Megat Tresno

Ki-Joko-Edan
Versi: Ki Joko Edan

Yen kelingan, marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit jroning atiku..
Jaman biyen-biyene, aku katon opo
Saikine aku iki katon opo..

Dek semono, sliramu nate prasetyo
Bungah susah, dilakoni kanti lilo..
Mulo aku ra ngiro, yen sliramu cidro
Ninggal kromo, milih karo prio liyo..

Jan-jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno..
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso..

Duh wong ayu, mung welingku mring sliramu
Ojo tego, welaso putro-putrimu..
Aku wong ora guno, popo tur kuciwo
Wis tak trimo, pasrah karo kang kuwoso..

reff :
Jan-jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno..
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso..

Duh wong ayu, mung welingku mring sliramu
Ojo tego, welaso putro-putrimu..
Aku wong ora guno, popo tur kuciwo
Wis tak trimo, pasrah karo kang kuwoso..
—————-
[ver: lyrics]
[id: asbcakch]
[ar: Ki Joko Edan]
[ti: Megat Tresno]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:01.02]Megat Tresno – Ki Joko Edan
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Yen kelingan,
[00:23.75]marang sliramu wong ayu
[00:29.77]Koyo rinujit rujit jroning atiku..
[00:37.92]Jaman biyen-biyene,
[00:43.59]aku katon opo
[00:47.82]Saikine aku iki katon opo..
[00:55.91]Dek semono,
[00:58.81]sliramu nate prasetyo
[01:04.42]Bungah susah,
[01:07.20]dilakoni kanti lilo..
[01:13.49]Mulo aku ra ngiro,
[01:18.03]yen sliramu cidro
[01:22.51]Ninggal kromo,
[01:24.37]milih karo prio liyo..
[01:30.10]
[01:35.90]Jan-jane iki mau salahe sopo
[01:43.61]Kok nganti sliramu megatake tresno..
[01:52.76]Ora nyono atiku ugo ora ngiro
[02:02.35]Yen saiki uripku banget nelongso..
[02:09.24]
[02:10.70]Duh wong ayu,
[02:12.55]mung welingku mring sliramu
[02:18.41]Ojo tego,
[02:20.95]welaso putro-putrimu..
[02:27.54]Aku wong ora guno,
[02:32.66]popo tur kuciwo
[02:36.63]Wis tak trimo,
[02:38.43]pasrah karo kang kuwoso..
[02:44.09]
[03:10.79]>>>
[03:11.79]>>
[03:12.79]>
[03:13.79]Jan-jane iki mau salahe sopo
[03:21.63]Kok nganti sliramu megatake tresno..
[03:30.59]Ora nyono atiku ugo ora ngiro
[03:39.92]Yen saiki uripku banget nelongso..
[03:48.07]Duh wong ayu,
[03:50.06]mung welingku mring sliramu
[03:56.22]Ojo tego,
[03:58.84]welaso putro-putrimu..
[04:05.11]Aku wong ora guno,
[04:10.10]popo tur kuciwo
[04:14.20]Wis tak trimo,
[04:16.07]pasrah karo kang kuwoso..
[04:22.23]Wis tak trimo,
[04:25.65]pasrah karo kang kuwoso..
[04:33.18]
————
Preview: