Sing Serantan

Versi: Suliyana Semene lawase isun ngenteni, Tekane kudangan hang dampingi ati.. Kari sing serantan roso batin iki, Hang magih dewekan sun keremdem sepi.. reff: Seru kepingine isun wujudno angenan, Koyo dene lintang hang didampingi ulan.. Nong gending iki isun kumandangno dungo, Mugo hang kuoso nemokno jodon kulo.. reff: Kari sing serantan roso batin iki, Hang … Continue reading

Welas Isun

Versi: Suliyana Masio loro rasane sun cacak ngelalekaken, Masio abot ring ati mokso sun busek welas iki.. Mergo ati iki emong rasane mbaleni, Mergo ati iki yoro wis keloro ati.. Munggo riko sing nggawe loro, Munggo welas riko sing suloyo.. Ninggalaken riko, Ati nisun lilo.. reff: Ha a a a a.., Ha a a a … Continue reading

Jogja Priangan

Versi: Evie Tamala Sepi.. sepi rasaning ati, Tengah dalu ing tanah priangan.. Rinoso sepining atiku iki, Bareng adoh soko sliramu.. Lali.. lali tan biso lali, Eling eling mung katon esemmu.. Rikolo sliramu nguntabke aku, Ono stasiun tugu.. Ibo endahe ibo endahe, Kutho ngayogja.. Kang biso gawe, Kepranan atiku.. Sapu nyere sapu nyere, Paribasane.. Pegat simpai, … Continue reading

Ulan 1 Tanggal 9

Versi: Dian Ratih Ulan siji tanggal songo, Dino paling nyenengeno.. Gelang alit kang sun tompo, Kanggo bukti tondo moto.. Ulan siji tanggal songo, Dino kang nggowo cerito.. Antarane sun lan riko, Nggawe janji podo tompo.. Ulan siji tanggal songo, Dino paling nyenengeno.. Gelang alit kang sun tompo, Kanggo bukti tondo moto.. Ulan siji tanggal songo, … Continue reading

Entenono

Versi: Didi Kempot WIS.., WIS MENENG OJO PODO NANGIS LUNGAKU MUNG SEDELO.. AKU PENGEN MAKARYO, MUGO MUGO ORA ONO RUBEDO.. SING TAK SUWUN MUNG DONGAMU, SAK SUWENE LUNGAKU.. PERCOYO-O KARO AKU, ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU.. reff: MUGO MUGO BISO KLAKON KAREPKU, KANGGO KOWE UGO KANGGO AKU.. SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU, SAK SUWENE, SAK SUWENE … Continue reading

Yaope

Versi: Reny Farida Yaope yaope yaope yaope, Ore ore kembang jambe.. Mak’e londo mak’e londo adang ketan Yoro ketane ceceran.. Yaope yaope yaope yaope, Ore ore kembang jambe.. Puputono puputono tangan kiwo Wadahono piring sutro.. Ngajak nong gumuk, riko bibik ngeteri bik enah Nggowo rantang rantang isi sego.. Riko tengak tinguk alak emas, Kari yo … Continue reading