Lilo (dangdut-didi kempot)

Didi-Kempot_10
Versi: Didi Kempot

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wus nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandeng priyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot talining asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Najan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Najan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

reff:
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wus nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandeng priyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot talining asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Najan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Najan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vpphisca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lilo]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.54]Lilo – Didi Kempot
[00:33.54]
[00:36.54]>>>
[00:37.54]>>
[00:38.54]>
[00:39.54]Opo wis ora kelingan,
[00:44.54]Sumpah janjimu
[00:46.25]mung marang aku..
[00:51.53]Sineksen lintang rembulan,
[00:56.41]Jarene tresnamu
[00:58.70]mung kanggo aku..
[01:03.62]Wus nganti telung ketigo,
[01:08.49]Nanging sliramu
[01:10.26]ora kirim warto..
[01:15.39]Bareng saiki wis teko,
[01:20.47]Kowe malah
[01:22.15]nggandeng priyo liyo..
[01:27.84]Ora nyono ora ngiro,
[01:32.87]Kowe medhot
[01:35.03]talining asmoro..
[01:39.47]Tresnaku kang tulus suci,
[01:44.65]Ra mbok jogo
[01:46.18]malah mbok blenjani..
[01:51.24]Opo pancen wis nasibku,
[01:57.04]Kudu pisahan
[01:58.12]karo sliramu..
[02:03.26]Najan abot jroning ati,
[02:07.92]Nanging aku
[02:10.06]ra biso ngoncati..
[02:16.07]Lilo atiku wis lilo,
[02:20.94]Najan batinku keloro-loro..
[02:27.17]Nanging aku ra kuwowo,
[02:32.84]Mergo atiku
[02:34.21]wis kebacut tresno..
[02:39.06]
[03:04.21]>>>
[03:05.21]>>
[03:06.21]>
[03:07.21]Opo wis ora kelingan,
[03:12.50]Sumpah janjimu
[03:13.52]mung marang aku..
[03:19.15]Sineksen lintang rembulan,
[03:24.32]Jarene tresnamu
[03:25.72]mung kanggo aku..
[03:32.04]Wus nganti telung ketigo,
[03:36.68]Nanging sliramu
[03:37.36]ora kirim warto..
[03:43.92]Bareng saiki wis teko,
[03:48.62]Kowe malah
[03:49.24]nggandeng priyo liyo..
[03:55.78]Ora nyono ora ngiro,
[04:00.75]Kowe medhot
[04:01.50]talining asmoro..
[04:07.84]Tresnaku kang tulus suci,
[04:12.70]Ra mbok jogo
[04:13.40]malah mbok blenjani..
[04:19.98]Opo pancen wis nasibku,
[04:24.95]Kudu pisahan
[04:26.52]karo sliramu..
[04:30.98]Najan abot jroning ati,
[04:36.77]Nanging aku
[04:37.52]ra biso ngoncati..
[04:44.27]Lilo atiku wis lilo,
[04:48.78]Najan batinku keloro-loro..
[04:55.88]Nanging aku ra kuwowo,
[05:00.73]Mergo atiku
[05:01.73]wis kebacut tresno..
[05:07.13]
———-
Preview:

Manis Ing Lambe

Didi-Kempot_6
Lirik lagu Sanguturu ke-3200 Manis Ing Lambe
Versi : Didi Kempot

PADHANGING MBULAN,
NANGING GAWE PETENGING ATIKU..
TANSAH KELINGAN MRING SLIRAMU,
WOH ING AREN, AKU TANSAH ELING..

GUMEBYARING LINTANG,
ING ANGKOSO, KATON NGIWI IWI..
SUMILIRING ANGIN WENGI,
NAMBAH TRENYUH ING ATIKU..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..
—————-
[id: lokuwscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Manis Ing Lambe]
[al: Bintang Jawa Vol 09]
[by: yanilipatro]
[length: 04:40]
[00:01.07]Manis Ing Lambe
[00:22.07]Versi : Didi Kempot
[00:25.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Padhang ing mbulan,
[00:38.04]Nanging gawe peteng ing atiku..
[00:50.87]Tansah kelingan mring sliramu,
[00:56.91]Woh ing aren, aku tansah eling..
[01:09.24]Gumebyar ing lintang,
[01:16.32]Ing angkoso, katon ngiwi iwi..
[01:27.78]Sumilir ing angin wengi,
[01:37.89]Nambah trenyuh ing atiku..
[01:46.98]Gek dosaku opo,
[01:55.28]Kok sliramu, tego ninggal aku..
[02:05.03]Tresnaku iki tulus lan suci,
[02:16.40]Tego sliramu mblenjani..
[02:27.53]Manis ing lambe,
[02:35.59]Dek semono koyo tanpo wiso..
[02:45.48]Sekabehing mau tanpo bukti,
[02:56.44]Tansah gawe loro ati..
[03:03.80]Gek dosaku opo,
[03:13.91]Kok sliramu, tego ninggal aku..
[03:24.55]Tresnaku iki tulus lan suci,
[03:35.24]Tego sliramu mblenjani..
[03:47.18]Manis ing lambe,
[03:54.70]Dek semono koyo tanpo wiso..
[04:05.56]Sekabehing mau tanpo bukti,
[04:14.94]Tansah gawe loro ati..
[04:22.10]
———–
Preview:

Kembang Kantil

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Mendung mendung udan barat tanpo payung,
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Umpomo bayi ono pinggir njurang,
Rino lan wengi atiku tansah sumelang..
Payung sing ilang kabulno awang awang,
Wanci udan deres gambarmu terus tak sawang..
Mendung mendung udan barat tanpo payung..

reff:
Mendung mendung udan barat tanpo payung,
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Umpomo bayi ono pinggir njurang,
Rino lan wengi atiku tansah sumelang..
Payung sing ilang kabulno awang awang,
Wanci udan deres gambarmu terus tak sawang..

Mendung mendung udan barat tanpo payung..
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qqooaqcv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kembang Kantil]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:03]
[00:01.24]Kembang Kantil – Didi Kempot
[00:17.05]
[00:19.05]>>>
[00:20.05]>>
[00:21.05]>
[00:22.05]Mendung mendung
[00:23.23]udan barat tanpo payung..
[00:27.55]Nekat mlaku
[00:30.32]nuruti ati sing bingung..
[00:34.58]Koyo ngene
[00:37.31]rasane wong lagi wuyung..
[00:42.04]Menyang endi
[00:44.25]nggonku arep njaluk tulung..
[00:49.62]Kembang kantil
[00:51.26]kumantil ing njero ati..
[00:55.92]Jenang gulo
[00:58.04]linali tan biso lali..
[01:04.13]Ono sebrang
[01:05.63]sliramu enggalo bali..
[01:09.99]Nganti kapan
[01:12.34]aku tetep angenteni..
[01:16.70]
[01:24.97]Umpomo bayi
[01:28.32]ono pinggir njurang..
[01:32.13]Rino lan wengi
[01:34.98]atiku tansah sumelang..
[01:39.27]Payung sing ilang
[01:41.82]kabulno awang awang..
[01:45.74]Wanci udan deres
[01:48.80]gambarmu terus tak sawang..
[01:54.44]Mendung mendung
[01:56.25]udan barat tanpo payung..
[02:00.42]
[02:25.75]>>>
[02:26.75]>>
[02:27.75]>
[02:28.75]Mendung mendung
[02:30.75]udan barat tanpo payung..
[02:35.22]Nekat mlaku
[02:37.29]nuruti ati sing bingung..
[02:42.25]Koyo ngene
[02:44.43]rasane wong lagi wuyung..
[02:48.97]Menyang endi
[02:51.34]nggonku arep njaluk tulung..
[02:56.81]Kembang kantil
[02:58.30]kumantil ing njero ati..
[03:03.11]Jenang gulo
[03:05.22]linali tan biso lali..
[03:10.58]Ono sebrang
[03:12.44]sliramu enggalo bali..
[03:17.29]Nganti kapan
[03:19.47]aku tetep angenteni..
[03:23.76]
[03:33.13]Umpomo bayi
[03:35.74]ono pinggir njurang..
[03:39.72]Rino lan wengi
[03:42.65]atiku tansah sumelang..
[03:46.82]Payung sing ilang
[03:49.31]kabulno awang awang..
[03:53.23]Wanci udan deres
[03:56.39]gambarmu terus tak sawang..
[04:00.75]Mendung mendung
[04:03.49]udan barat tanpo payung..
[04:08.00]Nekat mlaku
[04:10.23]nuruti ati sing bingung..
[04:15.22]Koyo ngene
[04:17.26]rasane wong lagi wuyung..
[04:21.49]Menyang endi
[04:24.04]nggonku arep njaluk tulung..
[04:29.52]Kembang kantil
[04:30.82]kumantil ing njero ati..
[04:35.55]Jenang gulo
[04:38.04]linali tan biso lali..
[04:43.09]Ono sebrang
[04:45.13]sliramu enggalo bali..
[04:49.62]Nganti kapan
[04:52.22]aku tetep angenteni..
[04:56.14]
————
Preview:

Inten Werno Biru

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku..,
Watu inten werno biru..
Tondo katresnanku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

reff:
Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku,
Watu inten werno biru..
Tondo prasetyaku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..
Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
————-
[ver: lyrics]
[id: vhabzaca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Inten Werno Biru]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:30]
[00:01.09]Inten Werno Biru – Didi Kempot
[00:10.09]
[00:13.09]>>>
[00:14.09]>>
[00:15.09]>
[00:16.09]Ali ali, watu inten werno biru
[00:22.79]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[00:30.52]Ali ali, iki sing ono drijimu
[00:36.62]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[00:41.94]Mung siji iki duwekku..,
[00:47.71]Watu inten werno biru..
[00:55.86]Tondo katresnanku..
[01:05.93]Angin segoro kang dadi seksi,
[01:13.17]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[01:20.30]Ojo nganti lali prasetyaku,
[01:28.72]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[01:36.24]Ali aliku iki,
[01:40.40]Tondo tresno kang suci..
[01:44.71]Tresnoku marang sliramu..
[01:51.32]Kenyo pepujanku..
[01:57.36]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Ali ali, watu inten werno biru
[02:16.24]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[02:23.44]Ali ali, iki sing ono drijimu
[02:30.03]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[02:36.75]Mung siji iki duwekku,
[02:43.50]Watu inten werno biru..
[02:53.22]Tondo prasetyaku..
[02:59.73]Angin segoro kang dadi seksi,
[03:06.96]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[03:14.29]Ojo nganti lali prasetyaku,
[03:22.69]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[03:30.35]Ali aliku iki,
[03:33.57]Tondo tresno kang suci..
[03:38.31]Tresnoku marang sliramu..
[03:45.33]Kenyo pepujanku..
[03:48.87]Ali ali, watu iki
[03:51.22]Pantese yo mung nggo sliramu..
[03:55.36]Ali ali, watu iki
[03:59.21]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:03.60]Ali ali, watu iki
[04:07.10]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:10.83]Ali ali, watu iki
[04:15.12]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:19.41]Ali ali, watu iki
[04:23.58]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:27.90]
————–
Preview:

Kebacut Tresno

Didi-Kempot_6
Versi: Didi Kempot

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

WIS KEBACUT AKU SENENG KARO KOWE,
SNAJAN LORO NANGING ORA TAK RASAKKE..
TRESNAKU KANGGO KOWE,
ATIKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..
————–
[id: qosabcca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.06]Kebacut Tresno – Didi Kempot
[00:08.06]
[00:10.06]>>>
[00:11.06]>>
[00:12.06]>
[00:13.06]WIS KEBACUT
[00:15.55]AKU TRESNO KARO KOWE..
[00:20.06]AKU MANUT
[00:23.14]MBOK JAK LUNGO
[00:24.75]NENG ENDI WAE..
[00:28.67]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[00:32.83]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[00:36.57]KANGGO KOWE..
[00:40.71]
[00:43.04]WIS KEBACUT
[00:45.72]AKU SENENG KARO KOWE..
[00:50.64]SNAJAN LORO
[00:53.24]NANGING ORA TAK RASAKKE,
[00:58.16]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[01:02.29]ATIKU KANGGO KOWE..
[01:05.92]KANGGO KOWE..
[01:10.02]
[01:36.05]>>>
[01:37.05]>>
[01:38.05]>
[01:39.05]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[01:42.87]KABEH SAK KABEHE,
[01:46.93]KANGGO KOWE..
[01:50.72]
[01:53.83]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[01:58.15]KABEH KANGGO KOWE,
[02:01.78]KANGGO KOWE..
[02:04.72]UWIS KEBACUT
[02:08.25]AKU TRESNO KOWE,
[02:11.47]TRESNO SAK LAWASE..
[02:16.91]
[02:19.93]WIS KEBACUT
[02:22.09]AKU TRESNO KARO KOWE..
[02:27.51]AKU MANUT
[02:30.05]MBOK JAK LUNGO
[02:31.69]NENG ENDI WAE..
[02:35.28]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[02:39.38]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[02:43.06]KANGGO KOWE..
[02:46.85]
[03:13.81]>>>
[03:14.81]>>
[03:15.81]>
[03:16.81]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[03:21.30]KABEH SAK KABEHE,
[03:23.95]KANGGO KOWE..
[03:27.26]
[03:30.99]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[03:34.85]KABEH KANGGO KOWE,
[03:38.88]KANGGO KOWE..
[03:42.13]UWIS KEBACUT
[03:44.74]AKU TRESNO KOWE,
[03:48.78]TRESNO SAK LAWASE..
[03:53.08]
————-
Preview:

Lilo (pop jawa didi kempot)

Didi-Kempot_5
versi: Didi Kempot

Sak rambut wae aku ora lilo,
Endahe katresnan mung tekan semene..
Sumandhing ning uripku, dadi panglipur atiku,
Ilang ratanku ilang..

Sewu janji sing tak tandur ning ati,
Entek mati kesiram panasing ati..
Sopo wonge ora loro, ugo keronto-ronto,
Tresnamu jebul tresno palsu..

Lilo lilo aku lilo,
Yen toh sliramu tego medhot tresno..
Timbang mung nggedowo loro,
Lilo atiku pisah karo sliramu..
Mugo mugo wae, cukup tekan semene..
Medhot tresno timbang loro ati..

reff:
Sewu janji sing tak tandur ning ati,
Entek mati kesiram panasing ati..
Sopo wonge ora loro, ugo keronto-ronto,
Tresnamu jebul tresno palsu..

Lilo lilo aku lilo,
Yen toh sliramu tego medhot tresno..
Timbang mung nggedowo loro,
Lilo atiku pisah karo sliramu..
Mugo mugo wae, cukup tekan semene..
Medhot tresno timbang loro ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: unbuisca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lilo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:45]
[00:01.03]Lilo – Didi Kempot
[00:08.03]
[00:10.03]>>>
[00:11.03]>>
[00:12.03]>
[00:13.03]Sak rambut wae aku ora lilo,
[00:19.00]Endahe katresnan mung tekan semene..
[00:26.65]Sumandhing ning uripku,
[00:30.04]dadi panglipur atiku,
[00:33.77]Ilang ratanku ilang..
[00:39.14]
[00:43.06]Sewu janji sing tak tandur ning ati,
[00:49.71]Entek mati kesiram panasing ati..
[00:56.58]Sopo wonge ora loro,
[00:59.61]ugo keronto-ronto,
[01:04.21]Tresnamu jebul tresno palsu..
[01:09.22]
[01:13.38]Lilo lilo aku lilo,
[01:17.02]yen toh sliramu tego medhot tresno..
[01:26.21]Timbang mung nggedowo loro,
[01:30.48]Lilo atiku pisah karo sliramu..
[01:36.01]Mugo mugo wae,
[01:40.46]cukup tekan semene..
[01:44.13]Medhot tresno timbang loro ati..
[01:49.80]
[02:16.60]>>>
[02:17.60]>>
[02:18.60]>
[02:19.60]Sewu janji sing tak tandur ning ati,
[02:26.46]Entek mati kesiram panasing ati..
[02:33.40]Sopo wonge ora loro,
[02:36.85]ugo keronto-ronto,
[02:41.27]Tresnamu jebul tresno palsu..
[02:45.75]
[02:50.17]Lilo lilo aku lilo,
[02:53.52]yen to sliramu tego medhot tresno..
[03:03.37]Timbang mung nggedowo loro,
[03:07.36]Lilo atiku pisah karo sliramu..
[03:14.27]Mugo mugo wae,
[03:17.62]cukup tekan semene..
[03:21.18]Medhot tresno timbang loro ati..
[03:26.59]
————-
Preview: