Putri Sejati

versi: Sono Istana Lungguh jejeran, padang mbulan Gegandengan bebarengan.. Marang katresnan, Pacaran sir siran.. Bungah atiku nyawang sliramu Ketemu kekasihku.. Kalung inten biru, Tak kirimke tekan omahmu, Gawe tondo tresnanku.. Ongko siji sing tak tresnani, Ono putri siji sing tak labuhi.. Amung siji, Siji mung kowe putri kang sejati.. reff: Ongko siji sing tak tresnani, … Continue reading

Ketinggalan Sepur

versi: Niken Arisandi Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a.. Ketinggalan sepur semendal atinisun, Weruho gedigi sun ngawiti sulung.. Wis suwe roso demen, Sun sidem wedi sing riko reken.. Ketinggalan sepur welas isun kesingkur, Ati melang melung sing ono hang nginguk.. Kapesan awak isun, Sing kuat rasane batin isun.. Ketinggalan sepur welas isun kesingkur.. reff: Langit katon mendung, yaduh awak isun … Continue reading

Moblong Moblong

versi: Batara Group E.. lha kae, Sing tak tunggu jebule wis tekan kene.. Kla..mbine abang, Rambut dowo moblong moblong ayu tenan.. A..dhuh senenge, Malem minggu aku klakon mlaku mlaku.. Ngga..ndeng slirane, Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan.. Dasar nasib awak iki lagi hoki, Kenal pisan kenyo ayu merak ati.. Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi, … Continue reading

Kebak Tresnamu

versi: Dewi Marcella Pr: Mas opo kowe ra ngerteni, Yen wengi tansah tak kangeni.. Mulo enggalo bali, Tombo kangen iki.. Lk: Dik tenan aku yo wis ngerti, Yen tansah terus mbok kangeni.. Dongakno aku enggal bali, Ngobati kangenmu.. Ft: Atiku atiku tansah kebak ing rindu, Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu, Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu.. … Continue reading

Loro Ning Ati

versi: Sono Istana Sedih kroso sedih, njroning ati iki.. Rino wengi nganti ra biso lali.. Opo toh salahku, kowe ninggalke aku.. Yen enten klentune di ngapuro wae.. Ojo sampek lali, marang aku iki.. Ra eling lehku nuruti rino lan wengi.. Opo iku wis, dadi karepmu sayangku.. Tego temen mblenjani janji marang tresnamu.. Naliko..,sliraku wis percoyo … Continue reading

Pacaran

versi: Rima Citra Sari Hang paling enak kang, Yo enake yo sir-siran.. Kadhung magih sir-siran, Rasane koyo sing duwe utang.. Hang paling enak kang, Paling enak kemanten anyar.. Kadhung wis bubaran, Mlebu kamar ngitung sumbangan.. reff: Paling enak kang magih sir-siran, Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan.. Paling enak kang sayang sayangan, Sing perduli rengite nyokoti tangan.. … Continue reading