Angon Sapi

Didi Kempot
Ciptaan: ??
Vokal: Didi Kempot
Produksi: ??

Naliko aku angon sapi,
Ono kali cedhak omahmu..
Kowe sajak mesem karo aku,
Agawe bungah ning atiku..

Seprene wis ono pirang wulan,
Aku dewe ora kelingan..
Bisoku mung muji mring pangeran,
Kapan biso urip barengan..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

reff:
Seprene wis ono pirang wulan,
Aku dewe ora kelingan..
Bisoku mung muji mring pangeran,
Kapan biso urip barengan..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

(pak demang klambi abang)
(yen disudu’ manthu’ manthu’)
(awan bengi kelingan)
(yen sedino ra kepethu’)

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..
———-
[ver: lyrics]
[id: vuvqzccc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Angon Sapi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:01.08]Angon Sapi
[00:07.07]Versi: Didi Kempot
[00:09.07][01:37.96][03:36.96]
[00:11.07][01:49.08]>>>
[00:12.07][01:50.08]>>
[00:13.07][01:51.08]>
[00:14.07]Naliko aku angon sapi,
[00:20.67]Ono kali cedhak omahmu..
[00:27.67]Kowe sajak mesem karo aku,
[00:35.47]Agawe bungah ning atiku..
[00:41.73][01:52.08]Seprene wis ono pirang wulan,
[00:49.59][01:58.67]Aku dewe ora kelingan..
[00:55.88][02:05.76]Bisoku mung muji mring pangeran,
[01:03.69][02:13.11]Kapan biso urip barengan..
[01:10.49][02:20.19][02:54.84][03:22.91]Rino wengi tak impi impi,
[01:14.02][02:23.37][02:58.33][03:26.88]Nganti dadi loroning ati..
[01:17.66][02:27.17][03:01.94][03:30.12]Mangan ra doyan dolan ra jenak,
[01:21.29][02:29.98][03:05.06][03:33.73]Rasane ning omah bingung..
[01:24.08][02:33.95][03:08.54]Wis dadi janji ning atiku,
[01:27.88][02:37.75][03:12.32]Kudu biso entuk sliramu..
[01:31.74][02:41.61][03:16.18]Yen ra biso nggandeng sliramu,
[01:34.67][02:44.35][03:19.29]Aku trimo mati wae..
[02:47.63](pak demang klambi abang)
[02:49.58](yen disudu’ manthu’ manthu’)
[02:50.91](awan bengi kelingan)
[02:52.28](yen sedino ra kepethu’)
———-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SZ4hmWZJmdc

Kalah Dadu

Ciptaan: ??
Vokal: Didi Kempot
Produksi:

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong bingung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

reff:
Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)

(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
————————————————————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: cpuklwcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kalah Dadu]
[al: Keroncong Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 03:34]
[00:01.71]Kalah Dadu
[00:13.71]versi: Didi Kempot
[00:15.71][00:38.96][01:44.88][03:29.45]
[00:18.71][02:02.75]>>>
[00:19.71][02:03.75]>>
[00:20.71][02:04.75]>
[00:21.71][01:27.64]Mangkat nganggo kalung,
[00:23.97][01:30.01]Mulih kalungan sarung,
[00:26.45]Mlaku ngulon koyo wong bingung..
[00:30.81][01:36.72]Disawang rodo aneh,
[00:32.68][01:38.46]Saiki rodo nyleneh,
[00:34.92][01:40.65]Ora isin digunem uwong akeh..
[00:41.13][02:05.75]Siji loro telu,
[00:43.79][02:07.93]Sajak’e kalah dadu,
[00:45.82][02:10.10]Tekan ngomah bojone nesu nesu..
[00:50.33][02:15.58]Papat limo enem,
[00:53.66][02:17.77]Sing wedok mentheleng,
[00:55.02][02:19.93]Dijak turu ora gelem..
[00:59.07][02:23.98][02:51.18](Kalah dadu meneh mas..,)
[01:02.69][02:26.96][02:55.04](Utangmu wis akeh..)
[01:07.78][02:32.37][02:59.76](Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
[01:11.33][02:36.80][03:04.32](Ora waleh waleh..)
[01:16.21][02:40.84][03:08.49](Ora kapok kapok)
[01:18.52][02:43.20][03:10.54]Urip mung nglaku ibadah..)
[01:21.19][02:45.91][03:13.20][03:17.92][03:21.99]Mbok yo eling
[01:23.11][02:47.33][03:14.69][03:18.65][03:23.49]anakmu ra nganggo kathok..
[01:32.24]Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
—————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-Z1shrc7iqc

ABG (Anake Bakule Gule)

Ciptaan : Ari Wibowo
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Dasa Studio

Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
Pacaran karo kowe, neko neko karepe..

Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..

reff:
Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
Jalarane, tuku sate kok ketut wedhuse..
—————————————————————————————————————————————————————–
[id: uvoclzcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: ABG (anake bakule gule)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.09]ABG (Anake Bakule Gule)
[00:14.09]Versi : Didi Kempot
[00:17.09][01:49.38][04:13.30]
[00:20.09][02:20.00]>>>
[00:21.09][02:21.00]>>
[00:22.09][02:22.00]>
[00:23.09][02:23.00]Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
[00:30.09][02:30.37]Pacaran karo kowe,
[00:34.09][02:35.22]yen terus koyo ngene..
[00:39.51]Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
[00:46.53]Pacaran karo kowe,
[00:50.57]neko neko karepe..
[00:54.13][02:38.95]Wis kewengen ra entuk mulih,
[00:59.13][02:42.63]iki piye..
[01:03.19][02:46.68]Yen nganti konangan pak rt,
[01:07.23][02:50.53]ngisinake..
[01:11.27][02:55.01]Pacaran karo cah abg,
[01:15.25][02:58.68]mumetake..
[01:19.29][01:27.19][03:02.73][03:10.74][03:35.41][03:43.55]A b g,
[01:22.90][03:06.40][03:38.95]anake bakule gule..
[01:30.53][03:14.29][03:46.80]aku bingung nggugu karepe..
[01:35.07][03:18.47][03:50.90]Uwis bengi,
[01:37.24][03:20.58][03:53.02]arep mulih digandhuli wae..
[01:42.90][03:58.67]Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
[03:25.61]Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..
[04:05.71]Jalarane,
[04:08.87]tuku sate kok ketut wedhuse..
————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=C-fy183maE4

Sewu Loro (ojo lungo)

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Durung lego, roso jroning dodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethu’, sak kethipan moto
Isih durung, biso kanggo tombo..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..
Yen lungo, gowo sisan atiku..
————————————————————————————————————————————————–
[id: vzbshlcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sewu Loro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.65]Sewu Loro
[00:06.65]Versi: Didi Kempot
[00:08.65][00:55.80][01:30.50][02:14.21][02:48.44][03:48.26]
[00:10.65][01:01.96][02:20.20]>>>
[00:11.65][01:02.96][02:21.20]>>
[00:12.65][01:03.96][02:22.20]>
[00:13.65]Durung lego, roso jroning dodo
[00:20.58]Durung mari, rasane kangenku
[00:27.19]Lagi pethu’, sak kethipan moto
[00:34.12]Isih durung, biso kanggo tombo..
[00:40.13][01:58.68][03:16.67]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[00:48.58][02:07.00][03:24.93][03:34.85]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[01:04.96][02:23.20]Ra biso, aku ora biso
[01:11.46][02:29.62]Ngapusi, rasane ati..
[01:17.71][02:35.98]Bola bali wis tak lalekke,
[01:24.73][02:42.93]Malah tansah eling wae..
[01:32.26][02:50.53]Sak umpomo, kowe mangerteni
[01:39.10][02:56.81]Sewu loro, klumpuk dadi siji..
[01:45.49][03:03.64]Pirang taun, nggonku nutup ati
[01:52.20][03:10.28]Mung tekamu, sing tansah tak anti..
—————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=E_Cn-BrCdpE

Kidung Batara

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Padhange mbulan, nyawang atiku..
Sing lagi kasmaran karo kowe he..
Rino lan wengi aku ora turu..
Yen ra ketemu karo kowe he..

Kangen atiku kangen ati iki..
Ayang ayang rupomu ono ning njero mripatku..
Pance kowe sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..

Sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
Padhange mbulan, nyawang atiku..
Sing lagi kasmaran karo kowe he..
Tresnoku..

reff:
Pance kowe sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
Sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hucoqkcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kidung Batara]
[al: Bintang Jawa Vol 01]
[by: yanilipatro]
[length: 03:17]
[00:01.02]Kidung Batara
[00:10.02]Versi : Didi Kempot
[00:13.02][02:58.04]
[00:16.02][02:14.04]>>>
[00:17.02][02:15.04]>>
[00:18.02][02:16.04]>
[00:19.02][01:45.24]Padhange mbulan, nyawang atiku
[00:26.72][01:52.54]Sing lagi kasmaran karo kowe he..
[00:34.18]Rino lan wengi aku ora turu
[00:44.00]Yen ra ketemu karo kowe he..
[00:50.80]Kangen atiku kangen ati iki,
[01:00.17]Ayang ayang rupomu ono ning njero mripatku..
[01:06.89][02:17.04]Pance kowe sing tak tresnani..
[01:14.98][02:23.94]Sing tak kangeni..
[01:19.14][01:36.23][02:28.18][02:45.66]Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
[01:28.10][02:36.52]Sing tak tresnani..
[01:32.43][02:40.93]Sing tak kangeni..
[01:59.45]Tresnoku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lmlKtRPW4aQ

Ngimpi Ora Turu

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Ngimpi nanging ora turu,
Paribasan ing sak bendinaku..
Koyo toh ngenteni watu,
Kang kumambang sak duwuring banyu..

Konco koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Pungkasane jebul mung ono lati..

reff:
Kabeh koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ngimpi Ora Turu]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:07]
[id: poovwacs]
[00:01.03]Ngimpi Ora Turu
[00:22.03]Versi : Didi Kempot
[00:25.03][00:58.52][02:29.03][04:46.06]
[00:28.03][03:00.01]>>>
[00:29.03][03:01.01]>>
[00:30.03][03:02.01]>
[00:31.03]Ngimpi nanging ora turu,
[00:36.31]Paribasan ing sak bendinaku..
[00:46.33]Koyo toh ngenteni watu,
[00:51.05]Kang kumambang sak duwuring banyu..
[01:02.10]Konco koncoku wis kondho,
[01:07.37][03:07.04]Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
[01:14.50][03:15.13]Nanging atiku kebacut tresno,
[01:21.39][03:22.79]Loro ati iki keloro loro..
[01:28.79][01:58.99][03:31.56][04:00.50]Opo ora eling lelakuanku,
[01:37.73][03:38.65]Opo ra eling janjimu..
[01:46.44][02:16.22][03:45.45][04:16.82][04:30.96]Tresno kang suci,
[01:50.06][03:51.92][04:22.36][04:37.12]Ora ngiro jebul mung ono lati..
[02:07.21][04:08.77]Opo ora eling janji-janjimu..
[02:21.52]Pungkasane jebul mung ono lati..
[03:03.01]Kabeh koncoku wis kondho,
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Kimcil

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot f. rini epeledut
Produksi : ??

Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

reff:
Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bpnvwvcs]
[ar: Didi kempot f. Rini epeledut]
[ti: Kimcil]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:01.08]Kimcil
[00:12.08]Versi : Didi Kempot f. rini epeledut
[00:15.08][00:48.09][01:38.00][02:32.43][03:22.36]
[00:18.08][02:03.17]>>>
[00:19.08][02:04.17]>>
[00:20.08][02:05.17]>
[00:21.08][02:06.17]Kimcil kowe pancen centil,
[00:24.08][02:08.54]Mesam mesem nglarani pikir..
[00:27.94][02:12.27]Rambute abang dikliwir-kliwir,
[00:31.18][02:15.38]Nganggo clono kok suwek pinggir..
[00:34.97][01:24.43][02:19.12][03:08.80]Kimcil emoh patah hati,
[00:37.77][01:27.72][02:22.22][03:12.29]Jarene ora kenal frustasi..
[00:41.44][01:31.33][02:25.84][03:15.64]Ra perduli pacare lari,
[00:44.55][01:34.45][02:28.93][03:18.89]Patah tumbuh hilang berganti..
[00:55.56][02:39.82]Klambi utuh disuwek-suwek,
[00:58.55][02:43.10]Mikir butuh yo golek-golek..
[01:02.22][02:46.72]Saputangan dinggo gelangan,
[01:05.66][02:50.26]Wis kulino ditinggal wong lanang..
[01:09.20][02:53.74]Ojo adus banyune udan mas,
[01:12.80][02:57.17]Banyu alus golek jalaran..
[01:15.91][03:00.46]Wedhak pupur regane larang,
[01:19.77][03:04.32]Yen terlanjur yo katut tenan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_QM5YE0kDLE