Endog Kapitan Watu

Dian-Anic_8
Versi: Dian Anic
Kaya endog kapitan watu..

Apa cintane sampean wis luntur,
Apa duwe sing anyar..
Apa sayange wis pudar,
Nunggu telung taun bli sabar..

Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

reff:
Kaya endog kapitan watu,
Nangis banyu mata bli metu..
Jare setia,
Nyatane dusta..

Kaya digiles slender sanga,
Laki njaluk pegat manten langka..
Remuk ati ngrasa dizolimi,
Sun gagas mata mlolong ning negarane uwong..

Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

reff:
Kaya endog kapitan watu,
Nangis banyu mata bli metu..
Jare setia,
Nyatane dusta..

Kaya digiles slender sanga,
Laki njaluk pegat manten langka..
Remuk ati ngrasa dizolimi,
Sun gagas mata mlolong ning negarane uwong..

Apa cintane sampean wis luntur,
Apa duwe sing anyar..
Apa sayange wis pudar,
Nunggu telung taun bli sabar..

Mung bisa nangis lan njerit nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..
———–
[ver: lyrics]
[id: bpnwzica]
[ar: Dian Anic]
[ti: Endog Kapitan Watu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.10]Endog Kapitan Watu – Dian Anic
[00:09.92][00:21.52][01:07.92][01:40.21][02:30.40][03:10.35][03:35.04][04:25.18][05:29.44][06:01.30]
[00:12.67]Kaya endog kapitan watu..
[00:42.07][02:09.37][04:04.08]>>>
[00:43.07][02:10.37][04:05.08]>>
[00:44.07][02:11.37][04:06.08]>
[00:45.07][05:06.23]Apa cintane sampean wis luntur,
[00:53.17][05:14.07]Apa duwe sing anyar..
[00:57.17][05:18.61]Apa sayange wis pudar,
[01:03.13][05:24.46]Nunggu telung taun bli sabar..
[01:17.93][03:12.23][05:39.15]Mung bisa nangis lan njerit
[01:21.68][03:16.69][05:42.33]nyungsep ning bantal,
[01:24.90][03:19.98][05:46.37]Sun ora berdaya..
[01:29.56][03:24.82][05:50.91]Najan batin bli nrima,
[01:35.10][03:30.06][05:56.38]Laki tega wayu cinta..
[02:12.37][04:07.08]Kaya endog kapitan watu,
[02:17.03][04:12.11]Nangis banyu mata bli metu..
[02:23.32][04:18.33]Jare setia,
[02:26.74][04:21.20]Nyatane dusta..
[02:44.28][04:38.62]Kaya digiles slender sanga,
[02:49.50][04:43.83]Laki njaluk pegat manten langka..
[02:54.98][04:49.94]Remuk ati ngrasa dizolimi,
[03:02.21][04:57.21]Sun gagas mata mlolong
[03:06.44][05:01.57]ning negarane uwong..
———–
Preview:

Mlesed Janji

Dian-Anic_7
Versi: Dian Anic

Kabeh wong ning alam dunya,
Dueni kenangan cinta..
Wong loro gandengan tangan,
Pinggir laut foto rerangkulan..

Kakang sekien ngingkari,
Mangkat adoh ora permisi..
Rasa kangen setengah mati,
Wis bli sabar pengen dadi siji..

reff:
Tegel temen kakang ninggalaken,
Ning kula wong sing lagi demen..

Ana kabar kakang ning singapur,
Padahal slingkuh karo batur..
Ora nyangka kakang bohongi,
Batin sedih sampean mlesed janji..

Kakang sekien ngingkari,
Mangkat adoh ora permisi..
Rasa kangen setengah mati,
Wis bli sabar pengen dadi siji..

reff:
Tegel temen kakang ninggalaken,
Ning kula wong sing lagi demen..

Ana kabar kakang ning singapur,
Padahal slingkuh karo batur..
Ora nyangka kakang bohongi,
Batin sedih sampean mlesed janji..

Kabeh wong ning alam dunya,
Dueni kenangan cinta..
Wong loro gandengan tangan,
Pinggir laut foto rerangkulan..
————-
[ver: lyrics]
[id: ckclboca]
[ar: Dian Anic]
[ti: Mlesed Janji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:01.01]Mlesed Janji – Dian Anic
[00:36.01][01:12.38][01:52.61][02:41.89][03:59.46][04:48.86][06:06.63]
[00:39.01][02:23.77][04:30.81]>>>
[00:40.01][02:24.77][04:31.81]>>
[00:41.01][02:25.77][04:32.81]>
[00:42.01][05:35.08]Kabeh wong ning alam dunya,
[00:48.49][05:42.68]Dueni kenangan cinta..
[00:56.40][05:50.13]Wong loro gandengan tangan,
[01:04.11][05:58.28]Pinggir laut foto rerangkulan..
[01:22.02][03:28.41]Kakang sekien ngingkari,
[01:28.22][03:35.33]Mangkat adoh ora permisi..
[01:36.87][03:43.29]Rasa kangen setengah mati,
[01:44.15][03:51.06]Wis bli sabar pengen dadi siji..
[02:26.77][04:33.81]Tegel temen kakang ninggalaken,
[02:34.54][04:41.64]Ning kula wong sing lagi demen..
[02:56.95][05:03.92]Ana kabar kakang ning singapur,
[03:04.97][05:12.00]Padahal slingkuh karo batur..
[03:12.24][05:19.22]Ora nyangka kakang bohongi,
[03:19.34][05:26.31]Batin sedih sampean mlesed janji..
————-
Preview:

