Pelem Bapang

Eka-Wati_1
Versi: Eka Wati

Pelem bapang duh kakang pelem kuweni,
Pelem gajah mateng akeh sing pengen..
Ngadang adang sing awit taun guri,
Bareng duda kawine karo wong sejen..

Dina senen duh kakang dina selasa,
Dina kemis sore jum’at pasarane..
Kaya kenen nasibe dadi wong rangda,
Jagad atis turue langka bature..

reff:
Aduh emak tulungana kula,
Luru dukun nggo ngemat si duda..

Aduh emak kulane rasa isin,
Dadi rangda bli kawin kawin..
Akeh sing curiga ana wong lanang dolan,
Disangkane rangda ora karuan..

Dina senen duh kakang dina selasa,
Dina kemis sore jum’at pasarane..
Kaya kenen nasibe dadi wong rangda,
Jagad atis turue langka bature..

reff:
Aduh emak tulungana kula,
Luru dukun nggo ngemat si duda..

Aduh emak kulane rasa isin,
Dadi rangda bli kawin kawin..
Akeh sing curiga ana wong lanang dolan,
Disangkane rangda ora karuan..

Pelem bapang duh kakang pelem kuweni,
Pelem gajah mateng akeh sing pengen..
Ngadang adang sing awit taun guri,
Bareng duda kawine karo wong sejen..

Dina senen duh kakang dina selasa,
Dina kemis sore jum’at pasarane..
Kaya kenen nasibe dadi wong rangda,
Jagad atis turue langka bature..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Eka Wati]
[ti: Pelem Bapang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:01.02]Pelem Bapang – Eka Wati
[00:45.02]
[00:47.02]>>>
[00:48.02]>>
[00:49.02]>
[00:50.02]Pelem bapang
[00:51.00]duh kakang pelem kuweni,
[00:54.77]Pelem gajah
[00:56.97]mateng akeh sing pengen..
[01:01.06]Ngadang adang
[01:02.71]sing awit taun guri,
[01:07.24]Bareng duda
[01:08.24]kawine karo wong sejen..
[01:12.08]
[01:19.11]Dina senen
[01:20.00]duh kakang dina selasa,
[01:24.10]Dina kemis
[01:25.97]sore jum’at pasarane..
[01:30.37]Kaya kenen
[01:31.87]nasibe dadi wong rangda,
[01:36.23]Jagad atis
[01:37.47]turue langka bature..
[01:41.38]
[01:59.63]>>>
[02:00.63]>>
[02:01.63]>
[02:02.63]Aduh emak
[02:04.36]tulungana kula,
[02:08.41]Luru dukun
[02:10.34]nggo ngemat si duda..
[02:14.19]
[02:21.72]Aduh emak
[02:23.10]kulane rasa isin,
[02:27.07]Dadi rangda
[02:29.00]bli kawin kawin..
[02:33.17]Akeh sing curiga
[02:36.09]ana wong lanang dolan,
[02:39.33]Disangkane
[02:40.88]rangda ora karuan..
[02:44.12]
[02:46.06]Dina senen
[02:47.68]duh kakang dina selasa,
[02:51.66]Dina kemis
[02:53.59]sore jum’at pasarane..
[02:57.57]Kaya kenen
[02:59.26]nasibe dadi wong rangda,
[03:03.18]Jagad atis
[03:05.23]turue langka bature..
[03:08.21]
[03:26.63]>>>
[03:27.63]>>
[03:28.63]>
[03:29.63]Aduh emak
[03:32.03]tulungana kula,
[03:35.09]Luru dukun
[03:37.20]nggo ngemat si duda..
[03:41.07]
[03:49.30]Aduh emak
[03:50.66]kulane rasa isin,
[03:54.51]Dadi rangda
[03:56.75]bli kawin kawin..
[04:00.48]Akeh sing curiga
[04:03.67]ana wong lanang dolan,
[04:06.54]Disangkane
[04:08.02]rangda ora karuan..
[04:11.75]
[04:13.66]Pelem bapang
[04:15.04]duh kakang pelem kuweni,
[04:18.71]Pelem gajah
[04:21.07]mateng akeh sing pengen..
[04:24.93]Ngadang adang
[04:26.73]sing awit taun guri,
[04:30.71]Bareng duda
[04:32.57]kawine karo wong sejen..
[04:35.81]
[04:42.53]Dina senen
[04:43.90]duh kakang dina selasa,
[04:48.07]Dina kemis
[04:49.87]sore jum’at pasarane..
[04:53.91]Kaya kenen
[04:55.54]nasibe dadi wong rangda,
[04:59.60]Jagad atis
[05:01.46]turue langka bature..
[05:04.93]
————
Preview:

Blaem Blaem

Devi-Manual
Versi: Devi Manual

Asale poyok-poyokan,
Saban ketemu ning dalan..
Asale wadan-wadanan,
Setiap kula pak-pakan..

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

reff:
Sing awit bocah cilik,
Sampe para manula..
Akeh sing pada ngalem,
Ning kula sih blaem-blaem..

Tangga kelawan batur,
Wong tua lan sedulur..
Akeh pemuda sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..
Masa sampean bli demen,
Ning kula sih blaem-blaem..

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

reff:
Sing awit bocah cilik,
Sampe para manula..
Akeh sing pada ngalem,
Ning kula sih blaem-blaem..

Tangga kelawan batur,
Wong tua lan sedulur..
Akeh pemuda sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

(aja kadiran dialem),
(bokatan kejegur keleb..)

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

reff:
Sing awit bocah cilik,
Sampe para manula..
Akeh sing pada ngalem,
Ning kula sih blaem-blaem..

Tangga kelawan batur,
Wong tua lan sedulur..
Akeh pemuda sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

(aja kadiran dialem),
(bokatan kejegur keleb..)

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Devi Manual]
[ti: Blaem Blaem]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:01.02]Blaem Blaem – Devi Manual
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Asale poyok-poyokan,
[00:49.07]Saban ketemu ning dalan..
[00:52.58]Asale wadan-wadanan,
[00:55.45]Setiap kula pak-pakan..
[00:59.64]
[01:13.45]Semene kita ayune,
[01:16.14]Semene kita gemblenge..
[01:19.76]Akeh wong lanang sing seneng,
[01:22.58]Ning kula sih blaem-blaem..
[01:26.89]
[02:05.00]>>>
[02:06.00]>>
[02:07.00]>
[02:08.00]Sing awit bocah cilik,
[02:11.00]Sampe para manula..
[02:14.37]Akeh sing pada ngalem,
[02:17.55]Ning kula sih blaem-blaem..
[02:22.43]
[02:37.05]Tangga kelawan batur,
[02:39.73]Wong tua lan sedulur..
[02:43.43]Akeh pemuda sing seneng,
[02:46.36]Ning kula sih blaem-blaem..
[02:51.05]Masa sampean bli demen,
[02:54.49]Ning kula sih blaem-blaem..
[02:59.05]
[03:00.88]Semene kita ayune,
[03:03.69]Semene kita gemblenge..
[03:07.44]Akeh wong lanang sing seneng,
[03:10.50]Ning kula sih blaem-blaem..
[03:14.64]
[03:53.05]>>>
[03:54.05]>>
[03:55.05]>
[03:56.05]Sing awit bocah cilik,
[03:58.95]Sampe para manula..
[04:02.13]Akeh sing pada ngalem,
[04:05.25]Ning kula sih blaem-blaem..
[04:10.14]
[04:25.14]Tangga kelawan batur,
[04:27.76]Wong tua lan sedulur..
[04:31.27]Akeh pemuda sing seneng,
[04:34.20]Ning kula sih blaem-blaem..
[04:38.89](aja kadiran dialem),
[04:42.21](bokatan kejegur keleb..)
[04:45.94]
[04:48.76]Semene kita ayune,
[04:51.82]Semene kita gemblenge..
[04:55.33]Akeh wong lanang sing seneng,
[04:58.33]Ning kula sih blaem-blaem..
[05:02.45]
[05:41.07]>>>
[05:42.07]>>
[05:43.07]>
[05:44.07]Sing awit bocah cilik,
[05:46.58]Sampe para manula..
[05:50.07]Akeh sing pada ngalem,
[05:53.01]Ning kula sih blaem-blaem..
[05:58.02]
[06:13.07]Tangga kelawan batur,
[06:15.64]Wong tua lan sedulur..
[06:19.26]Akeh pemuda sing seneng,
[06:22.14]Ning kula sih blaem-blaem..
[06:26.82](aja kadiran dialem),
[06:30.14](bokatan kejegur keleb..)
[06:33.70]
[06:36.58]Semene kita ayune,
[06:39.70]Semene kita gemblenge..
[06:43.26]Akeh wong lanang sing seneng,
[06:46.26]Ning kula sih blaem-blaem..
[06:50.38]
————
Preview:

