Koyo Lintang

Demy_13
Versi: Demy

Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..

reff:
Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bkawiacv]
[ar: Demy]
[ti: Koyo Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:01.02]Koyo Lintang – Demy
[00:36.94]
[00:38.94]>>>
[00:39.94]>>
[00:40.94]>
[00:41.94]Sun tulis surat iki,
[00:48.07]Gendingaken kangene ati..
[00:57.76]Mergo welas sun iki,
[01:02.88]Lan asih hang magih gati..
[01:10.94]
[01:13.89]Tambah parek ring ati,
[01:18.88]Masio adoh ambi riko..
[01:27.94]Sun jaluk ring welase,
[01:34.26]Ojo sampek ngeliyo ati..
[01:42.01]
[01:45.89]Saktemene abot njerone ati,
[01:53.84]Mergo gedhe kangen isun..
[01:58.69]Taping kudu sun trimo,
[02:03.20]Tetep sabar atinisun..
[02:13.72]Koyo lintang
[02:15.92]hang redep ring awang,
[02:22.80]Nggambaraken
[02:24.72]kangen isun iki..
[02:30.15]Koyo lintang
[02:32.90]hang nyebar ring awang,
[02:38.40]Gawe madhangi ring njero ati..
[02:45.18]Sing bakal surut
[02:49.13]kangen lan welas iki,
[02:53.81]Koyo ngredepe
[02:56.14]lintang ring atinisun..
[03:01.50]
[03:25.82]>>>
[03:26.82]>>
[03:27.82]>
[03:28.82]Sun tulis surat iki,
[03:34.13]Gendingaken kangene ati..
[03:42.44]Mergo welas sun iki,
[03:47.37]Lan asih hang magih gati..
[03:58.07]
[04:00.77]Tambah parek ring ati,
[04:05.51]Masio adoh ambi riko..
[04:15.26]Sun jaluk ring welase,
[04:21.02]Ojo sampek ngeliyo ati..
[04:30.14]
[04:32.27]Saktemene abot njerone ati,
[04:40.64]Mergo gedhe kangen isun..
[04:45.58]Taping kudu sun trimo,
[04:50.14]Tetep sabar atinisun..
[05:00.70]Koyo lintang
[05:02.83]hang redep ring awang,
[05:09.38]Nggambaraken
[05:11.83]kangen isun iki..
[05:17.08]Koyo lintang
[05:20.33]hang nyebar ring awang,
[05:25.21]Gawe madhangi ring njero ati..
[05:32.70]Sing bakal surut
[05:36.14]kangen lan welas iki,
[05:40.45]Koyo ngredepe
[05:43.95]lintang ring atinisun..
[05:49.14]
———–
Preview:

Loro Ati (demy)

Demy_10
Versi: Demy

Kadhung mung riko pingin ngelarani,
Atinisun tapi ojo coro gedigi..
Sing pisan pindho sun diloro ati,
Mung cukup semene baen..

Isun sing arep maning,
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

Sun yakin liyo dino,
Sun oleh ganti hang lebih sempurno..

Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

reff:
Kadhung mung riko pingin ngelarani,
Atinisun tapi ojo coro gedigi..
Sing pisan pindho sun diloro ati,
Mung cukup semene baen..

Isun sing arep maning,
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

Sun yakin liyo dino,
Sun oleh ganti hang lebih sempurno..

Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

reff:
Kadhung mung riko pingin ngelarani,
Atinisun tapi ojo coro gedigi..
Sing pisan pindho sun diloro ati,
Mung cukup semene baen..

Isun sing arep maning,
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..

Sun yakin liyo dino,
Sun oleh ganti hang lebih sempurno..

Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
Maning maning isun,
Maning maning diloro ati..
————–
[ver: lyrics]
[id: ckzscscv]
[ar: Demy]
[ti: Loro Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[00:01.13]Loro Ati – Demy
[00:29.13]
[00:31.13]>>>
[00:32.13]>>
[00:33.13]>
[00:34.13]Kadhung mung riko
[00:36.70]pingin ngelarani,
[00:40.46]Atinisun tapi ojo
[00:43.76]coro gedigi..
[00:48.06]Sing pisan pindho
[00:49.98]sun diloro ati,
[00:53.27]Mung cukup
[00:54.77]semene baen..
[00:59.49]Isun sing arep maning,
[01:02.73]Maning maning isun,
[01:06.33]Maning maning
[01:10.31]diloro ati..
[01:15.48]Maning maning isun,
[01:20.34]Maning maning
[01:24.31]diloro ati..
[01:29.30]
[01:30.91]Sun yakin liyo dino,
[01:37.01]Sun oleh ganti..
[01:43.86]hang lebih sempurno..
[01:48.21]Maning maning isun,
[01:51.70]Maning maning
[01:55.93]diloro ati..
[02:01.28]Maning maning isun,
[02:05.77]Maning maning
[02:10.12]diloro ati..
[02:15.03]
[02:20.02]Hoooo..ooo..
[02:29.56]
[02:43.13]>>>
[02:44.13]>>
[02:45.13]>
[02:46.13]Kadhung mung riko
[02:48.17]pingin ngelarani,
[02:52.35]Atinisun tapi ojo
[02:56.08]coro gedigi..
[03:00.06]Sing pisan pindho
[03:01.68]sun diloro ati,
[03:05.29]Mung cukup
[03:06.90]semene baen..
[03:12.07]Isun sing arep maning,
[03:14.81]Maning maning isun,
[03:18.04]Maning maning
[03:21.40]diloro ati..
[03:26.43]Maning maning isun,
[03:31.54]Maning maning
[03:36.26]diloro ati..
[03:40.62]
[03:42.00]Sun yakin liyo dino,
[03:49.33]Sun oleh ganti..
[03:56.92]hang lebih sempurno..
[04:00.15]Maning maning isun,
[04:03.14]Maning maning
[04:07.12]diloro ati..
[04:12.34]Maning maning isun,
[04:16.46]Maning maning
[04:21.12]diloro ati..
[04:25.85]
[04:58.05]>>>
[04:59.05]>>
[05:00.05]>
[05:01.05]Kadhung mung riko
[05:04.29]pingin ngelarani,
[05:08.15]Atinisun tapi ojo
[05:11.44]coro gedigi..
[05:15.55]Sing pisan pindho
[05:17.47]sun diloro ati,
[05:21.14]Mung cukup
[05:22.57]semene baen..
[05:27.55]Isun sing arep maning,
[05:30.79]Maning maning isun,
[05:34.15]Maning maning
[05:37.75]diloro ati..
[05:43.43]Maning maning isun,
[05:47.66]Maning maning
[05:52.08]diloro ati..
[05:56.50]
[05:58.05]Sun yakin liyo dino,
[06:05.38]Sun oleh ganti..
[06:12.42]hang lebih sempurno..
[06:15.77]Maning maning isun,
[06:19.01]Maning maning
[06:22.81]diloro ati..
[06:27.72]Maning maning isun,
[06:32.57]Maning maning
[06:37.23]diloro ati..
[06:42.52]
————–
Preview:

Ehek Ehek

Demy_9
Versi: Demy

Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

reff:
Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

reff:
Diguser yo..
Asik, ehek ehek..

Amit amit kari embug,
Embug seru yo lambene..
Amit amit kari ceguk,
Gampang nelongso atine..

Sing keneng dikasar sitik,
Sing keneng disenggrang sitik,
Peraupan sakal mendung,
Sakal iluhe ngecembung..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..

Dhung diuwel ehek ehek,
Dipaidu ehek ehek..
Misek misek sing mentolo
Hang marahi..

Dhung wis njaluk ehek ehek,
Dhung dipenggat ehek ehek..
Suwe suwe kari repot
Dhung ngaboti..
Diguser yo..
————-
[ver: lyrics]
[id: ikiazqca]
[ar: Demy]
[ti: Ehek Ehek]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.57]Ehek Ehek – Demy
[00:35.57]
[00:38.57]>>>
[00:39.57]>>
[00:40.57]>
[00:41.57]Amit amit kari embug,
[00:44.38]Embug seru yo lambene..
[00:47.62]Amit amit kari ceguk,
[00:50.40]Gampang nelongso atine..
[00:54.64]Sing keneng dikasar sitik,
[00:57.75]Sing keneng disenggrang sitik..
[01:01.67]Peraupan sakal mendung,
[01:04.53]Sakal iluhe ngecembung..
[01:08.35]Dhung diuwel ehek ehek,
[01:12.08]Dipaidu ehek ehek..
[01:15.31]Misek misek sing mentolo
[01:18.37]Hang marahi..
[01:21.78]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[01:24.41]Dhung dipenggat ehek ehek..
[01:27.57]Suwe suwe kari repot
[01:30.87]Dhung ngaboti..
[01:33.79]
[02:10.87]>>>
[02:11.87]>>
[02:12.87]>
[02:13.87]Amit amit kari embug,
[02:16.67]Embug seru yo lambene..
[02:20.21]Amit amit kari ceguk,
[02:23.08]Gampang nelongso atine..
[02:26.61]Sing keneng dikasar sitik,
[02:29.48]Sing keneng disenggrang sitik..
[02:33.83]Peraupan sakal mendung,
[02:36.88]Sakal iluhe ngecembung..
[02:40.99]Dhung diuwel ehek ehek,
[02:44.35]Dipaidu ehek ehek..
[02:48.07]Misek misek sing mentolo
[02:50.70]Hang marahi..
[02:54.17]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[02:56.85]Dhung dipenggat ehek ehek..
[03:00.46]Suwe suwe kari repot
[03:03.07]Dhung ngaboti..
[03:05.99]
[03:21.86]>>>
[03:22.86]>>
[03:23.86]>
[03:24.86]Diguser yo..
[03:27.13]Asik ehek ehek..
[03:31.42]
[03:46.47]Amit amit kari embug,
[03:50.27]Embug seru yo lambene..
[03:53.57]Amit amit kari ceguk,
[03:56.62]Gampang nelongso atine..
[04:00.92]Sing keneng dikasar sitik,
[04:03.91]Sing keneng disenggrang sitik..
[04:07.39]Peraupan sakal mendung,
[04:10.20]Sakal iluhe ngecembung..
[04:14.30]Dhung diuwel ehek ehek,
[04:17.53]Dipaidu ehek ehek..
[04:20.76]Misek misek sing mentolo
[04:23.50]Hang marahi..
[04:26.98]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[04:29.87]Dhung dipenggat ehek ehek..
[04:33.08]Suwe suwe kari repot
[04:35.83]Dhung ngaboti..
[04:39.18]Dhung diuwel ehek ehek,
[04:42.24]Dipaidu ehek ehek..
[04:45.46]Misek misek sing mentolo
[04:48.77]Hang marahi..
[04:51.82]Dhung wis njaluk ehek ehek,
[04:54.62]Dhung dipenggat ehek ehek..
[04:57.98]Suwe suwe kari repot
[05:00.59]Dhung ngaboti..
[05:04.20]
[05:06.63]Diguser yo..
[05:08.43]
————–
Preview:

Cerito Tangis

Demy_6
versi: Demy

Sun angen angen, sun angen angen
Rupo welas asih hang sun karepaken..
Sun eman eman, sun eman eman..
Welase mung sewates kembang angenan..

reff:
Lilo ati sun wis ngelilakno,
Masio tah wis korban ati hang sun songgo..
Jujur baen sun sing ngiro,
Dadi cerito tangis hang sun gowo..

Lilo..,lilo..lilo..
Lilo..,lilo..lilo..
Sun wis ngelilakno..

Sun angen angen, sun angen angen
Rupo welas asih hang sun karepaken..
Sun eman eman, sun eman eman..
Welase mung sewates kembang angenan..

reff:
Lilo ati sun wis ngelilakno,
Masio tah wis korban ati hang sun songgo..
Jujur baen sun sing ngiro,
Dadi cerito tangis hang sun gowo..

Lilo..,lilo..lilo..
Lilo..,lilo..lilo..
Sun wis ngelilakno..

Lilo ati sun wis ngelilakno,
Masio tah wis korban ati hang sun songgo..
Jujur baen sun sing ngiro,
Dadi cerito tangis hang sun gowo..

Lilo..,lilo..lilo..
Lilo..,lilo..lilo..
Sun wis ngelilakno..
————
[ver: lyrics]
[id: kzwnubca]
[ar: Demy]
[ti: Cerito Tangis]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.08]Cerito Tangis – Demy
[00:48.05]
[00:51.05]>>>
[00:52.05]>>
[00:53.05]>
[00:54.05]Sun angen angen..
[00:59.07]Sun angen angen..
[01:04.37]Rupo welas asih
[01:07.66]Hang sun karepaken..
[01:12.76]Sun eman eman..
[01:18.80]Sun eman eman..
[01:23.83]Welase mung sewates
[01:28.44]Kembang angenan..
[01:31.37]
[01:54.08]>>>
[01:55.08]>>
[01:56.08]>
[01:57.08]Lilo ati
[01:59.16]Sun wis ngelilakno..
[02:04.09]Masio tah wis korban ati
[02:08.44]Hang sun songgo..
[02:13.53]Jujur baen
[02:16.09]Sun sing ngiro..
[02:18.95]Dadi cerito tangis
[02:21.81]Hang sun gowo..
[02:26.91]Lilo..,lilo..lilo..
[02:36.25]Lilo..,lilo..lilo..
[02:44.82]Sun wis ngelilakno..
[02:50.80]
[02:56.34]Sun angen angen..
[03:01.33]Sun angen angen..
[03:06.36]Rupo welas asih
[03:09.85]Hang sun karepaken..
[03:15.63]Sun eman eman..
[03:21.10]Sun eman eman..
[03:26.14]Welase mung sewates
[03:30.12]Kembang angenan..
[03:34.22]
[03:56.08]>>>
[03:57.08]>>
[03:58.08]>
[03:59.08]Lilo ati
[04:01.78]Sun wis ngelilakno..
[04:06.62]Masio tah wis korban ati
[04:10.98]Hang sun songgo..
[04:16.15]Jujur baen
[04:18.76]Sun sing ngiro..
[04:21.62]Dadi cerito tangis
[04:24.62]Hang sun gowo..
[04:29.26]Lilo..,lilo..lilo..
[04:38.42]Lilo..,lilo..lilo..
[04:48.87]Sun wis ngelilakno..
[04:55.03]Lilo ati
[04:58.82]Sun wis ngelilakno..
[05:03.86]Masio tah wis korban ati
[05:08.27]Hang sun songgo..
[05:14.06]Jujur baen
[05:16.24]Sun sing ngiro..
[05:18.67]Dadi cerito tangis
[05:21.46]Hang sun gowo..
[05:26.69]Lilo..,lilo..lilo..
[05:35.59]Lilo..,lilo..lilo..
[05:45.72]Sun wis ngelilakno..
[05:50.90]
————-
Preview:

Taman Ati

Demy_5
versi: Demy

Ha a a a a..
Ha a a a a..
Ha a a a a..

Riko hang sun anggep mung konco biasa baen,
Gatine ngelebihi wong hang sun welasi..
Sampek sampek merujuk winih winih asmoro,
Ring ati sing biso sun sengidakno..

Winih kembang asmoro merujuk asih ring dodo,
Nak sun jogo sing bakal sun siyo siyo..
Kembange gage mekaro ring taman ati sun yoro,
Wangio semebrungo gandaniro..

Nak sun eman nak sun sayang,
Nak sun pujo riko oh kembang asmoro..

reff:
Hei..ho..
Hooooo…
Hooooo…

Riko hang sun anggep mung konco biasa baen,
Gatine ngelebihi wong hang sun welasi..
Sampek sampek merujuk winih winih asmoro,
Ring ati sing biso sun sengidakno..

Winih kembang asmoro merujuk asih ring dodo,
Nak sun jogo sing bakal sun siyo siyo..
Kembange gage mekaro ring taman ati sun yoro,
Wangio semebrungo gandaniro..

Nak sun eman nak sun sayang,
Nak sun pujo riko oh kembang asmoro..

Winih kembang asmoro merujuk asih ring dodo,
Nak sun jogo sing bakal sun siyo siyo..
Kembange gage mekaro ring taman ati sun yoro,
Wangio semebrungo gandaniro..

Nak sun eman nak sun sayang,
Nak sun pujo riko oh kembang asmoro..
Nak sun pujo riko oh kembang asmoro..
————
[ver: lyrics]
[id: wkuluoca]
[ar: Demy]
[ti: Taman Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:01.12]Taman Ati – Demy
[00:10.00]
[00:13.00]>>>
[00:14.00]>>
[00:15.00]>
[00:16.00]Ha a a a a..
[00:19.26]Ha a a a a..
[00:23.30]Ha a a a a…
[00:29.28]
[00:32.27]Riko hang sun anggep
[00:37.80]mung konco biasa baen,
[00:42.03]Gatine ngelebihi
[00:45.44]wong hang sun welasi..
[00:49.92]Sampek sampek merujuk
[00:57.04]winih winih asmoro,
[01:01.65]Ring ati sing biso sun sengidakno..
[01:11.98]Winih kembang asmoro
[01:14.81]merujuk asih ring dodo,
[01:20.23]Nak sun jogo
[01:22.09]sing bakal sun siyo siyo..
[01:27.51]Kembange gage mekaro
[01:31.36]ring taman ati sun yoro,
[01:35.41]Wangio semebrungo gandaniro..
[01:42.50]Nak sun eman..
[01:46.35]nak sun sayang..
[01:50.03]Nak sun pujo riko..
[01:55.63]oh kembang asmoro..
[02:04.64]
[02:07.52]Hei..ho..
[02:22.41]Hooooo…
[02:29.71]Hooooo…
[02:33.81]
[02:36.02]Riko hang sun anggep
[02:39.55]mung konco biasa baen,
[02:43.47]Gatine ngelebihi
[02:47.20]wong hang sun welasi..
[02:51.55]Sampek sampek merujuk
[02:58.40]winih winih asmoro,
[03:03.16]Ring ati sing biso sun sengidakno..
[03:13.67]Winih kembang asmoro
[03:17.72]merujuk asih ring dodo,
[03:22.39]Nak sun jogo
[03:24.21]sing bakal sun siyo siyo..
[03:29.48]Kembange gage mekaro
[03:33.14]ring taman ati sun yoro,
[03:37.50]Wangio semebrungo gandaniro..
[03:44.84]Nak sun eman..
[03:48.51]nak sun sayang..
[03:51.99]Nak sun pujo riko..
[03:58.47]oh kembang asmoro..
[04:07.05]Winih kembang asmoro
[04:11.16]merujuk asih ring dodo,
[04:15.70]Nak sun jogo
[04:17.62]sing bakal sun siyo siyo..
[04:22.72]Kembange gage mekaro
[04:26.83]ring taman ati sun yoro,
[04:30.69]Wangio semebrungo gandaniro..
[04:38.02]Nak sun eman..
[04:40.76]nak sun sayang..
[04:44.55]Nak sun pujo riko..
[04:51.34]oh kembang asmoro..
[04:57.38]Nak sun pujo riko..
[05:02.55]oh kembang asmoro..
[05:10.25]
————
Preview:

Gambang Belung Isun

Demy_1
Versi: Demy

Saktemene isun ugo yo keroso,
Mergo riko lan isun tunggal roso..

Sun sing ngiro lan sing nyongko,
Kedadean hang nggowo sun ketemu riko..
Isun bingung ugo sing percoyo,
Apuwo isun lan riko biso ditemokno..

Saktemene riko ugo yo keroso,
Mergo riko lan isun tunggal roso..
Tapi isun yo sing duwe doyo,
Bisane isun mung nyawang riko..

reff:
Masio isun ngerti kadhung riko,
Wujude belunge gambang isun..
Tapi isun sing biso mokso,
Mergo riko saiki duwene wong liyo..

Saktemene riko ugo yo keroso,
Mergo riko lan isun tunggal roso..
Tapi isun yo sing duwe doyo,
Bisane isun mung nyawang riko..

Abot rasane nglakoni urip gedigi,
Koyo sing kuat nahan amuke ati..
Perang batin iki angel diilangi,
Kudu kudu arep sun parani..
————-
[ver: lyrics]
[id: qunnshca]
[ar: Demy]
[ti: Gambang Belung Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[00:01.79]
[00:04.79]Saktemene isun ugo yo keroso,
[00:12.79]Mergo riko lan isun tunggal roso..
[00:23.50]
[00:26.26]=Gambang Belung Isun – Demy=
[00:54.02]
[00:57.02]>>>
[00:58.02]>>
[00:59.02]>
[01:00.02]Sun sing ngiro lan sing nyongko,
[01:08.62]Kedadean hang nggowo sun ketemu riko..
[01:16.64]Isun bingung ugo sing percoyo,
[01:24.04]Apuwo isun lan riko biso ditemokno..
[01:35.92]Saktemene riko ugo yo keroso,
[01:44.13]Mergo riko lan isun tunggal roso..
[01:52.47]Tapi isun yo sing duwe doyo,
[02:00.01]Bisane isun mung nyawang riko..
[02:14.62]
[02:47.72]>>>
[02:48.72]>>
[02:49.72]>
[02:50.72]Masio isun ngerti kadhung riko,
[02:57.92]Wujude belunge gambang isun..
[03:06.14]Tapi isun sing biso mokso,
[03:13.78]Mergo riko saiki duwene wong liyo..
[03:25.66]Saktemene riko ugo yo keroso,
[03:33.56]Mergo riko lan isun tunggal roso..
[03:41.52]Tapi isun yo sing duwe doyo,
[03:49.49]Bisane isun mung nyawang riko..
[04:02.68]Abot rasane nglakoni urip gedigi,
[04:11.51]Koyo sing kuat nahan amuke ati..
[04:19.60]Perang batin iki angel diilangi,
[04:27.43]Kudu kudu arep sun parani..
[04:40.26]
———-
Preview: