Esuk Esuk Srengengene

Sanguturu
Versi: Swara Lintang

Esuk esuk srengengene lagi metu si bu,
Nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu,
(esuk esuk srengengene lagi metu si bu),
(nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu),

Awan awan srengengene eneng tengah si mbah,
Bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah,
(awan awan srengengene eneng tengah si mbah),
(bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah),

Sore sore sinau ono ing sabak bapak,
Griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak,
(sore sore sinau ono ing sabak bapak),
(griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak),

reff:
Esuk esuk srengengene lagi metu si bu,
Nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu,
(esuk esuk srengengene lagi metu si bu),
(nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu),

Awan awan srengengene eneng tengah si mbah,
Bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah,
(awan awan srengengene eneng tengah si mbah),
(bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah),

Sore sore sinau ono ing sabak bapak,
Griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak,
(sore sore sinau ono ing sabak bapak),
(griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak),
—————-
[ver: lyrics]
[id: aqbpczch]
[ar: Swara Lintang]
[ti: Esuk Esuk Srengengene]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:55]
[00:01.00]Esuk Esuk Srengenge
[00:01.00]by: Swara Lintang
[00:10.00]
[00:12.00]>>>
[00:13.00]>>
[00:14.00]>
[00:15.00]Esuk esuk srengengene
[00:17.45]lagi metu si bu,
[00:19.68]Nyuwun pangestu
[00:21.09]kang putro bade sinau si bu,
[00:24.27](esuk esuk srengengene)
[00:26.52](lagi metu si bu),
[00:28.95](nyuwun pangestu)
[00:30.37](kang putro bade sinau si bu),
[00:33.42]Awan awan srengengene
[00:35.83]eneng tengah si mbah,
[00:38.13]Bungah bungah
[00:39.47]kang wayah mulih sekolah si mbah,
[00:42.39](awan awan srengengene)
[00:44.27](eneng tengah si mbah),
[00:47.01](bungah bungah)
[00:48.43](kang wayah mulih sekolah si mbah),
[00:51.80]Sore sore sinau
[00:53.66]ono ing sabak bapak
[00:56.39]Griplak sodo wis gumlethak
[00:58.68]jroning kotak bapak,
[01:00.99](sore sore sinau)
[01:02.86](ono ing sabak bapak),
[01:05.47](griplak sodo wis gumlethak)
[01:07.58](jroning kotak bapak),
[01:09.89]
[01:27.00]>>>
[01:28.00]>>
[01:29.00]>
[01:30.00]Esuk esuk srengengene
[01:33.15]lagi metu si bu,
[01:35.17]Nyuwun pangestu
[01:36.47]kang putro bade sinau si bu,
[01:39.71](esuk esuk srengengene)
[01:41.51](lagi metu si bu),
[01:44.05](nyuwun pangestu)
[01:45.37](kang putro bade sinau si bu),
[01:48.90]Awan awan srengengene
[01:51.09]eneng tengah si mbah,
[01:53.39]Bungah bungah
[01:54.63]kang wayah mulih sekolah si mbah,
[01:58.06](awan awan srengengene)
[02:00.05](eneng tengah si mbah),
[02:02.48](bungah bungah)
[02:03.84](kang wayah mulih sekolah si mbah),
[02:07.08]Sore sore sinau
[02:09.38]ono ing sabak bapak
[02:11.74]Griplak sodo wis gumlethak
[02:14.23]jroning kotak bapak,
[02:16.35](sore sore sinau)
[02:18.09](ono ing sabak bapak),
[02:20.76](griplak sodo wis gumlethak)
[02:23.75](jroning kotak bapak),
[02:25.31]
————–
Preview:

Mbok Mikiro

Yadi-S_1
Versi: Yadi S.

Nganti keloro-loro nggonku ngenteni tekamu,
Nanging kowe ora ngerteni..
Koyo ngopo larane wong diapusi kancane,
Kowe ra melu ngrasak’ake..