Ribute Bae

Vera-Chantika
Versi: Vera Chantika

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Vera Chantika]
[ti: Ribute Bae]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:01.00]Ribute Bae – Vera Chantika
[00:35.00]
[00:37.00]>>>
[00:38.00]>>
[00:39.00]>
[00:40.00]Cinta pertama
[00:42.65]wong parek bae
[00:46.27]Kawine ora
[00:49.62]ribute bae..
[00:53.04]
[01:03.19]Cinta ke loro
[01:06.34]karo wong adoh
[01:09.96]Rabine loro
[01:12.95]sun dibebodoh
[01:16.57]Kien teka
[01:18.45]cinta ke telu..
[01:21.82]
[01:57.95]>>>
[01:58.95]>>
[01:59.95]>
[02:00.95]Wis pirang jalan
[02:04.95]demenan gagal
[02:07.61]Wis cetak undangan
[02:10.51]kawine batal..
[02:15.33]
[02:27.75]Sing bisa diitung
[02:31.14]kien sing ke telu
[02:34.45]Sing ora keitung
[02:37.63]luwih sing wolu..
[02:41.81]Mokat kien
[02:44.31]sampe ing penghulu..
[02:48.15]
[02:50.69]Cinta ke loro
[02:53.54]karo wong adoh
[02:57.23]Rabine loro
[02:59.98]sun dibebodoh
[03:03.54]Kien teka
[03:06.03]cinta ke telu..
[03:08.92]
[03:45.23]>>>
[03:46.23]>>
[03:47.23]>
[03:48.23]Wis pirang jalan
[03:51.29]demenan gagal
[03:54.66]Wis cetak undangan
[03:57.46]kawine batal..
[04:02.06]
[04:15.14]Sing bisa diitung
[04:17.88]kien sing ke telu
[04:21.39]Sing ora keitung
[04:24.51]luwih sing wolu..
[04:29.01]Mokat kien
[04:31.27]sampe ing penghulu..
[04:35.72]
[04:37.73]Cinta pertama
[04:41.18]wong parek bae
[04:44.58]Kawine ora
[04:47.84]ribute bae..
[04:50.91]
[05:02.47]Cinta ke loro
[05:05.03]karo wong adoh
[05:08.28]Rabine loro
[05:11.09]sun dibebodoh
[05:14.59]Kien teka
[05:16.72]cinta ke telu..
[05:19.97]
————-
Preview:

Nyigar Raga

Anik-Arnika_2
Versi: Anik Arnika

Sugihe ora rerawat
Mlarate masih sesambat..
Brayan urip rumah tangga,
Jaluk pisah bujukan wong tuwa..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

reff:
Nyigar ning raga,
Cinta kula mati rasa..
Ajer ning peturon,
Kelakon ninggal kloyong..

Kula wis pasrah,
Mader kakang due welas..
Sesal lan sepikulan,
Kakang gawe kapiran..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

reff:
Nyigar ning raga,
Cinta kula mati rasa..
Ajer ning peturon,
Kelakon ninggal kloyong..

Kula wis pasrah,
Mader kakang due welas..
Sesal lan sepikulan,
Kakang gawe kapiran..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

reff:
Nyigar ning raga,
Cinta kula mati rasa..
Ajer ning peturon,
Kelakon ninggal kloyong..

Kula wis pasrah,
Mader kakang due welas..
Sesal lan sepikulan,
Kakang gawe kapiran..

Sugihe ora rerawat
Mlarate masih sesambat..
Brayan urip rumah tangga,
Jaluk pisah bujukan wong tuwa..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..
—————-
[ver: lyrics]

[ar: Anik Arnika]
[ti: Nyigar Raga]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:37]
[00:01.03]Nyigar Raga – Anik Arnika
[00:41.03]
[00:43.03]>>>
[00:44.03]>>
[00:45.03]>
[00:46.03]Sugihe ora rerawat
[00:50.23]Mlarate masih sesambat..
[00:53.41]Brayan urip rumah tangga,
[00:58.34]Jaluk pisah bujukan wong tuwa..
[01:04.85]
[01:12.06]Lara krasa nyigar raga,
[01:15.46]Kakang gawe kecewa..
[01:18.49]Nyulek geni bakar ning ati,
[01:23.52]Kaya urip sesigar mati..
[01:26.86]
[02:05.42]>>>
[02:06.42]>>
[02:07.42]>
[02:08.42]Nyigar ning raga,
[02:11.60]Cinta kula mati rasa..
[02:14.73]Ajer ning peturon,
[02:17.54]Kelakon ninggal kloyong..
[02:22.81]
[02:29.36]Kula wis pasrah,
[02:32.05]Mader kakang due welas..
[02:35.90]Sesal lan sepikulan,
[02:38.39]Kakang gawe kapiran..
[02:43.57]
[02:43.71]Lara krasa nyigar raga,
[02:47.09]Kakang gawe kecewa..
[02:50.20]Nyulek geni bakar ning ati,
[02:54.79]Kaya urip sesigar mati..
[03:01.90]
[03:37.21]>>>
[03:38.21]>>
[03:39.21]>
[03:40.21]Nyigar ning raga,
[03:42.96]Cinta kula mati rasa..
[03:46.53]Ajer ning peturon,
[03:48.96]Kelakon ninggal kloyong..
[03:54.09]
[04:00.88]Kula wis pasrah,
[04:03.88]Mader kakang due welas..
[04:07.37]Sesal lan sepikulan,
[04:09.75]Kakang gawe kapiran..
[04:15.79]Lara krasa nyigar raga,
[04:18.86]Kakang gawe kecewa..
[04:21.80]Nyulek geni bakar ning ati,
[04:27.05]Kaya urip sesigar mati..
[04:33.17]
[05:09.36]>>>
[05:10.36]>>
[05:11.36]>
[05:12.36]Nyigar ning raga,
[05:14.80]Cinta kula mati rasa..
[05:18.30]Ajer ning peturon,
[05:20.86]Kelakon ninggal kloyong..
[05:25.86]
[05:32.98]Kula wis pasrah,
[05:35.55]Mader kakang due welas..
[05:39.17]Sesal lan sepikulan,
[05:41.86]Kakang gawe kapiran..
[05:46.93]Sugihe ora rerawat
[05:50.69]Mlarate masih sesambat..
[05:53.53]Brayan urip rumah tangga,
[05:58.91]Jaluk pisah bujukan wong tuwa..
[06:05.66]
[06:12.72]Lara krasa nyigar raga,
[06:15.66]Kakang gawe kecewa..
[06:18.78]Nyulek geni bakar ning ati,
[06:23.66]Kaya urip sesigar mati..
[06:30.16]
————-
Preview:

Demen Ngumpet Ngumpet

Sri-Avista_7
Versi: Sri Avista

Ning kakang banget demene,
Tapi sayang mudik ning rabine..
Sinar padang layung sore,
Bisa nyawang sing kadoan bae..

Kedereng-dereng ning ati,
Pengen bareng najan mung sawengi..
Kendang rampak tari jaipong,
Awak rusak mikiri lakine uwong..

Mangan ora kolu,
Bengi bli bisa turu..
Godong gedang bungkuse lepet,
Demen kakang ngumpet ngumpet..

reff:
Cinta ibarat perang,
Gampang di awali..
Nanging rasa susah,
Yen arep ngakhiri..

Batin kula sumpah,
Saksi langit lan bumi..
Ora bakal nyerah,
Yen durung dadi sawiji..
Ati panas perih..

Kedereng-dereng ning ati,
Pengen bareng najan mung sawengi..
Kendang rampak tari jaipong,
Awak rusak mikiri lakine uwong..

Mangan ora kolu,
Bengi bli bisa turu..
Godong gedang bungkuse lepet,
Demen kakang ngumpet ngumpet..

reff:
Cinta ibarat perang,
Gampang di awali..
Nanging rasa susah,
Yen arep ngakhiri..

Batin kula sumpah,
Saksi langit lan bumi..
Ora bakal nyerah,
Yen durung dadi sawiji..
Ati panas perih..

Kedereng-dereng ning ati,
Pengen bareng najan mung sawengi..
Kendang rampak tari jaipong,
Awak rusak mikiri lakine uwong..

Mangan ora kolu,
Bengi bli bisa turu..
Godong gedang bungkuse lepet,
Demen kakang ngumpet ngumpet..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wwovavch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Demen Ngumpet Ngumpet]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 6:16]
[00:01.01]Demen Ngumpet Ngumpet
[00:01.01]by: Sri Avista
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Ning kakang banget demene,
[00:41.21]Tapi sayang mudik ning rabine..
[00:47.09]Sinar padang layung sore,
[00:53.84]Bisa nyawang
[00:57.26]sing kadoan bae..
[01:01.78]
[01:10.74]Kedereng-dereng ning ati,
[01:16.96]Pengen bareng
[01:18.55]najan mung sawengi..
[01:24.32]Kendang rampak tari jaipong,
[01:29.12]Awak rusak
[01:33.21]mikiri lakine uwong..
[01:37.34]Mangan ora kolu
[01:42.89]bengi bli bisa turu..
[01:47.28]Godong gedang bungkuse lepet,
[01:51.07]Demen kakang ngumpet ngumpet..
[01:56.10]
[02:23.64]>>>
[02:24.64]>>
[02:25.64]>
[02:26.64]Cinta ibarat perang
[02:31.12]gampang di awali..
[02:35.68]Nanging rasa susah
[02:39.57]yen arep ngakhiri..
[02:44.12]
[02:52.59]Batin kula sumpah
[02:57.38]saksi langit lan bumi..
[03:01.61]Ora bakal nyerah
[03:05.01]yen durung dadi sawiji..
[03:11.26]Ati panas perih..
[03:16.87]
[03:18.91]Kedereng-dereng ning ati,
[03:24.72]Pengen bareng
[03:26.84]najan mung sawengi..
[03:32.41]Kendang rampak tari jaipong,
[03:37.03]Awak rusak
[03:40.54]mikiri lakine uwong..
[03:46.22]Mangan ora kolu
[03:50.65]bengi bli bisa turu..
[03:55.22]Godong gedang bungkuse lepet,
[03:59.04]Demen kakang ngumpet ngumpet..
[04:03.86]
[04:31.64]>>>
[04:32.64]>>
[04:33.64]>
[04:34.64]Cinta ibarat perang
[04:38.47]gampang di awali..
[04:43.35]Nanging rasa susah
[04:47.23]yen arep ngakhiri..
[04:51.79]
[05:00.48]Batin kula sumpah
[05:04.73]saksi langit lan bumi..
[05:09.29]Ora bakal nyerah
[05:12.86]yen durung dadi sawiji..
[05:18.88]Ati panas perih..
[05:24.32]
[05:26.76]Kedereng-dereng ning ati,
[05:32.68]Pengen bareng
[05:34.86]najan mung sawengi..
[05:40.55]Kendang rampak tari jaipong,
[05:45.23]Awak rusak
[05:48.85]mikiri lakine uwong..
[05:54.35]Mangan ora kolu
[05:58.60]bengi bli bisa turu..
[06:02.92]Godong gedang bungkuse lepet,
[06:06.97]Demen kakang ngumpet ngumpet..
[06:11.97]
————-
Preview:

Batuk Duwur

Yuliana-ZN_3
Versi: Yuliana ZN

Godong buta ditandur ening alas,
Mabuk cinta batuk duwure panas..

Duh arjunaku ana ning endi,
Kula pengen diaku rabi..

Pelem bapang diiris ening piring,
Demen lanang wen isih pada mrinding..

Mas rindu-rindu atine malu,
Ati nglamun pengen dicium..

reff:
Cuma bisa seneng ngambung tulisane,
Bagen jarang ketemu karo uwonge..
Rasane kaya netep netep demene..

Bagen kakang tua kula masih enom,
Wong demen ati buta asal kelakon..
Sing penting aja due anak kualon..

Pelem bapang diiris ening piring,
Demen lanang wen isih pada mrinding..

Mas rindu-rindu atine malu,
Ati nglamun pengen dicium..

reff:
Cuma bisa seneng ngambung tulisane,
Bagen jarang ketemu karo uwonge..
Rasane kaya netep netep demene..

Bagen kakang tua kula masih enom,
Wong demen ati buta asal kelakon..
Sing penting aja due anak kualon..
—————
[ver: lyrics]
[id: cqniacch]
[ar: Yuliana ZN]
[ti: Batuk Duwur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.01]Batuk Duwur – Yuliana ZN
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Godong buta
[00:36.31]ditandur ening alas..
[00:39.09]Mabuk cinta
[00:41.75]batuk duwure panas..
[00:45.16]
[00:48.93]Duh arjunaku
[00:52.49]ana ning endi..
[00:56.26]Kula pengen
[00:57.99]diaku rabi..
[01:01.88]
[01:08.11]Pelem bapang
[01:10.79]diiris ening piring..
[01:13.73]Demen lanang
[01:16.46]wen isih pada mrinding..
[01:20.02]
[01:22.64]Mas rindu-rindu atine malu
[01:29.96]ati nglamun pengen dicium..
[01:35.75]
[01:59.52]>>>
[02:00.52]>>
[02:01.52]>
[02:02.52]Cuma bisa seneng
[02:06.27]ngambung tulisane..
[02:08.74]Bagen jarang ketemu
[02:11.26]karo uwonge..
[02:14.33]Rasane kaya netep
[02:17.80]netep demene..
[02:20.94]
[02:33.84]Bagen kakang tua
[02:36.74]kula masih enom..
[02:40.44]Wong demen ati buta
[02:43.45]asal kelakon..
[02:46.03]Sing penting aja due
[02:49.13]anak kualon..
[02:52.07]
[03:01.04]Pelem bapang
[03:03.21]diiris ening piring..
[03:06.64]Demen lanang
[03:09.02]wen isih pada mrinding..
[03:13.09]
[03:15.17]Mas rindu-rindu atine malu
[03:23.09]ati nglamun pengen dicium..
[03:28.97]
[03:52.29]>>>
[03:53.29]>>
[03:54.29]>
[03:55.29]Cuma bisa seneng
[03:58.34]ngambung tulisane..
[04:01.35]Bagen jarang ketemu
[04:04.10]karo uwonge..
[04:07.59]Rasane kaya netep
[04:10.34]netep demene..
[04:13.53]
[04:26.72]Bagen kakang tua
[04:29.72]kula masih enom..
[04:32.90]Wong demen ati buta
[04:35.71]asal kelakon..
[04:39.02]Sing penting aja due
[04:41.71]anak kualon..
[04:44.65]
[04:54.06]Godong buta
[04:55.98]ditandur ening alas..
[04:59.59]Mabuk cinta
[05:01.90]batuk duwure panas..
[05:05.60]
[05:08.29]Duh arjunaku
[05:12.79]ana ning endi..
[05:16.10]Kula pengen
[05:18.04]diaku rabi..
[05:21.47]
————–
Preview:

Jodoh Tukar

Dewi-Kirana_4
Versi: Dewi Kirana

Wong lanang gede endase,
Ning rabi kaya sengit bae..
Tek suguhi susu roti,
Sampean malah ngumbangi..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..

reff:
Ati bli kuat nahan sabar,
Laki gede cemburuan..

Esuk sore kula ditukari,
Angger bengi dikekepi..
Dasare sampean masih gabug eman,
Ngomong sengit tapi sayang..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..

reff:
Ati bli kuat nahan sabar,
Laki gede cemburuan..

Esuk sore kula ditukari,
Angger bengi dikekepi..
Dasare sampean masih gabug eman,
Ngomong sengit tapi sayang..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..

reff:
Ati bli kuat nahan sabar,
Laki gede cemburuan..

Esuk sore kula ditukari,
Angger bengi dikekepi..
Dasare sampean masih gabug eman,
Ngomong sengit tapi sayang..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..
—————-
[ver: lyrics]
[id: csnkacch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Jodoh Tukar]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:30]
[00:01.02]Jodoh Tukar – Dewi Kirana
[00:35.02]
[00:37.02]>>>
[00:38.02]>>
[00:39.02]>
[00:40.02]Wong lanang gede endase,
[00:45.59]Ning rabi kaya sengit bae..
[00:52.95]Tek suguhi susu roti,
[01:00.15]Sampean malah ngumbangi..
[01:05.14]
[01:18.26]Apa kien jodoh tukar,
[01:24.50]Saban dina pasti urusan..
[01:32.31]Tek alusi tek ademi,
[01:39.07]Angger ora mari-mari..
[01:44.31]
[02:08.41]>>>
[02:09.41]>>
[02:10.41]>
[02:11.41]Ati bli kuat nahan sabar,
[02:19.00]Laki gede cemburuan..
[02:25.82]
[02:40.07]Esuk sore kula ditukari,
[02:47.64]Angger bengi dikekepi..
[02:55.13]Dasare sampean
[02:57.76]masih gabug eman,
[03:01.32]Ngomong sengit tapi sayang..
[03:08.57]
[03:11.45]Apa kien jodoh tukar,
[03:17.88]Saban dina pasti urusan..
[03:25.52]Tek alusi tek ademi,
[03:32.14]Angger ora mari-mari..
[03:38.08]
[04:02.00]>>>
[04:03.00]>>
[04:04.00]>
[04:05.00]Ati bli kuat nahan sabar,
[04:12.40]Laki gede cemburuan..
[04:19.06]
[04:33.36]Esuk sore kula ditukari,
[04:41.18]Angger bengi dikekepi..
[04:48.38]Dasare sampean
[04:50.88]masih gabug eman,
[04:54.57]Ngomong sengit tapi sayang..
[05:01.81]
[05:04.00]Apa kien jodoh tukar,
[05:10.94]Saban dina pasti urusan..
[05:19.00]Tek alusi tek ademi,
[05:25.51]Angger ora mari-mari..
[05:31.26]
[05:55.02]>>>
[05:56.02]>>
[05:57.02]>
[05:58.02]Ati bli kuat nahan sabar,
[06:05.54]Laki gede cemburuan..
[06:12.23]
[06:26.54]Esuk sore kula ditukari,
[06:34.17]Angger bengi dikekepi..
[06:41.67]Dasare sampean
[06:44.11]masih gabug eman,
[06:47.86]Ngomong sengit tapi sayang..
[06:55.11]
[06:59.01]Apa kien jodoh tukar,
[07:04.60]Saban dina pasti urusan..
[07:12.22]Tek alusi tek ademi,
[07:18.84]Angger ora mari-mari..
[07:24.97]
———–
Preview: