Bido Bido Dadamu Putih

Koes-Plus
Versi: Koes Plus

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

reff:
Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kwsahucv]
[ar: Koes Plus]
[ti: Bido-Bido Dadamu Putih]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 02:44]
[00:01.03]Bido Bido Dadamu Putih
[00:06.03]
[00:08.03]>>>
[00:09.03]>>
[00:10.03]>
[00:13.03]Bido bido dadamu putih,
[00:17.03]Nyamber nyamber
[00:18.17]mergo ngelih..
[00:21.92]Sworo sambat lirih lirih,
[00:24.62]Lirih lirih..
[00:28.36]Bido bido dadamu putih,
[00:32.64]Cucuk cakar mambu getih..
[00:37.07]Mangan kuthuk milih milih,
[00:39.86]Milih milih..
[00:42.63]Ning nong ning gong
[00:44.51]wak bayan..
[00:46.61]Sego jagung
[00:49.15]ora doyan..
[00:52.05]Jangan kangkung
[00:54.05]ora mangan..
[00:57.17]Ning nong ning gong
[00:59.65]wak bayan..
[01:01.65]
[01:27.05]>>>
[01:28.05]>>
[01:29.05]>
[01:30.05]Ning nong ning gong
[01:32.10]wak bayan..
[01:34.41]Sego jagung
[01:36.91]ora doyan..
[01:39.41]Jangan kangkung
[01:41.90]ora mangan..
[01:44.21]Ning nong ning gong
[01:46.71]wak bayan..
[01:49.21]Bido bido dadamu putih,
[01:52.78]Nyamber nyamber
[01:55.45]mergo ngelih..
[01:56.61]Sworo sambat lirih lirih,
[01:59.93]Lirih lirih..
[02:03.11]Bido bido dadamu putih,
[02:07.24]Cucuk cakar mambu getih..
[02:10.81]Mangan kuthuk milih milih,
[02:13.80]Milih milih..
[02:16.03]Ning nong ning gong
[02:18.87]wak bayan..
[02:20.87]Sego jagung
[02:23.43]ora doyan..
[02:25.92]Jangan kangkung
[02:28.31]ora mangan..
[02:30.49]Ning nong ning gong
[02:33.12]wak bayan..
[02:35.18]
————–
Preview:

Ojo Dumeh (emillia contessa)

Emillia-Contessa
Versi: Emillia Contessa

Ojo dumeh yo saiki sugih,
Banjur lali karo konco lawase..
Saiki ngono mobilmu mercy,
Mbok yo eling naliko jaman isih mlarat..

Ben ngopo elek iki kancamu,
Konco lawas konco bareng soko ndeso..
Mbok yo elingo jaman semono,
Gawean saben isuk nggiring kebo..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

reff:
Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zkubhhcv]
[ar: Emillia Contessa]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.05]Ojo Dumeh – Emillia Contessa
[00:17.05]
[00:19.05]>>>
[00:20.05]>>
[00:21.05]>
[00:22.05]Ojo dumeh yo
[00:24.86]saiki sugih,
[00:28.45]Banjur lali karo
[00:31.14]konco lawase..
[00:34.15]Saiki ngono
[00:36.95]mobilmu mercy
[00:39.89]Mbok yo eling
[00:41.41]naliko jaman isih mlarat..
[00:46.01]Ben ngopo elek,
[00:48.43]iki kancamu
[00:51.47]konco lawas
[00:53.33]konco bareng soko ndeso..
[00:57.13]Mbok yo elingo
[00:59.68]jaman semono,
[01:02.80]Gawean saben isuk
[01:06.03]nggiring kebo..
[01:07.89]Arepo ganti jeneng
[01:12.26]si jono dadi joni
[01:15.36]Aku ra bakal panggling
[01:17.86]tekan ngendi mesti eling..
[01:22.77]Arepo ganti jeneng
[01:25.68]si minah dadi mince
[01:28.13]Aku ra bakal panggling
[01:31.15]tekan ngendi mesti eling..
[01:35.09]Ngono yo ngono
[01:38.78]tapi sing eling
[01:40.89]Ojo dumeh wis dadi
[01:43.84]wong pilih tanding..
[01:46.39]Tekane kutho
[01:49.67]gek lagi wingi
[01:52.29]Kebangeten
[01:54.26]ngomong jowo jare lali..
[01:58.51]
[02:19.02]>>>
[02:20.02]>>
[02:21.02]>
[02:22.02]Arepo ganti jeneng
[02:25.12]si jono dadi joni
[02:27.66]Aku ra bakal panggling
[02:30.58]tekan ngendi mesti eling..
[02:35.37]Arepo ganti jeneng
[02:37.99]si minah dadi mince
[02:40.97]Aku ra bakal panggling
[02:43.77]tekan ngendi mesti eling..
[02:47.81]Ngono yo ngono
[02:50.42]tapi sing eling
[02:53.66]Ojo dumeh wis dadi
[02:55.96]wong pilih tanding..
[02:59.19]Tekane kutho
[03:01.93]gek lagi wingi
[03:04.98]Kebangeten
[03:06.91]ngomong jowo jare lali..
[03:10.64]Arepo ganti jeneng
[03:14.27]si jono dadi joni
[03:17.49]Aku ra bakal panggling
[03:20.17]tekan ngendi mesti eling..
[03:23.83]Arepo ganti jeneng
[03:27.20]si minah dadi mince
[03:30.43]Aku ra bakal panggling
[03:33.10]tekan ngendi mesti eling..
[03:36.66]
————
Preview:

Abot Sanggane

Sanguturu
Versi: John Pasta

Yen tak rasak-rasakke,
Soyo suwe kok koyo mengkene..
Sa’wise kowe lungo,
Ninggalake aku keronto-ronto..

Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..

reff:
Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uownvkcv]
[ar: John Pasta]
[ti: Abot Sanggane]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.05]Abot Sanggane – John Pasta
[00:28.55]
[00:29.55]>>>
[00:30.55]>>
[00:31.55]>
[00:32.55]Yen tak rasak-rasakke,
[00:37.03]Soyo suwe
[00:39.55]kok koyo mengkene..
[00:44.49]Sa’wise kowe lungo,
[00:50.23]Ninggalake aku
[00:53.79]keronto-ronto..
[00:57.80]
[01:00.18]Kebangeten awakmu,
[01:04.92]Tego temen
[01:06.73]nglarani atiku..
[01:12.83]Opo salahku iki,
[01:18.40]Nganti kowe lali
[01:21.67]karo janji-janji..
[01:25.58]
[01:30.48]Sak pucuk kuku wae,
[01:36.22]Aku ra bakal nerimo..
[01:43.88]Senajan aku
[01:46.62]wong ora nduwe,
[01:49.85]Yen to’ gawe gelo..
[01:53.83]
[01:57.69]Nelongso ati iki,
[02:03.36]Mergo kowe sing njalari..
[02:11.32]Tak tunggu nganti
[02:14.24]tekaning pati,
[02:17.23]Janjimu mbiyen kuwi..
[02:21.27]
[02:55.47]>>>
[02:56.47]>>
[02:57.47]>
[02:58.47]Kebangeten awakmu,
[03:03.76]Tego temen
[03:05.70]nglarani atiku..
[03:11.28]Opo salahku iki,
[03:16.45]Nganti kowe lali
[03:19.81]karo janji-janji..
[03:23.36]
[03:28.74]Sak pucuk kuku wae,
[03:34.68]Aku ra bakal nerimo..
[03:41.84]Senajan aku
[03:44.57]wong ora nduwe,
[03:47.82]Yen to’ gawe gelo..
[03:51.86]
[03:56.21]Nelongso ati iki,
[04:02.00]Mergo kowe sing njalari..
[04:09.47]Tak tunggu nganti
[04:11.82]tekaning pati,
[04:15.71]Janjimu mbiyen kuwi..
[04:22.18]Tak tunggu nganti
[04:26.87]tekaning pati,
[04:29.91]Janjimu mbiyen kuwi..
[04:34.52]
———–
Preview:

Dokter Cinta

Dini-Aditama_3
Versi: Dini Aditama

Mak’e tulungi aku lagi bingung,
Pusing rasane mikirke dewek’e..
Sing tansah gawe,
Loroning marang atiku..

Pancen ra bagus,
Ugo ora ngganteng..
Ora sugih bondho ora sugih ndunyo,
Nanging nengopo gayane koyo superstar..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh pak’e tulungi aku,
Wong lanang sing koyo opo maneh..
Sing saiki wae,
Gawe loro atiku..

Oh mak’e tulungi aku,
Wong wadon endi sing ora loro ati..
Yen sing tak tresnani,
Ora dadi bojoku..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..
Golekke dokter cinta..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zkizvvcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Dokter Cinta]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.07]Dokter Cinta – Dini Aditama
[00:08.08]
[00:10.08]>>>
[00:11.08]>>
[00:12.08]>
[00:13.08]Mak’e tulungi
[00:14.75]aku lagi bingung,
[00:16.87]Pusing rasane
[00:18.55]mikirke dewek’e..
[00:20.90]Sing tansah gawe,
[00:22.91]Loroning marang atiku..
[00:25.82]
[00:28.62]Pancen ra bagus,
[00:30.42]Ugo ora ngganteng..
[00:32.53]Ora sugih bondho
[00:34.16]ora sugih ndunyo,
[00:36.39]Nanging nengopo
[00:38.08]gayane koyo superstar..
[00:41.06]
[00:43.73]Mak’e mak’e mak’e,
[00:46.35]Tulungi aku
[00:47.84]sing lagi bingung..
[00:50.39]Virus cinta
[00:51.64]sing tak rasakake,
[00:54.01]Golekke dokter cinta..
[00:57.92]
[00:59.83]Pak’e pak’e pak’e,
[01:02.01]Opo iki sing
[01:03.69]jenenge tresno..
[01:06.18]Aku ngene
[01:07.30]sing tak rasakake,
[01:09.91]Golekke dokter cinta..
[01:12.40]
[01:14.44]Oh nengopo iki
[01:17.80]kudu manggon
[01:19.17]neng njero atiku,
[01:21.47]Sing tresno sliramu..
[01:23.28]Wah ciloko
[01:24.96]yen wong lanang kabeh,
[01:26.89]Wis ora podho setyo..
[01:30.06]
[01:31.55]Oh nengopo
[01:32.74]iki kudu manggon
[01:34.66]neng njero atiku,
[01:36.96]Sing tresno sliramu..
[01:38.76]Wah ciloko
[01:40.38]yen wong lanang kabeh,
[01:42.37]Wis ora podho setyo..
[01:45.73]
[01:48.29]Mak’e mak’e mak’e,
[01:50.70]Tulungi aku
[01:52.25]sing lagi bingung..
[01:54.73]Virus cinta
[01:56.05]sing tak rasakake,
[01:58.53]Golekke dokter cinta..
[02:01.03]
[02:04.38]Pak’e pak’e pak’e,
[02:06.37]Opo iki sing
[02:07.81]jenenge tresno..
[02:10.29]Aku ngene
[02:11.53]sing tak rasakake,
[02:14.15]Golekke dokter cinta..
[02:16.69]
[02:20.50]Oh pak’e tulungi aku,
[02:23.48]Wong lanang
[02:24.80]sing koyo opo maneh..
[02:27.29]Sing saiki wae,
[02:29.52]Gawe loro atiku..
[02:32.75]
[02:35.44]Oh mak’e tulungi aku,
[02:38.73]Wong wadon endi
[02:40.28]sing ora loro ati..
[02:43.21]Yen sing tak tresnani,
[02:45.64]Ora dadi bojoku..
[02:47.75]
[03:18.55]>>>
[03:19.55]>>
[03:20.55]>
[03:21.55]Mak’e mak’e mak’e,
[03:23.91]Tulungi aku
[03:25.47]sing lagi bingung..
[03:28.02]Virus cinta
[03:29.46]sing tak rasakake,
[03:31.88]Golekke dokter cinta..
[03:34.24]
[03:37.60]Pak’e pak’e pak’e,
[03:39.78]Opo iki sing
[03:41.09]jenenge tresno..
[03:43.65]Aku ngene
[03:44.69]sing tak rasakake,
[03:47.50]Golekke dokter cinta..
[03:50.98]Golekke dokter cinta..
[03:53.28]
————-
Preview:

Sinten to Slirane

Engkong-Ari
Versi: Engkong Ari

Sinten to slirane,
Semu abu-abu agemane..
Lenggahe dewe’an,
Ing terase mesjid madhep ngetan..

Sajak sajak’e koyo lagi
Nunggu wektune adzan..
Semilire angin awan iki
Alon anyibak nyibak rekmane..

Aduh aduh aduh, soyo katon ayune
Aduh aduh aduh, roso rasane mripatku iki
Angel kedhep nyawang dewek’e..

Nanging gegodhongane wit-witan awe awe
Ngelingake yen wis kumandang adzane..
Masyaalloh sinten to slirane..
Masyaalloh sinten to slirane..
—————
[ver: lyrics]
[id: hbqqaicv]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Sinten To Slirane]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:22]
[00:01.05]Sinten to Slirane – Engkong Ari
[00:07.06]
[00:10.03]Sinten to slirane
[00:15.01]semu abu-abu agemane..
[00:25.83]
[00:27.65]Lenggahe dewe’an
[00:32.19]ing terase mesjid
[00:37.46]madhep ngetan..
[00:40.68]
[00:42.37]Sajak sajak’e
[00:47.34]koyo lagi
[00:49.45]nunggu wektune adzan..
[00:59.64]
[01:03.05]Semilire angin awan iki
[01:11.34]alon anyibak nyibak rekmane..
[01:20.44]Aduh aduh aduh
[01:26.46]Soyo katon ayune..
[01:38.05]Aduh aduh aduh
[01:45.85]Roso rasane
[01:48.38]mripatku iki
[01:51.06]angel kedhep
[01:54.48]nyawang dewek’e..
[02:01.30]Nanging gegodhongane
[02:05.67]wit-witan awe awe
[02:15.59]ngelingake
[02:20.09]yen wis
[02:25.83]kemandhang adzane..
[02:36.81]
[02:39.23]Masyaalloh
[02:46.63]sinten to slirane..
[02:54.85]Masyaalloh
[03:03.42]sinten to slirane..
[03:15.57]
———–
Preview:

Teman Tapi Mesra

Dini-Aditama_2
Versi: Dini Aditama

Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Ning endi wae,
Ono kae ono aku..

Wonge pancen ganteng,
Ugo apik atine..
Tansah ono wektune,
Kanggo rerewangan..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Ning endi wae,
Ono kae ono aku..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..

Ho wow hoo..
Wow wowow..
Na na na na na..
Na na na na na..
Na na na na na..
Ho wow hoo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: baikahcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Teman Tapi Mesra]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.04]Teman Tapi Mesra – Dini Aditama
[00:10.01]
[00:12.01]>>>
[00:13.01]>>
[00:14.01]>
[00:15.01]Aku nduwe konco,
[00:17.81]Konco sak dolanan..
[00:21.71]Ning endi wae,
[00:24.68]Ono kae ono aku..
[00:29.16]
[00:30.41]Wonge pancen ganteng,
[00:33.58]Ugo apik atine..
[00:37.49]Tansah ono wektune,
[00:40.29]Kanggo rerewangan..
[00:44.71]
[00:46.45]Nanging aku bingung,
[00:48.76]Naliko kowe
[00:50.54]ngomong tresno..
[00:52.92]Lan ugo karo ngucapke,
[00:56.84]Aku kanggo dadi pacare..
[01:00.50]Cukup semene
[01:01.80]wae kekancanan,
[01:04.48]Ojo njaluk
[01:06.29]sing neko neko..
[01:08.46]Aku ora bakal tego,
[01:11.30]Wis wae kanggo konco,
[01:13.57]Konco nanging tresno..
[01:16.44]Aku pancen seneng
[01:17.86]karo sliramu,
[01:20.03]Nanging aku
[01:21.84]ono sing nduwe..
[01:24.05]Luwih becik
[01:25.81]yo kekonconan,
[01:26.70]Yo kekonconan wae,
[01:28.87]Konco nanging tresno..
[01:31.67]Ho wow hoo..
[01:34.22]
[01:41.00]Aku nduwe konco,
[01:44.13]Konco sak dolanan..
[01:48.04]Ning endi wae,
[01:50.64]Ono kae ono aku..
[01:55.27]
[01:57.27]Nanging aku bingung,
[01:59.39]Naliko kowe
[02:01.38]ngomong tresno..
[02:03.64]Lan ugo karo ngucapke,
[02:07.85]Aku kanggo dadi pacare..
[02:11.33]Cukup semene
[02:12.59]wae kekancanan,
[02:15.00]Ojo njaluk
[02:17.00]sing neko neko..
[02:18.99]Aku ora bakal tego,
[02:21.72]Wis wae kanggo konco,
[02:23.90]Konco nanging tresno..
[02:26.94]Aku pancen seneng
[02:28.64]karo sliramu,
[02:30.61]Nanging aku
[02:32.74]ono sing nduwe..
[02:34.60]Luwih becik
[02:36.41]yo kekonconan,
[02:37.45]Yo kekonconan wae,
[02:39.44]Konco nanging tresno..
[02:41.81]Ho wow hoo..
[02:44.79]
[03:19.38]>>>
[03:20.38]>>
[03:21.38]>
[03:22.38]Cukup semene
[03:23.56]wae kekancanan,
[03:25.24]Ojo njaluk
[03:27.36]sing neko neko..
[03:29.48]Aku ora bakal tego,
[03:32.21]Wis wae kanggo konco,
[03:34.40]Konco nanging tresno..
[03:37.30]Aku pancen seneng
[03:39.63]karo sliramu,
[03:41.22]Nanging aku
[03:43.06]ono sing nduwe..
[03:44.96]Luwih becik
[03:46.78]yo kekonconan,
[03:47.76]Yo kekonconan wae,
[03:49.88]Konco nanging tresno..
[03:52.99]Ho wow hoo..
[03:54.67]Wow wowow..
[03:57.22]Na na na na na..
[04:00.64]Na na na na na..
[04:04.06]Na na na na na..
[04:06.37]Ho wow hoo..
[04:10.09]
————-
Preview: