Tansah Kelingan

Noor-Usman
Versi : Noor Usman

Tansah kelingan marang sliramu,
Ra biso tak lalek’ake..
Senajan sliramu,
Saiki wis ninggalake..

Rino lan wengi tak impi impi
Janjimu kolo semono..
Sumpah wis nyawiji,
Nyatane kowe cidro..

reff:
Sumpahmu palsu aku tan keloro-loro,
Aku nandang susah koyo mengkene..
Janjimu manis nanging saikine cidro,
Opo pancen nasibku koyo ngene..

Duh gusti mugo paringono tombo,
Dateng kulo kang tansah nelongso..

Tansah kelingan marang sliramu,
Ra biso tak lalek’ake..
Senajan sliramu,
Saiki wis ninggalake..

Rino lan wengi tak impi impi
Janjimu kolo semono..
Sumpah wis nyawiji,
Nyatane kowe cidro..
————
[ver: lyrics
[id: liuiqocv]
[ar: Noor Usman]
[ti: Tansah Kelingan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.12]Tansah Kelingan – Noor Usman
[00:29.32]
[00:29.32]>>>
[00:29.32]>>
[00:29.32]>
[00:29.32]Tansah kelingan,
[00:33.91]marang sliramu..
[00:37.83]Ra biso tak lalek’ake..
[00:44.55]Senajan sliramu,
[00:50.65]Saiki wis ninggalake..
[00:57.37]
[01:04.34]Rino lan wengi,
[01:09.00]tak impi impi..
[01:12.99]Janjimu kolo semono..
[01:19.39]Sumpah wis nyawiji,
[01:26.22]Nyatane kowe cidro..
[01:31.90]
[01:44.20]>>>
[01:45.20]>>
[01:46.20]>
[01:47.20]Sumpahmu palsu,
[01:50.18]aku tan keloro-loro..
[01:54.13]Aku nandang susah
[01:56.61]koyo mengkene..
[02:01.41]Janjimu manis
[02:03.95]nanging saikine cidro,
[02:07.94]Opo pancen nasibku
[02:10.93]koyo ngene..
[02:15.16]Duh gusti mugo
[02:19.08]paringono tombo..
[02:22.30]Dateng kulo
[02:24.17]kang tansah nelongso..
[02:29.00]Tansah kelingan,
[02:33.89]marang sliramu..
[02:37.31]Ra biso tak lalek’ake..
[02:43.72]Senajan sliramu,
[02:50.57]Saiki wis ninggalake..
[02:56.98]
[03:04.51]Rino lan wengi,
[03:08.85]tak impi impi..
[03:12.91]Janjimu kolo semono..
[03:19.43]Sumpah wis nyawiji,
[03:26.34]Nyatane kowe cidro..
[03:31.75]
————
Preview:

Aku Wis Ora Kuwat

Bryan-Lotulung
Versi : Bryan Lotulung

Opo ngene, ngene rasane
Wong urip, urip dewe..
Aku tansah eling, marang sliramu
Ananging ora tau ketemu..

Opo kowe ora kroso ing jeroning atimu,
Sabendino tak anti tekanmu..

Aku wis ora kuat, ngenteni kowe
Awakku kepengen nyandhing awakmu..
Ning endi toh kowe, kowe sayangku
Kowe tak golek’i kok ora ketemu..
Woo o sayangku..

Opo kowe wis lali, marang awakku
Aku tansah, kepengen ketemu..
Opo salahku, lan opo dosaku
Kok kowe, ora ngabari aku..

Opo kowe ora kroso ing jeroning atimu,
Sabendino tak anti tekanmu..

Aku wis ora kuat, ngenteni kowe
Awakku kepengen nyandhing awakmu..
Ning endi toh kowe, kowe sayangku
Kowe tak golek’i kok ora ketemu..
Woo o sayangku..

reff:
He..
Aku wis ora kuat, ngenteni kowe
Awakku kepengen nyandhing awakmu..
Ning endi toh kowe, kowe sayangku
Kowe tak golek’i kok ora ketemu..
Woo o sayangku..
————-
[ver: lyrics]
[id: hlcwqvcv]
[ar: Bryan Lotulung]
[ti: Aku Wis Ora Kuwat]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:31]
[00:01.04]Aku Wis Ora Kuwat – Bryan Lotulung
[00:08.45]
[00:10.45]>>>
[00:11.45]>>
[00:12.45]>
[00:13.45]Opo ngene,
[00:16.45]Ngene rasane..
[00:19.98]Wong urip,
[00:23.58]Urip dewe..
[00:27.00]Aku tansah eling,
[00:30.68]Marang sliramu..
[00:34.35]Ananging
[00:37.40]ora tau ketemu..
[00:41.87]Opo kowe ora kroso,
[00:45.49]Ing jeroning atimu..
[00:49.26]Sabendino
[00:51.55]tak anti tekanmu..
[00:55.73]Aku wis ora kuat,
[00:58.79]Ngenteni kowe..
[01:03.02]Awakku kepengen
[01:05.80]nyandhing awakmu..
[01:09.80]Ning endi toh kowe,
[01:13.27]Kowe sayangku..
[01:17.25]Kowe tak golek’i
[01:19.69]kok ora ketemu..
[01:22.91]Woo o sayangku..
[01:27.39]Opo kowe wis lali,
[01:30.94]Marang awakku..
[01:34.62]Aku tansah..
[01:38.04]Kepengen ketemu..
[01:42.39]Opo salahku,
[01:45.26]Lan opo dosaku..
[01:48.74]Kok kowe,
[01:51.23]ora ngabari aku..
[01:56.41]Opo kowe ora kroso,
[02:00.26]Ing jeroning atimu..
[02:03.93]Sabendino
[02:04.67]tak anti tekanmu..
[02:10.22]Aku wis ora kuat,
[02:13.70]Ngenteni kowe..
[02:17.62]Awakku kepengen
[02:20.02]nyandhing awakmu..
[02:24.43]Ning endi toh kowe,
[02:27.67]Kowe sayangku..
[02:31.72]Kowe tak golek’i
[02:34.43]kok ora ketemu..
[02:37.66]Woo o sayangku..
[02:47.56]
[02:50.29]He..
[02:53.52]Aku wis ora kuat,
[02:56.38]Ngenteni kowe..
[03:00.53]Awakku kepengen
[03:03.03]nyandhing awakmu..
[03:06.81]Ning endi toh kowe,
[03:10.54]Kowe sayangku..
[03:15.08]Kowe tak golek’i
[03:17.26]kok ora ketemu..
[03:20.32]Woo o sayangku..
[03:25.04]
—————
Preview:

Potretmu

Engkong-Ari_1
versi: Engkong Ari

Amung potret iki,
Panglipurku rino lan wengi..
Endahe esemmu koyo koyo,
Mertandhani elok’e ati..

Senadyan sak kethipe netro,
Nggonku mandeng..
Ning rasane,
Wis tekan endi endi..

reff:
Sliramu kadyo,
Rembulan ing tengahe ratri..
Ora bakal iso,
Kagayuk asto..

Nanging sunarmu,
Biso gawe padhange ati..
Amung potret iki,
Panglipurku rino lan wengi..

Wantine bathinku ra kewetu,
Ning biso-o tumeko atimu..
Mugo mugo reno ing penggalihmu,
Ojo nganti esemmu keliyo ati..
————–
[id: nkovwwca]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Potretmu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:11]
[00:01.08]Potretmu – Engkong Ari
[00:05.05]
[00:07.05]>>>
[00:08.05]>>
[00:09.05]>
[00:10.05]Amung potret iki,
[00:15.53]Panglipurku rino lan wengi..
[00:28.21]Endahe esemmu koyo koyo,
[00:38.20]Mertandhani elok’e ati..
[00:48.21]
[00:51.53]Senadyan sak kethipe netro,
[00:58.76]Nggonku mandeng..
[01:03.79]Ning rasane,
[01:06.56]Wis tekan endi endi..
[01:15.76]
[01:18.52]Sliramu kadyo,
[01:24.85]Rembulan ing tengahe ratri..
[01:36.01]Ora bakal iso,
[01:41.21]kagayuk asto..
[01:46.86]Nanging sunarmu,
[01:50.52]Biso gawe padhange ati..
[02:00.30]Amung potret iki,
[02:06.24]Panglipurku rino lan wengi..
[02:18.88]Wantine bathinku,
[02:25.28]Ra kewetu..
[02:30.40]Ning biso-o tumeko atimu..
[02:39.10]Mugo mugo reno
[02:45.47]ing penggalihmu..
[02:49.78]Ojo nganti esemmu,
[02:55.25]keliyo ati..
[03:03.47]
—————
Preview:

Opo Karepanmu

Aidah-Amatsetam
Versi: Aidah Amatsetam

Aku tansah kelingan, kowe lan aku
Dolan bebarengan, nyekel tanganku..
Nanging saiki, uwis ra ngunu
Kowe mblenjani janjimu marakke kroso loro atiku..

Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti, opo karepanmu..

Aku ra lali, kowe janji aku
Ora ono liyo namung aku dewe sing ning atimu..
Hu wow..

Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti, opo karepanmu..

reff:
Oo.., kroso loro banget atiku
Yen kowe ra ninggalake aku, hu o o o..
Namung kowe nglarani atiku,
Opo ono liyane ning sandingmu..

Hu wow..
Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti,

Sayangku aku ra biso lali sliramu
Opo meneh nyontoh karepmu,
Aku pengen ngerti..
Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
Opo wis ora tresno aku,
Aku pengen ngerti,
Opo karepanmu..
Opo karepanmu..
—————
[id: wpbbwlca]
[ar: Aidah Amatsetam]
[ti: Opo Karepanmu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:01.09]Opo Karepanmu – Aidah Amatsetam
[00:12.09]
[00:15.69]>>>
[00:16.69]>>
[00:17.69]>
[00:18.69]Aku tansah kelingan,
[00:21.42]Kowe lan aku..
[00:25.35]Dolan bebarengan,
[00:28.33]Nyekel tanganku..
[00:31.82]Nanging saiki,
[00:35.14]Uwis ra ngunu..
[00:39.25]Kowe mblenjani janjimu
[00:41.57]Marakke kroso loro atiku..
[00:45.55]Sayangku aku ra biso lali sliramu
[00:51.96]Opo meneh nyontoh karepmu,
[00:55.45]Aku pengen ngerti..
[00:59.37]Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
[01:05.69]Opo wis ora tresno aku,
[01:08.87]Aku pengen ngerti,
[01:12.63]Opo karepanmu..
[01:18.17]
[01:19.75]Aku ra lali,
[01:22.99]Kowe janji aku..
[01:26.46]Ora ono liyo
[01:28.59]Namung aku dewe sing ning atimu..
[01:31.79]Hu wow..
[01:33.77]Sayangku aku ra biso lali sliramu
[01:39.31]Opo meneh nyontoh karepmu,
[01:42.79]Aku pengen ngerti..
[01:46.78]Sayangku kowe kok mblenjani janjimu
[01:52.55]Opo wis ora tresno aku,
[01:55.92]Aku pengen ngerti,
[01:59.42]Opo karepanmu..
[02:03.26]
[02:25.74]>>>
[02:26.74]>>
[02:27.74]>
[02:28.74]Oo.., kroso loro banget atiku
[02:33.96]Yen kowe ra ninggalake aku..
[02:40.99]Hu o o o..
[02:42.95]Namung kowe nglarani atiku,
[02:47.59]Opo ono liyane ning sandingmu..
[02:51.38]Hu wow..
[02:57.38]Sayangku aku ra biso lali sliramu,
[03:03.92]Opo meneh nyontoh karepmu,
[03:07.22]Aku pengen ngerti..
[03:11.64]Sayangku kowe kok mblenjani janjimu
[03:17.22]Opo wis ora tresno aku,
[03:20.65]Aku pengen ngerti,
[03:24.82]Sayangku aku ra biso lali sliramu,
[03:30.56]Opo meneh nyontoh karepmu,
[03:34.10]Aku pengen ngerti..
[03:38.33]Sayangku kowe kok mblenjani janjimu,
[03:43.99]Opo wis ora tresno aku,
[03:47.66]Aku pengen ngerti,
[03:51.20]Opo karepanmu..
[03:55.75]
[04:06.83]Opo karepanmu..
[04:12.80]
————-
Preview:

Suriname Tanah Jowo

Sanguturu
Versi: Yudhi Kemal
Ra ngiro iki layangmu,
Layang tresnamu cah ayu..
Kanggo tambah ning atiku,
Tombo kangen cah ayu..

Nadyan kowe ning liyo negoro,
Ning suriname papanmu..
Nanging tresnaku cah ayu,
Yo mung kanggo sliramu..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Nanging ora ngurangi
tresnaku marang kowe..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..

reff:
Ra ngiro iki layangmu,
Layang tresnamu cah ayu..
Kanggo tambah ning atiku,
Tombo kangen cah ayu..

Nadyan kowe ning liyo negoro,
Ning suriname papanmu..
Nanging tresnaku cah ayu,
Yo mung kanggo sliramu..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Nanging ora ngurangi
tresnaku marang kowe..

Suriname tanah jowo,
Pancen adoh..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..
Yen pancen jodo
mesti bakal ketemu..
————–
[id: bknuzbca]
[ar: Yudhi Kemal]
[ti: Suriname Tanah Jowo]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:01.01]Suriname Tanah Jowo – Yudhi Kemal
[00:19.01]
[00:21.01]>>>
[00:22.01]>>
[00:23.01]>
[00:24.01]Ra ngiro iki layangmu,
[00:30.85]Layang tresnamu cah ayu..
[00:36.99]Kanggo tambah ning atiku,
[00:42.90]Tombo kangen cah ayu..
[00:49.26]Nadyan kowe ning liyo negoro,
[00:56.41]Ning suriname papanmu..
[01:02.63]Nanging tresnaku cah ayu,
[01:10.76]Yo mung kanggo sliramu..
[01:14.89]
[01:17.14]Suriname tanah jowo,
[01:21.62]Pancen adoh..
[01:24.62]Nanging ora ngurangi
[01:27.81]tresnaku marang kowe..
[01:31.01]Suriname tanah jowo,
[01:34.69]Pancen adoh..
[01:38.03]Yen pancen jodo
[01:40.83]mesti bakal ketemu..
[01:43.63]
[02:24.14]>>>
[02:25.14]>>
[02:26.14]>
[02:27.14]Ra ngiro iki layangmu,
[02:31.63]Layang tresnamu cah ayu..
[02:40.67]Kanggo tambah ning atiku,
[02:47.44]Tombo kangen cah ayu..
[02:53.54]Nadyan kowe ning liyo negoro,
[02:59.64]Ning suriname papanmu..
[03:06.48]Nanging tresnaku cah ayu,
[03:13.13]Yo mung kanggo sliramu..
[03:17.93]
[03:20.17]Suriname tanah jowo,
[03:24.40]Pancen adoh..
[03:28.07]Nanging ora ngurangi
[03:30.68]tresnaku marang kowe..
[03:34.66]Suriname tanah jowo,
[03:37.40]Pancen adoh..
[03:41.00]Yen pancen jodo
[03:43.13]mesti bakal ketemu..
[03:47.48]Yen pancen jodo
[03:50.03]mesti bakal ketemu..
[03:54.07]
————–
Preview:

Inten Werno Biru

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku..,
Watu inten werno biru..
Tondo katresnanku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

reff:
Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku,
Watu inten werno biru..
Tondo prasetyaku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..
Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
————-
[ver: lyrics]
[id: vhabzaca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Inten Werno Biru]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:30]
[00:01.09]Inten Werno Biru – Didi Kempot
[00:10.09]
[00:13.09]>>>
[00:14.09]>>
[00:15.09]>
[00:16.09]Ali ali, watu inten werno biru
[00:22.79]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[00:30.52]Ali ali, iki sing ono drijimu
[00:36.62]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[00:41.94]Mung siji iki duwekku..,
[00:47.71]Watu inten werno biru..
[00:55.86]Tondo katresnanku..
[01:05.93]Angin segoro kang dadi seksi,
[01:13.17]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[01:20.30]Ojo nganti lali prasetyaku,
[01:28.72]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[01:36.24]Ali aliku iki,
[01:40.40]Tondo tresno kang suci..
[01:44.71]Tresnoku marang sliramu..
[01:51.32]Kenyo pepujanku..
[01:57.36]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Ali ali, watu inten werno biru
[02:16.24]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[02:23.44]Ali ali, iki sing ono drijimu
[02:30.03]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[02:36.75]Mung siji iki duwekku,
[02:43.50]Watu inten werno biru..
[02:53.22]Tondo prasetyaku..
[02:59.73]Angin segoro kang dadi seksi,
[03:06.96]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[03:14.29]Ojo nganti lali prasetyaku,
[03:22.69]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[03:30.35]Ali aliku iki,
[03:33.57]Tondo tresno kang suci..
[03:38.31]Tresnoku marang sliramu..
[03:45.33]Kenyo pepujanku..
[03:48.87]Ali ali, watu iki
[03:51.22]Pantese yo mung nggo sliramu..
[03:55.36]Ali ali, watu iki
[03:59.21]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:03.60]Ali ali, watu iki
[04:07.10]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:10.83]Ali ali, watu iki
[04:15.12]Tondo tresnoku cah ayu..
[04:19.41]Ali ali, watu iki
[04:23.58]Pantese yo mung nggo sliramu..
[04:27.90]
————–
Preview: