Jala Sutra

Sri-Avista_5
Versi: Sri Avista

“kang maun,
“tresnaning ati mung sampean siji,
“keloros sungsung kula bli krasa,
“rasa seneng nusuk ning dada,
“sun bli berdaya,
“kaya wong dijala sutra,
“kang maun..”

Kang maun kula sayang,
Najan akeh sing dadi penghalang..
Najan wong tua mblolihi,
Kula ora cilik ati..

Demen setulus ati,
Kula pengen urip dadi siji..
Enak blenak tek lakoni,
Kula sayang sampe mati..

reff:
Senajan kakang anake wong bli due,
Kula nerima apa bae anane..
Batine kula kaya dijala sutra,
Pengen kelakon klalen segala gala..

Demen setulus ati,
Kula pengen urip dadi siji..
Enak blenak tek lakoni,
Kula sayang sampe mati..

reff:
Senajan kakang anake wong bli due,
Kula nerima apa bae anane..
Batine kula kaya dijala sutra,
Pengen kelakon klalen segala gala..

Kang maun kula sayang,
Najan akeh sing dadi penghalang..
Najan wong tua mblolihi,
Kula ora cilik ati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uwnskkcv]
[ar: Sri Avista]
[ti: Jala Sutra]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:01.60]Jala Sutra – Sri Avista
[00:11.60]
[00:13.60]>>>
[00:14.60]>>
[00:15.60]>
[00:16.60]”kang maun,
[00:19.51]”tresnaning ati mung sampean siji,
[00:24.62]”keloros sungsung kula bli krasa,
[00:28.91]”rasa seneng nusuk ning dada,
[00:32.58]”sun bli berdaya,
[00:36.37]”kaya wong dijala sutra,
[00:41.10]”kang maun..”
[00:44.15]
[01:02.16]>>>
[01:03.16]>>
[01:04.16]>
[01:05.16]Kang maun kula sayang,
[01:10.63]Najan akeh
[01:12.66]sing dadi penghalang..
[01:17.34]Najan wong tua mblolihi,
[01:21.01]Kula ora cilik ati..
[01:27.05]
[01:33.08]Demen setulus ati,
[01:39.61]Kula pengen urip dadi siji..
[01:45.83]Enak blenak tek lakoni,
[01:50.50]Kula sayang sampe mati..
[01:55.60]
[02:20.74]>>>
[02:21.74]>>
[02:22.74]>
[02:23.74]Senajan kakang
[02:26.28]anake wong bli due,
[02:29.95]Kula nerima apa bae anane..
[02:36.72]Batine kula kaya dijala sutra,
[02:44.26]Pengen kelakon,
[02:47.00]klalen segala gala..
[02:51.35]
[02:53.59]Demen setulus ati,
[02:59.08]Kula pengen urip dadi siji..
[03:05.30]Enak blenak tek lakoni,
[03:10.03]Kula sayang sampe mati..
[03:15.26]
[03:39.88]>>>
[03:40.88]>>
[03:41.88]>
[03:42.88]Senajan kakang
[03:45.87]anake wong bli due,
[03:49.47]Kula nerima apa bae anane..
[03:56.58]Batine kula kaya dijala sutra,
[04:03.68]Pengen kelakon,
[04:06.27]klalen segala gala..
[04:10.69]
[04:12.75]Kang maun kula sayang,
[04:18.53]Najan akeh
[04:21.54]sing dadi penghalang..
[04:26.33]Najan wong tua mblolihi,
[04:30.31]Kula ora cilik ati..
[04:35.47]
—————
Preview:

Ratune Ngati

Rohid-Falak_1
Versi: Rohid Falak

Ibarat kembang cukul ning taman,
Cuma siji kang mekar mewangi..

Snajan akeh wadon pilihan ati,
Ibarate senok ratune ngati..
Sewu rasa ketumplek dadi siji,
Sayang rindu tulus pengen ndueni..

reff:
Semilire angin sore,
Seareman ning pucuk cemara..
Ngiringi tekane wengi,
Nggawa bayangan kekasih..

Tembang asmara renggana,
Seijin tek para pujangga..
Kidung rindu tambah syahdu,
Ati pilu karena rindu..
Rindu kekasih pujaan hati..
Ratune ngati..

reff:
Snajan akeh wadon pilihan ati,
Ibarate senok ratune ngati..
Sewu rasa ketumplek dadi siji,
Sayang rindu tulus pengen ndueni..

reff:
Semilire angin sore,
Seareman ning pucuk cemara..
Ngiringi tekane wengi,
Nggawa bayangan kekasih..

Tembang asmara renggana,
Seijin tek para pujangga..
Kidung rindu tambah syahdu,
Ati pilu karena rindu..
Rindu kekasih pujaan hati..
Ratune ngati..
—————
[ver: lyrics]
[id: ibbqkicv]
[ar: Rohid Falak]
[ti: Ratune Ngati]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.10]Ratune Ngati – Rohid Falak
[00:27.10]
[00:30.10]>>>
[00:31.10]>>
[00:32.10]>
[00:33.10]Ibarat kembang
[00:35.67]cukul ning taman..
[00:38.80]Cuma siji
[00:41.85]kang mekar mewangi..
[00:46.22]
[01:01.98]Snajan akeh wadon
[01:06.22]pilihan ati,
[01:09.72]Ibarate senok
[01:13.21]ratune ngati..
[01:17.34]Sewu rasa
[01:19.49]ketumplek dadi siji..
[01:24.65]Sayang rindu
[01:26.36]tulus pengen ndueni..
[01:31.06]
[01:44.03]>>>
[01:45.03]>>
[01:46.03]>
[01:47.03]Semilire angin sore,
[01:51.51]Seareman ning pucuk cemara..
[01:54.51]Ngiringi tekane wengi,
[01:58.45]Nggawa bayangan kekasih..
[02:02.24]
[02:18.16]Tembang asmara renggana,
[02:21.77]Seijin tek para pujangga..
[02:25.04]Kidung rindu tambah syahdu,
[02:28.80]Ati pilu karena rindu..
[02:32.39]Rindu kekasih pujaan hati..
[02:38.66]Ratune ngati..
[02:42.78]
[02:55.25]>>>
[02:56.25]>>
[02:57.25]>
[02:58.25]Snajan akeh wadon
[03:01.58]pilihan ati,
[03:05.14]Ibarate senok
[03:08.72]ratune ngati..
[03:13.04]Sewu rasa
[03:14.85]ketumplek dadi siji..
[03:20.35]Sayang rindu
[03:22.35]tulus pengen ndueni..
[03:26.47]
[03:40.03]>>>
[03:41.03]>>
[03:42.03]>
[03:43.00]Semilire angin sore,
[03:46.62]Seareman ning pucuk cemara..
[03:50.26]Ngiringi tekane wengi,
[03:53.75]Nggawa bayangan kekasih..
[03:58.69]
[04:13.28]Tembang asmara renggana,
[04:17.05]Seijin tek para pujangga..
[04:20.61]Kidung rindu tambah syahdu,
[04:24.05]Ati pilu karena rindu..
[04:27.85]Rindu kekasih pujaan hati..
[04:33.72]Ratune ngati..
[04:38.58]
———-
Preview:

Raden Sandiwara

Sri-Avista_4
Versi: Sri Avista

Sampe tega nyakiti ati,
Ning adepan ganti kekasih..
Wis laka perasaane,
Ngobral cinta seenake..

Katon alim kaya arjuna,
Persis raden ning sandiwara..
Sampean wis kegatelan,
Saban wadon nggo sasaran..

reff:
Lara..,lara setengah mati
Due cinta dihianati..

Kakang.. kakang keterlaluan
Main cinta karo wong lian,
Demenane sedalan-dalan..

Katon alim kaya arjuna,
Persis raden ning sandiwara..
Sampean wis kegatelan,
Saban wadon nggo sasaran..

reff:
Lara..,lara setengah mati
Due cinta dihianati..

Kakang.. kakang keterlaluan
Main cinta karo wong lian,
Demenane sedalan-dalan..

Sampe tega nyakiti ati,
Ning adepan ganti kekasih..
Wis laka perasaane,
Ngobral cinta seenake..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Sri Avista]
[ti: Raden Sandiwara]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:01]
[id: isnvkicv]
[00:01.05]Raden Sandiwara – Sri Avista
[00:26.05]
[00:29.05]>>>
[00:30.05]>>
[00:31.05]>
[00:32.05]Sampe tega nyakiti ati,
[00:39.30]Ning adepan ganti kekasih..
[00:47.23]Wis laka perasaane,
[00:55.30]Ngobral cinta seenake..
[01:02.93]
[01:14.55]Katon alim kaya arjuna,
[01:21.88]Persis raden ning sandiwara..
[01:29.76]Sampean wis kegatelan,
[01:37.81]Saban wadon nggo sasaran..
[01:45.83]
[02:12.92]>>>
[02:13.92]>>
[02:14.92]>
[02:15.92]Lara.., lara..
[02:23.74]setengah mati,
[02:27.92]Due cinta dihianati..
[02:35.85]
[02:51.73]Kakang.. kakang keterlaluan
[03:02.19]Main cinta karo wong lian,
[03:10.38]Demenane sedalan-dalan..
[03:17.38]
[03:20.57]Katon alim kaya arjuna,
[03:27.70]Persis raden ning sandiwara..
[03:35.32]Sampean wis kegatelan,
[03:43.38]Saban wadon nggo sasaran..
[03:51.63]
[04:18.15]>>>
[04:19.15]>>
[04:20.15]>
[04:21.15]Lara.., lara..
[04:29.69]setengah mati,
[04:33.81]Due cinta dihianati..
[04:41.44]
[04:57.51]Kakang.. kakang keterlaluan
[05:08.13]Main cinta karo wong lian,
[05:16.26]Demenane sedalan-dalan..
[05:23.13]
[05:26.08]Sampe tega nyakiti ati,
[05:33.38]Ning adepan ganti kekasih..
[05:41.13]Wis laka perasaane,
[05:49.45]Ngobral cinta seenake..
[05:57.50]
————-
Preview:

Gatot Kaca Bli Bisa Mabur

Sri-Avista_3
Versi: Sri Avista

Wayang golek gatot kaca,
Gatot kaca bli bisa mabur..
Weruh dewe katon neng mata,
Main cinta karo batur..

Wedang bandrek wedang bajigur,
Cabure panggangan roti..
Sapa wonge sing bli hancur,
Batur dewek menghianati..

reff:
Tuku suling neng jakarta,
Jakartane kebanjiran..
Ana maling, maling cinta
Kaligane ketangguhan..

Pancen cinta memang buta,
Bli pandeng batur lan tangga..
Ra perduli neng sahabat,
Deke batur ya diembat..

(gatot kaca bli bisa mabur),
Sing dicinta direbut batur..
(gatot kaca bli bisa mabur),
Putus cinta dadi ngelantur..

Wedang bandrek wedang bajigur,
Cabure panggangan roti..
Sapa wonge sing bli hancur,
Batur dewek menghianati..

reff:
Tuku suling neng jakarta,
Jakartane kebanjiran..
Ana maling, maling cinta
Kaligane ketangguhan..

Pancen cinta memang buta,
Bli pandeng batur lan tangga..
Ra perduli neng sahabat,
Deke batur ya diembat..

(gatot kaca bli bisa mabur),
Sing dicinta direbut batur..
(gatot kaca bli bisa mabur),
Putus cinta dadi ngelantur..

Wayang golek gatot kaca,
Gatot kaca bli bisa mabur..
Weruh dewe katon neng mata,
Main cinta karo batur..

Wedang bandrek wedang bajigur,
Cabure panggangan roti..
Sapa wonge sing bli hancur,
Batur dewek menghianati..
——————
[ver: lyrics]
[id: hsovkicv]
[ar: Sri Avista]
[ti: Gatot Kaca Bli Bisa Mabur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.11]Gatot Kaca Bli Bisa Mabur
[00:28.04]by: Sri Avista
[00:31.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Wayang golek gatot kaca,
[00:41.14]Gatot kaca bli bisa mabur..
[00:44.82]Weruh dewe katon neng mata,
[00:48.62]Main cinta karo batur..
[00:53.35]
[01:01.00]Wedang bandrek wedang bajigur,
[01:04.81]Cabure panggangan roti..
[01:08.82]Sapa wonge sing bli hancur,
[01:12.51]Batur dewek menghianati..
[01:17.57]
[01:46.09]>>>
[01:47.09]>>
[01:48.09]>
[01:49.09]Tuku suling neng jakarta,
[01:52.68]Jakartane kebanjiran..
[01:56.70]Ana maling, maling cinta
[02:00.63]Kaligane ketangguhan..
[02:05.64]
[02:12.88]Pancen cinta memang buta,
[02:16.66]Bli pandeng batur lan tangga..
[02:20.83]Ra perduli neng sahabat,
[02:24.53]Deke batur ya diembat..
[02:28.58](gatot kaca bli bisa mabur),
[02:32.03]Sing dicinta direbut batur..
[02:36.46](gatot kaca bli bisa mabur),
[02:40.33]Putus cinta dadi ngelantur..
[02:45.21]
[02:48.27]Wedang bandrek wedang bajigur,
[02:52.71]Cabure panggangan roti..
[02:56.89]Sapa wonge sing bli hancur,
[03:00.65]Batur dewek menghianati..
[03:05.46]
[03:33.81]>>>
[03:34.81]>>
[03:35.81]>
[03:36.81]Tuku suling neng jakarta,
[03:40.62]Jakartane kebanjiran..
[03:44.68]Ana maling, maling cinta
[03:48.55]Kaligane ketangguhan..
[03:53.25]
[04:01.00]Pancen cinta memang buta,
[04:04.56]Bli pandeng batur lan tangga..
[04:08.82]Ra perduli neng sahabat,
[04:12.50]Deke batur ya diembat..
[04:16.69](gatot kaca bli bisa mabur),
[04:20.32]Sing dicinta direbut batur..
[04:24.68](gatot kaca bli bisa mabur),
[04:28.44]Putus cinta dadi ngelantur..
[04:33.01]
[04:36.19]Wayang golek gatot kaca,
[04:40.94]Gatot kaca bli bisa mabur..
[04:44.82]Weruh dewe katon neng mata,
[04:48.63]Main cinta karo batur..
[04:52.76]
[05:00.88]Wedang bandrek wedang bajigur,
[05:04.69]Cabure panggangan roti..
[05:08.75]Sapa wonge sing bli hancur,
[05:12.64]Batur dewek menghianati..
[05:17.44]
————
Preview:

Cinta Sing Terlambat

Wawas-Ibanez_2
Versi: Wawas Ibanez

Rasa getun bli kejagan,
Bengen nolak cintane kakang..
Sing akhire kakang kecewa,
Lunga langka kabar lan berita..

Wong lanang sing kula sayangi,
Sering pisan gawe lara ati..
Batin sun rasane sedih,
Laki ning kula ora perduli..

reff:
Kang ana ning endi,
Kula pengen nemoni..
Cinta sing terlambat,
Gawe ati sun kesiksa..

Langit ketutup ning mendung,
Urip sun rasa keduhung..
Sering gawa demenan,
Ning kula laki sering niba tangan..

Lamon bengen sun gelem dikawin sampean,
Wis tentu rumah tangga pasti bahagia..

reff:
Wong lanang sing kula sayangi,
Sering pisan gawe lara ati..
Batin sun rasane sedih,
Laki ning kula ora perduli..

reff:
Kang ana ning endi,
Kula pengen nemoni..
Cinta sing terlambat,
Gawe ati sun kesiksa..

Langit ketutup ning mendung,
Urip sun rasa keduhung..
Sering gawa demenan,
Ning kula laki sering niba tangan..

Lamon bengen sun gelem dikawin sampean,
Wis tentu rumah tangga pasti bahagia..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vclhkicv]
[ar: Wawas Ibanez]
[ti: Cinta Sing Terlambat]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:01.04]Cinta Sing Terlambat
[00:51.57]by: Wawas Ibanez
[00:54.57]
[00:57.57]>>>
[00:58.57]>>
[00:59.57]>
[01:00.57]Rasa getun bli kejagan,
[01:06.86]Bengen nolak cintane kakang..
[01:14.51]Sing akhire kakang kecewa,
[01:20.91]Lunga langka kabar lan berita..
[01:28.22]
[01:42.97]Wong lanang sing kula sayangi,
[01:49.10]Sering pisan gawe lara ati..
[01:56.53]Batin sun rasane sedih,
[02:03.73]Laki ning kula ora perduli..
[02:09.68]
[02:35.01]>>>
[02:36.01]>>
[02:37.01]>
[02:38.01]Kang ana ning endi,
[02:44.56]Kula pengen nemoni..
[02:51.68]Cinta sing terlambat,
[02:55.05]Gawe ati sun kesiksa..
[03:00.93]
[03:14.64]Langit ketutup ning mendung,
[03:21.39]Urip sun rasa keduhung..
[03:28.20]Sering gawa demenan,
[03:31.39]Ning kula laki sering niba tangan..
[03:38.88]Lamon bengen sun gelem
[03:41.82]dikawin sampean..
[03:45.89]Wis tentu rumah tangga
[03:49.20]pasti bahagia..
[03:53.51]
[04:38.93]>>>
[04:39.93]>>
[04:40.93]>
[04:41.93]Wong lanang sing kula sayangi,
[04:47.89]Sering pisan gawe lara ati..
[04:54.56]Batin sun rasane sedih,
[05:02.37]Laki ning kula ora perduli..
[05:07.93]
[05:33.66]>>>
[05:34.66]>>
[05:35.66]>
[05:36.66]Kang ana ning endi,
[05:43.23]Kula pengen nemoni..
[05:50.30]Cinta sing terlambat,
[05:53.49]Gawe ati sun kesiksa..
[05:59.23]
[06:13.36]Langit ketutup ning mendung,
[06:20.05]Urip sun rasa keduhung..
[06:26.92]Sering gawa demenan,
[06:30.00]Ning kula laki sering niba tangan..
[06:37.36]Lamon bengen sun gelem
[06:40.74]dikawin sampean..
[06:44.55]Wis tentu rumah tangga
[06:47.86]pasti bahagia..
[06:52.42]
———-
Preview:

Sing Percaya

Nina-Agustin_Surya-Pribadi
Versi: Nina Agustin ft. Surya Pribadi

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zhvpivcv]
[ar: Nina Agustin ft. Surya Abadi]
[ti: Sing Percaya]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:45]
[00:01.05]Sing Percaya
[00:39.90]by: Nina Agustin ft. Surya Pribadi
[00:42.90]
[00:44.90]>>>
[00:45.90]>>
[00:46.90]>
[00:47.90]Lk: Aja watir aja melang,
[00:51.40]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[00:57.92]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[01:03.02]Lk: Bli mungkin
[01:04.53]Lk: sun gawe wirang..
[01:08.46]
[01:22.38]Pr: Kula uga pada bae,
[01:26.81]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[01:32.22]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[01:37.37]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[01:42.66]
[02:11.02]>>>
[02:12.02]>>
[02:13.02]>
[02:14.02]Lk: Senok nina
[02:15.95]Lk: sayang sing percaya,
[02:20.25]Lk: Cinta kakang
[02:22.49]Lk: ora bakalan sirna..
[02:27.21]Lk: Kakang janji arep sumpah,
[02:31.13]Lk: Karo nina
[02:34.55]Lk: ora gawe kecewa..
[02:38.85]
[02:48.31]Pr: Duh kang surya
[02:50.60]Pr: jare arep setia,
[02:54.34]Pr: Ayu pada ngomong
[02:58.05]Pr: ning wong tua..
[03:02.34]Pr: Wis lawas hubungan cinta,
[03:06.45]Pr: Pengene sih
[03:09.93]Pr: kulane jagean nikah..
[03:14.47]
[03:16.22]Lk: Aja watir aja melang,
[03:21.27]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[03:26.50]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[03:31.34]Lk: Bli mungkin
[03:33.27]Lk: sun gawe wirang..
[03:37.25]
[03:51.13]Pr: Kula uga pada bae,
[03:55.30]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[04:00.52]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[04:05.94]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[04:11.29]
[04:39.08]>>>
[04:40.08]>>
[04:41.08]>
[04:42.08]Lk: Senok nina
[04:44.82]Lk: sayang sing percaya,
[04:48.86]Lk: Cinta kakang
[04:51.45]Lk: ora bakalan sirna..
[04:56.37]Lk: Kakang janji arep sumpah,
[04:59.86]Lk: Karo nina
[05:02.28]Lk: ora gawe kecewa..
[05:07.82]
[05:17.41]Pr: Duh kang surya
[05:19.64]Pr: jare arep setia,
[05:23.49]Pr: Ayu pada ngomong
[05:26.29]Pr: ning wong tua..
[05:30.52]Pr: Wis lawas hubungan cinta,
[05:35.19]Pr: Pengene sih
[05:37.98]Pr: kulane jagean nikah..
[05:42.46]
[05:44.64]Lk: Aja watir aja melang,
[05:48.87]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[05:54.54]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[05:59.58]Lk: Bli mungkin
[06:01.62]Lk: sun gawe wirang..
[06:04.87]
[06:19.30]Pr: Kula uga pada bae,
[06:23.52]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[06:28.81]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[06:34.04]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[06:39.57]
———–
Preview: