Wates Kutho

Didi-Kempot_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3300 Wates Kutho
Versi: Didi Kempot

NENG DALAN KUTHO IKI KU RA BISO LALI,
NALIKO NGETERKE LUNGAMU ING WAYAH WENGI..
LINTANG LAN REMBULAN PODHO MELU ANGANCANI,
TENANE RA LILO RASANE BATINKU IKI..

SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA BAKAL TAK BLENJANI JANJIKU..)
(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA ONO WONG LIYO YO MUNG SLIRAMU..)

reff:
SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
—————
[ver: lyrics]
[id: pcokzvcv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Wates Kutho]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.09]Wates Kutho – Didi Kempot
[00:27.09]
[00:29.89]>>>
[00:30.89]>>
[00:31.89]>
[00:32.89]NENG DALAN KUTHO IKI
[00:36.89]KU RA BISO LALI,
[00:40.57]NALIKO NGETERKE LUNGAMU
[00:45.39]ING WAYAH WENGI..
[00:48.45]LINTANG LAN REMBULAN
[00:51.57]PODHO MELU ANGANCANI,
[00:55.08]TENANE RA LILO
[00:59.01]RASANE BATINKU IKI..
[01:04.01]
[01:06.83]SETAUN NGANTI SEWINDU,
[01:09.82]NENG KENE AKU NUNGGU..
[01:14.02]NYATANE LUNGAMU
[01:17.83]RA KOYO JANJIMU,
[01:21.04]TANPO KABAR
[01:23.16]KOWE NINGGALKE AKU..
[01:28.16]
[01:32.63]YEN LIWAT DALAN IKI
[01:36.32]NRATAP RASANE ATI,
[01:39.88]PENGEN NANGIS
[01:42.07]RASANE BATINKU IKI..
[01:47.88]
[01:51.11]YEN ELING DALAN IKI
[01:54.60]AKU RA BISO LALI,
[01:58.73]MUGO-MUGO KOWE
[02:01.73]ENGGAL BALI..
[02:05.29](PERCOYOO KARO AKU)
[02:08.83](ENTENONO TEKAKU),
[02:13.01](ORA BAKAL)
[02:14.33](TAK BLENJANI JANJIKU..)
[02:19.45](PERCOYOO KARO AKU)
[02:23.51](ENTENONO TEKAKU),
[02:27.57](ORA ONO WONG LIYO)
[02:30.39](YO MUNG SLIRAMU..)
[02:34.14]
[03:01.86]>>>
[03:02.86]>>
[03:03.86]>
[03:04.86]SETAUN NGANTI SEWINDU,
[03:07.92]NENG KENE AKU NUNGGU..
[03:11.94]NYATANE LUNGAMU
[03:14.62]RA KOYO JANJIMU,
[03:19.12]TANPO KABAR KOWE
[03:22.19]NINGGALKE AKU..
[03:26.11]
[03:30.62]YEN LIWAT DALAN IKI
[03:33.50]NRATAP RASANE ATI,
[03:37.80]PENGEN NANGIS
[03:39.93]RASANE BATINKU IKI..
[03:45.31]
[03:49.09]YEN ELING DALAN IKI
[03:52.66]AKU RA BISO LALI,
[03:56.34]MUGO-MUGO KOWE
[03:59.47]ENGGAL BALI..
[04:03.85]
[04:07.79]YEN LIWAT DALAN IKI
[04:11.28]NRATAP RASANE ATI,
[04:15.35]PENGEN NANGIS
[04:17.73]RASANE BATINKU IKI..
[04:21.91]
[04:25.30]YEN ELING DALAN IKI
[04:29.54]AKU RA BISO LALI,
[04:33.48]MUGO-MUGO KOWE
[04:36.30]ENGGAL BALI..
[04:40.86]MUGO-MUGO KOWE
[04:46.62]ENGGAL BALI..
[04:52.79]
———–
Preview:

Pantai Klayar

Didi-Kempot_12
Versi: Didi Kempot

Tulung sawangen, sawangen aku
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho,
Senadyan sedelo, aku wis lilo..

Samar ati iki samar,
Yen nganti kowe lali,
Janjimu neng pantai klayar..
Samar ati iki samar,
Yen nganti kowe tego,
Ninggal aku ganti pacar..
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe nengopo ningalke lungo..
Sekethip netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo..
Ouoooo..

reff:
Tulung sawangen, sawangen aku
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho,
Senadyan sedelo, aku wis lilo..

Samar ati iki samar,
Yen nganti kowe lali,
Janjimu neng pantai klayar..
Samar ati iki samar,
Yen nganti kowe tego,
Ninggal aku ganti pacar..
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe nengopo ningalke lungo..
Sekethip netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo..

Birune segoro kutho pacitan,
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang..
Birune segoro kutho pacitan,
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..
—————-
[ver: Lyrics]
[id: lipppucv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pantai Klayar]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:01.06]Pantai Klayar – Didi Kempot
[00:32.30]
[00:34.30]>>>
[00:35.30]>>
[00:36.30]>
[00:37.30]Tulung sawangen,
[00:40.97]sawangen aku,
[00:43.73]Sing nandang rindu..
[00:49.60]Oh tulung muliho,
[00:54.91]Senadyan sedelo,
[00:58.47]aku wis lilo..
[01:03.91]Samar ati iki samar,
[01:10.79]Yen nganti kowe lali,
[01:13.61]Janjimu neng pantai klayar..
[01:17.42]Samar ati iki samar,
[01:23.73]Yen nganti kowe tego,
[01:27.55]Ninggal aku ganti pacar..
[01:31.98]Ouoooo..
[01:34.03]
[01:46.48]>>>
[01:47.48]>>
[01:48.48]>
[01:49.48]Sedelo wae aku ora biso,
[01:55.86]Adoh kowe nengopo
[01:59.24]ningalke lungo..
[02:03.12]Sekethip netro aku ora lilo,
[02:09.37]Yen kowe nganti gandeng
[02:12.80]karo wong liyo..
[02:17.11]Ouoooo..
[02:20.42]
[02:56.06]>>>
[02:57.06]>>
[02:58.06]>
[02:59.06]Tulung sawangen,
[03:01.96]sawangen aku,
[03:05.02]Sing nandang rindu..
[03:11.01]Oh tulung muliho,
[03:16.08]Senadyan sedelo,
[03:19.26]aku wis lilo..
[03:24.70]Samar ati iki samar,
[03:32.08]Yen nganti kowe lali,
[03:34.70]Janjimu neng pantai klayar..
[03:38.83]Samar ati iki samar,
[03:45.02]Yen nganti kowe tego,
[03:48.77]Ninggal aku ganti pacar..
[03:52.76]Ouoooo..
[03:55.65]
[04:07.16]>>>
[04:08.16]>>
[04:09.16]>
[04:10.16]Sedelo wae aku ora biso,
[04:17.01]Adoh kowe nengopo
[04:20.32]ningalke lungo..
[04:24.39]Sekethip netro aku ora lilo,
[04:30.89]Yen kowe nganti gandeng
[04:34.21]karo wong liyo..
[04:38.65]Birune segoro kutho pacitan,
[04:44.39]Nyimpen janjimu
[04:47.40]seprene ra biso ilang..
[04:51.66]Birune segoro kutho pacitan,
[04:58.71]Pantai klayar sing nyimpen
[05:02.65]sewu kenangan..
[05:06.77]Ouoooo..
[05:12.77]Ouoooo..
[05:17.15]
———-
Preview:

Kangen Magetan

Didi-Kempot_Rini-Epeledhut_2
Versi: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut

Pr:
Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan,
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang..
Seprene tak anti lungo ora bali-bali,
Nyatane kowe pancen cidro janji..

Lk:
Cemoro garing mangklung neng banyu,
Telogo sarangan ngelingke aku..
Sopo sing cidro kowe opo aku,
Nyatane seprene wis ora tau ketemu..
O o o..

reff:
Pr:
Wis meh patan taun suwene tekan seprene,
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp..
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe,
Tak woco esuk awan lan sore..

Lk:
Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..

Pr:
Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..
O o o.. o o o o..
O o o..

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
A a a a..
—————
[ver: lyrics]
[id: ivlbpscv]
[ar: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut]
[ti: Kangen Magetan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.00]Kangen Magetan
[00:26.51]by: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut
[00:29.51]
[00:31.51]>>>
[00:32.51]>>
[00:33.51]>
[00:34.51]Pr: Adheme magetan
[00:37.67]Pr: kutho sing nyimpen kenangan,
[00:41.41]Pr: Ngelingake kowe
[00:44.17]Pr: wong sing wis ora sayang..
[00:48.32]Pr: Seprene tak anti
[00:51.32]Pr: lungo ora bali-bali,
[00:55.08]Pr: Nyatane kowe pancen
[00:57.86]Pr: cidro janji..
[01:01.93]Lk: Cemoro garing
[01:04.31]Lk: mangklung neng banyu,
[01:08.56]Lk: Telogo sarangan
[01:11.30]Lk: ngelingke aku..
[01:15.43]Lk: Sopo sing cidro
[01:18.25]Lk: kowe opo aku,
[01:22.17]Lk: Nyatane seprene
[01:25.31]Lk: wis ora tau ketemu..
[01:29.18]Lk: O o o..
[01:32.56]
[01:53.75]>>>
[01:54.75]>>
[01:55.75]>
[01:56.75]Pr: Wis meh patan taun
[01:59.93]Pr: suwene tekan seprene,
[02:03.62]Pr: Sewu smsmu
[02:06.43]Pr: tak simpen ono neng hp..
[02:10.87]Pr: Sing nambani kangen
[02:13.56]Pr: yen aku kelingan kowe,
[02:17.38]Pr: Tak woco esuk
[02:19.93]Pr: awan lan sore..
[02:24.12]Lk: Kowe neng kono
[02:27.00]Lk: aku neng kene,
[02:30.94]Lk: Senadyan adoh
[02:33.39]Lk: angel dilalekake..
[02:37.83]Lk: Yen pancen tresno
[02:40.63]Lk: kok koyo ngene,
[02:44.64]Lk: Nyatane kowe
[02:47.07]Lk: uwis ono sing nduwe..
[02:51.89]Pr: Kowe neng kono
[02:54.31]Pr: aku neng kene,
[02:58.50]Pr: Senadyan adoh
[03:00.75]Pr: angel dilalekake..
[03:05.25]Pr: Yen pancen tresno
[03:08.18]Pr: kok koyo ngene,
[03:12.18]Pr: Nyatane kowe uwis
[03:15.06]Pr: ono sing nduwe..
[03:18.93]Pr: O o o.. o o o o..
[03:25.43]Pr: O o o..
[03:32.43]Pr: Sewu smsmu isih
[03:35.75]Pr: tak simpen ono neng hp..
[03:39.57]Pr: Tak woco esuk
[03:42.18]Pr: awan lan sore..
[03:46.12]Pr: Sewu smsmu isih
[03:49.31]Pr: tak simpen ono neng hp..
[03:53.38]Pr: Tak woco esuk
[03:56.07]Pr: awan lan sore..
[03:59.50]Pr: A a a a..
[04:03.06]
———-
Preview:

Lilo (dangdut-didi kempot)

Didi-Kempot_10
Versi: Didi Kempot

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wus nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandeng priyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot talining asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Najan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Najan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

reff:
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wus nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandeng priyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot talining asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Najan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Najan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vpphisca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lilo]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.54]Lilo – Didi Kempot
[00:33.54]
[00:36.54]>>>
[00:37.54]>>
[00:38.54]>
[00:39.54]Opo wis ora kelingan,
[00:44.54]Sumpah janjimu
[00:46.25]mung marang aku..
[00:51.53]Sineksen lintang rembulan,
[00:56.41]Jarene tresnamu
[00:58.70]mung kanggo aku..
[01:03.62]Wus nganti telung ketigo,
[01:08.49]Nanging sliramu
[01:10.26]ora kirim warto..
[01:15.39]Bareng saiki wis teko,
[01:20.47]Kowe malah
[01:22.15]nggandeng priyo liyo..
[01:27.84]Ora nyono ora ngiro,
[01:32.87]Kowe medhot
[01:35.03]talining asmoro..
[01:39.47]Tresnaku kang tulus suci,
[01:44.65]Ra mbok jogo
[01:46.18]malah mbok blenjani..
[01:51.24]Opo pancen wis nasibku,
[01:57.04]Kudu pisahan
[01:58.12]karo sliramu..
[02:03.26]Najan abot jroning ati,
[02:07.92]Nanging aku
[02:10.06]ra biso ngoncati..
[02:16.07]Lilo atiku wis lilo,
[02:20.94]Najan batinku keloro-loro..
[02:27.17]Nanging aku ra kuwowo,
[02:32.84]Mergo atiku
[02:34.21]wis kebacut tresno..
[02:39.06]
[03:04.21]>>>
[03:05.21]>>
[03:06.21]>
[03:07.21]Opo wis ora kelingan,
[03:12.50]Sumpah janjimu
[03:13.52]mung marang aku..
[03:19.15]Sineksen lintang rembulan,
[03:24.32]Jarene tresnamu
[03:25.72]mung kanggo aku..
[03:32.04]Wus nganti telung ketigo,
[03:36.68]Nanging sliramu
[03:37.36]ora kirim warto..
[03:43.92]Bareng saiki wis teko,
[03:48.62]Kowe malah
[03:49.24]nggandeng priyo liyo..
[03:55.78]Ora nyono ora ngiro,
[04:00.75]Kowe medhot
[04:01.50]talining asmoro..
[04:07.84]Tresnaku kang tulus suci,
[04:12.70]Ra mbok jogo
[04:13.40]malah mbok blenjani..
[04:19.98]Opo pancen wis nasibku,
[04:24.95]Kudu pisahan
[04:26.52]karo sliramu..
[04:30.98]Najan abot jroning ati,
[04:36.77]Nanging aku
[04:37.52]ra biso ngoncati..
[04:44.27]Lilo atiku wis lilo,
[04:48.78]Najan batinku keloro-loro..
[04:55.88]Nanging aku ra kuwowo,
[05:00.73]Mergo atiku
[05:01.73]wis kebacut tresno..
[05:07.13]
———-
Preview:

Manis Ing Lambe

Didi-Kempot_6
Lirik lagu Sanguturu ke-3200 Manis Ing Lambe
Versi : Didi Kempot

PADHANGING MBULAN,
NANGING GAWE PETENGING ATIKU..
TANSAH KELINGAN MRING SLIRAMU,
WOH ING AREN, AKU TANSAH ELING..

GUMEBYARING LINTANG,
ING ANGKOSO, KATON NGIWI IWI..
SUMILIRING ANGIN WENGI,
NAMBAH TRENYUH ING ATIKU..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..
—————-
[id: lokuwscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Manis Ing Lambe]
[al: Bintang Jawa Vol 09]
[by: yanilipatro]
[length: 04:40]
[00:01.07]Manis Ing Lambe
[00:22.07]Versi : Didi Kempot
[00:25.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Padhang ing mbulan,
[00:38.04]Nanging gawe peteng ing atiku..
[00:50.87]Tansah kelingan mring sliramu,
[00:56.91]Woh ing aren, aku tansah eling..
[01:09.24]Gumebyar ing lintang,
[01:16.32]Ing angkoso, katon ngiwi iwi..
[01:27.78]Sumilir ing angin wengi,
[01:37.89]Nambah trenyuh ing atiku..
[01:46.98]Gek dosaku opo,
[01:55.28]Kok sliramu, tego ninggal aku..
[02:05.03]Tresnaku iki tulus lan suci,
[02:16.40]Tego sliramu mblenjani..
[02:27.53]Manis ing lambe,
[02:35.59]Dek semono koyo tanpo wiso..
[02:45.48]Sekabehing mau tanpo bukti,
[02:56.44]Tansah gawe loro ati..
[03:03.80]Gek dosaku opo,
[03:13.91]Kok sliramu, tego ninggal aku..
[03:24.55]Tresnaku iki tulus lan suci,
[03:35.24]Tego sliramu mblenjani..
[03:47.18]Manis ing lambe,
[03:54.70]Dek semono koyo tanpo wiso..
[04:05.56]Sekabehing mau tanpo bukti,
[04:14.94]Tansah gawe loro ati..
[04:22.10]
———–
Preview:

Kembang Kantil

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Mendung mendung udan barat tanpo payung,
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Umpomo bayi ono pinggir njurang,
Rino lan wengi atiku tansah sumelang..
Payung sing ilang kabulno awang awang,
Wanci udan deres gambarmu terus tak sawang..
Mendung mendung udan barat tanpo payung..

reff:
Mendung mendung udan barat tanpo payung,
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Umpomo bayi ono pinggir njurang,
Rino lan wengi atiku tansah sumelang..
Payung sing ilang kabulno awang awang,
Wanci udan deres gambarmu terus tak sawang..

Mendung mendung udan barat tanpo payung..
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qqooaqcv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kembang Kantil]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:03]
[00:01.24]Kembang Kantil – Didi Kempot
[00:17.05]
[00:19.05]>>>
[00:20.05]>>
[00:21.05]>
[00:22.05]Mendung mendung
[00:23.23]udan barat tanpo payung..
[00:27.55]Nekat mlaku
[00:30.32]nuruti ati sing bingung..
[00:34.58]Koyo ngene
[00:37.31]rasane wong lagi wuyung..
[00:42.04]Menyang endi
[00:44.25]nggonku arep njaluk tulung..
[00:49.62]Kembang kantil
[00:51.26]kumantil ing njero ati..
[00:55.92]Jenang gulo
[00:58.04]linali tan biso lali..
[01:04.13]Ono sebrang
[01:05.63]sliramu enggalo bali..
[01:09.99]Nganti kapan
[01:12.34]aku tetep angenteni..
[01:16.70]
[01:24.97]Umpomo bayi
[01:28.32]ono pinggir njurang..
[01:32.13]Rino lan wengi
[01:34.98]atiku tansah sumelang..
[01:39.27]Payung sing ilang
[01:41.82]kabulno awang awang..
[01:45.74]Wanci udan deres
[01:48.80]gambarmu terus tak sawang..
[01:54.44]Mendung mendung
[01:56.25]udan barat tanpo payung..
[02:00.42]
[02:25.75]>>>
[02:26.75]>>
[02:27.75]>
[02:28.75]Mendung mendung
[02:30.75]udan barat tanpo payung..
[02:35.22]Nekat mlaku
[02:37.29]nuruti ati sing bingung..
[02:42.25]Koyo ngene
[02:44.43]rasane wong lagi wuyung..
[02:48.97]Menyang endi
[02:51.34]nggonku arep njaluk tulung..
[02:56.81]Kembang kantil
[02:58.30]kumantil ing njero ati..
[03:03.11]Jenang gulo
[03:05.22]linali tan biso lali..
[03:10.58]Ono sebrang
[03:12.44]sliramu enggalo bali..
[03:17.29]Nganti kapan
[03:19.47]aku tetep angenteni..
[03:23.76]
[03:33.13]Umpomo bayi
[03:35.74]ono pinggir njurang..
[03:39.72]Rino lan wengi
[03:42.65]atiku tansah sumelang..
[03:46.82]Payung sing ilang
[03:49.31]kabulno awang awang..
[03:53.23]Wanci udan deres
[03:56.39]gambarmu terus tak sawang..
[04:00.75]Mendung mendung
[04:03.49]udan barat tanpo payung..
[04:08.00]Nekat mlaku
[04:10.23]nuruti ati sing bingung..
[04:15.22]Koyo ngene
[04:17.26]rasane wong lagi wuyung..
[04:21.49]Menyang endi
[04:24.04]nggonku arep njaluk tulung..
[04:29.52]Kembang kantil
[04:30.82]kumantil ing njero ati..
[04:35.55]Jenang gulo
[04:38.04]linali tan biso lali..
[04:43.09]Ono sebrang
[04:45.13]sliramu enggalo bali..
[04:49.62]Nganti kapan
[04:52.22]aku tetep angenteni..
[04:56.14]
————
Preview:

Inten Werno Biru

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku..,
Watu inten werno biru..
Tondo katresnanku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

reff:
Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku,
Watu inten werno biru..
Tondo prasetyaku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..
Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
————-
[ver: lyrics]
[id: vhabzaca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Inten Werno Biru]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:30]
[00:01.09]Inten Werno Biru – Didi Kempot
[00:10.09]
[00:13.09]>>>
[00:14.09]>>
[00:15.09]>
[00:16.09]Ali ali, watu inten werno biru
[00:22.79]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[00:30.52]Ali ali, iki sing ono drijimu
[00:36.62]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[00:41.94]Mung siji iki duwekku..,
[00:47.71]Watu inten werno biru..
[00:55.86]Tondo katresnanku..
[01:05.93]Angin segoro kang dadi seksi,
[01:13.17]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[01:20.30]Ojo nganti lali prasetyaku,
[01:28.72]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[01:36.24]Ali aliku iki,
[01:40.40]Tondo tresno kang suci..
[01:44.71]Tresnoku marang sliramu..
[01:51.32]Kenyo pepujanku..
[01:57.36]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Ali ali, watu inten werno biru
[02:16.24]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[02:23.44]Ali ali, iki sing ono drijimu
[02:30.03]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[02:36.75]Mung siji iki duwekku,
[02:43.50]Watu inten werno biru..
[02:53.22]Tondo prasetyaku..
[02:59.73]Angin segoro kang dadi seksi,
[03:06.96]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[03:14.29]Ojo nganti lali prasetyaku,
[03:22.69]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[03:30.35]Ali aliku iki,
[03:33.57]Tondo tresno kang suci..
[03:38.31]Tresnoku marang sliramu..
[03:45.33]Kenyo pepujanku..
[03:48.87]Ali ali, watu iki
[03:51.22]Pantese yo mung nggo sliramu..
[03:55.36]Ali ali, watu iki
[03:59.21]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:03.60]Ali ali, watu iki
[04:07.10]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:10.83]Ali ali, watu iki
[04:15.12]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:19.41]Ali ali, watu iki
[04:23.58]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:27.90]
————–
Preview: