Salah Tompo (wandra – kiki anggun)

Wandra_kiki-anggun
Versi: Wandra ft. Kiki Anggun

Lk:
Semendal rasane ati,
Krungu kabar riko wis duwe ganti..
Sing eling tah bengen ambi janjine,
Masio paran sing arep ninggalne..

Kurang paran isun iki,
Kabeh penjaluke wis sun turuti..
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi,
Apuo riko magih sing ngerti..

reff:
Pr:
Ojo salah tompo ojo salah terimo,
Gampang percoyo omongane wong liyo..
Sing ono niatan isun golet ganti,
Mergo mung riko hang isun welasi..

reff:
Lk:
Semendal rasane ati,
Krungu kabar riko wis duwe ganti..
Sing eling tah bengen ambi janjine,
Masio paran sing arep ninggalne..

Kurang paran isun iki,
Kabeh penjaluke wis sun turuti..
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi,
Apuwo riko magih sing ngerti..

reff:
Pr:
Ojo salah tompo ojo salah trimo,
Gampang percoyo omongane wong liyo..
Sing ono niatan isun golet ganti,
Mergo mung riko hang isun welasi..

Ojo salah tompo ojo salah trimo,
Gampang percoyo omongane wong liyo..
Sing ono niatan isun golet ganti,
Mergo mung riko hang isun welasi..

feat:
Mergo mung riko hang isun welasi..
————-
[ver: lyrics]
[id: skbpskca]
[ar: Wandra ft. Kiki Anggun]
[ti: Salah Tompo]
[al: Dangdut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.18]Salah Tompo
[00:22.18]Versi: Wandra ft. Kiki Anggun
[00:25.18]
[00:28.18]>>>
[00:29.18]>>
[00:30.18]>
[00:31.18]Lk: Semendal rasane ati,
[00:36.34]Lk: Krungu kabar riko wis duwe ganti..
[00:43.80]Lk: Sing eling tah bengen ambi janjine,
[00:50.03]Lk: Masio paran sing arep ninggalne..
[00:56.56]Lk: Kurang paran isun iki,
[01:02.28]Lk: Kabeh penjaluke wis sun turuti..
[01:09.80]Lk: Paribasan nggayuh ulan sun labuhi,
[01:15.84]Lk: Apuo riko magih sing ngerti..
[01:20.94]
[01:44.04]>>>
[01:45.04]>>
[01:46.04]>
[01:47.04]Pr: Ojo salah tompo ojo salah terimo,
[01:53.46]Pr: Gampang percoyo omongane wong liyo..
[01:59.48]Pr: Sing ono niatan isun golet ganti,
[02:06.45]Pr: Mergo mung riko hang isun welasi..
[02:12.97]
[02:37.30]>>>
[02:38.30]>>
[02:39.30]>
[02:40.30]Lk: Semendal rasane ati,
[02:45.21]Lk: Krungu kabar riko wis duwe ganti..
[02:52.73]Lk: Sing eling tah bengen ambi janjine,
[02:59.27]Lk: Masio paran sing arep ninggalne..
[03:06.05]Lk: Kurang paran isun iki,
[03:11.89]Lk: Kabeh penjaluke wis sun turuti..
[03:19.00]Lk: Paribasan nggayuh ulan sun labuhi,
[03:25.08]Lk: Apuo riko magih sing ngerti..
[03:30.24]
[03:53.56]>>>
[03:54.56]>>
[03:55.56]>
[03:56.56]Pr: Ojo salah tompo ojo salah terimo,
[04:02.53]Pr: Gampang percoyo omongane wong liyo..
[04:09.18]Pr: Sing ono niatan isun golet ganti,
[04:15.61]Pr: Mergo mung riko hang isun welasi..
[04:21.95]Pr: Ojo salah tompo ojo salah terimo,
[04:28.48]Pr: Gampang percoyo omongane wong liyo..
[04:34.72]Pr: Sing ono niatan isun golet ganti,
[04:41.17]Pr: Mergo mung riko hang isun welasi..
[04:47.95]feat: Mergo mung riko hang isun welasi..
[04:55.04]
———
Preview:

Nggatil

Kiki-Anggun_1
Versi: Kiki Anggun

Ojo riko teko maning,
Ojo riko baleni maning..
Nggugah ati nisun iki,
Hang sing kiro biso tangi..

Apuo bengene welas,
Donge saiki sing ikhlas..
Riko nandur roso,
Hang sing biso sun terimo..

reff:
Nggatil welas hang riko gowo,
Kapok rasane nyepuro riko..
Nggatil sing bakal sun percoyo,
Entek rasane, nono maning welas sun nong riko..

reff:
Apuo bengene welas,
Donge saiki sing ikhlas..
Riko nandur roso,
Hang sing biso sun terimo..

reff:
Nggatil welas hang riko gowo,
Kapok rasane nyepuro riko..
Nggatil sing bakal sun percoyo,
Entek rasane, nono maning welas sun nong riko..

Nggatil welas hang riko gowo,
Kapok rasane nyepuro riko..
Nggatil sing bakal sun percoyo,
Entek rasane, nono maning welas sun nong riko..
————–
[ver: lyrics]
[id: pabophcc]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Nggatil]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.14]Nggatil – Kiki Anggun
[00:15.48]
[00:18.48]>>>
[00:19.48]>>
[00:20.48]>
[00:21.48]Ojo riko teko maning,
[00:29.14]Ojo riko baleni maning..
[00:37.53]Nggugah ati nisun iki,
[00:44.31]Hang sing kiro biso tangi..
[00:56.08]Apuo bengene welas,
[01:03.23]Donge saiki sing ikhlas..
[01:11.50]Riko nandur roso,
[01:16.04]Hang sing biso sun terimo..
[01:22.21]
[01:39.06]>>>
[01:40.06]>>
[01:41.06]>
[01:42.06]Nggatil welas hang riko gowo,
[01:50.09]Kapok rasane nyepuro riko..
[01:57.36]Nggatil sing bakal sun percoyo,
[02:04.45]Entek rasane, nono maning
[02:10.18]welas sun nong riko..
[02:16.59]
[02:51.65]>>>
[02:52.65]>>
[02:53.65]>
[02:54.65]Apuo bengene welas,
[03:01.31]Donge saiki sing ikhlas..
[03:10.70]Riko nandur roso,
[03:14.78]Hang sing biso sun terimo..
[03:22.65]
[03:38.54]>>>
[03:39.54]>>
[03:40.54]>
[03:41.54]Nggatil welas hang riko gowo,
[03:49.25]Kapok rasane nyepuro riko..
[03:57.22]Nggatil sing bakal sun percoyo,
[04:03.69]Entek rasane, nono maning
[04:10.40]welas sun nong riko..
[04:16.07]Nggatil welas hang riko gowo,
[04:23.46]Kapok rasane nyepuro riko..
[04:30.24]Nggatil sing bakal sun percoyo,
[04:38.03]Entek rasane, nono maning
[04:43.49]welas sun nong riko..
[04:50.40]
———-
Preview:

Ngentit Welas

Ciptaan : Diduk/Angga
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari

Tegone riko ngentit welas, hang wis sun gowo
Riko nong kono, nylengkrah lan nyejo..
Masio adoh ring kene, sun rungu kabare
Kabar hang teko sing keneng diombe..

Weruh weruh yoro jare godonge timun,
Kari ketoro riko sing demen isun..
Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
Sing weruho riko oleh anyaran..

reff:
Kurang kelendi apik sun nyang riko,
Riko sing demen isun sing mokso..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Sing weruho riko wis oleh ganti..

Weruh weruh yoro jare godonge timun,
Kari ketoro riko sing demen isun..
Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
Sing weruho riko oleh anyaran..

reff:
Kurang kelendi apik sun nyang riko,
Riko sing demen isun sing mokso..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Sing weruho riko wis oleh ganti..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: hihibzcq]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Ngentit Welas]
[al: banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:57]
[00:01.16]Ngentit Welas
[00:49.16]Versi : Kiki Anggun
[00:52.16][02:10.83][03:01.07][04:03.26][04:49.91][05:40.51][06:43.78]
[00:55.16][03:04.07][05:43.51]>>>
[00:56.16][03:05.07][05:44.51]>>
[00:57.16][03:06.07][05:45.51]>
[00:58.16]Tegone riko ngentit welas, hang wis sun gowo
[01:08.16]Riko nong kono, nylengkrah lan nyejo..
[01:16.74]Masio adoh ring kene, sun rungu kabare
[01:26.00]Kabar hang teko sing keneng diombe..
[01:34.25][04:12.00]Weruh weruh yoro jare godonge timun,
[01:44.56][04:23.34]Kari ketoro riko sing demen isun..
[01:52.45][04:32.27]Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
[02:02.88][04:41.57]Sing weruho riko oleh anyaran..
[02:13.75][04:52.58]==kiki anggun, ngentit welas==
[03:07.07][05:46.51]Kurang kelendi apik sun nyang riko,
[03:17.27][05:56.51]Riko sing demen isun sing mokso..
[03:26.05][06:06.78]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[03:34.68][06:14.58]Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
[03:43.80][06:24.09]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[03:53.31][06:33.04]Sing weruho riko wis oleh ganti..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pKllBSBVRYU

Gundo Latar

Ciptaan : Angga
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari Record

Opo iki aran welas,
Opo iki hang aran seneng,
Gundo latar biso ayem,
Kadung parek awak riko..

Sepi roso nono riko,
Sun katon nyang unyik riko,
Klayung layung pikir bingung,
Wis kadung sun mendem gadung..

reff:
Mung riko hang sun iling
Liyan riko nono maning..
Mung riko hang sun enget,
Tekane isun arep arep..

Wis…..gancangono…,
Wis…..tekoho…
Wis…..siramono…,
Kangen noring dodo…

kembali keatas..opo iki aran…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: ocsouisw]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Gundo Latar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:53]
[00:01.10]Gundo Latar
[00:31.10]Versi : Kiki Anggun
[00:34.10][00:58.30][01:19.69][01:47.22][03:04.23][03:23.95][03:46.13][04:14.12][05:29.41]
[00:37.10][01:50.22][04:17.12]>>>
[00:38.10][01:51.22][04:18.12]>>
[00:39.10][01:52.22][04:19.12]>
[00:40.10][03:06.26]Opo iki aran welas,
[00:44.35][03:10.14]Opo iki hang aran seneng,
[00:48.10][03:14.52]Gundo latar biso ayem,
[00:52.53][03:18.47]Kadung parek awak riko..
[01:00.73][03:26.52]Sepi roso nono riko,
[01:04.74][03:31.07]Sun katon nyang unyik riko,
[01:09.00][03:35.02]Klayung layung pikir bingung,
[01:13.16][03:38.70]Wis kadung sun mendem gadung..
[01:22.86]==kiki anggun, gundo latar==
[03:49.55]==gundo latar, kiki anggun==
[01:53.22][04:20.12]Mung riko hang sun iling,
[02:01.27][04:27.91]Liyan riko nono maning..
[02:10.10][04:36.37]Mung riko hang sun enget,
[02:18.03][04:43.91]Tekane isun arep arep..
[02:26.75][04:52.65]Wis…..gancangono…,
[02:37.54][05:03.53]Wis…..tekoho…,
[02:45.81][05:11.04]Wis…..siramono…,
[02:56.50][05:22.19]Kangen noring dodo…
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cAxuB7dhFDs

Cicire Lintang

Kiki Anggun
Versi: Kiki Anggun

ADOH RING MOTO,
PAREK RING ATI..
NELONGSO SING KEROSO,
NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff :
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff :
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..
MUNG MIKIRI ANGENAN..
—————
[ver: lyrics]
[id: aswasbsw]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Cicire Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:58]
[00:01.09]Cicire Lintang
[00:37.09]Versi : Kiki Anggun
[00:40.09][01:20.19][02:21.50][02:51.51][03:37.17][04:24.14][05:24.57][05:55.46][06:39.07][07:35.52]
[00:43.09][02:54.51][05:58.46]>>>
[00:44.09][02:55.51][05:59.46]>>
[00:45.09][02:56.51][06:00.46]>
[00:46.09]ADOH RING MOTO,
[00:54.41]PAREK RING ATI..
[01:02.91]NELONGSO SING KEROSO,
[01:11.79]NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..
[01:29.74][04:32.86]BINGUNG, ATI BINGUNG
[01:38.17][04:41.61]GELIBEGAN SING KARUAN..
[01:47.02][04:49.79]NGANTENI, CICIRE LINTANG
[01:55.59][04:58.49]NONG DUWURAN EMAN..
[02:04.07][05:06.41]SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
[02:15.48][05:17.88]KEMULE ATI..
[02:24.51]==kiki anggun, cicire lintang==
[05:27.46]==cicire lintang, kiki anggun==
[02:57.51][06:01.46]KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
[03:08.89][06:12.26]SING BISO SUN ILANGI..
[03:19.88][06:22.93]AREP TURU SING BISO MEREM,
[03:27.50][06:30.74]MOTO MUNG KATON KATONEN..
[03:46.07][06:48.17]PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
[03:57.72][07:00.18]ISUN MUNG BISO NYAWANG..
[04:08.45][07:10.73]NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
[04:16.96][07:19.70][07:28.66]MUNG MIKIRI ANGENAN..
————–
Preview:

Suwarane Ati

Ciptaan : Imam Rosyidi
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari

Opo isun salah, kadung isun welas
Welas nang riko,
Opo isun salah, kadung isun sayang
Mung sayang yo nong riko..
Riko hang sun welasi,
Riko hang sun sayangi,

reff :
Welas hang suci, lan tuluse janji
Suwarane ati, lillahi ta’ala
Isun mulo welas nong riko..

Umpamane omong, dunyo iki musnoh
Sumpah janji nyoto, isun ambi riko
Selawase dadi siji..

Opo isun salah, kadung isun sayang
Mung sayang yo nong riko..
Riko hang sun welasi,
Riko hang sun sayangi,

reff :
Welas hang suci, lan tuluse janji
Suwarane ati, lillahi ta’ala
Isun mulo welas nong riko..

Umpamane omong, dunyo iki musnoh
Sumpah janji nyoto, isun ambi riko
Selawase dadi siji..

[ver: lyrics]
[id: qbbsspsw]
[ar: kiki anggun]
[ti: suwarane ati]
[al: banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:01.64]Suwarane Ati
[00:27.64]Versi : Kiki Anggun
[00:30.64][01:22.09][01:49.27][03:08.84][03:46.15][04:13.15][05:34.09]
[00:33.64][01:52.27][04:16.15]>>>
[00:34.64][01:53.27][04:17.15]>>
[00:35.64][01:54.27][04:18.15]>
[00:36.64]Opo isun salah, kadung isun welas
[00:44.39]Welas nang riko,
[00:51.84][03:15.75]Opo isun salah, kadung isun sayang
[01:00.26][03:24.75]Mung sayang yo nong riko..
[01:07.47][03:32.06]Riko hang sun welasi,
[01:15.34][03:39.92]Riko hang sun sayangi..
[01:25.09]==kiki anggun, suwarane ati==
[03:49.15]==suwarane ati, kiki anggun==
[01:55.27][04:19.15]Welas hang suci, lan tuluse janji
[02:08.54][04:33.36]Suwarane ati, lillahi ta’ala
[02:22.76][04:47.58]Isun mulo welas nong riko..
[02:32.49][04:56.88]Umpamane omong, dunyo iki musnoh
[02:47.41][05:11.91]Sumpah janji nyoto, isun ambi riko
[03:01.22][05:25.83]Selawase dadi siji..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=F_dPAuz9-VU