Janjining Ati

Engkong-Ari_2
Versi: Engkong Ari

Sore iki,
Soko stasiun jebres solo..
Aku arep bali,
Ati ora jenjem ngenteni sepure teko..

Rasane koyo ono sing keri,
Nanging aku ora ngerti opo kuwi..
Senadyan wewayanganmu,
Wis cetho ngeba’i ati..

Ora kroso, alon alon
Sepur bengawane wis mlaku..
Kroso sepi nglangut rasaning ati,
Mripatku mung nyawang njobo..

Soko cendelo sak klebatan,
Katon koyo sliramu ngawe..
Nratap neng ati,
Ananging amung ati sing ngerti maknane..

Janjining atiku,
Mbesok yen tekan titi wancine..
Wewayangan mesti bakal sirno,
Mergo sliramu neng sandhingku..
Ora bakal adoh soko aku..
—————
[ver: lyrics]
[id: vbooibcv]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Janjining Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.09]Janjining Ati – Engkong Ari
[00:05.09]
[00:07.09]Sore iki
[00:13.64]soko stasiun jebres solo..
[00:21.29]
[00:27.03]Aku arep bali..
[00:35.77]
[00:39.04]Ati ora jenjem
[00:46.15]ngenteni sepure teko..
[00:56.00]
[00:59.00]Rasane koyo ono sing keri,
[01:06.21]
[01:08.09]Nanging aku ora ngerti,
[01:13.26]opo kuwi..
[01:17.77]
[01:20.38]Senadyan wewayanganmu,
[01:27.33]Wis cetho ngeba’i ati..
[01:37.74]
[01:41.46]Ora kroso, alon alon
[01:53.14]Sepur bengawane
[01:57.74]wis mlaku..
[02:03.60]
[02:05.70]Kroso sepi nglangut
[02:17.30]rasaning ati..
[02:25.03]Mripatku mung nyawang njobo,
[02:30.21]Soko cendelo sak klebatan,
[02:37.97]katon koyo sliramu ngawe..
[02:49.04]Nratap neng ati
[02:59.07]Ananging amung ati
[03:03.93]sing ngerti maknane..
[03:13.05]
[03:16.61]Janjining atiku..
[03:25.15]Mbesok yen tekan titi wancine
[03:35.32]wewayangan mesti bakal sirno..
[03:49.01]Mergo sliramu neng sandhingku
[03:58.95]Ora bakal adoh soko aku..
[04:12.14]
———-
Preview:

Taman Sari

Ki-Saguh-Hadicarito
Versi: Ki Saguh Hadicarito

Lk:(bowo)
“GUMELAR INGKANG..
“SEKAR.. SEKAR..
“NGAMBAR ARUM..
“NGEBEKI TAMAN SARI..

“AMAMET PRONO SATUHU..
“KARYO LEJARING NDRIYO..
“PEKSI NGOCEH..
“KUMBANG NGAMBRENG..
“NGENG-NGENG NIMBRUNG..

“SWASONO..
“ENDAH MULYO..
“LIR TAMANING..
“PRO HAPSARI..

Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..

reff:
Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kabwizcv]
[ar: Ki Saguh Hadicarito]
[ti: Taman sari]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:27]
[00:03.50]GUMELAR INGKANG..
[00:11.40]SEKAR.. SEKAR..
[00:22.16]
[00:23.66]NGAMBAR ARUM..
[00:29.45]NGEBEKI TAMAN SARI..
[00:46.49]
[00:47.48]AMAMET PRONO SATUHU..
[01:03.85]KARYO LEJARING NDRIYO..
[01:23.23]PEKSI NGOCEH..
[01:29.25]KUMBANG NGAMBRENG..
[01:32.30]NGENG-NGENG NIMBRUNG..
[01:45.12]SWASONO..
[01:54.39]ENDAH MULYO..
[02:06.76]LIR TAMANING..
[02:15.66]PRO HAPSARI..
[02:27.89]
[02:29.44]NADYAN LAGI..
[02:37.58]KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS..
[02:47.36]UWIS PULIH..
[02:53.16]KEMBANG KANG
[02:55.46]HILANG KEPANGGIH..
[03:04.06]NADYAN AKEH..
[03:09.98]KEMBANG KANG ARUM
[03:14.07]GANDANE NIMAS..
[03:21.16]ORA ONO..
[03:25.77]TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..
[03:36.99]MEMANIKKU..
[03:41.95]YO AMUNG KOWE
[03:46.18]WONG KUNING..
[03:52.40]SEN ISENING..
[03:57.91]KEMBANG JRONING
[04:01.21]TAMAN SARI..
[04:09.36]ORA WANGI..
[04:14.16]MERGO KALAH..
[04:17.71]LAN WONG KUNING NIMAS..
[04:25.68]PRASOJOHO NIMAS SIRO..
[04:33.63]MUNDHUT OPO..
[04:40.67]
[05:09.34]>>>
[05:10.34]>>
[05:11.34]>
[05:12.34]NADYAN LAGI..
[05:21.93]KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS..
[05:37.39]UWIS PULIH..
[05:43.85]KEMBANG KANG
[05:47.96]HILANG KEPANGGIH..
[05:56.79]
[06:02.03]NADYAN AKEH..
[06:10.62]KEMBANG KANG ARUM..
[06:15.65]GANDANE NIMAS..
[06:26.11]ORA ONO..
[06:32.88]TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..
[06:49.13]MEMANIKKU..
[06:56.15]YO AMUNG KOWE..
[07:01.69]WONG KUNING..
[07:10.15]SEN ISENING..
[07:18.05]KEMBANG JRONING..
[07:23.02]TAMAN SARI..
[07:36.03]
[07:37.08]ORA WANGI..
[07:44.79]MERGO KALAH..
[07:49.20]LAN WONG KUNING..
[07:58.63]PRASOJOHO NIMAS SIRO..
[08:12.49]MUNDHUT OPO..
[08:23.50]
————
Preview:

Lakon Tresnoku

Arya-Satria
Versi: Arya Satria

Yen tak roso wis suwe,
Aku nali tresno karo slirane..
Ora setaun utowo rong taun,
Wis pirang-pirang taun tresno sing tak jogo..

Aku trimo atiku mbok larani,
Ugo aku ngapuro najan mbok apusi..
Aku ngerti sliramu duwe tresno liyo,
Aku trimo najan atiku loro..

Aku wis nyoba tak kuat-kuatno,
Najan atiku sambat marang sing kuoso..
Saben wengiku nangis keronto-ronto,
Nompo lakon tresno sing kelunto-lunto..

Nanging saiki aku wis ra kuat nyonggo,
Kebacut loro ati sing tak roso..
Aku saiki wia ra biso ngapuro,
Bola bali tak ngapuro isih suloyo..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku milih pisah karo sliramu..
Lilakno ikhlasno aku urip dewe,
Timbang nandang loro koyo ngene..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku wis ra kuat karo polahmu..
Lilakno ikhlasno aku milih lungo,
Pancen iki wis lakon tresnoku..

reff:
Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku milih pisah karo sliramu..
Lilakno ikhlasno aku urip dewe,
Timbang nandang loro koyo ngene..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku wis ra kuat karo polahmu..
Lilakno ikhlasno aku milih lungo,
Pancen iki wis lakon tresnoku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qkuuincv]
[ar: Arya Satria]
[ti: Lakon Tresnoku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.12]Lakon Tresnoku – Arya Satria
[00:30.12]
[00:32.12]>>>
[00:33.12]>>
[00:34.12]>
[00:35.12]Yen tak roso
[00:38.13]wis suwe,
[00:42.13]Aku nali tresno
[00:44.94]karo slirane..
[00:49.38]Ora setaun
[00:51.69]utowo rong taun,
[00:56.00]Wis pirang-pirang taun
[00:58.24]tresno sing tak jogo..
[01:02.70]Aku trimo
[01:05.13]atiku mbok larani,
[01:09.64]Ugo aku ngapuro
[01:12.73]najan mbok apusi..
[01:16.97]Aku ngerti sliramu
[01:19.91]duwe tresno liyo,
[01:23.16]Aku trimo
[01:24.95]najan atiku loro..
[01:31.16]
[01:33.55]Aku wis nyoba
[01:36.64]tak kuat-kuatno,
[01:40.47]Najan atiku sambat
[01:43.24]marang sing kuoso..
[01:47.43]Saben wengiku
[01:49.64]nangis keronto-ronto,
[01:54.24]Nompo lakon tresno
[01:56.70]sing kelunto-lunto..
[02:01.44]Nanging saiki aku
[02:04.19]wis ra kuat nyonggo,
[02:07.87]Kebacut loro ati
[02:10.76]sing tak roso..
[02:14.62]Aku saiki wis
[02:16.45]ra biso ngapuro,
[02:21.31]Bola bali tak ngapuro
[02:24.52]isih suloyo..
[02:29.70]
[02:32.12]Wis cukup semene
[02:35.89]lakon tresnoku,
[02:39.69]Aku milih pisah
[02:42.64]karo sliramu..
[02:46.50]Lilakno ikhlasno
[02:49.39]aku urip dewe,
[02:53.44]Timbang nandang loro
[02:56.20]koyo ngene..
[03:00.19]Wis cukup semene
[03:02.89]lakon tresnoku,
[03:07.18]Aku wis ra kuat
[03:10.14]karo polahmu..
[03:14.00]Lilakno ikhlasno
[03:16.89]aku milih lungo,
[03:20.75]Pancen iki wis
[03:23.71]lakon tresnoku..
[03:28.26]
[03:54.32]>>>
[03:55.32]>>
[03:56.32]>
[03:57.32]Wis cukup semene
[04:01.51]lakon tresnoku,
[04:05.44]Aku milih pisah
[04:08.44]karo sliramu..
[04:12.25]Lilakno ikhlasno
[04:15.25]aku urip dewe,
[04:19.32]Timbang nandang loro
[04:22.19]koyo ngene..
[04:25.76]Wis cukup semene
[04:28.94]lakon tresnoku,
[04:32.94]Aku wis ra kuat
[04:35.94]karo polahmu..
[04:39.57]Lilakno ikhlasno
[04:42.38]aku milih lungo,
[04:46.25]Pancen iki wis
[04:49.45]lakon tresnoku..
[04:53.45]
————-
Preview:

Ngedum Ati

Nanda-Feraro_1
Versi: Nanda Feraro

Ngomonge mung isun hang didemeni,
Ngomonge mung isun hang diwelasi..
Manis ngalahi madu janjine,
Pait koyo peru ring nyatane..

Tibane isun keneng jolo sutro,
Kepincut manise rayuan riko..
Ibarat sego wis dadi bubur,
Nelongso ati wis kadhung ancur..

reff:
Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

reff:
Ngomonge mung isun hang didemeni,
Ngomonge mung isun hang diwelasi..
Manis ngalahi madu janjine,
Pait koyo peru ring nyatane..

Tibane isun keneng jolo sutro,
Kepincut manise rayuan riko..
Ibarat sego wis dadi bubur,
Nelongso ati wis kadhung ancur..

reff:
Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

Meneng meneng awak riko,
Selindutan ambi wong liyo..
Isun mung dilarani,
Sengojo riko ngedum ati..

Jebule awak riko,
Sing keneng dipercoyo..
Kabeh janjine riko,
Mung angin angin surgo..
Yo sing nyoto..
Yo sing nyoto..
—————-
[ver: lyrics]
[id: oaqcipcv]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Ngedum Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:59]
[00:01.02]Ngedum Ati – Nanda Feraro
[00:31.02]
[00:34.82]>>>
[00:35.82]>>
[00:36.82]>
[00:37.82]Ngomonge mung isun
[00:39.57]hang didemeni,
[00:43.91]Ngomonge mung isun
[00:45.51]hang diwelasi..
[00:50.60]Manis ngalahi madu janjine,
[00:57.17]Pait koyo peru ring nyatane..
[01:05.60]
[01:07.16]Tibane isun keneng jolo sutro,
[01:13.10]Kepincut manise rayuan riko..
[01:19.48]Ibarat sego wis dadi bubur,
[01:26.43]Nelongso ati wis kadhung ancur..
[01:33.17]
[01:58.61]>>>
[01:59.61]>>
[02:00.61]>
[02:01.61]Meneng meneng awak riko,
[02:07.61]Selindutan ambi wong liyo..
[02:13.98]Isun mung dilarani,
[02:20.43]Sengojo riko ngedum ati..
[02:27.11]Meneng meneng awak riko,
[02:33.05]Selindutan ambi wong liyo..
[02:39.49]Isun mung dilarani,
[02:46.05]Sengojo riko ngedum ati..
[02:52.87]
[03:14.99]>>>
[03:15.99]>>
[03:16.99]>
[03:17.99]Ngomonge mung isun
[03:19.26]hang didemeni,
[03:24.11]Ngomonge mung isun
[03:26.57]hang diwelasi..
[03:30.75]Manis ngalahi madu janjine,
[03:37.61]Pait koyo peru ring nyatane..
[03:46.39]
[03:47.57]Tibane isun keneng jolo sutro,
[03:52.57]Kepincut manise rayuan riko..
[03:59.33]Ibarat sego wis dadi bubur,
[04:06.58]Nelongso ati wis kadhung ancur..
[04:12.88]
[04:35.05]>>>
[04:36.05]>>
[04:37.05]>
[04:38.05]Meneng meneng awak riko,
[04:44.38]Selindutan ambi wong liyo..
[04:50.78]Isun mung dilarani,
[04:57.15]Sengojo riko ngedum ati..
[05:04.03]Meneng meneng awak riko,
[05:10.04]Selindutan ambi wong liyo..
[05:16.66]Isun mung dilarani,
[05:22.78]Sengojo riko ngedum ati..
[05:29.22]Jebule awak riko,
[05:32.35]Sing keneng dipercoyo..
[05:35.72]Kabeh janjine riko,
[05:38.72]Mung angin angin surgo..
[05:42.47]Yo sing nyoto..
[05:49.23]Yo sing nyoto..
[05:54.47]
———–
Preview:

Pupus Tresnoku

Lilin-Herlina_2
Versi: Lilin Herlina

Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

reff:
Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hiplikcv]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Pupus Tresnoku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.09]Pupus Tresnoku
[00:27.35]by: Lilin Herlina
[00:30.35]
[00:32.35]>>>
[00:33.35]>>
[00:34.35]>
[00:35.35]Sing isih ono dodo iki,
[00:42.37]Iku mung sliramu..
[00:48.05]Nadyan tak lilo njero ati,
[00:54.17]Ilange tresnamu..
[00:57.99]
[01:00.11]Ning karepe ati,
[01:02.67]Iso mbaleni crito..
[01:06.94]Nanging ginarsih tresno,
[01:10.68]Ra biso nduweni tresnomu..
[01:18.24]
[01:22.24]Tansah tak tembang sworo ati,
[01:28.23]Critane sliramu..
[01:34.11]Naliko isih ketali,
[01:39.93]Tresnaku tresnamu..
[01:44.30]
[01:46.11]Sak tenane aku,
[01:48.81]Nangis njrone ati..
[01:52.98]Mergo kudu tak lilakno,
[01:56.73]Sesandhingan iki
[01:59.74]mung kari cerito..
[02:06.30]
[02:08.47]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:15.53]Sing tak roso
[02:19.29]koyo bengi tanpo lintang..
[02:23.61]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:30.85]Kabeh pupus
[02:34.85]kasaput angin ning awang..
[02:40.92]Saikine tresnamu wis ilang,
[02:48.23]Sing tak roso
[02:51.67]koyo bengi tanpo lintang..
[02:56.54]Saikine tresnamu wis ilang,
[03:03.48]Kabeh pupus
[03:07.48]kasaput angin ning awang..
[03:11.50]
[03:37.70]>>>
[03:38.70]>>
[03:39.70]>
[03:40.70]Sing isih ono dodo iki,
[03:47.14]Iku mung sliramu..
[03:52.27]Nadyan tak lilo njero ati,
[03:58.39]Ilange tresnamu..
[04:02.77]
[04:04.15]Ning karepe ati,
[04:07.14]Iso mbaleni crito..
[04:11.40]Nanging ginarsih tresno,
[04:14.90]Ra biso nduweni tresnomu..
[04:21.83]
[04:22.54]Tansah tak tembang sworo ati,
[04:29.10]Critane sliramu..
[04:34.23]Naliko isih ketali,
[04:40.54]Tresnaku tresnamu..
[04:45.04]
[04:46.35]Sak tenane aku,
[04:49.85]Nangis njrone ati..
[04:53.61]Mergo kudu tak lilakno,
[04:57.22]Sesandhingan iki
[05:00.62]mung kari cerito..
[05:06.05]
[05:09.25]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:16.13]Sing tak roso
[05:19.94]koyo bengi tanpo lintang..
[05:24.06]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:31.31]Kabeh pupus
[05:35.06]kasaput angin ning awang..
[05:41.44]Saikine tresnamu wis ilang,
[05:48.75]Sing tak roso
[05:52.56]koyo bengi tanpo lintang..
[05:56.93]Saikine tresnamu wis ilang,
[06:03.82]Kabeh pupus
[06:07.38]kasaput angin ning awang..
[06:12.31]
———–
Preview:

Ngerunce Welas

Nanda-Feraro
Versi: Nanda Feraro

Sun pajang nong awang awang,
Wujud welas isun sayang..
Sun titipno ulan lintang,
Myakne katon terang..

Masio segoro geni,
Kanggo riko sun sebrangi..
Mung riko hang sun aboti,
Riko hang sun asihi..

Nak sun gowo riko,
Menyang nong awang awang..
Ngerunce welase ono ring nduwuran,
Myakne welase katon padang..
Myakne welase sing gampang ilang..

reff:
Sun pajang nong awang awang,
Wujud welas isun sayang..
Sun titipno ulan lintang,
Myakne katon terang..

Masio segoro geni,
Kanggo riko sun sebrangi..
Mung riko hang sun aboti,
Riko hang sun asihi..

Ho.. ho.. ho.. ho..
Ho.. ho.. ho.. ho..

reff:
Nak sun gowo riko,
Menyang nong awang awang..
Ngerunce welase ono ring nduwuran,
Myakne welase katon padang..
Myakne welase sing gampang ilang..

Ho.. ho.. ho.. ho..
Ho.. ho.. ho.. ho..

reff:
Nak sun gowo riko,
Menyang nong awang awang..
Ngerunce welase ono ring nduwuran,
Myakne welase katon padang..
Myakne welase sing gampang ilang..
Myakne welase sing gampang ilang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vaouiicv]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Ngerunce Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:37]
[00:01.05]Ngerunce Welas
[00:18.75]by: Nanda Feraro
[00:21.75]
[00:23.75]>>>
[00:24.75]>>
[00:25.75]>
[00:26.75]Sun pajang nong awang awang,
[00:32.44]Wujud welas isun sayang..
[00:38.63]Sun titipno ulan lintang,
[00:45.01]Myakne katon terang..
[00:51.39]Masio segoro geni,
[00:58.20]Kanggo riko sun sebrangi..
[01:04.58]Mung riko hang sun aboti,
[01:10.97]Riko hang sun asihi..
[01:16.77]
[01:28.14]Nak sun gowo riko,
[01:33.20]Menyang nong awang awang..
[01:39.71]Ngerunce welase
[01:45.84]ono ring nduwuran,
[01:53.15]Myakne welase katon padang..
[02:04.76]Myakne welase
[02:12.02]sing gampang ilang..
[02:18.08]
[02:25.32]>>>
[02:26.32]>>
[02:27.32]>
[02:28.32]Sun pajang nong awang awang,
[02:34.44]Wujud welas isun sayang..
[02:40.57]Sun titipno ulan lintang,
[02:47.29]Myakne katon terang..
[02:53.81]Masio segoro geni,
[03:00.07]Kanggo riko sun sebrangi..
[03:06.26]Mung riko hang sun aboti,
[03:12.51]Riko hang sun asihi..
[03:18.94]Ho.. ho.. ho.. ho..
[03:32.62]Ho.. ho.. ho.. ho..
[03:44.42]
[03:53.15]>>>
[03:54.15]>>
[03:55.15]>
[03:56.15]Nak sun gowo riko,
[04:02.16]Menyang nong awang awang..
[04:08.86]Ngerunce welase
[04:15.56]ono ring nduwuran,
[04:22.09]Myakne welase katon padang..
[04:33.03]Myakne welase
[04:41.02]sing gampang ilang..
[04:47.21]Ho.. ho.. ho.. ho..
[05:00.28]Ho.. ho.. ho.. ho..
[05:06.90]
[05:21.77]>>>
[05:22.77]>>
[05:23.77]>
[05:24.77]Nak sun gowo riko,
[05:30.15]Menyang nong awang awang..
[05:36.84]Ngerunce welase
[05:43.77]ono ring nduwuran,
[05:50.33]Myakne welase katon padang..
[06:01.16]Myakne welase
[06:08.72]sing gampang ilang..
[06:14.91]Myakne welase
[06:21.73]sing gampang ilang..
[06:27.66]
———–
Preview:

Bersih Deso

Ki-Nartosabdho
Versi: Ki Nartosabdho

Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wqhhihcv]
[ar: Ki Nartosabdho]
[ti: Bersih Deso]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.04]Bersih Deso – Ki Nartosabdho
[00:32.06]
[00:35.06]>>>
[00:36.06]>>
[00:37.06]>
[00:38.06]Apan iku apan iku
[00:41.39]dadi kuwajiban baku..
[00:47.10]Ayo bersih deso
[00:53.14]murih adoh
[00:56.80]suker sakit ih ih ih ih..
[01:03.14]kiyak kiyak anggliyak
[01:06.58]tumandang karyo..
[01:13.57]
[01:34.56]>>>
[01:35.56]>>
[01:36.56]>
[01:37.56]Apan iku apan iku
[01:41.48]dadi kuwajiban baku..
[01:46.64]Ayo bersih deso
[01:52.67]murih adoh
[01:55.85]suker sakit ih ih ih ih..
[02:02.82]kiyak kiyak anggliyak
[02:08.16]tumandang karyo..
[02:13.63]
[02:35.22]>>>
[02:36.22]>>
[02:37.22]>
[02:38.22]Apan iku apan iku
[02:41.37]dadi kuwajiban baku..
[02:46.04]Ayo bersih deso
[02:53.14]murih adoh
[02:56.55]suker sakit ih ih ih ih..
[03:02.77]kiyak kiyak anggliyak
[03:07.37]tumandang karyo..
[03:13.54]
[03:34.22]>>>
[03:35.22]>>
[03:36.22]>
[03:37.22]Apan iku apan iku
[03:41.37]dadi kuwajiban baku..
[03:46.04]Ayo bersih deso
[03:53.14]murih adoh
[03:56.55]suker sakit ih ih ih ih..
[04:02.77]kiyak kiyak anggliyak
[04:07.37]tumandang karyo..
[04:12.56]
[04:33.22]>>>
[04:34.22]>>
[04:35.22]>
[04:36.22]Apan iku apan iku
[04:39.71]dadi kuwajiban baku..
[04:44.50]Ayo bersih deso
[04:51.10]murih adoh
[04:54.51]suker sakit ih ih ih ih..
[05:00.86]kiyak kiyak anggliyak
[05:05.77]tumandang karyo..
[05:15.61]
————
Preview: