Ora Tego

Cak-Dikin_1
Versi: Cak Dikin

Upamane sampean ngerti,
Njero batin iki..
Ra bakal ati iki,
Katut karo wong liyo..

Mergo iki kabeh punjere,
Ono sliramu..
Pancen tak akoni duwe,
Wanito simpenan..

Wis bacut batin iki,
Duwe janji neng ati..
Ngajak urip bareng koyo,
Aku lan sliramu..
Nanging aku ora tego,
Nglarani atimu..

reff:
Ngertio kedadean iki,
Ora tak sengojo..
Mergo kowe ra ngerti karepku,
Ojo mung golek benere dewe..

Jo golek perkoro,
Nanging ayo kabeh podho sadaro..
Manungso kanggenan,
Luput lan dosa..

reff:
Upamane sampean ngerti,
Njero batin iki..
Ra bakal ati iki,
Katut karo wong liyo..

Mergo iki kabeh punjere,
Ono sliramu..
Pancen tak akoni duwe,
Wanito simpenan..

Wis bacut batin iki,
Duwe janji neng ati..
Ngajak urip bareng koyo,
Aku lan sliramu..
Nanging aku ora tego,
Nglarani atimu..

reff:
Ngertio kedadean iki,
Ora tak sengojo..
Mergo kowe ra ngerti karepku,
Ojo mung golek benere dewe..

Jo golek perkoro,
Nanging ayo kabeh podho sadaro..
Manungso kanggenan,
Luput lan dosa..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bwcclicv]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Ora Tego]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.03]Ora Tego – Cak Dikin
[00:19.03]
[00:21.43]>>>
[00:22.43]>>
[00:23.43]>
[00:24.43]Upamane sampean ngerti,
[00:29.01]Njero batin iki..
[00:33.19]Ra bakal ati iki,
[00:37.01]Katut karo wong liyo..
[00:41.51]Mergo iki kabeh punjere,
[00:45.88]Ono sliramu..
[00:50.01]Pancen tak akoni duwe,
[00:54.07]Wanito simpenan..
[00:58.20]Wis bacut batin iki,
[01:01.83]Duwe janji neng ati..
[01:06.51]Ngajak urip bareng koyo,
[01:10.82]Aku lan sliramu..
[01:14.88]Nanging aku ora tego,
[01:19.14]Nglarani atimu..
[01:23.94]
[01:40.08]>>>
[01:41.08]>>
[01:42.08]>
[01:43.08]Ngertio kedadean iki,
[01:51.32]Ora tak sengojo..
[01:58.21]Mergo kowe ra ngerti karepku,
[02:06.08]Ojo mung golek benere dewe..
[02:14.59]Jo golek perkoro,
[02:19.58]Nanging ayo
[02:23.41]kabeh podho sadaro..
[02:29.47]Manungso kanggenan,
[02:32.78]Luput lan dosa..
[02:38.10]
[02:51.74]>>>
[02:52.74]>>
[02:53.74]>
[02:54.74]Upamane sampean ngerti,
[02:59.18]Njero batin iki..
[03:03.55]Ra bakal ati iki,
[03:07.12]Katut karo wong liyo..
[03:11.79]Mergo iki kabeh punjere,
[03:16.18]Ono sliramu..
[03:20.05]Pancen tak akoni duwe,
[03:24.42]Wanito simpenan..
[03:28.42]Wis bacut batin iki,
[03:32.30]Duwe janji neng ati..
[03:36.67]Ngajak urip bareng koyo,
[03:41.05]Aku lan sliramu..
[03:45.13]Nanging aku ora tego,
[03:49.37]Nglarani atimu..
[03:54.06]
[04:11.13]>>>
[04:12.13]>>
[04:13.13]>
[04:14.13]Ngertio kedadean iki,
[04:21.81]Ora tak sengojo..
[04:28.50]Mergo kowe ra ngerti karepku,
[04:37.06]Ojo mung golek benere dewe..
[04:44.88]Jo golek perkoro,
[04:50.06]Nanging ayo
[04:53.25]kabeh podho sadaro..
[04:59.69]Manungso kanggenan,
[05:02.50]Luput lan dosa..
[05:07.69]
———–
Preview:

Kapan Lamaran

Cak-Dikin_Wiwid-Widayati
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Wis piran taun kakang,
Kulo ndiko pacaran..
Aku iki selak ora tahan,
Kapan tekane lamaran..

Lk:
Dik tak jaluk sing sabar,
Lagi ngitung pasaran..
Supoyo cocok jejodoan,
Slamet anggone bebrayan..
Bebrayan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: svhblscv]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid W]
[ti: Kapan Lamaran]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.14]Kapan Lamaran
[00:31.11]By: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati
[00:34.11]
[00:37.11]>>>
[00:38.11]>>
[00:39.11]>
[00:40.11]Pr: Wis piran taun kakang,
[00:46.03]Pr: Kulo ndiko pacaran..
[00:52.11]Pr: Aku iki selak ora tahan,
[00:58.61]Pr: Kapan tekane lamaran..
[01:04.85]Lk: Dik tak jaluk sing sabar,
[01:10.67]Lk: Lagi ngitung pasaran..
[01:17.23]Lk: Supoyo cocok jejodoan,
[01:23.54]Lk: Slamet anggone bebrayan..
[01:28.92]Lk: Bebrayan..
[01:32.56]
[02:11.11]>>>
[02:12.11]>>
[02:13.11]>
[02:14.11]Lk: Yen ora ono alangan,
[02:20.72]Lk: Wulan ngarep lamaran..
[02:27.16]Lk: Bapakku njaluk kang sliro,
[02:33.05]Lk: Mantenan mesti sido..
[02:39.48]Pr: Mulo ayo den ati ati,
[02:45.16]Pr: Supoyo adoh ing bilahi..
[02:51.61]
[02:58.79]Ft: Ra kendat podho dungo,
[03:04.48]Ft: Mring gusti moho kuoso..
[03:11.05]Ft: Wis ora bakal pepisahan,
[03:17.43]Ft: Ngugemi janji katresnan..
[03:22.23]Ft: Katresnan..
[03:26.55]
[04:04.84]>>>
[04:05.84]>>
[04:06.84]>
[04:07.84]Lk: Yen ora ono alangan,
[04:14.39]Lk: Wulan ngarep lamaran..
[04:20.72]Lk: Bapakku njaluk kang sliro,
[04:26.65]Lk: Mantenan mesti sido..
[04:33.21]Pr: Mulo ayo den ati ati,
[04:39.47]Pr: Supoyo adoh ing bilahi..
[04:45.34]
[04:52.53]Ft: Ra kendat podho dungo,
[04:58.16]Ft: Mring gusti moho kuoso..
[05:04.72]Ft: Wis ora bakal pepisahan,
[05:11.09]Ft: Ngugemi janji katresnan..
[05:15.78]Ft: Katresnan..
[05:20.03]
———–
Preview:

Nyolong Atiku

Cak-Dikin_Rima-Fortuna
Lirik Lagu Sanguturu ke-3250 Nyolong Atiku
Versi: Cak Dikin ft. Rima Fortuna

Lk:
DUDU MERGO AYUMU,
DUDU MERGO SUGIHMU..
AKU SENENG SLIRAMU,
AMUNG MERGO SIFATMU..

AYU BAKALE LUNTUR,
DUNYO BAKALE KABUR..
AKU TRESNO SLIRAMU,
KOWE NYOLONG ATIKU..

Pr:
RA BEDO KONO KENE,
WONG YEN AKEH KAREPE..
DIPOLKE RAYUANE,
MESTI AKEH GOMBALE..

AKU ORA PERCOYO,
KARO TEMBANG TEMBUNG TRESNO..
WIS WAREG DIAPUSI,
WELUT KECEMPLUNG OLI..

Lk:
JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

Pr:
MAS KAWINE DUWIT SAK MILYARD,
SRAH SRAHANE MOBILE ALPHARD..
ONO OMAH MEWAH BERTINGKAT,
Lk: AKU SEKARAT..

reff:
Lk:
DUDU MERGO AYUMU,
DUDU MERGO SUGIHMU..
AKU SENENG SLIRAMU,
AMUNG MERGO SIFATMU..

AYU BAKALE LUNTUR,
DUNYO BAKALE KABUR..
AKU TRESNO SLIRAMU,
KOWE NYOLONG ATIKU..

Pr:
RA BEDO KONO KENE,
WONG YEN AKEH KAREPE..
DIPOLKE RAYUANE,
MESTI AKEH GOMBALE..

AKU ORA PERCOYO,
KARO TEMBANG TEMBUNG TRESNO..
WIS WAREG DIAPUSI,
WELUT KECEMPLUNG OLI..

Lk:
JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

Pr:
MAS KAWINE DUWIT SAK MILYARD,
SRAH SRAHANE MOBILE ALPHARD..
ONO OMAH MEWAH BERTINGKAT,
Lk: AKU SEKARAT..
—————
ver: lyrics]
[id: cquolqcv]
[ar: Cak Dikin ft. Rima Fortuna]
[ti: Nyolong Atiku]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:01.06]Nyolong Atiku
[00:07.06]by: Cak Dikin ft. Rima Fortuna
[00:10.06]
[00:13.06]>>>
[00:14.06]>>
[00:15.06]>
[00:16.06]Lk: Dudu mergo ayumu,
[00:19.46]Lk: Dudu mergo sugihmu..
[00:23.17]Lk: Aku seneng sliramu,
[00:26.42]Lk: Amung mergo sifatmu..
[00:30.67]Lk: Ayu bakale luntur,
[00:33.87]Lk: Dunyo bakale kabur..
[00:37.80]Lk: Aku tresno sliramu,
[00:41.23]Lk: Kowe nyolong atiku..
[00:45.86]
[00:46.93]Pr: Ra bedo kono kene,
[00:50.36]Pr: Wong yen akeh karepe..
[00:54.30]Pr: Dipolke rayuane,
[00:57.74]Pr: Mesti akeh gombale..
[01:01.74]Pr: Aku ora percoyo,
[01:05.30]Pr: Karo tembang tembung tresno..
[01:09.30]Pr: Wis wareg diapusi,
[01:12.61]Pr: Welut kecemplung oli..
[01:16.99]
[01:25.11]Lk: Jo digebyah,
[01:26.98]Lk: Jo digebyah uyah podho asine..
[01:30.72]Lk: Mbok dibedah ing dhadhaku
[01:33.11]Lk: Ono gambar slirane..
[01:36.42]Lk: Jo digebyah,
[01:38.30]Lk: Jo digebyah uyah podho asine..
[01:41.79]Lk: Mbok dibedah ing dhadhaku
[01:44.54]Lk: Ono gambar slirane..
[01:47.17]Pr: Mas kawine duwit sak milyard,
[01:50.48]Pr: Srah srahane mobile alphard..
[01:54.17]Pr: Ono omah mewah bertingkat,
[01:57.73]Lk: Aku sekarat..
[02:00.98]
[02:14.34]>>>
[02:15.34]>>
[02:16.34]>
[02:17.34]Lk: Dudu mergo ayumu,
[02:20.58]Lk: Dudu mergo sugihmu..
[02:24.65]Lk: Aku seneng sliramu,
[02:27.96]Lk: Amung mergo sifatmu..
[02:31.83]Lk: Ayu bakale luntur,
[02:35.46]Lk: Dunyo bakale kabur..
[02:39.34]Lk: Aku tresno sliramu,
[02:42.65]Lk: Kowe nyolong atiku..
[02:47.14]
[02:48.77]Pr: Ra bedo kono kene,
[02:51.83]Pr: Wong yen akeh karepe..
[02:55.89]Pr: Dipolke rayuane,
[02:59.58]Pr: Mesti akeh gombale..
[03:03.20]Pr: Aku ora percoyo,
[03:06.90]Pr: Karo tembang tembung tresno..
[03:10.91]Pr: Wis wareg diapusi,
[03:14.47]Pr: Welut kecemplung oli..
[03:18.60]
[03:26.96]Lk: Jo digebyah,
[03:28.73]Lk: Jo digebyah uyah podho asine
[03:32.84]Lk: Mbok dibedah ing dhadhaku
[03:35.16]Lk: Ono gambar slirane..
[03:38.28]Lk: Jo digebyah,
[03:40.03]Lk: Jo digebyah uyah podho asine
[03:43.53]Lk: Mbok dibedah ing dhadhaku
[03:45.84]Lk: Ono gambar slirane..
[03:49.16]Pr: Mas kawine duwit sak milyard,
[03:52.34]Pr: Srah srahane mobile alphard..
[03:55.91]Pr: Ono omah mewah bertingkat,
[03:59.27]Lk: Aku sekarat..
[04:02.78]
———–
Preview:

Mapak Sinden

Cak-Dikin
Versi: Cak Dikin ft. Endah

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqvwuzcs]
[ar: Cak Dikin f. Endah]
[ti: Mapak Sinden]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.04]Mapak Sinden
[00:28.04]Versi : Cak Dikin f. Endah
[00:31.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Lk: Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
[00:42.14]Lk: Wulan niki dalangane pinten enggen..
[00:48.33]Lk: Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
[00:54.42]Lk: Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..
[01:00.27]Pr: Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
[01:06.37]Pr: Wulan niki dalangane mboten bladegan..
[01:12.66]Pr: Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
[01:18.12]Pr: Dipun papag nopo kulo budhal dewe..
[01:24.66]Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
[01:30.38]Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
[01:36.67]Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
[01:42.51]Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..
[01:48.87]Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
[01:54.65]Pr: Piro-piro waton ono taline..
[02:00.81]Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
[02:06.59]Lk: Sing penting biso mapag sindene..
[02:12.94]
[02:15.55]==cak dikin, mapag sinden==
[02:31.09]
[02:34.09]>>>
[02:35.09]>>
[02:36.09]>
[02:37.09]Lk: Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
[02:42.79]Lk: Wulan niki dalangane pinten enggen..
[02:48.54]Lk: Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
[02:54.39]Lk: Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..
[03:00.86]Pr: Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
[03:06.71]Pr: Wulan niki dalangane mboten bladegan..
[03:12.68]Pr: Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
[03:18.35]Pr: Dipun papag nopo kulo budhal dewe..
[03:25.24]Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
[03:31.03]Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
[03:36.94]Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
[03:42.72]Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..
[03:48.76]Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
[03:54.55]Pr: Piro-piro waton ono taline..
[04:00.51]Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
[04:06.11]Lk: Sing penting biso mapag sindene..
[04:12.71]
————–
Preview:

Ketiban Bulan

Cak-Dikin_Mar'atus-S
Versi: Cak Dikin ft. Mar’atus S

Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..

reff:
Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kascvpcv]
[ar: Cak Dikin ft. Maratus]
[ti: Ketiban Bulan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.01]Ketiban Bulan
[00:22.01]Versi: Cak Dikin ft. Mar’atus S
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Lk: Kepiye dik
[00:32.03]Lk: rasane atimu..
[00:35.91]Lk: Nalikane aku
[00:37.68]Lk: lan kowe ketemu..
[00:41.12]Lk: Opo eling
[00:42.85]Lk: rikolo jaman semono..
[00:47.11]Lk: Munggah gunung
[00:48.63]Lk: mudhun jurang
[00:50.38]Lk: ngubengi kutho..
[00:53.78]Pr: Ora bedo mas
[00:55.35]Pr: rasane atiku..
[00:59.80]Pr: Wiwit mbiyen
[01:00.77]Pr: ngantio tekan saiki..
[01:05.09]Pr: Rino lan wengi
[01:06.75]Pr: aku mung tansah kelingan..
[01:11.19]Pr: Ngalor ngidul
[01:12.16]Pr: ngetan ngulon
[01:13.96]Pr: reruntungan..
[01:17.66]
[01:28.09]Lk: Bungah rasane
[01:30.70]Lk: koyo ketiban bulan..
[01:34.47]Lk: Opo slirane
[01:36.42]Lk: saiki isih dewekan..
[01:40.32]Pr: Isih legan mas
[01:42.27]Pr: durung duwe pasangan..
[01:46.23]Pr: Lha wong kulo niki
[01:47.87]Pr: taksih nunggu sampean..
[01:53.08]Lk: Opo nglindur
[01:54.28]Lk: aku iki opo ngimpi..
[01:58.38]Lk: Ora ngiro
[01:59.57]Lk: yen sliramu saguh ngenteni..
[02:04.49]Pr: Opo iki mas
[02:05.68]Pr: arane tresno sejati..
[02:10.70]Pr: Nadyan pisah
[02:11.58]Pr: ora wurung bakal bali..
[02:17.36]
[02:20.36]==cak dikin ft. maratus, ketiban bulan==
[02:34.03]
[02:37.03]>>>
[02:38.03]>>
[02:39.03]>
[02:40.03]Lk: Kepiye dik
[02:41.76]Lk: rasane atimu..
[02:46.42]Lk: Nalikane aku
[02:48.25]Lk: lan kowe ketemu..
[02:52.10]Lk: Opo eling
[02:53.66]Lk: rikolo jaman semono..
[02:57.64]Lk: Munggah gunung
[02:59.38]Lk: mudhun jurang
[03:01.07]Lk: ngubengi kutho..
[03:03.80]Pr: Ora bedo mas
[03:05.79]Pr: rasane atiku..
[03:09.91]Pr: Wiwit mbiyen
[03:10.95]Pr: ngantio tekan saiki..
[03:15.01]Pr: Rino lan wengi
[03:17.18]Pr: aku mung tansah kelingan..
[03:21.40]Pr: Ngalor ngidul
[03:22.78]Pr: ngetan ngulon
[03:24.64]Pr: reruntungan..
[03:27.93]
[03:39.24]Lk: Bungah rasane
[03:40.81]Lk: koyo ketiban bulan..
[03:45.24]Lk: Opo slirane
[03:46.48]Lk: saiki isih dewekan..
[03:51.24]Pr: Isih legan mas
[03:52.89]Pr: durung duwe pasangan..
[03:57.24]Pr: Lha wong kulo niki
[03:58.43]Pr: taksih nunggu sampean..
[04:03.22]Lk: Opo nglindur
[04:04.15]Lk: aku iki opo ngimpi..
[04:08.94]Lk: Ora ngiro
[04:10.25]Lk: yen sliramu saguh ngenteni..
[04:15.20]Pr: Opo iki mas
[04:16.73]Pr: arane tresno sejati..
[04:20.68]Pr: Nadyan pisah
[04:22.26]Pr: ora wurung bakal bali..
[04:27.85]
———–
Preview:

Montor Mogok

Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin & Dini Aditama
Produksi: IMC Duta Record

Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

reff:
kembali ke atas..aduh dik montorku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kbbalkcq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Montor Mogok]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.06]Montor Mogok
[00:25.06]Versi : Cak Dikin & Dini Aditama
[00:28.06][01:03.67][01:28.32][01:51.61][02:09.64][02:50.42][03:54.24]
[00:31.06][02:18.42]>>>
[00:32.06][02:19.42]>>
[00:33.06][02:20.42]>
[00:34.06][02:21.42]Lk: Aduh dik montorku mogok,
[00:37.65][02:24.13]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[00:41.27][02:27.98][03:39.18]Pr: Piye to mas ngono wae kok repot,
[00:44.40][02:31.31][03:42.87]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[00:49.02][02:36.05]Lk: Wis tak surung lha kok ora kuat,
[00:51.41][02:38.68]Lk: Awak lemes bubar nyambut gawe..
[00:55.02][02:41.87]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[00:58.91][02:45.88]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[01:12.04][02:59.72]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
[01:15.18][03:03.41]Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
[01:19.30][03:06.84]Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
[01:22.64][03:10.18]LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..
[01:36.54][03:14.53]Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
[01:40.00][03:17.60]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
[01:43.04][03:21.09]Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
[01:46.50][03:24.42]Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..
[01:54.69][03:32.57]LK: Aduh dik montore mogok,
[01:57.46][03:35.66]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[02:01.35]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[02:05.06]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[03:46.43]Pr: Aduh kangmas ngono wae kok repot,
[03:49.90]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=htKMOy8xRv8

Kesepian

Ciptaan : Maryono/Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin f. Iis Mawanti
Produksi : IMC Duta Record

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
kembali ke atas..mas moas,aku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: ocwlkicq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Kesepian]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:01.28]Kesepian
[00:28.28]Versi : Cak Dikin f. Iis Mawanti
[00:31.28][01:42.95][02:57.83][03:22.59][04:33.98][05:49.24]
[00:34.28][03:25.59]>>>
[00:35.28][03:26.59]>>
[00:36.28][03:27.59]>
[00:37.28][03:28.59]Pr: Mas moas, aku kesepian
[00:43.85][03:34.86]Pr: Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
[00:51.22][03:42.47]Pr: Ora ono kancane, kanggo gojegan
[00:58.23][03:49.62]Pr: Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..
[01:06.24][03:57.69]Lk: Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
[01:13.48][04:04.65]Lk: Aku iki tenane, juga kesepian..
[01:21.04][04:12.03]Lk: Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
[01:28.40][04:19.34]Lk: Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
[01:36.35][04:27.51]Pr: Mas moas, aku kesepian..
[01:58.69][04:49.24]Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
[02:05.76][04:56.17]Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
[02:13.18][05:04.65]Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
[02:20.22][05:11.99]Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..
[02:27.92][05:19.64]Pr: Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
[02:35.50][05:26.92]Pr: Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
[02:43.01][05:34.35]Lk: Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
[02:50.27][05:41.55]Lk: Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..
[03:00.59]==kesepian, cak dikin f. iis mawanti==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Cns8xlGyRm8