Panjer Kiling

Demy_20
Versi: Demy

Kiling manjer kiling
Wis manjer kiling,
Geminyere milu angin..
Syalalalala..

Kiling riko munio cerito-o
Duduheno wong hang sun karepno..

Angger bengi isun iki
Ademe angin hang ngancani,
Isun kemulan sepi..
Gancangono duduhono
Myakne sing kari dowo..
Lorone loro..

Kiling manjer kiling
Wis manjer kiling,
Geminyere milu angin..
Hulalalalala..

Kiling riko munio cerito-o
Duduheno wong hang sun karepno..
Lalalalala.. lalalalala..

reff:
Angger bengi isun iki
Ademe angin hang ngancani,
Isun kemulan sepi..
Gancangono duduhono
Myakne sing kari dowo..
Lorone loro..

Winih roso hang sun duweni,
Welas riko sun tunggoni..
Isun nganteni..
(huuu..)

Winih roso hang sun duweni,
Welas riko sun tunggoni..
Isun nganteni..

(kiling manjer kiling)
(wis manjer kiling),
(geminyere)..
Geminyere..
(milu angin)..
(huuu..)

(kiling riko munio cerito-o)
Cerito-o..
(duduheno..)
Wong hang sun karepno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wioacbch]
[ar: Demy]
[ti: Panjer Kiling]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.00]Panjer Kiling – Demy
[00:18.00]
[00:20.00]>>>
[00:21.00]>>
[00:22.00]>
[00:23.00]Kiling manjer kiling
[00:28.50]Wis manjer kiling,
[00:31.46]Geminyere milu angin..
[00:41.47]Syalalalala..
[00:44.33]Kiling riko munio cerito-o
[00:53.60]Duduheno
[00:58.64]wong hang sun karepno..
[01:04.93]Angger bengi isun iki
[01:07.61]Ademe angin hang ngancani,
[01:10.71]Isun kemulan sepi..
[01:16.57]Gancangono duduhono
[01:19.11]Myakne sing kari dowo..
[01:21.66]Lorone loro..
[01:27.25]Kiling manjer kiling
[01:32.42]Wis manjer kiling,
[01:37.22]Geminyere milu angin..
[01:45.18]Hulalalala..
[01:48.35]Kiling riko munio cerito-o
[01:58.18]Duduheno
[02:02.29]wong hang sun karepno..
[02:08.00]Lalalalala.. lalalalala..
[02:17.47]
[02:21.14]>>>
[02:22.14]>>
[02:23.14]>
[02:24.14]Angger bengi isun iki
[02:28.05]Ademe angin hang ngancani,
[02:30.85]Isun kemulan sepi..
[02:36.51]Gancangono duduhono
[02:38.87]Myakne sing kari dowo..
[02:41.36]Lorone loro..
[02:47.96]
[02:50.05]Winih roso hang sun duweni,
[02:56.67]Welas riko sun tunggoni..
[03:03.32]Isun nganteni..
[03:08.18](huuu..)
[03:11.91]Winih roso hang sun duweni,
[03:16.82]Welas riko sun tunggoni..
[03:24.41]Isun nganteni..
[03:30.33](kiling manjer kiling)
[03:35.12](wis manjer kiling),
[03:37.73](geminyere)
[03:42.57]Geminyere..
[03:44.99](milu angin)..
[03:48.32](huuu..)
[03:50.81](kiling riko munio cerito-o)
[03:56.36]Ceritoo..
[04:00.72](duduheno..)
[04:04.57]Wong hang sun karepno..
[04:12.10]
————
Preview:

Tambah Rabi

Demy_19
Versi: Demy

Kepingine ati,
Arep nambahi rabi..
Arep ngomong wedi,
Kuatir nyelentik nong ati..

Aran roso demen,
Sing keneng diapusi..
Mugo baen rabi,
Hang lawas yo ngidini..

reff:
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Masio blonjo tambah,
Enake ugo tambah..
Jare dhung tambah rabi,
Ugo biso tambah rejeki..

reff:
Kepingine ati,
Arep nambahi rabi..
Arep ngomong wedi,
Kuatir nyelentik nong ati..

Aran roso demen,
Sing keneng diapusi..
Mugo baen rabi,
Hang lawas yo ngidini..

reff:
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Masio blonjo tambah,
Enake ugo tambah..
Jare dhung tambah rabi,
Ugo biso tambah rejeki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zulkcich]
[ar: Demy]
[ti: Tambah Rabi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.03]Tambah Rabi – Demy
[00:22.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Kepingine ati,
[00:29.44]Arep nambahi rabi..
[00:32.94]Arep ngomong wedi,
[00:35.54]Kuatir nyelentik nong ati..
[00:39.11]Aran roso demen,
[00:42.08]Sing keneng diapusi..
[00:45.19]Mugo baen rabi,
[00:48.17]Hang lawas yo ngidini..
[00:52.04]
[01:16.04]>>>
[01:17.04]>>
[01:18.04]>
[01:19.04]Polah-polah
[01:20.78]nyacak arep nambahi rabi,
[01:24.52]Mergo nuruti karepe ati..
[01:30.24]Polah-polah
[01:32.54]nyacak arep nambahi rabi,
[01:37.07]Nawi baen ugo
[01:40.39]biso tambah rejeki..
[01:44.31]Masio blonjo tambah,
[01:46.49]Enake ugo tambah..
[01:49.79]Jare dhung tambah rabi,
[01:52.84]Ugo biso.. tambah rejeki..
[02:03.04]
[02:24.44]>>>
[02:25.44]>>
[02:26.44]>
[02:27.44]Kepingine ati,
[02:30.29]Arep nambahi rabi..
[02:34.34]Arep ngomong wedi,
[02:37.08]Kuatir nyelentik nong ati..
[02:40.99]Aran roso demen,
[02:43.48]Sing keneng diapusi..
[02:46.79]Mugo baen rabi,
[02:49.70]Hang lawas yo ngidini..
[02:53.56]
[03:17.62]>>>
[03:18.62]>>
[03:19.62]>
[03:20.62]Polah-polah
[03:22.37]nyacak arep nambahi rabi,
[03:26.28]Mergo nuruti karepe ati..
[03:32.56]Polah-polah
[03:34.43]nyacak arep nambahi rabi,
[03:38.98]Nawi baen ugo
[03:41.22]biso tambah rejeki..
[03:45.50]
[03:47.14]Polah-polah
[03:49.00]nyacak arep nambahi rabi,
[03:53.36]Mergo nuruti karepe ati..
[03:59.15]Polah-polah
[04:01.46]nyacak arep nambahi rabi,
[04:05.93]Nawi baen ugo
[04:07.98]biso tambah rejeki..
[04:12.34]Masio blonjo tambah,
[04:14.65]Enake ugo tambah..
[04:18.13]Jare dhung tambah rabi,
[04:21.30]Ugo biso.. tambah rejeki..
[04:31.81]
———–
Preview:

Kedanan Riko

Demy_16
Versi: Demy

Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

reff:
Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: clwnquch]
[ar: Demy]
[ti: Kedanan Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.00]Kedanan Riko – Demy
[00:23.00]
[00:25.80]>>>
[00:26.80]>>
[00:27.80]>
[00:28.80]Welas hang sun songgo,
[00:31.80]Kangen noring dodo..
[00:34.96]Katon rupan riko,
[00:38.26]Batin sun kesikso..
[00:42.00]Magih noring ati,
[00:45.65]Seru welas iki..
[00:49.51]Sing biso diganti,
[00:51.45]Kalung emas gelang ali-ali..
[00:55.05]Sewu lintang hang madangi,
[00:59.65]Jagad royo..
[01:03.38]Koyo riko hang magih,
[01:06.80]Manggon ring dodo..
[01:11.28]Masio isun lalekaken,
[01:14.32]Welas riko..
[01:17.81]Tapi isun sing biso,
[01:21.30]Sing lilo..
[01:28.13]Ono hang ilang
[01:30.80]Ring njero atinisun..
[01:35.40]Kelayung-layung
[01:37.52]Hang sun ambati mung riko..
[01:42.75]Ngumboro nong awang-awang,
[01:45.85]Mung katon riko..
[01:49.70]Gedigi rasane,
[01:52.26]Dadi wong kedanan..
[01:56.61]
[02:22.79]>>>
[02:23.79]>>
[02:24.79]>
[02:25.79]Welas hang sun songgo,
[02:28.35]Kangen noring dodo..
[02:32.26]Katon rupan riko,
[02:35.26]Batin sun kesikso..
[02:39.43]Magih noring ati,
[02:42.11]Seru welas iki..
[02:46.53]Sing biso diganti,
[02:48.46]Kalung emas gelang ali-ali..
[02:53.31]Sewu lintang hang madangi,
[02:56.43]Jagad royo..
[03:00.46]Koyo riko hang magih,
[03:03.77]Manggon ring dodo..
[03:08.11]Masio isun lalekaken,
[03:11.41]Welas riko..
[03:14.83]Tapi isun sing biso,
[03:18.01]Sing lilo..
[03:22.18]Ono hang ilang
[03:24.48]Ring njero atinisun..
[03:30.14]Kelayung-layung
[03:32.31]Hang sun ambati mung riko..
[03:37.67]Ngumboro nong awang-awang,
[03:40.65]Mung katon riko..
[03:44.51]Gedigi rasane,
[03:46.87]Dadi wong kedanan..
[03:51.61]Ono hang ilang
[03:53.46]Ring njero atinisun..
[03:58.57]Kelayung-layung
[04:00.68]Hang sun ambati mung riko..
[04:05.72]Ngumboro nong awang-awang,
[04:09.14]Mung katon riko..
[04:12.81]Gedigi rasane,
[04:15.36]Dadi wong kedanan..
[04:20.09]
————
Preview:

Rasakno

Demy_18
Versi: Demy

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..
Rasakno.. rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..

reff:
Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..

Rungokno rungokno ojo karepe dewe,
Omonge wong tuwek gak gelem dirungokke..
Yen wis enek lorone,
Mesti gede sambatane..
Rasakno.. rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..

reff:
Ojo dumeh yen ora tau ngelakoni,
Dadio sareh ngilmu ikhlas sejati..
Gedekno iman nyedhe’ marang gusti,
Lakonono limo dawuhe kanjeng nabi..

Wis adohno larangan Illahi,
Rasakno..rasakno..rasakno..
Rasakno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ubvvqcch]
[ar: Demy]
[ti: Rasakno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:01.01]Rasakno – Demy
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Rungokno rungokno
[00:38.61]ojo karepe dewe,
[00:42.19]Omonge wong tuwek
[00:45.56]gak gelem dirungokke..
[00:49.44]Yen wis enek lorone,
[00:51.75]Mesti gede sambatane..
[00:58.62]Rungokno rungokno
[01:01.81]ojo karepe dewe,
[01:05.56]Omonge wong tuwek
[01:08.76]gak gelem dirungokke..
[01:13.06]Yen wis enek lorone,
[01:16.43]Mesti gede sambatane..
[01:22.25]Rasakno.. rasakno..
[01:30.51]
[01:40.74]>>>
[01:41.74]>>
[01:42.74]>
[01:43.74]Ojo dumeh
[01:45.93]yen ora tau ngelakoni,
[01:50.80]Dadio sareh
[01:53.24]ngilmu ikhlas sejati..
[01:58.17]Gedekno iman
[02:00.24]nyedhe’ marang gusti,
[02:05.12]Lakonono limo
[02:08.25]dawuhe kanjeng nabi..
[02:12.61]Wis adohno
[02:14.68]larangan Illahi,
[02:19.56]Rasakno..rasakno..rasakno..
[02:31.25]
[03:01.88]>>>
[03:02.88]>>
[03:03.88]>
[03:04.88]Rungokno rungokno
[03:07.59]ojo karepe dewe,
[03:11.31]Omonge wong tuwek
[03:14.69]gak gelem dirungokke..
[03:18.63]Yen wis enek lorone,
[03:21.12]Mesti gede sambatane..
[03:27.44]Rungokno rungokno
[03:30.13]ojo karepe dewe,
[03:34.06]Omonge wong tuwek
[03:37.44]gak gelem dirungokke..
[03:41.24]Yen wis enek lorone,
[03:43.93]Mesti gede sambatane..
[03:49.26]Rasakno.. rasakno..
[03:57.57]
[04:08.00]>>>
[04:09.00]>>
[04:10.00]>
[04:11.00]Ojo dumeh
[04:13.16]yen ora tau ngelakoni,
[04:17.84]Dadio sareh
[04:20.21]ngilmu ikhlas sejati..
[04:25.03]Gedekno iman
[04:27.16]nyedhe’ marang gusti,
[04:32.09]Lakonono limo
[04:34.53]dawuhe kanjeng nabi..
[04:39.09]Wis adohno
[04:41.27]larangan Illahi,
[04:45.71]Rasakno..rasakno..rasakno..
[04:56.15]
[05:08.06]>>>
[05:09.06]>>
[05:10.06]>
[05:11.06]Ojo dumeh
[05:12.62]yen ora tau ngelakoni,
[05:17.56]Dadio sareh
[05:19.93]ngilmu ikhlas sejati..
[05:24.37]Gedekno iman
[05:26.56]nyedhe’ marang gusti,
[05:31.31]Lakonono limo
[05:33.93]dawuhe kanjeng nabi..
[05:38.56]Wis adohno
[05:40.56]larangan Illahi,
[05:45.56]Rasakno..rasakno..rasakno..
[06:01.43]
[06:09.12]Rasakno..
[06:11.87]
————-
Preview:

Paran Anane

Demy_16
Versi: Demy

Riko hang sun pujo,
Sing ono wong liyo..
Mung riko hang biso nambani roso,
Kangene ati hang sun gowo..

Welas sun nyang riko,
Ikhlas paran anane..
Sing ono niatan pamrih ring ati,
Hang sun jaluk yo mung welas riko..
Ho oooooo…

reff:
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..

reff:
Riko hang sun pujo,
Sing ono wong liyo..
Mung riko hang biso nambani roso,
Kangene ati hang sun gowo..

Welas sun nyang riko,
Ikhlas paran anane..
Sing ono niatan pamrih ring ati,
Hang sun jaluk yo mung welas riko..

reff:
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..

Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
Dudu mergo riko duwe rupo,
Dudu mergo riko duwe dunyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lziwwlcv]
[ar: Demy]
[ti: Paran Anane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.01]Paran Anane – Demy
[00:25.01]
[00:27.51]>>>
[00:28.51]>>
[00:29.51]>
[00:30.51]Riko hang sun pujo,
[00:37.01]Sing ono wong liyo..
[00:41.61]Mung riko hang biso nambani roso,
[00:48.76]Kangene ati hang sun gowo..
[00:57.84]
[00:59.64]Welas sun nyang riko,
[01:05.54]Ikhlas paran anane..
[01:10.41]Sing ono niatan pamrih ring ati,
[01:17.01]Hang sun jaluk yo mung welas riko..
[01:27.71]
[01:31.08]Ho oooooo…
[01:41.84]
[01:52.62]>>>
[01:53.62]>>
[01:54.62]>
[01:55.62]Dudu mergo riko duwe rupo,
[02:02.83]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[02:09.43]Dudu mergo riko duwe rupo,
[02:15.47]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[02:23.04]
[02:38.58]>>>
[02:39.58]>>
[02:40.58]>
[02:41.58]Riko hang sun pujo,
[02:48.17]Sing ono wong liyo..
[02:53.95]Mung riko hang biso nambani roso,
[03:00.79]Kangene ati hang sun gowo..
[03:08.94]
[03:11.37]Welas sun nyang riko,
[03:16.60]Ikhlas paran anane..
[03:21.51]Sing ono niatan pamrih ring ati,
[03:28.04]Hang sun jaluk yo mung welas riko..
[03:37.18]
[04:03.37]>>>
[04:04.37]>>
[04:05.37]>
[04:06.37]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:12.65]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[04:20.25]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:25.91]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[04:35.48]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:42.20]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[04:48.67]Dudu mergo riko duwe rupo,
[04:54.70]Dudu mergo riko duwe dunyo..
[05:03.73]
———–
Preview:

Wis Kadung Tatu

Demy_15
Versi: Demy

Ilang ilang welas isun,
Kanggo kanggo kanggo riko..
Masio kangen masio loro ati,
Masio kangen masio loro ati,
Atinisun iki..

Ojo ojo parek maning,
Mergo mergo ati iki sing biso maning..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Hang nono tombo..

Bengen riko hang ngawiti,
Bengen riko hang sing ngerti,
Apuwo digawe gedigi..

Cukupo wis cukup riko wis kepincut,
Mario mari kadung mung digawe lali..

Piro wis piro piro wis piro,
Hang riko hang riko tinggalno..
Ho…

reff:
Ojo ojo parek maning,
Mergo mergo ati iki sing biso maning..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Hang nono tombo..

Bengen riko hang ngawiti,
Bengen riko hang sing ngerti,
Apuwo digawe gedigi..

Cukupo wis cukup riko wis kepincut,
Mario mari kadung mung digawe lali..

Piro wis piro piro wis piro,
Hang riko hang riko tinggalno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nhnsbzcv]
[ar: Demy]
[ti: Wis Kadung Tatu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:01]
[00:01.04]Wis Kadung Tatu – Demy
[00:20.04]
[00:23.54]>>>
[00:24.54]>>
[00:25.54]>
[00:26.54]Ilang.. ilang.. welas isun,
[00:40.23]Kanggo.. kanggo.. kanggo riko..
[00:54.04]Masio kangen.. masio loro ati..,
[01:10.01]Masio kangen.. masio loro ati..,
[01:22.92]Atinisun iki..
[01:28.47]
[01:33.17]Ojo.. ojo.. parek maning,
[01:46.16]Mergo.. mergo..ati iki
[01:58.04]sing biso maning..
[02:04.85]Wis kadung tatu
[02:08.42]wis kadung jeru, loro..
[02:19.72]Wis kadung tatu
[02:23.85]wis kadung jeru, loro..
[02:33.47]Hang nono tombo..
[02:38.85]
[02:42.79]Bengen riko hang ngawiti,
[02:47.11]Bengen riko hang sing ngerti,
[02:50.99]Apuwo.. digawe gedigi..
[03:03.24]
[03:06.11]Cukupo wis cukup
[03:09.52]riko wis kepincut,
[03:14.34]Mario mari
[03:19.38]kadung mung digawe lali..
[03:25.64]
[03:29.76]Piro wis piro
[03:35.70]piro wis piro,
[03:44.20]Hang riko
[03:47.52]hang riko tinggalno..
[03:55.95]
[03:57.65]Ho…
[04:11.59]
[04:29.06]>>>
[04:30.06]>>
[04:31.06]>
[04:32.06]Ojo.. ojo.. parek maning,
[04:44.94]Mergo.. mergo.. ati iki
[04:56.57]sing biso maning..
[05:04.59]Wis kadung tatu
[05:07.83]wis kadung jeru, loro..
[05:19.15]Wis kadung tatu
[05:23.59]wis kadung jeru, loro..
[05:33.02]Hang nono tombo..
[05:38.34]
[05:42.09]Bengen riko hang ngawiti,
[05:45.83]Bengen riko hang sing ngerti,
[05:50.40]Apuwo.. digawe gedigi..
[06:02.22]
[06:05.22]Cukupo wis cukup
[06:09.66]riko wis kepincut,
[06:13.50]Mario mari
[06:18.57]kadung mung digawe lali..
[06:25.71]
[06:30.02]Piro wis piro
[06:35.20]piro wis piro,
[06:42.74]Hang riko
[06:45.74]hang riko tinggalno..
[06:55.86]
————
Prfeview:

Koyo Lintang

Demy_13
Versi: Demy

Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..

reff:
Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bkawiacv]
[ar: Demy]
[ti: Koyo Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:01.02]Koyo Lintang – Demy
[00:36.94]
[00:38.94]>>>
[00:39.94]>>
[00:40.94]>
[00:41.94]Sun tulis surat iki,
[00:48.07]Gendingaken kangene ati..
[00:57.76]Mergo welas sun iki,
[01:02.88]Lan asih hang magih gati..
[01:10.94]
[01:13.89]Tambah parek ring ati,
[01:18.88]Masio adoh ambi riko..
[01:27.94]Sun jaluk ring welase,
[01:34.26]Ojo sampek ngeliyo ati..
[01:42.01]
[01:45.89]Saktemene abot njerone ati,
[01:53.84]Mergo gedhe kangen isun..
[01:58.69]Taping kudu sun trimo,
[02:03.20]Tetep sabar atinisun..
[02:13.72]Koyo lintang
[02:15.92]hang redep ring awang,
[02:22.80]Nggambaraken
[02:24.72]kangen isun iki..
[02:30.15]Koyo lintang
[02:32.90]hang nyebar ring awang,
[02:38.40]Gawe madhangi ring njero ati..
[02:45.18]Sing bakal surut
[02:49.13]kangen lan welas iki,
[02:53.81]Koyo ngredepe
[02:56.14]lintang ring atinisun..
[03:01.50]
[03:25.82]>>>
[03:26.82]>>
[03:27.82]>
[03:28.82]Sun tulis surat iki,
[03:34.13]Gendingaken kangene ati..
[03:42.44]Mergo welas sun iki,
[03:47.37]Lan asih hang magih gati..
[03:58.07]
[04:00.77]Tambah parek ring ati,
[04:05.51]Masio adoh ambi riko..
[04:15.26]Sun jaluk ring welase,
[04:21.02]Ojo sampek ngeliyo ati..
[04:30.14]
[04:32.27]Saktemene abot njerone ati,
[04:40.64]Mergo gedhe kangen isun..
[04:45.58]Taping kudu sun trimo,
[04:50.14]Tetep sabar atinisun..
[05:00.70]Koyo lintang
[05:02.83]hang redep ring awang,
[05:09.38]Nggambaraken
[05:11.83]kangen isun iki..
[05:17.08]Koyo lintang
[05:20.33]hang nyebar ring awang,
[05:25.21]Gawe madhangi ring njero ati..
[05:32.70]Sing bakal surut
[05:36.14]kangen lan welas iki,
[05:40.45]Koyo ngredepe
[05:43.95]lintang ring atinisun..
[05:49.14]
———–
Preview: