>>
[00:38.96]>>
[00:39.96]>
[00:40.96]Wis wancine
[00:43.72]tansah dielingke..
[00:48.08]Wis wancine
[00:49.71]podo ninda’ake..
[00:53.34]Adzan wus kumandhang,
[00:55.35]wayahe sembahyang..
[01:00.18]Netepi wajib
[01:01.63]dawuhe pangeran..
[01:06.11]Sholat dadi
[01:07.54]cagak ing agomo..
[01:11.97]Limang wektu
[01:13.47]kudu tansah dijogo..
[01:17.36]Kanti istiqomah
[01:19.23]lan sing tuma’ninah..
[01:24.00]Luwih sampurno
[01:25.70]yen berjama’ah..
[01:30.43]Subuh Luhur lan ‘Asar,
[01:35.88]Sholat sayekti
[01:37.58]ngadohke tindak mungkar..
[01:42.09]Maghrib lan Isya’ jangkepe,
[01:47.88]Prayogane
[01:49.04]ditambah sholat sunate..
[01:53.77]Jo sembrono
[01:56.32]iku printah agomo..
[01:59.63]Ngelingono
[02:01.59]neng ndonya mung sedelo..
[02:05.15]Sabar lan tawakal
[02:07.62]pasrah sing kuoso..
[02:11.06]Yen kepengin
[02:12.90]mbesok munggah suargo..
[02:17.69]
[02:38.66]>>>
[02:39.66]>>
[02:40.66]>
[02:41.66]Wis wancine
[02:42.98]tansah dielingke..
[02:47.95]Wis wancine
[02:48.84]podo ninda’ake..
[02:53.35]Adzan wus kumandhang,
[02:54.76]wayahe sembahyang..
[02:59.96]Netepi wajib
[03:00.87]dawuhe pangeran..
[03:05.97]Sholat dadi
[03:06.78]cagak ing agomo..
[03:11.93]Limang wektu
[03:12.68]kudu tansah dijogo..
[03:17.23]Kanti istiqomah
[03:18.29]lan sing tuma’ninah..
[03:23.94]Luwih sampurno
[03:24.66]yen berjama’ah..
[03:30.21]Subuh Luhur lan ‘Asar,
[03:35.74]Sholat sayekti
[03:36.78]ngadohke tindak mungkar..
[03:42.00]Maghrib lan Isya’ jangkepe,
[03:47.74]Prayogane
[03:48.77]ditambah sholat sunate..
[03:53.76]Jo sembrono
[03:54.38]iku printah agomo..
[03:59.55]Ngelingono
[04:00.35]neng ndonya mung sedelo..
[04:05.07]Sabar lan tawakal
[04:06.33]pasrah sing kuoso..
[04:11.69]Yen kepengin
[04:12.31]mbesok munggah suargo..
[04:18.39]
————
Preview: