Inten Werno Biru

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku..,
Watu inten werno biru..
Tondo katresnanku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

reff:
Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku,
Watu inten werno biru..
Tondo prasetyaku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..
Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
————-
[ver: lyrics]
[id: vhabzaca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Inten Werno Biru]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:30]
[00:01.09]Inten Werno Biru – Didi Kempot
[00:10.09]
[00:13.09]>>>
[00:14.09]>>
[00:15.09]>
[00:16.09]Ali ali, watu inten werno biru
[00:22.79]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[00:30.52]Ali ali, iki sing ono drijimu
[00:36.62]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[00:41.94]Mung siji iki duwekku..,
[00:47.71]Watu inten werno biru..
[00:55.86]Tondo katresnanku..
[01:05.93]Angin segoro kang dadi seksi,
[01:13.17]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[01:20.30]Ojo nganti lali prasetyaku,
[01:28.72]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[01:36.24]Ali aliku iki,
[01:40.40]Tondo tresno kang suci..
[01:44.71]Tresnoku marang sliramu..
[01:51.32]Kenyo pepujanku..
[01:57.36]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Ali ali, watu inten werno biru
[02:16.24]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[02:23.44]Ali ali, iki sing ono drijimu
[02:30.03]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[02:36.75]Mung siji iki duwekku,
[02:43.50]Watu inten werno biru..
[02:53.22]Tondo prasetyaku..
[02:59.73]Angin segoro kang dadi seksi,
[03:06.96]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[03:14.29]Ojo nganti lali prasetyaku,
[03:22.69]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[03:30.35]Ali aliku iki,
[03:33.57]Tondo tresno kang suci..
[03:38.31]Tresnoku marang sliramu..
[03:45.33]Kenyo pepujanku..
[03:48.87]Ali ali, watu iki
[03:51.22]Pantese yo mung nggo sliramu..
[03:55.36]Ali ali, watu iki
[03:59.21]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:03.60]Ali ali, watu iki
[04:07.10]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:10.83]Ali ali, watu iki
[04:15.12]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:19.41]Ali ali, watu iki
[04:23.58]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:27.90]
————–
Preview:

Kebacut Tresno

Didi-Kempot_6
Versi: Didi Kempot

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

WIS KEBACUT AKU SENENG KARO KOWE,
SNAJAN LORO NANGING ORA TAK RASAKKE..
TRESNAKU KANGGO KOWE,
ATIKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..

WIS KEBACUT AKU TRESNO KARO KOWE,
AKU MANUT MBOK JAK LUNGO NENG ENDI WAE..
AWAKKU TAK PASRAHKE,
TRESNAKU KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..

reff:
AWAK IKI TAK PASRAHKE,
KABEH SAK KABEHE,KANGGO KOWE..

ATI IKI TAK PASRAHKE,
KABEH KANGGO KOWE, KANGGO KOWE..
UWIS KEBACUT AKU TRESNO KOWE,
TRESNO SAK LAWASE..
————–
[id: qosabcca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.06]Kebacut Tresno – Didi Kempot
[00:08.06]
[00:10.06]>>>
[00:11.06]>>
[00:12.06]>
[00:13.06]WIS KEBACUT
[00:15.55]AKU TRESNO KARO KOWE..
[00:20.06]AKU MANUT
[00:23.14]MBOK JAK LUNGO
[00:24.75]NENG ENDI WAE..
[00:28.67]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[00:32.83]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[00:36.57]KANGGO KOWE..
[00:40.71]
[00:43.04]WIS KEBACUT
[00:45.72]AKU SENENG KARO KOWE..
[00:50.64]SNAJAN LORO
[00:53.24]NANGING ORA TAK RASAKKE,
[00:58.16]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[01:02.29]ATIKU KANGGO KOWE..
[01:05.92]KANGGO KOWE..
[01:10.02]
[01:36.05]>>>
[01:37.05]>>
[01:38.05]>
[01:39.05]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[01:42.87]KABEH SAK KABEHE,
[01:46.93]KANGGO KOWE..
[01:50.72]
[01:53.83]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[01:58.15]KABEH KANGGO KOWE,
[02:01.78]KANGGO KOWE..
[02:04.72]UWIS KEBACUT
[02:08.25]AKU TRESNO KOWE,
[02:11.47]TRESNO SAK LAWASE..
[02:16.91]
[02:19.93]WIS KEBACUT
[02:22.09]AKU TRESNO KARO KOWE..
[02:27.51]AKU MANUT
[02:30.05]MBOK JAK LUNGO
[02:31.69]NENG ENDI WAE..
[02:35.28]AWAKKU TAK PASRAHKE,
[02:39.38]TRESNAKU KANGGO KOWE,
[02:43.06]KANGGO KOWE..
[02:46.85]
[03:13.81]>>>
[03:14.81]>>
[03:15.81]>
[03:16.81]AWAK IKI TAK PASRAHKE,
[03:21.30]KABEH SAK KABEHE,
[03:23.95]KANGGO KOWE..
[03:27.26]
[03:30.99]ATI IKI TAK PASRAHKE,
[03:34.85]KABEH KANGGO KOWE,
[03:38.88]KANGGO KOWE..
[03:42.13]UWIS KEBACUT
[03:44.74]AKU TRESNO KOWE,
[03:48.78]TRESNO SAK LAWASE..
[03:53.08]
————-
Preview:

Lilo

Didi-Kempot_5
versi: Didi Kempot

Sak rambut wae aku ora lilo,
Endahe katresnan mung tekan semene..
Sumandhing ning uripku, dadi panglipur atiku,
Ilang ratanku ilang..

Sewu janji sing tak tandur ning ati,
Entek mati kesiram panasing ati..
Sopo wonge ora loro, ugo keronto-ronto,
Tresnamu jebul tresno palsu..

Lilo lilo aku lilo,
Yen toh sliramu tego medhot tresno..
Timbang mung nggedowo loro,
Lilo atiku pisah karo sliramu..
Mugo mugo wae, cukup tekan semene..
Medhot tresno timbang loro ati..

reff:
Sewu janji sing tak tandur ning ati,
Entek mati kesiram panasing ati..
Sopo wonge ora loro, ugo keronto-ronto,
Tresnamu jebul tresno palsu..

Lilo lilo aku lilo,
Yen toh sliramu tego medhot tresno..
Timbang mung nggedowo loro,
Lilo atiku pisah karo sliramu..
Mugo mugo wae, cukup tekan semene..
Medhot tresno timbang loro ati..
————-
[id: unbuisca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lilo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:45]
[00:01.03]Lilo – Didi Kempot
[00:08.03][00:39.14][01:09.22][01:49.80][02:45.75][03:26.59]
[00:10.03][02:16.60]>>>
[00:11.03][02:17.60]>>
[00:12.03][02:18.60]>
[00:13.03]Sak rambut wae aku ora lilo,
[00:19.00]Endahe katresnan mung tekan semene..
[00:26.65]Sumandhing ning uripku,
[00:30.04]dadi panglipur atiku,
[00:33.77]Ilang ratanku ilang..
[00:43.06][02:19.60]Sewu janji sing tak tandur ning ati,
[00:49.71][02:26.46]Entek mati kesiram panasing ati..
[00:56.58][02:33.40]Sopo wonge ora loro,
[00:59.61][02:36.85]ugo keronto-ronto,
[01:04.21][02:41.27]Tresnamu jebul tresno palsu..
[01:13.38][02:50.17]Lilo lilo aku lilo,
[01:17.02][02:53.52]yen toh sliramu tego medhot tresno..
[01:26.21][03:03.37]Timbang mung nggedowo loro,
[01:30.48][03:07.36]Lilo atiku pisah karo sliramu..
[01:36.01][03:14.27]Mugo mugo wae,
[01:40.46][03:17.62]cukup tekan semene..
[01:44.13][03:21.18]Medhot tresno timbang loro ati..
————-
Preview:

Dalan Anyar ( Terminal Kertonegoro)

Didi-Kempot_Mas-Tris
Versi: Didi kempot ft. Mas Tris

KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
TRESNAMU SAK IKI WIS ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
NGAWI..

reff:
KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH GRUDO,
ORA GARING SENAJAN MONGSO KETIGO..
TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
NGAWI..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
NGAWI..
——-
[ver: lyrics]
[id: cszvskca]
[ar: Didi Kempot ft. Mas Tris]
[ti: Dalan Anyar (Terminal Kertonegoro)]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:36]
[00:01.19]Dalam Anyar (Terminal Kertonegoro)
[00:23.85]Versi : Didi kempot ft. Mas Tris
[00:26.85][01:28.39][03:32.36]
[00:29.85][01:50.37]>>>
[00:30.85][01:51.37]>>
[00:31.85][01:52.37]>
[00:32.85]KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
[00:38.85]SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
[00:45.05]PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
[00:52.44]TRESNAMU SAK IKI WIS ILANG..
[00:59.28][01:13.22][02:21.52][02:35.46][02:48.89][03:02.65][03:18.25]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[01:05.81][02:28.12][02:55.24]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[01:19.38][02:14.68][02:41.98][03:08.87][03:23.52]NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
[01:26.53][03:16.26][03:29.94]NGAWI..
[01:53.37]KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH GRUDO,
[02:00.37]ORA GARING SENAJAN MONGSO KETIGO..
[02:07.90]TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
———-
Preview:

Entenono

Didi-Kempot_2
Versi: Didi Kempot

WIS.., WIS MENENG OJO PODO NANGIS
LUNGAKU MUNG SEDELO..
AKU PENGEN MAKARYO,
MUGO MUGO ORA ONO RUBEDO..

SING TAK SUWUN MUNG DONGAMU,
SAK SUWENE LUNGAKU..
PERCOYO-O KARO AKU,
ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..

reff:
MUGO MUGO BISO KLAKON KAREPKU,
KANGGO KOWE UGO KANGGO AKU..
SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..

ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..

reff:
SING TAK SUWUN DONGAMU,
SAK SUWENE LUNGAKU..
PERCOYO-O KARO AKU,
ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..

reff:
MUGO MUGO BISO KLAKON KAREPKU,
KANGGO KOWE UGO KANGGO AKU..
SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..

ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..
SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..

ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..
OJO NANGIS, PERCOYO-O AKU..
——-
[ver: lyrics]
[id: oninqpca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Entenono]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.79]Entenono – Didi Kempot
[00:26.79][01:05.10][01:31.82][02:32.29][03:17.54][04:58.76]
[00:29.79][01:47.44][02:47.52][03:31.53]>>>
[00:30.79][01:48.44][02:48.52][03:32.53]>>
[00:31.79][01:49.44][02:49.52][03:33.53]>
[00:32.79]WIS.., WIS MENENG OJO PODO NANGIS
[00:43.79]LUNGAKU MUNG SEDELO..
[00:52.73]AKU PENGEN MAKARYO,
[00:57.97]MUGO MUGO ORA ONO RUBEDO..
[01:07.15][02:50.52]SING TAK SUWUN DONGAMU,
[01:12.60][02:56.17]SAK SUWENE LUNGAKU..
[01:19.82][03:04.88]PERCOYO-O KARO AKU,
[01:26.35][02:18.85][03:11.14][04:02.33][04:31.65]ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
[01:50.44][03:34.53]MUGO MUGO BISO KLAKON KAREPKU,
[01:57.34][03:40.81]KANGGO KOWE UGO KANGGO AKU..
[02:05.13][03:49.33][04:17.02]SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
[02:11.82][03:55.30][04:24.61]SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..
[02:25.82][04:09.67][04:38.67]ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..
[04:45.95]OJO NANGIS, PERCOYO-O AKU..
———
Preview:

Angon Sapi

Didi-Kempot_1
Versi: Didi Kempot

Naliko aku angon sapi,
Ono kali cedhak omahmu..
Kowe sajak mesem karo aku,
Agawe bungah ning atiku..

Seprene wis ono pirang wulan,
Aku dewe ora kelingan..
Bisoku mung muji mring pangeran,
Kapan biso urip barengan..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

reff:
Seprene wis ono pirang wulan,
Aku dewe ora kelingan..
Bisoku mung muji mring pangeran,
Kapan biso urip barengan..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

(pak demang klambi abang)
(yen disudu’ manthu’ manthu’)
(awan bengi kelingan)
(yen sedino ra kepethu’)

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane ning omah bingung..
———-
[ver: lyrics]
[id: vuvqzccc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Angon Sapi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:01.08]Angon Sapi
[00:07.07]Versi: Didi Kempot
[00:09.07][01:37.96][03:36.96]
[00:11.07][01:49.08]>>>
[00:12.07][01:50.08]>>
[00:13.07][01:51.08]>
[00:14.07]Naliko aku angon sapi,
[00:20.67]Ono kali cedhak omahmu..
[00:27.67]Kowe sajak mesem karo aku,
[00:35.47]Agawe bungah ning atiku..
[00:41.73][01:52.08]Seprene wis ono pirang wulan,
[00:49.59][01:58.67]Aku dewe ora kelingan..
[00:55.88][02:05.76]Bisoku mung muji mring pangeran,
[01:03.69][02:13.11]Kapan biso urip barengan..
[01:10.49][02:20.19][02:54.84][03:22.91]Rino wengi tak impi impi,
[01:14.02][02:23.37][02:58.33][03:26.88]Nganti dadi loroning ati..
[01:17.66][02:27.17][03:01.94][03:30.12]Mangan ra doyan dolan ra jenak,
[01:21.29][02:29.98][03:05.06][03:33.73]Rasane ning omah bingung..
[01:24.08][02:33.95][03:08.54]Wis dadi janji ning atiku,
[01:27.88][02:37.75][03:12.32]Kudu biso entuk sliramu..
[01:31.74][02:41.61][03:16.18]Yen ra biso nggandeng sliramu,
[01:34.67][02:44.35][03:19.29]Aku trimo mati wae..
[02:47.63](pak demang klambi abang)
[02:49.58](yen disudu’ manthu’ manthu’)
[02:50.91](awan bengi kelingan)
[02:52.28](yen sedino ra kepethu’)
———-
Preview: