Pacarku Pacaran Karo Pacare

Versi: Yusnia Paramitha RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI, RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI.. AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU, SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU.. NANGING SAIKI AKU WIS RA BISO NAHAN, NANGING SAIKI KANGENKU ONO MBUN-MBUNAN.. PENGEN KETEMU ISONE NYAWANG FOTOMU, KOWE LAGI ONO PANGGONE PACAR RESMIMU.. PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE.. (PACARKU) … Continue reading

Masih Kangen

versi: Yoshica Komara Dasare masih demen, Buktine masih kangen.. Kadang kadang ati kelayu.. Bli tahan rasa pengen ketemu.. Kepaksa pisah dudu putus ning dalan, Kepaksa pisah mungkin karna suratan.. Inget waktu pisahan, Tetangisan barengan.. Bli sadar nangis ning pangkonane.. Kien cuma tinggal bayangane.. reff: Sing tek getuni sing tek lamuni, Cinta sejati sayang ora dadi … Continue reading

Gelem Busung

versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN Pr: Durung percaya kula karo sampean, Sebab omonge manis cuma rayuan.. Kula watir kulane melang.. Lk: Kurang sepira kasih sayange kakang, Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang.. Sing percaya pasti temenan.. reff: Pr: Lamun bener kakange cinta, Buktiaken karo wong tua.. Lk: Sing percaya kakang temenan, Taun maning … Continue reading

Gampang Minggat

Versi: Yusnia Paramitha Sak tenane aku kangen kowe wong bagus, Senajan bodymu kenceng koyok gelugu.. Sak tenane aku tresno karo sliramu, Senajan untumu setitik rodo’ metu.. Sayange siji sing ndadekne aku ra kuat, Durung dadi bojo kowe gampang minggat.. Sayange siji sing ndadekne atiku mamang, Durung dadi bojo kowe gampang ilang.. Tak takokne pakde mardi … Continue reading

Ora Kudu Nduweni

Versi: Susan Yen tak roso lan tak dulu, Sliramu opo tresno aku.. Nanging ora sak mesthine, Yen ditempuh mbuh dadine.. Sliramu kudu percoyo, Yen tresno rakeno dioyo.. Lan ora kudu nduweni, Yo mung gusti kang agawe pesthi.. Nanging aku ra rumongso, Ojo banget anggonmu tresno.. Aku njur kudune piye, Roso ewuh ing atiku.. Mulo lilakno … Continue reading

Bojoku Lungo

Versi: Lilis Novita Aku ra ngerti lungamu neng endi, Ora bali-bali pirang-pirang sasi.. Sewulan nikahan aku dewek’an, Awakmu lungo atiku keronto-ronto.. Senenge rung mari wis ora tau pethuk, Rino kelawan wengi ngelamun ngitung usuk.. Mangan turu dewe ra ono kancane, Iki terus piye kok koyo ngene.. Aku ra ngerti lungamu neng endi, Ora bali-bali pirang-pirang … Continue reading