Pulsa Dong Yang

Didi Kempot_Yan Vellia
Versi: Yan Vellia ft. Didi Kempot

Pr :
Pulsa dong yang, minta pulsamu sayang..
Nggonku entek, raiso nggo omongan..

Lk :
Yen wis tak kirim pulsa, pasti ada bonusnya..
Tak tukokke, mengko mbok dijoli apa..

Pr :
Pulsa satus, diskone telung ewu..
Bubar adus, kowe mengko tak tunggu..

Lk :
Sangangpuluh pitu ewu, yen satus yo kurang telu..
Yen wis mlebu, mengko bisikono aku..

Pr :
Pulsa dong yang.., pulsa dong yang..
Tak tunggu pulsamu sayang..

Lk :
Wis tak gesek-gesek, lebokno ning nggonmu..

reff :
Lk : Satelit manggone neng nduwur langit..
Pr : Tanggal muda mestine yo banyak duwit..

Lk : Uwong wedok senenge mesti kok duwit..
Pr : Yen ra entuk, yo wis aku nyuwun pamit..
Lk : Wong wis mlebu, wis mlebu, mlebu neng nggonmu..
Lk : Ora kroso to

reff :
kembali ke atas..pulsa dong yang…
——–
[ver: lyrics]
[id: oacwvwca]
[ar: Yan Vellia ft. Didi Kempot]
[ti: Pulsa Dong Yang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:01.01]Pulsa Dong Yang
[00:21.10]Versi: Yan Vellia ft. Didi Kempot
[00:24.10][01:19.12][01:32.16][01:58.41][02:24.51][03:39.74][03:51.99][04:17.76][04:45.64]
[00:27.10][01:43.16][02:47.02][04:03.31]>>>
[00:28.10][01:44.16][02:48.02][04:04.31]>>
[00:29.10][01:45.16][02:49.02][04:05.31]>
[00:30.10][02:50.02]Pr: Pulsa dong yang,
[00:31.92][02:52.33]Pr: minta pulsamu sayang..
[00:35.96][02:56.37]Pr: Nggonku entek,
[00:38.26][02:58.79]Pr: raiso nggo omongan..
[00:41.92][03:02.22]Lk: Yen wis tak kirim pulsa,
[00:44.79][03:05.07]Lk: pasti ada bonusnya..
[00:47.97][03:08.56]Lk: Tak tukokke,
[00:49.96][03:10.44]Lk: mengko mbok dijoli apa..
[00:54.50][03:15.34]Pr: Pulsa satus,
[00:57.48][03:17.84]Pr: diskone telung ewu..
[01:01.27][03:21.76]Pr: Bubar adus,
[01:04.01][03:24.81]Pr: kowe mengko tak tunggu..
[01:07.13][03:28.03]Lk: Sangang puluh pitu ewu,
[01:10.29][03:30.84]Lk: yen satus yo kurang telu..
[01:13.66][03:34.19]Lk: Yen wis mlebu,
[01:15.39][03:36.06]Lk: mengko bisikono aku..
[01:20.52][03:41.28]Pr: Pulsa dong yang,
[01:22.14][03:42.65]Pr: pulsa dong yang..
[01:23.57][03:43.97]Pr: Tak tunggu pulsamu sayang..
[01:27.37][03:47.57]Lk: Wis tak gesek-gesek,
[01:29.30][03:49.49]Lk: lebokno ning nggonmu..
[01:46.16][04:06.31]Lk: Satelit manggone
[01:47.48][04:07.69]Lk: neng nduwur langit..
[01:51.63][04:11.47]Pr: Tanggal muda
[01:53.57][04:12.68]Pr: mestine yo banyak duwit..
[02:04.01][04:24.48]Lk: Uwong wedok
[02:06.32][04:25.63]Lk: senenge mesti kok duwit..
[02:09.86][04:30.65]Pr: Yen ra entuk,
[02:12.71][04:33.13]Pr: yo wis aku nyuwun pamit..
[02:17.13][04:37.05]Lk: Wong wis mlebu, wis mlebu,
[02:20.38][04:40.78]Lk: mlebu neng nggonmu..
[02:23.06][04:43.21]Lk: Ora kroso to?..
———-
Preview: