Gendakan

Ciptaan : Suka Wijaya
Vokal : Susy Arzetty
Produksi : NM Record/WM Studio

Masih mending kangmas tuku satene,
Yen tuku wedhus repot ngurusanane..
Kudu ngarit sukete, kudu bagus kandange
Yen repot ngurusane mending tuku matenge..

Masih mending kula gendakan bae,
Tenimbang dikawin ora jelas gilire..
Nunggu bengi bli teka, wedi ning rabi tua
Waya gilir bli tepat gengsi ngomong bli kuat..

Najan sanding sandung sun ngrasa kurang,
Sing penting sandang urip sun kecukupan..

reff:
Wit bodag ning pinggir segara,
Gelem digendak mong sengsara,
Asal cukup segala-gala..

Kula ora digawe pusing,
Sing penting dompet aja garing,
Najan bengi arang kesanding..

Yen teka laki kula, bli teka ndeke wong lian..
Mader status kula, cuma dadi gendakan..

Masih mending kula gendakan bae,
Tenimbang dikawin ora jelas gilire..
Nunggu bengi bli teka, wedi ning rabi tua
Waya gilir bli tepat gengsi ngomong bli kuat..

Najan sanding sandung sun ngrasa kurang,
Sing penting sandang urip sun kecukupan..

reff:
Wit bodag ning pinggir segara,
Gelem digendak mong sengsara,
Asal cukup segala-gala..

Kula ora digawe pusing,
Sing penting dompet aja garing,
Najan bengi arang kesanding..

Yen teka laki kula, bli teka ndeke wong lian..
Mader status kula, cuma dadi gendakan..

Masih mending kangmas tuku satene,
Yen tuku wedhus repot ngurusanane..
Kudu ngarit sukete, kudu bagus kandange
Yen repot ngurusane mending tuku matenge..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bopsqhcc]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Gendakan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.02]Gendakan
[00:30.02]Versi : Susy Arzetty
[00:33.02][01:01.99][01:49.38][02:29.61][03:11.07][03:51.06][04:31.33][05:12.81][05:39.71]
[00:36.02][02:10.02][04:11.44]>>>
[00:37.02][02:11.02][04:12.44]>>
[00:38.02][02:12.02][04:13.44]>
[00:39.02][05:16.28]Masih mending kangmas tuku satene,
[00:45.02][05:22.19]Yen tuku wedhus repot ngurusanane..
[00:50.50][05:27.60]Kudu ngarit sukete, kudu bagus kandange
[00:55.90][05:32.94]Yen repot ngurusane mending tuku matenge..
[01:15.03][03:15.06]Masih mending kula gendakan bae,
[01:20.56][03:21.75]Tenimbang dikawin ora jelas gilire..
[01:26.27][03:27.33]Nunggu bengi bli teka, wedi ning rabi tua
[01:31.80][03:32.55]Waya gilir bli tepat gengsi ngomong bli kuat..
[01:38.01][03:39.27]Najan sanding sandung sun ngrasa kurang,
[01:43.41][03:44.66]Sing penting sandang urip sun kecukupan..
[02:13.02][04:14.44]Wit bodag ning pinggir segara,
[02:18.16][04:19.44]Gelem digendak mong sengsara..
[02:23.58][04:24.87]Asal cukup segala-gala..
[02:41.97][04:43.04]Kula ora digawe pusing,
[02:46.88][04:47.85]Sing penting dompet aja garing..
[02:52.46][04:53.56]Najan bengi arang kesanding..
[02:58.86][05:00.20]Yen teka laki kula, bli teka ndeke wong lian..
[03:04.76][05:05.92]Mader status kula, cuma dadi gendakan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cQ4RnE2pgbk

Jodoh Batin

Ciptaan: ??
Vokal : Nenty Ardila
Produksi : Studio WM

NETES BANYU MATA,
ATIKU KELARA LARA..
NANGIS SUN BELI TERASA,
NAHAN DERITA JIWA..

MENGKENEN RASANE,
DEMEN LAKINE UWONG..
NAJAN SERING KATON,
ARANG ARANG KETUNGGON..

reff:
DEMEN BELI BISA KAWIN,
BOKAT NGOMONG JODOH BATIN..

GETUN SETENGAH MATI,
SAMPE KHIANATI LAKI..
DEMENI WONG DUE RABI,
PADAHAL SUN DUE LAKI..

MENGKENEN RASANE,
DEMEN LAKINE UWONG..
NAJAN SERING KATON,
ARANG ARANG KETUNGGON..

reff:
DEMEN BELI BISA KAWIN,
BOKAT NGOMONG JODOH BATIN..

GETUN SETENGAH MATI,
SAMPE KHIANATI LAKI..
DEMENI WONG DUE RABI,
PADAHAL SUN DUE LAKI..

NETES BANYU MATA,
ATIKU KELARA LARA..
NANGIS SUN BELI TERASA,
NAHAN DERITA JIWA..

MENGKENEN RASANE,
DEMEN LAKINE UWONG..
NAJAN SERING KATON,
ARANG ARANG KETUNGGON..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: baopqvcc]
[ar: Nenty Ardila]
[ti: Jodoh Batin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.30]Jodoh Batin
[00:45.98]Versi : Nenty Ardila
[00:48.30][01:09.54][01:32.06][02:16.29][02:43.05][03:02.59][03:46.80][04:11.64][04:32.86][04:55.31]
[00:51.30][02:04.45][03:35.03]>>>
[00:52.30][02:05.45][03:36.03]>>
[00:53.30][02:06.45][03:37.03]>
[00:54.30][04:17.11]Netes banyu mata,
[00:57.46][04:20.53]Atiku kelara lara..
[01:01.63][04:24.52]Nangis sun beli terasa,
[01:04.70][04:28.06]Nahan derita jiwa..
[01:16.32][02:46.66][04:39.39]Mengkenen rasane,
[01:19.74][02:50.13][04:42.62]Demen lakine uwong..
[01:23.42][02:53.81][04:46.29]Najan sering katon,
[01:26.89][02:57.54][04:49.90]Arang arang ketunggon..
[02:07.45][03:38.03]Demen beli bisa kawin,
[02:11.12][03:41.59]Bokat ngomong jodoh batin..
[02:24.50][03:54.77]Getun setengah mati,
[02:28.11][03:58.58]Sampe khianati laki..
[02:32.28][04:03.67]Demeni wong due rabi,
[02:36.71][04:06.91]Padahal sun due laki..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jC7MgMh9BLc

Kok Ora Isin

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : ??

Kok ora isin,
(kok ora isin)
Karo kanca kancamu..
(karo kanca kancamu..)
Jare wis ora sudi,
Tumraping aku iki..

Kok ra kelingan,
(kok ra kelingan)
Karo tembungmu dewe..
(karo tembungmu dewe)
Jare kowe wis gething,
Jare wis emoh nyandhing..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..

reff:
Kok ora isin,
Karo kanca kancamu..
Kok ra kelingan,
Karo tembungmu dewe..

Opo perlune ngece,
Yen kowe bali mrene..
Ra sembodo..,
Karo sing kok ucapke..

Mbok yo dipikir dhisik,
Kuwi rak luwih becik..
Sak durunge..,
Kok lakoni..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hlacqacc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Kok Ora Isin]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.02]Kok Ora Isin
[00:19.02]Versi : Mus Mulyadi
[00:22.02][02:17.67][03:35.55]
[00:25.02][02:21.24]>>>
[00:26.02][02:22.24]>>
[00:27.02][02:23.24]>
[00:28.02][02:24.24]Kok ora isin,
[00:31.19](kok ora isin)
[00:34.29][02:30.81]Karo kanca kancamu..
[00:38.14](karo kanca kancamu..)
[00:42.49]Jare wis ora sudi,
[00:47.72]Tumraping aku iki..
[00:55.61][02:37.15]Kok ra kelingan,
[00:59.40](kok ra kelingan)
[01:02.39][02:43.82]Karo tembungmu dewe..
[01:06.38](karo tembungmu dewe)
[01:10.47]Jare kowe wis gething,
[01:17.44]Jare wis emoh nyandhing..
[01:24.29][02:48.12]Opo perlune ngece,
[01:32.01][02:56.58]Yen kowe bali mrene..
[01:38.84][03:03.48]Ra sembodo.., karo sing kok ucapke..
[01:52.97][03:17.70]Mbok yo dipikir dhisik,
[01:59.99][03:24.86]Kuwi rak luwih becik..
[02:06.96][03:31.83]Sak durunge.., kok lakoni..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=00M1gcGhskc

Rupo Ayu

Ciptaan : Dhani Gumintang
Vokal : Demy
Produksi : ??

Sun bingung kerono paran ndane,
Ngerambang pikir kegowo ring ati..
Kejobo rupo ayu hang nambani,
Mung rupo ayu hang sun kangeni..

Ngaton ring moto raino bengi,
Mung rupo ayu hang sun pikiri..
Ugo rupo ayu hang nekani ring ngipi,
Kapan ndane sun biso nduweni..
Mak.. tulungen isun mak,
Atisun bingung yo kari gediki..

reff:
Pak.. tulungen isun pak,
Mbendinane rupo ayu hang ngatoni..
Gageyo teko gancango moro,
Rupo ayu hang sun kedani..

Ngaton ring moto raino bengi,
Mung rupo ayu hang sun pikiri..
Ugo rupo ayu hang nekani ring ngipi,
Kapan ndane sun biso nduweni..

reff:
Mak.. tulungen isun mak,
Atisun bingung yo kari gediki..
Pak.. tulungen isun pak,
Mbendinane rupo ayu hang ngatoni..

Mak.. tulungen isun mak,
Atisun bingung yo kari gediki..
Pak.. tulungen isun pak,
Mbendinane rupo ayu hang ngatoni..
Gageyo teko gancango moro,
Rupo ayu hang sun kedani..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: cqwoqccc]
[ar: Demy]
[ti: Rupo Ayu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.08]Rupo Ayu
[00:12.08]Versi : Demy
[00:15.08][01:42.57][03:20.31][05:12.67]
[00:18.08][02:12.74][03:50.03]>>>
[00:19.08][02:13.74][03:51.03]>>
[00:20.08][02:14.74][03:52.03]>
[00:21.08]Sun bingung kerono paran ndane,
[00:29.48]Ngerambang pikir kegowo ring ati..
[00:37.37]Kejobo rupo ayu hang nambani,
[00:45.03]Mung rupo ayu hang sun kangeni..
[00:55.11][02:48.71]Ngaton ring moto raino bengi,
[01:03.32][02:56.98]Mung rupo ayu hang sun pikiri..
[01:10.90][03:04.81]Ugo rupo ayu hang nekani ring ngipi,
[01:19.30][03:12.84]Kapan ndane sun biso nduweni..
[01:27.58][03:53.03][04:24.50]Mak.. tulungen isun mak,
[01:33.30][03:59.63][04:31.03]Atisun bingung yo kari gediki..
[02:15.74][04:08.83][04:40.62]Pak.. tulungen isun pak,
[02:21.52][04:15.05][04:46.91]Mbendinane rupo ayu hang ngatoni..
[02:30.78][04:56.05]Gageyo teko gancango moro,
[02:37.06][05:03.89]Rupo ayu hang sun kedani..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video https://www.youtube.com/watch?v=z3whn5x_Tqg

Ngimpi Ora Turu

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Ngimpi nanging ora turu,
Paribasan ing sak bendinaku..
Koyo toh ngenteni watu,
Kang kumambang sak duwuring banyu..

Konco koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Pungkasane jebul mung ono lati..

reff:
Kabeh koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ngimpi Ora Turu]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:07]
[id: poovwacs]
[00:01.03]Ngimpi Ora Turu
[00:22.03]Versi : Didi Kempot
[00:25.03][00:58.52][02:29.03][04:46.06]
[00:28.03][03:00.01]>>>
[00:29.03][03:01.01]>>
[00:30.03][03:02.01]>
[00:31.03]Ngimpi nanging ora turu,
[00:36.31]Paribasan ing sak bendinaku..
[00:46.33]Koyo toh ngenteni watu,
[00:51.05]Kang kumambang sak duwuring banyu..
[01:02.10]Konco koncoku wis kondho,
[01:07.37][03:07.04]Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
[01:14.50][03:15.13]Nanging atiku kebacut tresno,
[01:21.39][03:22.79]Loro ati iki keloro loro..
[01:28.79][01:58.99][03:31.56][04:00.50]Opo ora eling lelakuanku,
[01:37.73][03:38.65]Opo ra eling janjimu..
[01:46.44][02:16.22][03:45.45][04:16.82][04:30.96]Tresno kang suci,
[01:50.06][03:51.92][04:22.36][04:37.12]Ora ngiro jebul mung ono lati..
[02:07.21][04:08.77]Opo ora eling janji-janjimu..
[02:21.52]Pungkasane jebul mung ono lati..
[03:03.01]Kabeh koncoku wis kondho,
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Bujangan Mlarat

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : ??

Suka duka dadi bujangan mlarat,
Urip mondok wesele kerep telat..
Ora wani kenal cah ayu ayu,
Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..

Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..
Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
Ben biso tetep leh njogo gengsi..

Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
Dijak nonton jare fileme rame..
Wiwit esuk kudu mutek pikire,
Ben supoyo hasil golek duwite..

Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

reff:
Ojo nganti nandang isin mengkone,
Opo wae korban mesti ditindakke..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..

Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
Yo ben mbuh piro mengko payune..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: iohuqqcc]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Bujangan Mlarat]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:16]
[00:01.07]Bujangan Mlarat
[00:10.07]Versi : Mus Mulyadi
[00:12.07][01:06.04][01:57.37][03:14.64]
[00:15.07][02:17.09]>>>
[00:16.07][02:18.09]>>
[00:17.07][02:19.09]>
[00:18.07]Suka duka dadi bujangan mlarat,
[00:23.27]Urip mondok wesele kerep telat..
[00:28.18]Ora wani kenal cah ayu ayu,
[00:32.86]Sebab wedi yen dijak mlaku mlaku..
[00:37.24]Ojo ojo dijak mlebu nang toko,
[00:41.46]Yen kon mbayar blanjane neng biso mlongo..
[00:46.15][00:55.52]Piye leh mangsuli, piye leh ngendangi
[00:52.94][01:01.55]Ben biso tetep leh njogo gengsi..
[01:10.05]Kepeksane yen bengi kon ngeterke,
[01:14.56]Dijak nonton jare fileme rame..
[01:19.15]Wiwit esuk kudu mutek pikire,
[01:24.16]Ben supoyo hasil golek duwite..
[01:28.92][02:20.09]Ojo nganti nandang isin mengkone,
[01:33.86][02:24.59]Opo wae korban mesti ditindakke..
[01:36.66][01:47.89][02:29.71][02:39.04][02:48.38][02:57.15][03:06.72]Ngrombengke clanane, ngrombengke klambine
[01:44.12][01:53.05][02:34.70][02:43.83][02:53.04][03:02.19][03:11.58]Yo ben mbuh piro mengko payune..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=d8IlgBb3Pwk

Kangen Berat

Ciptaan : Silvi Nurmay
Vokal : Afian f. Rika Rahma
Produksi : Aini Record

Pr:
Mas.. ngertenono karepku,
Aku.. yo amung pengen ketemu..
Sendyan mung sedelo, tak nggo tombo kangenku
Neng pinggir dermogo kowe tak tunggu..

Lk:
Dik.. aku yo wis ra kuat,
Rasane ndunyo koyo kiamat..
Tunggulah aku sayang, aku pasti kan datang
Rasanya rindu sudah tak tertahan..

Lk:
Opo iki dik nandang kasmaran,
Esuk awan bengi yo tansah kelingan..
Pr:
Ojo mung ngomong wae,
Gek ndang dibuktekake,
Yen pancen kangen cepet ndang mrene..

Lk:
Memang aku dik kangen padamu,
Tapi belum saatnya kita bertemu..
Pr:
Jangan kau tunda lagi, rasa rindu dihati
Menggodaku saben awan saben bengi..

reff:
kembali keatas..mas ngertenono karepku…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: uaawqqcc]
[ar: Afian f. Rika Rahma]
[ti: Kangen Berat]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:01.58]Kangen Berat
[00:25.58]Versi : Afian f. Rika Rahma
[00:28.58][02:33.58][05:08.73]
[00:31.58][02:58.76]>>>
[00:32.58][02:59.76]>>
[00:33.58][03:00.76]>
[00:34.58][03:01.76]Pr: Mas.. ngertenono karepku,
[00:40.58][03:07.79]Pr: Aku.. yo amung pengen ketemu..
[00:47.30][03:14.76]Pr: Sendyan mung sedelo,
[00:50.47][03:17.99]Pr: Tak nggo tombo kangenku,
[00:54.51][03:21.84]Pr: Neng pinggir dermogo kowe tak tunggu..
[01:03.28][03:30.99]Lk: Dik.. aku yo wis ra kuat,
[01:08.83][03:38.03]Lk: Rasane ndunyo koyo kiamat..
[01:18.27][03:45.94]Lk: Tunggulah aku sayang,
[01:21.33][03:48.61]Lk: Aku pasti kan datang,
[01:25.75][03:52.46]Lk: Rasanya rindu sudah tak tertahan..
[01:33.03][04:02.29]Lk: Opo iki dik nandang kasmaran,
[01:41.99][04:09.07]Lk: Esuk awan bengi yo tansah kelingan..
[01:48.91][04:15.79]Pr: Ojo mung ngomong wae,
[01:52.39][04:19.40]Pr: Gek ndang dibuktekake,
[01:55.70][04:22.95]Pr: Yen pancen kangen cepet ndang mrene..
[02:05.73][04:31.70]Lk: Memang aku dik kangen padamu,
[02:12.99][04:40.06]Lk: Tapi belum saatnya kita bertemu..
[02:19.70][04:46.76]Pr: Jangan kau tunda lagi, rasa rindu dihati
[02:26.24][04:53.42]Pr: Menggodaku saben awan saben bengi..
[05:00.89]Duet: Menggodaku saben awan saben bengi..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UGCSJV87ftI