Coba pikiren dewe koyo ngopo larane,
Kowe wis kadhung janji ning kowe diapusi..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..

reff:
Coba pikiren dewe koyo ngopo larane,
Kowe wis kadhung janji ning kowe diapusi..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zhlicich]
[ar: Yadi S]
[ti: Mbok Mikiro]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 02:33]
[00:01.01]Mbok Mikiro – Yadi S.
[00:13.01]
[00:15.01]>>>
[00:16.01]>>
[00:17.01]>
[00:18.01]Nganti keloro-loro
[00:22.21]nggonku ngenteni tekamu,
[00:26.42]Nanging kowe ora ngerteni..
[00:33.59]Koyo ngopo larane
[00:37.74]wong diapusi kancane,
[00:42.17]Kowe ra melu ngrasak’ake..
[00:50.07]Coba pikiren dewe
[00:54.02]koyo ngopo larane..
[00:58.67]Kowe wis kadhung janji,
[01:01.96]Ning kowe diapusi..
[01:06.89]Mbok mikiro..
[01:11.43]Mbok mikiro..
[01:15.52]Mbok mikiro..
[01:19.03]Mbok mikiro..
[01:22.58]
[01:53.01]>>>
[01:54.01]>>
[01:55.01]>
[01:56.01]Coba pikiren dewe
[01:59.11]koyo ngopo larane..
[02:03.71]Kowe wis kadhung janji,
[02:07.07]Ning kowe diapusi..
[02:11.60]Mbok mikiro..
[02:15.77]Mbok mikiro..
[02:20.00]Mbok mikiro..
[02:23.42]Mbok mikiro..
[02:27.47]
————-
Preview:

Dedek Atiku

Yadi-S
Lirik Lagu Sanguturu ke-3350 Dedek Atiku
Versi: Yadi S.

MUJUR NASIBKU,
DISIR KARO RONDO AYU..
DASAR RONDO AYU,
DUWE OMAH JEJER TELU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

YEN NGANGGO ROK MINI,
MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
DUH SENENG ATIKU,
BAKAL DUWE BOJO AYU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

reff:
YEN NGANGGO ROK MINI,
MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
DUH SENENG ATIKU,
BAKAL DUWE BOJO AYU..

MUJUR NASIBKU,
DISIR KARO RONDO AYU..
DASAR RONDO AYU,
DUWE OMAH JEJER TELU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..
—————–
[Ver: lyrics]
[id: paukcvch]
[ar: Yadi S]
[ti: Dedek Atiku]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 02:36]
[00:01.01]Dedek Atiku – Yadi S.
[00:08.01]
[00:10.01]>>>
[00:11.01]>>
[00:12.01]>
[00:13.01]MUJUR NASIBKU,
[00:15.96]DISIR KARO RONDO AYU..
[00:19.70]DASAR RONDO AYU,
[00:23.17]DUWE OMAH JEJER TELU..
[00:27.07]LENGLOK LAKUNE,
[00:30.32]NDEMENAKE SOPO WAE..
[00:33.95]RA NDUWENI CIRI,
[00:37.48]KABEH PRIO PODHO MUJI..
[00:42.22]YEN NGANGGO ROK MINI,
[00:45.92]MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
[00:51.54]DUH SENENG ATIKU,
[00:55.29]BAKAL DUWE BOJO AYU..
[01:00.18]
[01:01.05]LENGLOK LAKUNE,
[01:04.02]NDEMENAKE SOPO WAE..
[01:08.51]RA NDUWENI CIRI,
[01:11.32]KABEH PRIO PODHO MUJI..
[01:16.23]
[01:28.22]>>>
[01:29.22]>>
[01:30.22]>
[01:31.22]YEN NGANGGO ROK MINI,
[01:34.62]MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
[01:40.14]DUH SENENG ATIKU,
[01:43.87]BAKAL DUWE BOJO AYU..
[01:48.66]
[01:51.05]MUJUR NASIBKU,
[01:53.81]DISIR KARO RONDO AYU..
[01:57.53]DASAR RONDO AYU,
[02:00.46]DUWE OMAH JEJER TELU..
[02:05.06]LENGLOK LAKUNE,
[02:07.80]NDEMENAKE SOPO WAE..
[02:11.84]RA NDUWENI CIRI,
[02:14.89]KABEH PRIO PODHO MUJI..
[02:19.43]RA NDUWENI CIRI,
[02:22.18]KABEH PRIO PODHO MUJI..
[02:26.89]RA NDUWENI CIRI,
[02:29.57]KABEH PRIO PODHO MUJI..
[02:32.36]
————
Preview:

Jamu Tresno

Yadi-Sukmo_3
Versi: Yadi Sukmo

JAMU TRESNO AMPUH PANCEN NYOTO,
GAWE OTOT KAWAT KOYO GATOTKOCO..
YEN KETAGIHAN JAMU RUNG MESTI AWAK LORO,
NANGING WIS KEPINCUT BAKUL JAMU TRESNO..

KOYO AKU KORBAN JAMU TRESNO,
DUDU KORBAN LORO NING KORBAN ASMORO..
DUH MBAKYU BAKUL JAMU MBOK GELIS TULUNGONO,
ATIKU KECUBLES MERGO JAMU TRESNO..

ADU DUDUDUDUDUDUH LORO ATIKU,
YEN NYAWANG KOWE DIBEDO LANGGANANMU..
ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
LAN DIJAWIL WIL WIL,
SOYO PANAS ATIKU WATON CEMBURU..

ADU DUDUDUDUDUDUH KAPAN TO AKU,
KETURUTAN OPO SING DADI KAREPKU..
GENTEN AKU SING NJAWIL,
LAN TAK JIWIT WIT WIT,
MENDAH KOYO NGOPO BUNGAHING ATIKU..

reff:
KOYO AKU KORBAN JAMU TRESNO,
DUDU KORBAN LORO NING KORBAN ASMORO..
DUH MBAKYU BAKUL JAMU MBOK GELIS TULUNGONO,
ATIKU KECUBLES MERGO JAMU TRESNO..

ADU DUDUDUDUDUDUH LORO ATIKU,
YEN NYAWANG KOWE DIBEDO LANGGANANMU..
ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
LAN DIJAWIL WIL WIL,
SOYO PANAS ATIKU WATON CEMBURU..

ADU DUDUDUDUDUDUH KAPAN TO AKU,
KETURUTAN OPO SING DADI KAREPKU..
GENTEN AKU SING NJAWIL,
LAN TAK JIWIT WIT WIT,
MENDAH KOYO NGOPO BUNGAHING ATIKU..
——————
[ver: lyrics]
[id: bolwsvch]
[ar: Yadi Sukmo]
[ti: Jamu Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.01]Jamu Tresno – Yadi Sukmo
[00:09.01]
[00:11.01]>>>
[00:12.01]>>
[00:13.01]>
[00:14.01]JAMU TRESNO
[00:16.57]AMPUH PANCEN NYOTO,
[00:20.30]GAWE OTOT KAWAT
[00:22.91]KOYO GATOTKOCO..
[00:28.13]YEN KETAGIHAN JAMU
[00:31.24]RUNG MESTI AWAK LORO,
[00:34.54]NANGING WIS KEPINCUT
[00:37.84]BAKUL JAMU TRESNO..
[00:42.76]
[00:44.01]KOYO AKU
[00:46.63]KORBAN JAMU TRESNO,
[00:50.10]DUDU KORBAN LORO
[00:52.60]NING KORBAN ASMORO..
[00:58.00]DUH MBAKYU BAKUL JAMU
[01:00.93]MBOK GELIS TULUNGONO,
[01:04.35]ATIKU KECUBLES
[01:07.64]MERGO JAMU TRESNO..
[01:12.44]ADU DUDUDUDUDUDUH
[01:15.92]LORO ATIKU,
[01:18.97]YEN NYAWANG KOWE
[01:21.02]DIBEDO LANGGANANMU..
[01:25.74]ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
[01:28.79]LAN DIJAWIL WIL WIL,
[01:32.28]SOYO PANAS
[01:34.02]ATIKU WATON CEMBURU..
[01:39.24]ADU DUDUDUDUDUDUH
[01:42.34]KAPAN TO AKU,
[01:45.64]KETURUTAN OPO
[01:47.88]SING DADI KAREPKU..
[01:52.11]GENTEN AKU SING NJAWIL,
[01:55.08]LAN TAK JIWIT WIT WIT,
[01:58.83]MENDAH KOYO NGOPO
[02:01.44]BUNGAHING ATIKU..
[02:05.37]
[02:16.65]>>>
[02:17.65]>>
[02:18.65]>
[02:19.65]KOYO AKU
[02:22.15]KORBAN JAMU TRESNO,
[02:25.81]DUDU KORBAN LORO
[02:28.37]NING KORBAN ASMORO..
[02:33.78]DUH MBAKYU BAKUL JAMU
[02:36.57]MBOK GELIS TULUNGONO,
[02:40.19]ATIKU KECUBLES
[02:43.17]MERGO JAMU TRESNO..
[02:48.52]ADU DUDUDUDUDUDUH
[02:51.07]LORO ATIKU,
[02:54.50]YEN NYAWANG KOWE
[02:56.92]DIBEDO LANGGANANMU..
[03:01.46]ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
[03:04.58]LAN DIJAWIL WIL WIL,
[03:07.86]SOYO PANAS
[03:09.92]ATIKU WATON CEMBURU..
[03:14.89]ADU DUDUDUDUDUDUH
[03:17.89]KAPAN TO AKU,
[03:21.13]KETURUTAN OPO
[03:23.68]SING DADI KAREPKU..
[03:27.77]GENTEN AKU SING NJAWIL,
[03:30.70]LAN TAK JIWIT WIT WIT,
[03:34.30]MENDAH KOYO NGOPO
[03:36.92]BUNGAHING ATIKU..
[03:41.15]–sangturudotcom–
———–
Preview:

Suka Suka

Kacang-Group
Versi: Kacang Group

Suka suka-aning dino iki,
Lanang wedok bebarengan..
Poro konco ayo’ diguyubi,
Ditanggapke dansa-dansa..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Ojo toh percoyo cah wedok,
Jaman jamaning saiki..
Mengkolah ojo mbok enteni,
Mbesuk kapan kowe biso lali..

reff:
Suka suka-aning dino iki,
Lanang wedok bebarengan..
Poro konco ayo’ diguyubi,
Ditanggapke dansa-dansa..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Ojo toh percoyo cah wedok,
Jaman jamaning saiki..
Mengkolah ojo mbok enteni,
Mbesuk kapan kowe terus lali..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..
—————
[ver: lyrics]
[id: zkpcqwch]
[ar: Kacang Group]
[ti: Suka Suka]
[by: Yanilipatro]
[00:01.01]Suka Suka – Kacang Group
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Suka suka-aning dino iki,
[00:36.65]Lanang wedok bebarengan..
[00:43.03]Poro konco ayo’ diguyubi,
[00:50.07]Ditanggapke dansa-dansa..
[00:55.99]E..kae kowe dewe sedih,
[01:02.65]Ora nduwe gegandhengan..
[01:08.62]Emanlah kowe bengi iki,
[01:15.68]Yo arek’e koyo wong kelangan..
[01:22.34]Ojo toh percoyo cah wedok,
[01:28.82]Jaman jamaning saiki..
[01:35.79]Mengkolah ojo mbok enteni,
[01:42.24]Mbesuk kapan kowe biso lali..
[01:48.12]
[02:14.06]>>>
[02:15.06]>>
[02:16.06]>
[02:17.06]Suka suka-aning dino iki,
[02:23.56]Lanang wedok bebarengan..
[02:30.70]Poro konco ayo’ diguyubi,
[02:37.05]Ditanggapke dansa-dansa..
[02:42.52]E..kae kowe dewe sedih,
[02:48.93]Ora nduwe gegandhengan..
[02:56.08]Emanlah kowe bengi iki,
[03:01.99]Yo arek’e koyo wong kelangan..
[03:08.90]Ojo toh percoyo cah wedok,
[03:15.11]Jaman jamaning saiki..
[03:22.15]Mengkolah ojo mbok enteni,
[03:28.19]Mbesuk kapan kowe terus lali..
[03:34.21]E..kae kowe dewe sedih,
[03:41.47]Ora nduwe gegandhengan..
[03:48.69]
————
Preview:

Cah Angon

Yadi-Sukmo_1
Versi: Yadi Sukmo

Isih cilik ojo dolanan dakon,
Dakon kuwi dolanane wong gede..
Luwih becik kowe ndang lungaho angon,
Angon kebo neng sawah nganti sore..

Ndang tumandang cah bagus bagus dewe,
Yen diutus karo romo ibune..
Ojo nganti gawe laraning ati,
Ki tampanono nggo tuku gulo glali..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Nyandang ngarit..

reff:
Luwih becik kowe ndang lungaho angon,
Angon kebo neng sawah nganti sore..

Ndang tumandang cah bagus bagus dewe,
Yen diutus karo romo ibune..
Ojo nganti gawe laraning ati,
Ki tampanono nggo tuku gulo glali..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Nyandang ngarit..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vsslqsch]
[ar: Yadi Sukmo]
[ti: Cah Angon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:39]
[00:01.00]Cah Angon – Yadi Sukmo
[00:09.00]
[00:11.00]>>>
[00:12.00]>>
[00:13.00]>
[00:14.00]Isih cilik
[00:15.02]ojo dolanan dakon,
[00:19.46]Dakon kuwi
[00:21.82]dolanane wong gede..
[00:27.27]Luwih becik
[00:29.21]kowe ndang lungaho angon,
[00:34.02]Angon kebo
[00:36.08]neng sawah nganti sore..
[00:40.83]Ndang tumandang
[00:43.25]cah bagus bagus dewe,
[00:47.82]Yen diutus
[00:50.42]karo romo ibune..
[00:54.74]Ojo nganti
[00:56.56]gawe laraning ati,
[01:01.25]Ki tampanono
[01:03.87]nggo tuku gulo glali..
[01:07.99]Tak opahi duwit sringgit,
[01:11.65]Wis ndang mangkat
[01:13.39]nyandang ngarit..
[01:15.33]Wis ndang mangkat,
[01:17.77]Wis ndang mangkat
[01:18.73]nyandang ngarit..
[01:22.04]Tak opahi duwit sringgit,
[01:25.37]Wis ndang mangkat
[01:27.24]nyandang ngarit..
[01:29.05]Wis ndang mangkat,
[01:32.11]Nyandang ngarit..
[01:35.30]
[02:00.55]>>>
[02:01.55]>>
[02:02.55]>
[02:03.55]Luwih becik
[02:05.11]kowe ndang lungaho angon,
[02:10.00]Angon kebo
[02:11.87]neng sawah nganti sore..
[02:17.12]Ndang tumandang
[02:18.75]cah bagus bagus dewe,
[02:23.06]Yen diutus
[02:25.57]karo romo ibune..
[02:30.56]Ojo nganti
[02:32.63]gawe laraning ati,
[02:37.19]Ki tampanono
[02:39.64]nggo tuku gulo glali..
[02:44.69]Tak opahi duwit sringgit,
[02:47.51]Wis ndang mangkat
[02:49.51]nyandang ngarit..
[02:51.25]Wis ndang mangkat,
[02:53.25]Wis ndang mangkat
[02:54.81]nyandang ngarit..
[02:58.06]Tak opahi duwit sringgit,
[03:01.39]Wis ndang mangkat
[03:03.00]nyandang ngarit..
[03:04.94]Wis ndang mangkat,
[03:07.38]Nyandang ngarit..
[03:11.75]Tak opahi duwit sringgit,
[03:15.01]Wis ndang mangkat
[03:16.63]nyandang ngarit..
[03:18.70]Wis ndang mangkat,
[03:20.57]Wis ndang mangkat
[03:22.13]nyandang ngarit..
[03:25.44]Tak opahi duwit sringgit,
[03:28.13]Wis ndang mangkat
[03:30.57]nyandang ngarit..
[03:32.44]Wis ndang mangkat,
[03:35.48]Nyandang ngarit..
[03:38.00]
———–
Preview:

Tresno Sundul Langit

Yadi-Sukmo_2
Versi: Yadi Sukmo

Kuwi yo nduk yo,
opo-o kuwi yo wuk yo,
Sing mbok gembol
ono ing njerone klambi..

Kuwi yo jeng yo,
opo-o kuwi wong denok,
Mbok dhelekke iku lo
sing mbok tutupi..

Wehke aku wong ayu,
wehke aku wong manis,
(njaluk ijol opo wae tak turuti..)

Ajining raga soko busono,
Ajining dirimu soko ing lathi..
Mbok dirubung laler aku tetep tresno,
(angger gawe betah melek rino wengi..)

Sing tak jaluk atimu sing mbok tutupi,
Sing tak jaluk tresnamu leganing ati..
Duwur gunung semeru, duwur gunung merapi
(ora bakal ngungkuli tresnaku iki..)

reff:
Iki lo nduk lo,
opo-o iki lo wuk lo,
Sing tak cekel
konci mobil sedan mercy..

Iki lo jeng lo,
opo-o iki wong denok,
Konci iki
bakal dadi duwekmu..

Tak wenehke wong ayu,
kanggo kowe wong manis,
(konci wae mobile tetep duwekku..)

Tan soyo kumebyar endahing warno,
Tan soyo kesengsem atining priyo..
Pancen takdir wanito sekaring dunyo,
(ora kurang wanito gawe ciloko..)

Ojo nganti kowe nesu tak guyoni,
Mundhak gawe sumelang rasaning ati..
Mung tresnaku wong denok denok debleng wong ayu,
(duwur nganti tekan langit nomer pitu..)

Kuwi yo nduk yo,
opo-o kuwi yo wuk yo,
Sing mbok gembol
ono ing njerone klambi..

Kuwi yo jeng yo,
opo-o kuwi wong denok,
Mbok dhelekke iku lo
sing mbok tutupi..

Wehke aku wong ayu,
wehke aku wong manis,
(njaluk ijol opo wae tak turuti..)
Njaluk ijol opo wae tak turuti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ckqowkcv]
[ar: Yadi Sukmo]
[ti: Tresno Sundul Langit]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:01.03]Tresno Sundul Langit
[00:01.03]by: Yadi Sukmo
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Kuwi yo nduk yo,
[00:16.73]opo-o kuwi yo wuk yo
[00:20.37]Sing mbok gembol
[00:22.18]ono ing njerone klambi..
[00:26.87]
[00:28.56]Kuwi yo jeng yo,
[00:30.62]opo-o kuwi wong denok
[00:34.26]Mbok dhelekke iku lo
[00:36.88]sing mbok tutupi..
[00:41.26]Wehke aku wong ayu,
[00:44.25]wehke aku wong manis,
[00:47.94](njaluk ijol opo wae tak turuti..)
[00:53.51]
[00:55.63]Ajining raga soko busono,
[01:01.88]Ajining dirimu soko ing lathi..
[01:09.57]Mbok dirubung laler
[01:11.83]aku tetep tresno,
[01:15.58](angger gawe betah melek rino wengi..)
[01:22.50]
[01:23.88]Sing tak jaluk atimu sing mbok tutupi,
[01:30.19]Sing tak jaluk tresnamu leganing ati..
[01:37.38]Duwur gunung semeru,
[01:40.57]duwur gunung merapi,
[01:44.08](ora bakal ngungkuli tresnaku iki..)
[01:49.76]
[02:02.98]>>>
[02:03.98]>>
[02:04.98]>
[02:05.98]Iki lo nduk lo,
[02:08.98]opo-o iki lo wuk lo
[02:12.34]Sing tak cekel
[02:14.40]konci mobil sedan mercy..
[02:19.15]
[02:20.84]Iki lo jeng lo,
[02:22.78]opo-o iki wong denok
[02:26.34]Konci iki
[02:28.53]bakal dadi duwekmu..
[02:33.09]Tak wenehke wong ayu,
[02:36.67]kanggo kowe wong manis,
[02:40.37](konci wae mobile tetep duwekku..)
[02:46.81]Tan soyo kumebyar endahing warno,
[02:54.37]Tan soyo kesengsem atining priyo..
[03:01.68]Pancen takdir wanito sekaring dunyo,
[03:08.62](ora kurang wanito gawe ciloko..)
[03:13.94]
[03:16.25]Ojo nganti kowe nesu tak guyoni,
[03:22.44]Mundhak gawe sumelang rasaning ati..
[03:29.62]Mung tresnaku wong denok
[03:32.94]denok debleng wong ayu,
[03:36.56](duwur nganti tekan langit nomer pitu..)
[03:42.12]
[03:44.43]Kuwi yo nduk yo,
[03:46.81]opo-o kuwi yo wuk yo
[03:50.75]Sing mbok gembol
[03:52.69]ono ing njerone klambi..
[03:57.06]
[03:58.69]Kuwi yo jeng yo,
[04:01.00]opo-o kuwi wong denok
[04:04.69]Mbok dhelekke iku lo
[04:07.37]sing mbok tutupi..
[04:11.69]Wehke aku wong ayu,
[04:15.19]wehke aku wong manis
[04:18.89](njaluk ijol opo wae tak turuti..)
[04:25.06]Njaluk ijol opo wae tak turuti..
[04:33.07]
———–
Preview: