Kesandung Asmoro

Ayunda-Dera
Versi: Ayunda Dera

Wiwit biyen mendem roso jroning dodo,
Nanging aku arep sambat karo sopo..
Turu mung tansah klisik’an,
Arep mangan ora doyan,
Kok koyo ngene rasane lagi kesandung asmoro..

Ning omah rasane wis ora krasan,
Karep atiku kudu kepengen dolan..
Mung pengen ketemu marang sliramu wong bagus,
Nadyan mung sedelo ati dadi lego..

reff:
Kembang mlati tumuh ing gunung lawu,
Ati ayem yen lagi nyawang esemmu..
Koyo ngopo bungah rasane atiku,
Iso ketemu lungguh jejer sliramu..
Yo mung kowe sing ono sakjroning ati,
Tresnaku iki tuwuh tulusing ati..

Ning omah rasane wis ora krasan,
Karep atiku kudu kepengen dolan..
Mung pengen ketemu marang sliramu wong bagus,
Nadyan mung sedelo ati dadi lego..

reff:
Kembang mlati tumuh ing gunung lawu,
Ati ayem yen lagi nyawang esemmu..
Koyo ngopo bungah rasane atiku,
Iso ketemu lungguh jejer sliramu..
Yo mung kowe sing ono sakjroning ati,
Tresnaku iki tuwuh tulusing ati..
Tresnaku iki tuwuh tulusing ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vcbpvscv]
[ar: Ayunda Dera]
[ti: Kesandung Asmoro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:09]
[00:01.13]Kesandung Asmoro – Ayunda Dera
[00:08.05]
[00:10.05]>>>
[00:11.05]>>
[00:12.05]>
[00:13.05]Wiwit biyen mendem roso
[00:16.22]jroning dodo,
[00:19.70]Nanging aku arep sambat
[00:22.74]karo sopo..
[00:26.47]Turu mung tansah klisik’an,
[00:29.72]Arep mangan ora doyan,
[00:33.32]Kok koyo ngene
[00:36.56]rasane lagi kesandung asmoro..
[00:43.22]Ning omah
[00:44.92]rasane wis ora krasan,
[00:50.66]Karep atiku kudu
[00:53.26]kepengen dolan..
[00:57.36]Mung pengen ketemu
[01:00.73]marang sliramu wong bagus,
[01:04.27]Nadyan mung sedelo
[01:07.08]ati dadi lego..
[01:10.43]
[01:35.24]>>>
[01:36.24]>>
[01:37.24]>
[01:38.24]Kembang mlati
[01:40.54]tumuh ing gunung lawu..
[01:45.22]Ati ayem
[01:47.17]yen lagi nyawang esemmu..
[01:51.86]Koyo ngopo bungah
[01:54.41]rasane atiku..
[01:58.98]Iso ketemu
[02:00.85]lungguh jejer sliramu..
[02:06.44]Yo mung kowe
[02:08.74]sing ono sakjroning ati..
[02:12.91]Tresnaku iki
[02:14.77]tuwuh tulusing ati..
[02:19.59]Ning omah
[02:21.14]rasane wis ora krasan..
[02:26.23]Karep atiku kudu
[02:28.60]kepengen dolan..
[02:33.22]Mung pengen ketemu
[02:36.58]marang sliramu wong bagus,
[02:40.50]Nadyan mung sedelo
[02:42.86]ati dadi lego..
[02:46.53]
[03:11.61]>>>
[03:12.61]>>
[03:13.61]>
[03:14.61]Kembang mlati
[03:16.84]tumuh ing gunung lawu..
[03:21.02]Ati ayem
[03:23.13]yen lagi nyawang esemmu..
[03:28.17]Koyo ngopo bungah
[03:30.59]rasane atiku..
[03:35.00]Iso ketemu
[03:36.76]lungguh jejer sliramu..
[03:41.92]Yo mung kowe
[03:45.33]sing ono sakjroning ati..
[03:49.14]Tresnaku iki
[03:50.75]tuwuh tulusing ati..
[03:55.04]Tresnaku iki
[03:57.35]tuwuh tulusing ati..
[04:01.64]
———-
Preview: