Lambaran Tresno

Versi: Dian Marshanda Sumilire angin nglangut ing wayah wengi, Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi.. Aku ning kene kangen lan sepi setyo ngenteni.. Suminare lintang lintang lan bulan dadari, Padhangno angen-angene supoyo eling aku.. Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji.. reff: Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno, Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno.. Pisah … Continue reading

Jogo Atimu

Versi: Sarah Brillian Duh kangmas katresnanku, Pepujaning atiku.. Tansah jogo kasetyanmu, Yen kowe ra ning sandhingku.. Gedhene percoyoku iki, Tulung jogokke tresnoku.. Duh kangmas pepujanku, Sendenane atiku.. Najan adoh ing motoku, Tetep cedhak ning atiku.. Tak jaluk nadyan adoh moto, Tetep jogokke atimu.. reff: Duh kangmasku tansah jogo atimu, Ojo ono loro tresnomu, Tresno siji … Continue reading

Kancing Klambi

versi: Yati Komala Maboke kecubung, mari tekang temune Maboke ning cinta, apa tambane.. Kula kelingan bae.. Kancinge ning klambi, manjing metune miring Ngedani kekasih, setengah sinting.. Kula bli eling eling.. reff: Wis lawas demenan, karo sampean Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan.. Senajana kakang, wis due rabi Yen sampean melas, sing sering nemoni.. Urip sebatang … Continue reading

Kasur Dekok

versi: Yopi Hanna Kula kang demen bae, Kula kang sayang bae.. Kelingan kenang meseme, Bli kuat kenang gantenge.. Sewengi bli ketemu, Kula bli bisa turu.. Bli kuat nahan rindu, Kang kula pengen ketemu.. reff: Tek pandeng fotone, Nambah kangen bae.. Turu gulang guling, Kasur dekok miring.. Gelisah duh gelisah, Wong ganteng kula tresna.. Kula kang … Continue reading

Bondolan Anyar

Versi: Cak Rul Bondolan jaman sekarang, Bondolan istilah anyar.. Bondolan jaman sekarang, Bondolan istilah anyar.. Banyak orang mengartikan, Apa itu bondolan.. Anak jaman sekarang, Pada doyan bondolan, Pada doyan bondolan.. Bocah wadon doyan lanang, Bocah lanang doyan wadon, podo doyane.. Wong wadon belakrak’an, Itu namanya cewek bondolan.. Murahan, obralan.. Wong wadon kluyur malam, Itu namanya … Continue reading

Anting Kuning

Lirik Lagu Sanguturu ke-3100 Anting Kuning versi: Nevian Anggita ANTING KUNING SING WIS TAK TOMPO, TONDO KATRESNANMU MARANG SLIRAKU.. MUGO BISO TAMBANI KANGENKU, NALIKO SLIRAMU LUNGO NGLEMBORO.. TAK ANTI-ANTI KAPAN ANGGONMU BALI, MUGO ORA LALI JANJIMU KANG SUCI.. ARUM GANDANE SEKAR MELATI, SUMERBAK SAK JERONING ATIKU.. AMUNG SLIRAMU PEPUJANING ATI, ORA ONO SING BISO NGGANTI.. … Continue reading