Endog Kapitan Watu

Dian-Anic_8
Versi: Dian Anic
Kaya endog kapitan watu..

Apa cintane sampean wis luntur,
Apa duwe sing anyar..
Apa sayange wis pudar,
Nunggu telung taun bli sabar..

Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

reff:
Kaya endog kapitan watu,
Nangis banyu mata bli metu..
Jare setia,
Nyatane dusta..

Kaya digiles slender sanga,
Laki njaluk pegat manten langka..
Remuk ati ngrasa dizolimi,
Sun gagas mata mlolong ning negarane uwong..

Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

reff:
Kaya endog kapitan watu,
Nangis banyu mata bli metu..
Jare setia,
Nyatane dusta..

Kaya digiles slender sanga,
Laki njaluk pegat manten langka..
Remuk ati ngrasa dizolimi,
Sun gagas mata mlolong ning negarane uwong..

Apa cintane sampean wis luntur,
Apa duwe sing anyar..
Apa sayange wis pudar,
Nunggu telung taun bli sabar..

Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..
———–
[ver: lyrics]
[id: bpnwzica]
[ar: Dian Anic]
[ti: Endog Kapitan Watu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.10]Endog Kapitan Watu – Dian Anic
[00:09.92]
[00:12.67]Kaya endog kapitan watu..
[00:21.52]
[00:42.07]>>>
[00:43.07]>>
[00:44.07]>
[00:45.07]Apa cintane sampean wis luntur,
[00:53.17]Apa duwe sing anyar..
[00:57.17]Apa sayange wis pudar,
[01:03.13]Nunggu telung taun bli sabar..
[01:07.92]
[01:17.93]Mung bisa nangis lan njerit
[01:21.68]nyungsep ning bantal,
[01:24.90]Sun ora berdaya..
[01:29.56]Najan batin bli nrima,
[01:35.10]Laki tega wayu cinta..
[01:40.21]
[02:09.37]>>>
[02:10.37]>>
[02:11.37]>
[02:12.37]Kaya endog kapitan watu,
[02:17.03]Nangis banyu mata bli metu..
[02:23.32]Jare setia,
[02:26.74]Nyatane dusta..
[02:30.40]
[02:44.28]Kaya digiles slender sanga,
[02:49.50]Laki njaluk pegat manten langka..
[02:54.98]Remuk ati ngrasa dizolimi,
[03:02.21]Sun gagas mata mlolong
[03:06.44]ning negarane uwong..
[03:10.35]
[03:12.23]Mung bisa nangis lan njerit
[03:16.69]nyungsep ning bantal,
[03:19.98]Sun ora berdaya..
[03:24.82]Najan batin bli nrima,
[03:30.06]Laki tega wayu cinta..
[03:35.04]
[04:04.08]>>>
[04:05.08]>>
[04:06.08]>
[04:07.08]Kaya endog kapitan watu,
[04:12.11]Nangis banyu mata bli metu..
[04:18.33]Jare setia,
[04:21.20]Nyatane dusta..
[04:25.18]
[04:38.62]Kaya digiles slender sanga,
[04:43.83]Laki njaluk pegat manten langka..
[04:49.94]Remuk ati ngrasa dizolimi,
[04:57.21]Sun gagas mata mlolong
[05:01.57]ning negarane uwong..
[05:06.23]Apa cintane sampean wis luntur,
[05:14.07]Apa duwe sing anyar..
[05:18.61]Apa sayange wis pudar,
[05:24.46]Nunggu telung taun bli sabar..
[05:29.44]
[05:39.15]Mung bisa nangis lan njerit
[05:42.33]nyungsep ning bantal,
[05:46.37]Sun ora berdaya..
[05:50.91]Najan batin bli nrima,
[05:56.38]Laki tega wayu cinta..
[06:01.30]
———–
Preview:

Mlesed Janji

Dian-Anic_7
Versi: Dian Anic

Kabeh wong ning alam dunya,
Dueni kenangan cinta..
Wong loro gandengan tangan,
Pinggir laut foto rerangkulan..

Kakang sekien ngingkari,
Mangkat adoh ora permisi..
Rasa kangen setengah mati,
Wis bli sabar pengen dadi siji..

reff:
Tegel temen kakang ninggalaken,
Ning kula wong sing lagi demen..

Ana kabar kakang ning singapur,
Padahal slingkuh karo batur..
Ora nyangka kakang bohongi,
Batin sedih sampean mlesed janji..

Kakang sekien ngingkari,
Mangkat adoh ora permisi..
Rasa kangen setengah mati,
Wis bli sabar pengen dadi siji..

reff:
Tegel temen kakang ninggalaken,
Ning kula wong sing lagi demen..

Ana kabar kakang ning singapur,
Padahal slingkuh karo batur..
Ora nyangka kakang bohongi,
Batin sedih sampean mlesed janji..

Kabeh wong ning alam dunya,
Dueni kenangan cinta..
Wong loro gandengan tangan,
Pinggir laut foto rerangkulan..
————-
[ver: lyrics]
[id: ckclboca]
[ar: Dian Anic]
[ti: Mlesed Janji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:01.01]Mlesed Janji – Dian Anic
[00:36.01]
[00:39.01]>>>
[00:40.01]>>
[00:41.01]>
[00:42.01]Kabeh wong ning alam dunya,
[00:48.49]Dueni kenangan cinta..
[00:56.40]Wong loro gandengan tangan,
[01:04.11]Pinggir laut foto rerangkulan..
[01:12.38]
[01:22.02]Kakang sekien ngingkari,
[01:28.22]Mangkat adoh ora permisi..
[01:36.87]Rasa kangen setengah mati,
[01:44.15]Wis bli sabar pengen dadi siji..
[01:52.61]
[02:23.77]>>>
[02:24.77]>>
[02:25.77]>
[02:26.77]Tegel temen kakang ninggalaken,
[02:34.54]Ning kula wong sing lagi demen..
[02:41.89]
[02:56.95]Ana kabar kakang ning singapur,
[03:04.97]Padahal slingkuh karo batur..
[03:12.24]Ora nyangka kakang bohongi,
[03:19.34]Batin sedih sampean mlesed janji..
[03:28.41]Kakang sekien ngingkari,
[03:35.33]Mangkat adoh ora permisi..
[03:43.29]Rasa kangen setengah mati,
[03:51.06]Wis bli sabar pengen dadi siji..
[03:59.46]
[04:30.81]>>>
[04:31.81]>>
[04:32.81]>
[04:33.81]Tegel temen kakang ninggalaken,
[04:41.64]Ning kula wong sing lagi demen..
[04:48.86]
[05:03.92]Ana kabar kakang ning singapur,
[05:12.00]Padahal slingkuh karo batur..
[05:19.22]Ora nyangka kakang bohongi,
[05:26.31]Batin sedih sampean mlesed janji..
[05:35.08]Kabeh wong ning alam dunya,
[05:42.68]Dueni kenangan cinta..
[05:50.13]Wong loro gandengan tangan,
[05:58.28]Pinggir laut foto rerangkulan..
[06:06.63]
————-
Preview:

Kaya Sendal

Dian-Anic_5
Versi: Dian Anic

Kesered sered metaunan,
Batin kesiksa diri ternoda..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..

reff:
Kula pengen cinta sing wutuh,
Dudu cinta manten butuh..

Rasane getih wis dadi marus,
Ati lara borok tetanus..
Kula di anggep sendal
Wis rusak ditinggal..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..

reff:
Kula pengen cinta sing wutuh,
Dudu cinta manten butuh..

Rasane getih wis dadi marus,
Ati lara borok tetanus..
Kula di anggep sendal
Wis rusak ditinggal..

Kesered sered metaunan,
Batin kesiksa diri ternoda..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..
—————
[ver: lyrics]
[id: ssskbvca]
[ar: Dian Anic]
[ti: Kaya Sendal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:01.05]Kaya Sendal – Dian Anic
[00:28.06]
[00:31.06]>>>
[00:32.06]>>
[00:33.06]>
[00:34.06]Keseret seret metaunan,
[00:42.07]Batin kesiksa diri ternoda..
[00:49.66]
[01:01.17]Sun terpedaya perangkap cinta,
[01:08.95]Sampe terlena jebur lembah hina..
[01:17.23]Se enake gawe belang,
[01:24.14]S’wise layu sun ditinggal miang..
[01:32.65]
[01:59.09]>>>
[02:00.09]>>
[02:01.09]>
[02:02.09]Kula pengen cinta sing wutuh,
[02:09.26]Dudu cinta manten butuh..
[02:16.78]
[02:32.27]Rasane getih wis dadi marus,
[02:40.36]Ati lara borok tetanus..
[02:47.04]Kula di anggep sendal
[02:55.02]Wis rusak ditinggal..
[02:58.94]
[03:01.28]Sun terpedaya perangkap cinta,
[03:09.11]Sampe terlena jebur lembah hina..
[03:17.26]Se enake gawe belang,
[03:24.04]S’wise layu sun ditinggal miang..
[03:32.21]
[03:58.69]>>>
[03:59.69]>>
[04:00.69]>
[04:01.69]Kula pengen cinta sing wutuh,
[04:08.77]Dudu cinta manten butuh..
[04:16.55]
[04:32.04]Rasane getih wis dadi marus,
[04:39.64]Ati lara borok tetanus..
[04:46.90]Kula di anggep sendal
[04:54.38]Wis rusak ditinggal..
[04:59.30]
[05:01.16]Keseret seret metaunan,
[05:08.75]Batin kesiksa diri ternoda..
[05:16.09]
[05:28.01]Sun terpedaya perangkap cinta,
[05:35.50]Sampe terlena jebur lembah hina..
[05:43.84]Se enake gawe belang,
[05:50.50]S’wise layu sun ditinggal miang..
[05:58.83]
—————-
Preview:

Grigis Tengah Wengi

Dian-Anic
Versi: Dian Anic

Grigis ning wayah tengah wengi,
Kaya jagat melu nangisi..
Sedih ningati bli mari mari,
Kelingan ning sang kekasih..

Keduhung sing kula nerima,
Akibate nurut wong tua..
Surupe layung ketutup mendung,
Kaya getun ora kebendung..

reff:
Ya allah,
wis lawas jamane kula pisahan
kangene ora bisa ilang
ning sampean kang..

Lawase kula pisahan,
Kangene ora kejagan..
Cuma potrete sampean,
Tek pandeng bengi lan awan..

Mengkenen temen rasane,
Bli kuat nyangga larane..
Sampe kapan waktune,
Ketemu karo deweke..
Sing bisa kanggo tambane..

Keduhung sing kula nerima,
Akibate nurut wong tua..
Surupe layung ketutup mendung,
Kaya getun ora kebendung..

reff:
Ya allah,
wis lawas jamane kula pisahan
kangene ora bisa ilang
ning sampean kang..

Lawase kula pisahan,
Kangene ora kejagan..
Cuma potrete sampean,
Tek pandeng bengi lan awan..

Mengkenen temen rasane,
Bli kuat nyangga larane..
Sampe kapan waktune,
Ketemu karo deweke..
Sing bisa kanggo tambane..

Keduhung sing kula nerima,
Akibate nurut wong tua..
Surupe layung ketutup mendung,
Kaya getun ora kebendung..
———-
[ver: lyrics]
[id: zsohskcc]
[ar: Dian Anic]
[ti: Grigis Tengah Wengi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:01.64]Grigis Tengah Wengi
[00:53.64]Versi : Dian Anic
[00:56.64][01:32.57][02:09.96][02:29.35][03:09.61][03:57.20][04:29.12][04:48.47][05:28.60][06:15.51][06:47.73]
[00:59.64]>>>
[01:00.64]>>
[01:01.64]>
[01:02.64]Grigis ning wayah tengah wengi,
[01:09.86]Kaya jagat melu nangisi..
[01:17.52]Sedih ningati bli mari mari,
[01:26.09]Kelingan ning sang kekasih..
[01:40.90][04:00.00][06:18.49]Keduhung sing kula nerima,
[01:48.05][04:06.78][06:25.59]Akibate nurut wong tua..
[01:55.53][04:14.68][06:33.48]Surupe layung ketutup mendung,
[02:03.62][04:22.70][06:41.45]Kaya getun ora kebendung..
[02:13.92][04:32.80]Ya allah,
[02:16.10][04:35.40]wis lawas jamane kula pisahan
[02:21.14][04:40.20]kangene ora bisa ilang
[02:25.69][04:45.12]ning sampean kang..
[02:40.43][04:59.54]Lawase kula pisahan,
[02:47.27][05:06.21]Kangene ora kejagan..
[02:54.92][05:13.86]Cuma potrete sampean,
[03:02.14][05:21.33]Tek pandeng bengi lan awan..
[03:20.17][05:39.11]Mengkenen temen rasane,
[03:26.96][05:45.83]Bli kuat nyangga larane..
[03:34.55][05:53.55]Sampe kapan waktune,
[03:41.21][06:00.83]Ketemu karo deweke..
[03:49.62][06:08.67]Sing bisa kanggo tambane..
————-
Preview:

Weru Enak

Dian-Anic_1
Versi: Dian Anic

Aduh enake aduh senenge,
Sekien kula sida kawinan..
Memadu kasih, tepung dadi siji..

Waya turu kakang baturi,
Jagat atis ana sing ngekepi..
Aduh enake, sun sida kawinan..

reff:
Werua enak mengkenen,
Sun emong lawas demenan..
Mending..langsung kawinan..

Kula dimanja manja,
Pikiran berbunga bunga..
Enak temen..wong rumah tangga..

Waya turu kakang baturi,
Jagat atis ana sing ngekepi..
Aduh enake, sun sida kawinan..

reff:
Werua enak mengkenen,
Sun emong lawas demenan..
Mending..langsung kawinan..

Kula dimanja manja,
Pikiran berbunga bunga..
Enak temen..wong rumah tangga..

Aduh enake aduh senenge,
Sekien kula sida kawinan..
Memadu kasih, tepung dadi siji..

Waya turu kakang baturi,
Jagat atis ana sing ngekepi..
Aduh enake, sun sida kawinan..
————-
[ver: lyrics]
[id: apssqucc]
[ar: Dian Anic]
[ti: Weru Enak]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.06]Weru Enak
[00:41.06]Versi : Dian Anic
[00:44.06][01:05.45][01:33.09][01:59.01][02:20.32][03:03.63][03:29.56][03:50.31][04:34.15][05:03.04]
[00:47.06][02:02.01][03:32.56]>>>
[00:48.06][02:03.01][03:33.56]>>
[00:49.06][02:04.01][03:34.56]>
[00:50.06][04:17.80]Aduh enake aduh senenge,
[00:54.86][04:23.26]Sekien kula sida kawinan..
[00:59.79][04:28.00]Memadu kasih tepung dadi siji..
[01:17.00][02:47.96][04:45.93]Waya turu kakang baturi,
[01:22.44][02:53.12][04:52.28]Jagat atis ana sing ngekepi..
[01:27.35][02:57.97][04:57.31]Aduh enake sun sida kawinan..
[01:36.26][03:06.30]==dian anic, weru enak==
[02:05.01][03:35.56]Werua enak mengkenen,
[02:09.71][03:39.91]Sun emong lawas demenan..
[02:15.05][03:44.51]Mending..langsung kawinan..
[02:31.02][04:01.19]Kula dimanja manja,
[02:37.24][04:05.23]Pikiran berbunga bunga..
[02:41.47][04:10.64]Enak temen..wong rumah tangga..
————–
Preview:

Natu Batin

Dian-Anic_1
Versi: Dian Anic

Sing tek demeni,
Mletik dadi geni..
Manasi ati, mbakar fikiran
Merok natu batin..

Yen bli milih kula,
Aja dawa lara..
Aja mai harapan,
Iming iming cinta..
Sun wong demen cilik atine..
Bli sanggup ngrungu beja,
Yen masih ngladeni sing tua..

reff:
Cinta kula kaya dikebiri,
Punuken nunggu, cinta bli pasti..

Cinta kula kaya dikebiri,
Kelakon beli diuculaken ora..
Kadhung kula keblejog cinta,
Batin njerit nambang dawa..

Yen bli milih kula,
Aja dawa lara..
Aja mai harapan,
Iming iming cinta..
Sun wong demen cilik atine..
Bli sanggup ngrungu beja,
Yen masih ngladeni sing tua..

reff:
Cinta kula kaya dikebiri,
Punuken nunggu, cinta bli pasti..

Cinta kula kaya dikebiri,
Kelakon beli diuculaken ora..
Kadhung kula keblejog cinta,
Batin njerit nambang dawa..

Sing tek demeni,
Mletik dadi geni..
Manasi ati, mbakar fikiran
Merok natu batin..

Yen bli milih kula,
Aja dawa lara..
Aja mai harapan,
Iming iming cinta..
Sun wong demen cilik atine..
Bli sanggup ngrungu beja,
Yen masih ngladeni sing tua..
————
[ver: lyrics]
[id: shsnbucs]
[ar: Dian Anic]
[ti: Natu Batin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:01.04]Natu Batin
[00:42.04]Vokal : Dian Anic
[00:45.04][01:09.29][01:52.40][02:16.63][02:36.94][03:50.36][04:15.08][04:34.91][05:34.28][06:17.19]
[00:48.04][02:19.63][04:18.08]>>>
[00:49.04][02:20.63][04:19.08]>>
[00:50.04][02:21.63][04:20.08]>
[00:51.04][05:14.67]Sing tek demeni,
[00:54.14][05:17.73]Mletik dadi geni..
[00:57.78][05:22.58]Manasi ati, mbakar fikiran
[01:04.99][05:29.61]Merok natu batin..
[01:18.74][03:17.07][05:43.35]Yen bli milih kula,
[01:23.09][03:21.11][05:47.40]Aja dawa lara..
[01:26.51][03:24.67][05:51.26]Aja mai harapan,
[01:29.69][03:27.98][05:54.50]Iming iming cinta..
[01:34.66][03:31.89][05:59.42]Sun wong demen cilik atine..
[01:40.94][03:39.17][06:05.88]Bli sanggup ngrungu beja,
[01:46.07][03:44.05][06:11.03]Yen masih ngladeni sing tua..
[01:55.56]==dian anic, natu batin==
[03:53.66]==natu batin, dian anic==
[02:22.63][02:51.05][04:21.08][04:49.34]Cinta kula kaya dikebiri,
[02:29.49][04:27.57]Punuken nunggu, cinta bli pasti..
[02:57.78][04:55.81]Kelakon beli diuculaken ora..
[03:05.07][05:03.28]Kadhung kula keblejog cinta,
[03:11.09][05:09.06]Batin njerit nambang dawa..
————
Preview: