Layang Kangen

Didi Kempot2
Vokal : Didi Kempot

Layangmu tak tompo wingi kuwi,
Wis tak woco opo karepe atimu..
Trenyuh ati iki moco tulisanmu,
Ra kroso netes eluh ning pipiku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff ;
Ra maido sopo wong sing ora kangen..
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh..
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..

Percoyo aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff :
Ra maido sopo wong sing ora kangen..
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh..
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..

Percoyo aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=r5BMux8ufG0