Miss Mar Endun (Mati AIDS)

Versi: AG Dares Isun getun enget engetan, Waktu magih eling sir siran.. Semono ugo riko demen, Masiyo asale bedo negoro eman.. Riko turis mantebe ati, Naliko ring gunung ijen.. Ngucap janji urip bareng, Duh alame asri nyenengaken, Rasane koyo ono ring surgo.. reff: Oh my heart miss mar endun, I love you and you love … Continue reading

Nono Coretan

Versi: Kurnia Dewi SYA LELA LELA LELA.. SYA LELA LELA LELA.. SYA LELA LELA LELA.. SYA LELA LELA LELA.. MUNGGONE RIKO BISO MERUHI, GEMERETEPE WELAS IKI.. MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI, SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI.. KELIRE PARAN WERNANE PIRO, PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG.. reff: PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO, TINULIS MANGSI MUNG … Continue reading

Cicire Welas

Versi: Suliyana Percoyo nong janjine, Urip bareng selawase.. Omong riko koyo ombak segoro, Mumbul muluk sing kiro kiro.. Sun ugemi paran omonge, E nyatane endi nyatane.. Nong endi nyatane.. reff: Seru seru ngarepaken, Cicire welas semayane.. Kari sing duwe sekaken, Sing weruho nono nyatane.. reff: Percoyo nong janjine, Urip bareng selawase.. Omong riko koyo ombak … Continue reading

Manuk Jatayu

Versi: Yuli Arane Nembe pandengan mata, ati kula tresna Nembe ning meseme, gawe kelingan bae.. Sabandina kebayang, imut ning sampean Kaya ora tentrem, pengen ketemu pandeng.. Pengen ketemu pandeng.. reff: Manuk jatayu, mabur ning mega biru.. Yen lagi rindu, bengi bli bisa turu.. Kembang cempaka, wangi kembang melati.. Kulane tresna, sampeane bli ngerti.. Batin sun … Continue reading

Langit Langka Pinggire

Versi: Tia Inova Kurang sepira kula ning sampean, Semene setiane nuruti segalane.. Najan rumah tangga kula diwayu lima, Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia.. Pengene sampean langka watese, Ibarat langit langka pinggire.. reff: Bagus potone blesak aslie, Rupane arjuna ningatie rahwana.. Apa ngadiraken sugih harta benda, Tiwas selewa lewa sedasa masih jangka, Ibarat langit langka … Continue reading

Trenggalek Kinasih

Versi: Andra Kharisma “kinupengan, gunung gunung.. “trenggalek adem, rembuyung.. “sing ning kutho.. “sing ning kampung.. “kabeh wargo..kabeh wargo.. “guyub rukun.. Kutho trenggalek wis rejo kahanane, Wis ora kalah karo kutho liyane.. Mulo dalan dalane dijembarake, Supoyo ora macet lalu lintase.. Kutho trenggalek pancene ora ombo, Ning ngersakne opo wae yo wis ono.. Batik asline ugo … Continue reading