Dokter Cinta

Dini-Aditama_3
Versi: Dini Aditama

Mak’e tulungi aku lagi bingung,
Pusing rasane mikirke dewek’e..
Sing tansah gawe,
Loroning marang atiku..

Pancen ra bagus,
Ugo ora ngganteng..
Ora sugih bondho ora sugih ndunyo,
Nanging nengopo gayane koyo superstar..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh pak’e tulungi aku,
Wong lanang sing koyo opo maneh..
Sing saiki wae,
Gawe loro atiku..

Oh mak’e tulungi aku,
Wong wadon endi sing ora loro ati..
Yen sing tak tresnani,
Ora dadi bojoku..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..
Golekke dokter cinta..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zkizvvcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Dokter Cinta]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.07]Dokter Cinta – Dini Aditama
[00:08.08]
[00:10.08]>>>
[00:11.08]>>
[00:12.08]>
[00:13.08]Mak’e tulungi
[00:14.75]aku lagi bingung,
[00:16.87]Pusing rasane
[00:18.55]mikirke dewek’e..
[00:20.90]Sing tansah gawe,
[00:22.91]Loroning marang atiku..
[00:25.82]
[00:28.62]Pancen ra bagus,
[00:30.42]Ugo ora ngganteng..
[00:32.53]Ora sugih bondho
[00:34.16]ora sugih ndunyo,
[00:36.39]Nanging nengopo
[00:38.08]gayane koyo superstar..
[00:41.06]
[00:43.73]Mak’e mak’e mak’e,
[00:46.35]Tulungi aku
[00:47.84]sing lagi bingung..
[00:50.39]Virus cinta
[00:51.64]sing tak rasakake,
[00:54.01]Golekke dokter cinta..
[00:57.92]
[00:59.83]Pak’e pak’e pak’e,
[01:02.01]Opo iki sing
[01:03.69]jenenge tresno..
[01:06.18]Aku ngene
[01:07.30]sing tak rasakake,
[01:09.91]Golekke dokter cinta..
[01:12.40]
[01:14.44]Oh nengopo iki
[01:17.80]kudu manggon
[01:19.17]neng njero atiku,
[01:21.47]Sing tresno sliramu..
[01:23.28]Wah ciloko
[01:24.96]yen wong lanang kabeh,
[01:26.89]Wis ora podho setyo..
[01:30.06]
[01:31.55]Oh nengopo
[01:32.74]iki kudu manggon
[01:34.66]neng njero atiku,
[01:36.96]Sing tresno sliramu..
[01:38.76]Wah ciloko
[01:40.38]yen wong lanang kabeh,
[01:42.37]Wis ora podho setyo..
[01:45.73]
[01:48.29]Mak’e mak’e mak’e,
[01:50.70]Tulungi aku
[01:52.25]sing lagi bingung..
[01:54.73]Virus cinta
[01:56.05]sing tak rasakake,
[01:58.53]Golekke dokter cinta..
[02:01.03]
[02:04.38]Pak’e pak’e pak’e,
[02:06.37]Opo iki sing
[02:07.81]jenenge tresno..
[02:10.29]Aku ngene
[02:11.53]sing tak rasakake,
[02:14.15]Golekke dokter cinta..
[02:16.69]
[02:20.50]Oh pak’e tulungi aku,
[02:23.48]Wong lanang
[02:24.80]sing koyo opo maneh..
[02:27.29]Sing saiki wae,
[02:29.52]Gawe loro atiku..
[02:32.75]
[02:35.44]Oh mak’e tulungi aku,
[02:38.73]Wong wadon endi
[02:40.28]sing ora loro ati..
[02:43.21]Yen sing tak tresnani,
[02:45.64]Ora dadi bojoku..
[02:47.75]
[03:18.55]>>>
[03:19.55]>>
[03:20.55]>
[03:21.55]Mak’e mak’e mak’e,
[03:23.91]Tulungi aku
[03:25.47]sing lagi bingung..
[03:28.02]Virus cinta
[03:29.46]sing tak rasakake,
[03:31.88]Golekke dokter cinta..
[03:34.24]
[03:37.60]Pak’e pak’e pak’e,
[03:39.78]Opo iki sing
[03:41.09]jenenge tresno..
[03:43.65]Aku ngene
[03:44.69]sing tak rasakake,
[03:47.50]Golekke dokter cinta..
[03:50.98]Golekke dokter cinta..
[03:53.28]
————-
Preview:

Sinten to Slirane

Engkong-Ari
Versi: Engkong Ari

Sinten to slirane,
Semu abu-abu agemane..
Lenggahe dewe’an,
Ing terase mesjid madhep ngetan..

Sajak sajak’e koyo lagi
Nunggu wektune adzan..
Semilire angin awan iki
Alon anyibak nyibak rekmane..

Aduh aduh aduh, soyo katon ayune
Aduh aduh aduh, roso rasane mripatku iki
Angel kethip nyawang dewek’e..

Nanging gegodhongane wit-witan awe awe
Ngelingake yen wis kumandang adzane..
Masyaalloh sinten to slirane..
Masyaalloh sinten to slirane..
—————
[ver: lyrics]
[id: hbqqaicv]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Sinten To Slirane]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:22]
[00:01.05]Sinten to Slirane – Engkong Ari
[00:07.06]
[00:10.03]Sinten to slirane
[00:15.01]semu abu-abu agemane..
[00:25.83]
[00:27.65]Lenggahe dewe’an
[00:32.19]ing terase mesjid
[00:37.46]madhep ngetan..
[00:40.68]
[00:42.37]Sajak sajak’e
[00:47.34]koyo lagi
[00:49.45]nunggu wektune adzan..
[00:59.64]
[01:03.05]Semilire angin awan iki
[01:11.34]alon anyibak nyibak rekmane..
[01:20.44]Aduh aduh aduh
[01:26.46]Soyo katon ayune..
[01:38.05]Aduh aduh aduh
[01:45.85]Roso rasane
[01:48.38]mripatku iki
[01:51.06]angel kethip
[01:54.48]nyawang dewek’e..
[02:01.30]Nanging gegodhongane
[02:05.67]wit-witan awe awe
[02:15.59]ngelingake
[02:20.09]yen wis
[02:25.83]kemandhang adzane..
[02:36.81]
[02:39.23]Masyaalloh
[02:46.63]sinten to slirane..
[02:54.85]Masyaalloh
[03:03.42]sinten to slirane..
[03:15.57]
———–
Preview:

Teman Tapi Mesra

Dini-Aditama_2
Versi: Dini Aditama

Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Ning endi wae,
Ono kae ono aku..

Wonge pancen ganteng,
Ugo apik atine..
Tansah ono wektune,
Kanggo rerewangan..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Ning endi wae,
Ono kae ono aku..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..

Ho wow hoo..
Wow wowow..
Na na na na na..
Na na na na na..
Na na na na na..
Ho wow hoo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: baikahcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Teman Tapi Mesra]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.04]Teman Tapi Mesra – Dini Aditama
[00:10.01]
[00:12.01]>>>
[00:13.01]>>
[00:14.01]>
[00:15.01]Aku nduwe konco,
[00:17.81]Konco sak dolanan..
[00:21.71]Ning endi wae,
[00:24.68]Ono kae ono aku..
[00:29.16]
[00:30.41]Wonge pancen ganteng,
[00:33.58]Ugo apik atine..
[00:37.49]Tansah ono wektune,
[00:40.29]Kanggo rerewangan..
[00:44.71]
[00:46.45]Nanging aku bingung,
[00:48.76]Naliko kowe
[00:50.54]ngomong tresno..
[00:52.92]Lan ugo karo ngucapke,
[00:56.84]Aku kanggo dadi pacare..
[01:00.50]Cukup semene
[01:01.80]wae kekancanan,
[01:04.48]Ojo njaluk
[01:06.29]sing neko neko..
[01:08.46]Aku ora bakal tego,
[01:11.30]Wis wae kanggo konco,
[01:13.57]Konco nanging tresno..
[01:16.44]Aku pancen seneng
[01:17.86]karo sliramu,
[01:20.03]Nanging aku
[01:21.84]ono sing nduwe..
[01:24.05]Luwih becik
[01:25.81]yo kekonconan,
[01:26.70]Yo kekonconan wae,
[01:28.87]Konco nanging tresno..
[01:31.67]Ho wow hoo..
[01:34.22]
[01:41.00]Aku nduwe konco,
[01:44.13]Konco sak dolanan..
[01:48.04]Ning endi wae,
[01:50.64]Ono kae ono aku..
[01:55.27]
[01:57.27]Nanging aku bingung,
[01:59.39]Naliko kowe
[02:01.38]ngomong tresno..
[02:03.64]Lan ugo karo ngucapke,
[02:07.85]Aku kanggo dadi pacare..
[02:11.33]Cukup semene
[02:12.59]wae kekancanan,
[02:15.00]Ojo njaluk
[02:17.00]sing neko neko..
[02:18.99]Aku ora bakal tego,
[02:21.72]Wis wae kanggo konco,
[02:23.90]Konco nanging tresno..
[02:26.94]Aku pancen seneng
[02:28.64]karo sliramu,
[02:30.61]Nanging aku
[02:32.74]ono sing nduwe..
[02:34.60]Luwih becik
[02:36.41]yo kekonconan,
[02:37.45]Yo kekonconan wae,
[02:39.44]Konco nanging tresno..
[02:41.81]Ho wow hoo..
[02:44.79]
[03:19.38]>>>
[03:20.38]>>
[03:21.38]>
[03:22.38]Cukup semene
[03:23.56]wae kekancanan,
[03:25.24]Ojo njaluk
[03:27.36]sing neko neko..
[03:29.48]Aku ora bakal tego,
[03:32.21]Wis wae kanggo konco,
[03:34.40]Konco nanging tresno..
[03:37.30]Aku pancen seneng
[03:39.63]karo sliramu,
[03:41.22]Nanging aku
[03:43.06]ono sing nduwe..
[03:44.96]Luwih becik
[03:46.78]yo kekonconan,
[03:47.76]Yo kekonconan wae,
[03:49.88]Konco nanging tresno..
[03:52.99]Ho wow hoo..
[03:54.67]Wow wowow..
[03:57.22]Na na na na na..
[04:00.64]Na na na na na..
[04:04.06]Na na na na na..
[04:06.37]Ho wow hoo..
[04:10.09]
————-
Preview:

Medot Tresnane

Maikel-Saridjo
Versi: Maikel Saridjo

Wis pirang ulan
Awakku ra biso turu sore..
Kelingan sliramu
Ra biso lali kowe..

Kowe sing tak tresnani,
Mundhak marakke ati..
Aku nelongso
Wis kebacut tresno..

Konco kabeh wis ngerti
Nggumun toh ra percoyo..
Gek wingi sawangane
Tresno sejati..

Aku ora nyalahi
Ning kowe sing kudu ngerti..
Kowe nyuwun pamit
Aku ra nggondeli..

Kowe sing tak tresnani..,
Tresno selawase
ra bakal tak blenjani..
Kowe sing tak turuti..,
Nurut tekan entek
entek uripe..

Kabeh bondo tak weneh kowe,
Opo sing kurang meneh..
Opo salah salahku dewe,
Awakmu kok medot tresnane..

reff:
Aku ora nyalahi
Ning kowe sing kudu ngerti..
Kowe nyuwun pamit
Aku ra nggondeli..

Kowe sing tak tresnani..,
Tresno selawase
ra bakal tak blenjani..
Kowe sing tak turuti..,
Nurut tekan entek
entek uripe..

Kabeh bondo tak weneh kowe,
Opo sing kurang meneh..
Opo salah salahku dewe,
Awakmu kok medot tresnane..
————-
[ver: lyrics]
[id: vawpcccv]
[ar: Maikel Saridjo]
[ti: Medot Tresnane]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.07]Medot Tresnane – Maikel Saridjo
[00:25.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Wis pirang ulan
[00:33.81]awakku ra biso turu sore..
[00:38.47]Kelingan sliramu
[00:42.72]ra biso lali kowe..
[00:47.14]Kowe sing tak tresnani,
[00:51.60]mundhak marakke ati..
[00:56.62]Aku nelongso
[00:58.86]wis kebacut tresno..
[01:03.77]
[01:05.07]Konco kabeh wis ngerti
[01:07.75]nggumun ra percoyo..
[01:12.35]Gek wingi sawangane
[01:15.97]tresno sejati..
[01:19.54]Aku ora nyalahi
[01:24.27]Ning kowe sing kudu ngerti..
[01:29.13]Kowe nyuwun pamit
[01:31.92]aku ra nggondeli..
[01:35.97]Kowe sing tak tresnani..,
[01:40.75]Tresno selawase
[01:43.83]ra bakal tak blenjani..
[01:49.94]Kowe sing tak turuti..,
[01:55.25]Nurut tekan entek
[02:00.28]entek uripe..
[02:04.20]Kabeh bondo
[02:05.69]tak weneh kowe,
[02:08.54]Opo sing kurang meneh..
[02:12.00]Opo salah
[02:12.81]salahku dewe,
[02:16.13]Awakmu kok medot tresnane..
[02:23.61]
[02:34.06]>>>
[02:35.06]>>
[02:36.06]>
[02:37.06]Aku ora nyalahi
[02:40.56]Ning kowe sing kudu ngerti..
[02:46.30]Kowe nyuwun pamit
[02:48.29]aku ra nggondeli..
[02:52.78]Kowe sing tak tresnani..,
[02:58.48]Tresno selawase
[03:01.24]ra bakal tak blenjani..
[03:06.94]Kowe sing tak turuti..,
[03:12.49]Nurut tekan entek
[03:16.33]entek uripe..
[03:21.11]Kabeh bondo
[03:22.36]tak weneh kowe
[03:24.91]opo sing kurang meneh..
[03:28.26]Opo salah
[03:29.75]salahku dewe
[03:32.25]Awakmu kok medot tresnane..
[03:40.21]
————-
Preview:

Mripat Cempoko

Engkong-Ari_1
Versi: Engkong Ari

Wis tak lali lali,
Sliramu soko uripku..
Nanging roso jroning ati,
Marakke eling wae..

Isuk awan bengi,
Tansah katon esemme..
Angel nggonku ngilangake,
Koyo dene ali ali iki sak lawase..

Senajan ora sepiro-o,
Mripat kuning cempoko..
Tondho moto naliko s’mono,
Pengeling lestarine ing tresno..

Ali ali watu cempoko,
Saben ningali, deg degan ning dodo..
Ali ali watu cempoko,
Karep ben lali,malah sansoyo ngremboko..
————-
[ver: lyrics]
[id: wpplsncv]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Mripat Cempoko]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:15]
[00:01.94]Mripat Cempoko
[00:06.94]
[00:08.94]>>>
[00:09.94]>>
[00:10.94]>
[00:11.94]Wis tak lali lali,
[00:18.94]Sliramu soko uripku..
[00:30.83]Nanging roso jroning ati,
[00:38.59]Marakke eling wae..
[00:46.66]Isuk awan bengi,
[00:56.11]Tansah katon esemme..
[01:04.29]Angel nggonku ngilangake,
[01:14.13]Koyo dene ali ali iki..
[01:25.96]Sak lawase..
[01:34.92]Senajan ora sepiro-o,
[01:46.14]Mripat kuning cempoko..
[01:55.69]Tondho moto naliko s’mono,
[02:05.61]Pengeling lestarine ing tresno..
[02:16.97]Ali ali watu cempoko,
[02:25.68]Saben ningali,
[02:30.74]deg degan ning dodo..
[02:38.12]Ali ali watu cempoko,
[02:47.68]Karep ben lali,
[02:52.96]malah sansoyo ngremboko..
[02:53.35]
—————
Preview:

Tansah Kelingan

Noor-Usman
Versi : Noor Usman

Tansah kelingan marang sliramu,
Ra biso tak lalek’ake..
Senajan sliramu,
Saiki wis ninggalake..

Rino lan wengi tak impi impi
Janjimu kolo semono..
Sumpah wis nyawiji,
Nyatane kowe cidro..

reff:
Sumpahmu palsu aku tan keloro-loro,
Aku nandang susah koyo mengkene..
Janjimu manis nanging saikine cidro,
Opo pancen nasibku koyo ngene..

Duh gusti mugo paringono tombo,
Dateng kulo kang tansah nelongso..

Tansah kelingan marang sliramu,
Ra biso tak lalek’ake..
Senajan sliramu,
Saiki wis ninggalake..

Rino lan wengi tak impi impi
Janjimu kolo semono..
Sumpah wis nyawiji,
Nyatane kowe cidro..
————
[ver: lyrics
[id: liuiqocv]
[ar: Noor Usman]
[ti: Tansah Kelingan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.12]Tansah Kelingan – Noor Usman
[00:29.32]
[00:29.32]>>>
[00:29.32]>>
[00:29.32]>
[00:29.32]Tansah kelingan,
[00:33.91]marang sliramu..
[00:37.83]Ra biso tak lalek’ake..
[00:44.55]Senajan sliramu,
[00:50.65]Saiki wis ninggalake..
[00:57.37]
[01:04.34]Rino lan wengi,
[01:09.00]tak impi impi..
[01:12.99]Janjimu kolo semono..
[01:19.39]Sumpah wis nyawiji,
[01:26.22]Nyatane kowe cidro..
[01:31.90]
[01:44.20]>>>
[01:45.20]>>
[01:46.20]>
[01:47.20]Sumpahmu palsu,
[01:50.18]aku tan keloro-loro..
[01:54.13]Aku nandang susah
[01:56.61]koyo mengkene..
[02:01.41]Janjimu manis
[02:03.95]nanging saikine cidro,
[02:07.94]Opo pancen nasibku
[02:10.93]koyo ngene..
[02:15.16]Duh gusti mugo
[02:19.08]paringono tombo..
[02:22.30]Dateng kulo
[02:24.17]kang tansah nelongso..
[02:29.00]Tansah kelingan,
[02:33.89]marang sliramu..
[02:37.31]Ra biso tak lalek’ake..
[02:43.72]Senajan sliramu,
[02:50.57]Saiki wis ninggalake..
[02:56.98]
[03:04.51]Rino lan wengi,
[03:08.85]tak impi impi..
[03:12.91]Janjimu kolo semono..
[03:19.43]Sumpah wis nyawiji,
[03:26.34]Nyatane kowe cidro..
[03:31.75]
————
Preview: