Demen Mlayu Mlayu

Versi: Dewi Kirana Mikiri bae wong siji, Kaya kuat kaya beli.. Pegel nangis lan ketuwon, Sampean wis ganti wong wadon.. Durung jelas ning salahe, Sampean tega ninggalne.. Apa wis kula nasibe, Ping pindo kawinan gagal bae.. reff: Apa sih kula karna dudu wong ayu, Sampean tega demene mlayu mlayu.. Mader asale kula nyapa wong lanang, … Continue reading

Kangening Ati

Versi: Irama Smeltkroes Wow loro atiku, Mergo suwe uwis ora ketemu.. Wow o oh loro atiku, Opo ngene rasane wong kangen cah ayu.. Kepiye maneh, Lek atiku wis kadhung tresno.. Marang kowe, Sing wis suwe tak tunggu.. Oh kangen atiku, Marang sliramu.. Oh kangen atiku, Kowe cah ayu.. O o oh.. o oh, kowe cah … Continue reading

Sewu Roso

versi: Suliyana SING KIRO ONO ENTEKE, ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE.. SING KIRO ONO BATESE, HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI.. SING TAU ONO LIYANE, HANG ISUN WELASI.. SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO.. ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO.. reff: … Continue reading

Curigo

versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana Pr: Sun akoni riko magih welas, Tapi ati magih sing pasrah.. Moto iki dhung sing nyawang riko, Pikiran isun mumboro.. Mikiraken riko, Nong endi ambi sopo.. Saiki.., Magih eling tah nong welas iki.. Lk: Ojo curigo, isun ntanding wong liyo Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko.. Latune geni, … Continue reading

Piwelingku

Vesri: Engkong Ari Ning kono kae, Aku mlaku-mlaku, karo kowe.. Wis suwe anggonku ngenteni, Kahanan kang mengkono kuwi.. Roso bungahing ati, Keturutan sing tak impi-impi.. Ora kroso srengengene Wis mudhun alon alon.. Nganti bingung pengkurepe, Sing katon.. Nanging semilire angin, Sore kuwi.. Lan gemrisike gegodhongan, Nambahi endahe katresnan.. reff: Namung siji piwelingku, Ojo nganti lali, … Continue reading

Sumpah Qur’an

Versi: Anik Arnika Oh kasih ana ning endi, Limang wulan kula ngulati.. Apa wis olih sengaja, Sampean arep nglelara.. Yen bener arep wewirang, Apa ora wedi ning kutukan.. Bengen sumpah sembarangan, Sampean sumpah ning duwur qur’an.. reff: Kula ngupai madu, Dibalese karo empedu.. Dasar bli due ati, Tegane ngaburaken diri.. Kehormatan sun wis ilang, Wis … Continue reading