Laki Tukang Beca

Yoshica-Komara_4
Versi: Yoshica Komara

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..
————-
[ver: lyrics]
[id: ninnbuca]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Laki Tukang Beca]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.04]Laki Tukang Beca – Yoshica Komara
[00:23.06][00:53.57][01:24.60][02:03.56][02:59.92][03:39.17][04:35.79]
[00:26.06][01:46.63][03:22.93]>>>
[00:27.06][01:47.63][03:23.93]>>
[00:28.06][01:48.63][03:24.93]>
[00:29.06][04:11.40]Nasib kula due laki tukang beca,
[00:34.84][04:17.56]Tapi ati tetep sabar panarima..
[00:40.75][04:23.10]Anak sering nangis
[00:42.42][04:25.90]ngamuk jaluk blanja,
[00:47.16][04:29.44]Arep utang ning sapa
[00:49.90][04:32.43]langka sing percaya..
[01:00.02][02:35.22]Niat kula susah seneng bebarengan,
[01:05.87][02:41.44]Senajana laki mbeca olih nyelang..
[01:12.04][02:47.48]Asal bisa usaha kanggo keluarga,
[01:18.13][02:53.58]Kula sing dadi rabi melu dedonga..
[01:49.63][03:25.93]Kula sering nangis
[01:52.79][03:28.47]dudu kenang wong lanang..
[01:56.34][03:31.90]Ora tega nyawang
[01:58.95][03:34.45]anak takon lawuh mangan..
[02:14.94][03:50.63]Jerit maratan langit
[02:18.17][03:53.80]ngoceak maratan jagat,
[02:21.60][03:57.04]Urip kerasa pait
[02:24.27][03:59.71]apa wis takdir lan kodrat..
[02:28.94][04:04.44]Najan mlarat aja ninggal sholat..
————-
Preview:

Kaya Sendal

Dian-Anic_5
Versi: Dian Anic

Kesered sered metaunan,
Batin kesiksa diri ternoda..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..

reff:
Kula pengen cinta sing wutuh,
Dudu cinta manten butuh..

Rasane getih wis dadi marus,
Ati lara borok tetanus..
Kula di anggep sendal
Wis rusak ditinggal..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..

reff:
Kula pengen cinta sing wutuh,
Dudu cinta manten butuh..

Rasane getih wis dadi marus,
Ati lara borok tetanus..
Kula di anggep sendal
Wis rusak ditinggal..

Kesered sered metaunan,
Batin kesiksa diri ternoda..

Sun terpedaya perangkap cinta,
Sampe terlena jebur lembah hina..
Se enake gawe belang,
S’wise layu sun ditinggal miang..
—————
[ver: lyrics]
[id: ssskbvca]
[ar: Dian Anic]
[ti: Kaya Sendal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:01.05]Kaya Sendal – Dian Anic
[00:28.06][00:49.66][01:32.65][02:16.78][02:58.94][03:32.21][04:16.55][04:59.30][05:16.09][05:58.83]
[00:31.06][01:59.09][03:58.69]>>>
[00:32.06][02:00.09][03:59.69]>>
[00:33.06][02:01.09][04:00.69]>
[00:34.06][05:01.16]Kesered sered metaunan,
[00:42.07][05:08.75]Batin kesiksa diri ternoda..
[01:01.17][03:01.28][05:28.01]Sun terpedaya perangkap cinta,
[01:08.95][03:09.11][05:35.50]Sampe terlena jebur lembah hina..
[01:17.23][03:17.26][05:43.84]Se enake gawe belang,
[01:24.14][03:24.04][05:50.50]S’wise layu sun ditinggal miang..
[02:02.09][04:01.69]Kula pengen cinta sing wutuh,
[02:09.26][04:08.77]Dudu cinta manten butuh..
[02:32.27][04:32.04]Rasane getih wis dadi marus,
[02:40.36][04:39.64]Ati lara borok tetanus..
[02:47.04][04:46.90]Kula di anggep sendal
[02:55.02][04:54.38]Wis rusak ditinggal..
—————-
Preview:

Bayi Ngulet

Tety-Tiara
Versi: Tety Tiara

Bayi ngulet ning ayunan,
Sikil amben ning sor longan..
Wong demen lagi klesedan,
Pengen kawin karo si kakang..

Antap untup ning jendela,
Deleng wong tandur ning sawah..
Manuk mabur jagad mendung,
Ati nangis krodongan sarung..

reff:
Duh.. oh jungjunan,
Ora kuat.. kula nahan kangen..

Kang.. gage mene,
Kakang tulung.. aja sue sue..
Aja sampe kaya bayi ngulet,
Nunggu pegel sampe klalat klelet..

Antap untup ning jendela,
Deleng wong tandur ning sawah..
Manuk mabur jagad mendung,
Ati nangis krodongan sarung..

reff:
Duh.. oh jungjunan,
Ora kuat.. kula nahan kangen..

Kang.. gage mene,
Kakang tulung.. aja sue sue..
Aja sampe kaya bayi ngulet,
Nunggu pegel sampe klalat klelet..

Bayi ngulet ning ayunan,
Sikil amben ning sor longan..
Wong demen lagi klesedan,
Pengen kawin karo si kakang..

Antap untup ning jendela,
Deleng wong tandur ning sawah..
Manuk mabur jagad mendung,
Ati nangis krodongan sarung..
————
[id: ppnwnica]
[ar: Tety Tiara]
[ti: Bayi Ngulet]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.09]Bayi Ngulet – Tety Tiara
[00:33.09][00:53.38][01:19.42][01:53.16][02:42.45][03:16.85][04:06.61][04:32.25]
[00:36.09][01:40.02][03:04.01]>>>
[00:37.09][01:41.02][03:05.01]>>
[00:38.09][01:42.02][03:06.01]>
[00:39.09][03:51.93]Bayi ngulet ning ayunan,
[00:41.74][03:54.98]Sikil amben ning sor longan..
[00:44.78][03:58.10]Wong demen lagi klesedan,
[00:47.77][04:00.88]Pengen kawin karo si kakang..
[01:04.99][02:28.20][04:18.25]Antap untup ning jendela,
[01:07.97][02:31.12][04:20.92]Deleng wong tandur ning sawah..
[01:10.78][02:34.05][04:23.78]Manuk mabur jagad mendung,
[01:13.76][02:36.97][04:26.71]Ati nangis krodongan sarung..
[01:43.02][03:07.01]Duh.. oh jungjunan,
[01:46.81][03:10.51]Ora kuat.. kula nahan kangen..
[02:06.18][03:29.72]Kang.. gage mene,
[02:09.97][03:33.71]Kakang tulung.. aja sue sue..
[02:16.20][03:39.93]Aja sampe kaya bayi ngulet,
[02:20.67][03:44.34]Nunggu pegel sampe klalat klelet..
————
Preview:

Bentrok Lamaran

Papah-Rizky
Versi: Papah Rizky

Wong siji sing kanggo rebutan,
Terjadi bentroke lamaran..
Kita wong mlarat sing dadi korban..

Sun nangis ati krasa lara,
Demenan bli nrima ning kita..
Lamaran di balekena..

reff:
Apa bli kelingan senok mai janji,
Jarene sira pengen dadi siji..

Kita bli ditrima milie wong kaya,
Cinta keparat nasibe wong mlarat..
Tulung aduh gusti kuataken ati..

Sun nangis ati krasa lara,
Demenan bli nrima ning kita..
Lamaran di balekena..

reff:
Apa bli kelingan senok mai janji,
Jarene sira pengen dadi siji..

Kita bli ditrima milie wong kaya,
Cinta keparat nasibe wong mlarat..
Tulung aduh gusti kuataken ati..

Sun nangis ati krasa lara,
Demenan bli nrima ning kita..
Lamaran di balekena..
———-
[id: hzianuca]
[ar: Papah Rizky]
[ti: Bentrok Lamaran]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:01.08]Bentrok Lamaran – Papah Rizky
[00:46.98][01:12.15][01:43.14][02:24.83][03:14.98][03:56.99][04:46.77]
[00:49.98][02:08.02][03:39.86]>>>
[00:50.98][02:09.02][03:40.86]>>
[00:51.98][02:10.02][03:41.86]>
[00:52.98]Wong siji sing kanggo rebutan,
[00:59.21]Terjadi bentroke lamaran..
[01:05.55]Kita wong mlarat sing dadi korban..
[01:23.79][02:55.32][04:27.17]Sun nangis ati krasa lara,
[01:30.01][03:02.11][04:34.08]Demenan bli nrima ning kita..
[01:36.23][03:08.39][04:40.43]Lamaran di balekena..
[02:11.02][03:42.86]Apa bli kelingan senok mai janji,
[02:17.67][03:50.40]Jarene sira pengen dadi siji..
[02:32.05][04:03.82]Kita bli ditrima milie wong kaya,
[02:38.77][04:10.60]Cinta keparat nasibe wong mlarat..
[02:46.29][04:18.26]Tulung aduh gusti kuataken ati..
————
Preview: