Tondo Tresno

Ilse-Setroredjo_3
versi: Ilse Setroredjo

Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..
Anting anting tondo tresno,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Eling eling dek semono,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..

Tak eling eling pancen sliramu,
Sing nganti ketemu..
Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
Rasaning ati..

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
————-
[ver: lyrics]
[id: qlsvbqca]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Pop Reggea Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:03.24][00:08.24][02:10.29][02:15.64]Ooouooo he hei..
[00:12.99][01:09.09][02:08.38][02:20.31][03:38.65]
[00:29.20][01:28.17][02:36.83]>>>
[00:30.20][01:29.17][02:37.83]>>
[00:31.20][01:30.17][02:38.83]>
[00:32.20]Anting anting tondo tresno,
[00:35.54][01:35.65]Ra nyanding rasaning ati gelo..
[00:41.20][01:31.17][01:40.20]Eling eling dek semono,
[00:46.05][01:44.30]Tondo moto songko sliramu..
[00:51.14][01:49.34]Ting ting..
[00:52.12][01:50.77]Ting anting anting tondo tresno,
[00:54.72][01:53.81]Tondo moto ugo tondo tresno..
[00:58.46][01:57.24]Eling dek semono,
[01:01.38][02:00.23]Sey yeah oo yeah,
[01:04.56][02:03.21]Rasaning atiku..
[02:39.83]Tak eling eling pancen sliramu,
[02:42.95]Sing nganti ketemu..
[02:45.24]Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
[02:49.67]Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
[02:55.51]Rasaning ati..
[02:58.13][03:03.44][03:09.23][03:14.33][03:19.37][03:24.28][03:29.14][03:33.74](tondo tresno..,tondo tresno..)
————-
Preview:

Nggedebus

Batara-Group
versi: Batara Group

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..

MALEM MINGGU DINANE, AKU KETEMU KOWE
NGGANDENG BOCAH LANANG..
KOWE NGGUYA NGGUYU, SAJAK RENO ATIMU
KOYO KERE KETIBAN NDARU..

PANCEN BAGUS RUPANE, GEDHE DUWUR DEDEGE
PANTES NING SANDINGMU..
BEDO KARO AWAKKU, MLARAT BONDO LAN RUPO
ORA POPO SAIKI MBOK GAWE GELO..

JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE GELO ATIKU
SLENGAT SLENGIT NING NJERO DODOKU..
JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE LORO DODOKU
ADUH GUSTI SUK MBEN WALESMU OPO..

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..

reff:
PANCEN BAGUS RUPANE, GEDHE DUWUR DEDEGE
PANTES NING SANDINGMU..
BEDO KARO AWAKKU, MLARAT BONDO LAN RUPO
ORA POPO SAIKI MBOK GAWE GELO..

JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE GELO ATIKU
SLENGAT SLENGIT NING NJERO DODOKU..
JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE LORO DODOKU
ADUH GUSTI SUK MBEN WALESMU OPO..

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..
————–
[ver: lyrics]
[id: bccpkcca]
[ar: Batara Group]
[ti: Nggedebus]
[al: We-Cen-Yu]
[by: yanilipatro]
[length: 04:10]
[00:00.50][00:04.85][01:53.64][01:57.25][03:44.87][03:49.47]Nggedebus, buusss..
[00:09.26][02:01.67][03:53.70]Janjimu yo mung janji
[00:12.36][02:05.27][03:57.32]obat bius..
[00:17.05]Malem minggu dinane,
[00:21.29]Aku ketemu kowe,
[00:25.41]Nggandeng bocah lanang..
[00:31.10]Kowe ngguya ngguyu,
[00:35.76]Sajak reno atimu,
[00:40.14]Koyo kere ketiban ndaru..
[00:48.73][02:41.05]Pancen bagus rupane,
[00:52.38][02:44.67]Gedhe duwur dedege,
[00:56.73][02:48.75]Pantes ning sandingmu..
[01:02.92][02:55.28]Bedo karo awakku,
[01:06.99][02:59.19]Mlarat bondo lan rupo,
[01:11.55][03:03.56]Ora popo
[01:14.14][03:06.19]saiki mbok gawe gelo..
[01:19.51][01:35.39][03:12.64][03:29.12]Janjimu nggedebus,
[01:23.51][03:15.75]Gawe gelo atiku..
[01:27.92][03:20.66]Slengat slengit
[01:31.38][03:23.72]ning njero dodoku..
[01:40.14][03:32.48]Gawe loro dodoku..
[01:45.07][03:37.08]Aduh gusti
[01:47.19][03:39.52]Suk mben walesmu opo..
[02:08.63][02:35.05][04:01.36]
[02:11.05]==nggedebus – batara group==
[02:38.05]>>>
[02:39.05]>>
[02:40.05]>
—————
Preview:

Putri Sejati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

reff:
Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
———–
[id: ubnoizca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Putri Sejati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.06]Putri Sejati – Sono Istana
[00:28.48][01:33.71][02:15.88][03:54.66][04:58.18][06:08.73]
[00:31.48][03:13.37]>>>
[00:32.48][03:14.37]>>
[00:33.48][03:15.37]>
[00:34.48][03:58.25]Lungguh jejeran, padang mbulan
[00:39.05][04:05.37]Gegandengan bebarengan..
[00:49.52][04:13.64]Marang katresnan,
[00:55.44][04:19.86]Pacaran sir siran..
[01:02.65][04:27.15]Bungah atiku nyawang sliramu
[01:09.12][04:33.31]Ketemu kekasihku..
[01:17.84][04:41.70]Kalung inten biru,
[01:23.19][04:47.48]Tak kirimke tekan omahmu,
[01:28.84][04:53.57]Gawe tondo tresnanku..
[01:37.43][03:16.37][05:01.84]Ongko siji sing tak tresnani,
[01:50.25][03:29.24][05:14.10]Ono putri siji sing tak labuhi..
[02:04.62][03:43.74][05:29.03][05:45.47][05:58.58]Amung siji,
[02:08.79][03:50.69][05:33.02][05:47.38][06:01.62]Siji mung kowe putri kang sejati..
————–
Preview:

Moblong Moblong

Batara-Group
versi: Batara Group

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

Dasar nasib awak iki lagi hoki,
Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
Wangsulane mung mas mung mas mosok goro..
Klakon tak boyong..

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

reff:
E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

Dasar nasib awak iki lagi hoki,
Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
Wangsulane mung mas mung mas mosok goro..
Klakon tak boyong..

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
———–
[ver: lyrics]
[id: pcssinca]
[ar: Batara Group]
[ti: Moblong Moblong]
[al: We-Cen-Yu]
[by: yanilipatro]
[length: 04:10]
[00:01.09]Moblong Moblong – Batara Group
[00:12.09][00:48.80][01:10.32][01:44.18][02:57.84][03:20.08][04:05.88]
[00:15.09][02:24.09]>>>
[00:16.09][02:25.09]>>
[00:17.09][02:26.09]>
[00:18.09][01:13.84][02:27.09][03:23.06]E.. lha kae,
[00:20.89][01:17.00][02:30.09][03:26.38]Sing tak tunggu
[00:22.09][01:17.71][02:31.56][03:27.24]jebule wis tekan kene..
[00:25.80][01:21.35][02:34.70][03:30.92]Kla..mbine abang,
[00:28.85][01:24.65][02:38.24][03:34.15]Rambut dowo
[00:29.99][01:25.60][02:39.41][03:34.96]moblong moblong ayu tenan..
[00:33.10][01:29.87][02:43.16][03:39.32]A..dhuh senenge,
[00:36.82][01:32.92][02:46.15][03:42.25]Malem minggu
[00:38.07][01:33.62][02:47.67][03:43.04]aku klakon mlaku mlaku..
[00:41.75][01:37.15][02:50.32][03:46.79]Ngga..ndeng slirane,
[00:44.88][01:40.69][02:54.05][03:50.03][03:54.00][03:57.73][04:01.77]Nonton bioskop
[00:46.04][01:41.52][02:55.39][03:51.25][03:55.05][03:59.21][04:03.07]lakone wuyung wuyungan..
[00:50.72][03:00.03]Dasar nasib awak iki lagi hoki,
[00:54.72][03:04.13]Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
[00:58.81][03:08.75]Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
[01:02.66][03:12.42]Wangsulane mung mas
[01:04.46][03:13.99]mung mas mosok goro..
[01:08.37][03:17.65]Klakon tak boyong..
————-
Preview:

Loro Ning Ati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..

Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

reff:
Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..

Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..
Yen enten klentune di ngapuro wae..
———–
[ver: lyrics]
[id: siikioca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Loro Ning Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.00]Loro Ning Ati – Sono Istana
[00:24.00][00:59.16][01:32.97][02:06.61][03:37.84][04:12.05][04:44.15][05:15.42]
[00:27.00][03:05.96]>>>
[00:28.00][03:06.96]>>
[00:29.00][03:07.96]>
[00:30.00][04:15.22]Sedih kroso sedih,
[00:34.00][04:18.36]njroning ati iki..
[00:37.69][04:22.47]Rino wengi nganti ra biso lali..
[00:44.26][04:30.03][04:48.44]Opo toh salahku,
[00:48.90][04:33.57][04:51.80]kowe ninggalke aku..
[00:52.63][04:37.24][04:55.46][05:03.02]Yen enten klentune
[00:55.12][04:39.60][04:57.99][05:05.04]di ngapuro wae..
[01:03.53][03:08.96]Ojo sampek lali,
[01:06.98][03:12.65]marang aku iki..
[01:10.71][03:16.01]Ra eling lehku nuruti
[01:13.91][03:19.43]rino lan wengi..
[01:17.66][03:23.84]Opo iku wis,
[01:22.13][03:26.96]dadi karepmu sayangku..
[01:25.42][03:30.75]Tego temen mblenjani janji
[01:29.15][03:34.18]marang tresnamu..
[01:37.00][03:41.99]Naliko..,sliraku wis percoyo
[01:43.92][03:49.34]Saiki sliramu nggawe ati loro..
[01:51.43][03:56.86]Naliko..,sliramu kondo tresno,
[01:58.46][04:03.71]Tembe mburi jebule mung cidro..
————-
Preview:

Entek Lengone

Sanguturu
Versi: Danny Pelo

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

Lk: Umpamane aku dadi kopi,
Pr: Aku dadi gulane mas..
Lk: Umpamane aku dadi sendok,
Pr: Aku sing dadi cangkire..
Pr: “aku sing ngudhe’ mas!”
Lk: “iyo..”

Pr: Rokokmu tak sumet
Pr: iki lho mas kopi anget,
Lk: Rokok rokok kretek
Lk: Tak sedot muni mak plethek,thek,thek
(E, rokok’e kretek)
(disedot muni mak plethek)
(thek,thek,thek,thek)

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe mas,
Lk: Iyo..iyo..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Lk: Iyo..iyo..
————-
[ver: lyrics]
[id: wihniuca]
[ar: Danny Pelo]
[ti: Entek Lengone]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:58]
[00:01.09]Entek Lengone – Danny Pelo
[00:11.09][01:10.13][01:54.30][02:53.19]
[00:14.09][01:16.08][02:07.05]>>>
[00:15.09][01:17.08][02:08.05]>>
[00:16.09][01:18.08][02:09.05]>
[00:17.09][01:37.76]Lk: Umpamane aku jadi rokok,
[00:22.09][01:41.61]Pr: Aku dadi genine mas..
[00:25.08][01:45.77]Lk: Umpamane aku dadi awu,
[00:29.61][01:49.94]Pr: Aku sing dadi asbakke..
[00:35.07]Lk: Umpamane aku dadi kopi,
[00:40.24]Pr: Aku dadi gulane mas..
[00:43.23]Lk: Umpamane aku dadi sendok,
[00:48.05]Pr: Aku sing dadi cangkire..
[00:51.99]Pr: “aku sing ngudhe’ mas!”
[00:52.86]Lk: “iyo..”
[00:53.86]Pr: Rokokmu tak sumet
[00:56.68]Pr: iki lho mas kopi anget,
[00:58.61]Lk: Rokok rokok kretek
[00:59.62]Lk: Tak sedot muni mak plethek, thek, thek
[01:04.14](E, rokok’e kretek)
[01:05.72](disedot muni mak plethek)
[01:08.36](thek,thek,thek,thek)
[01:19.08][02:10.05][02:27.27]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[01:22.88][02:14.70][02:30.79]Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
[01:27.76][02:18.74][02:35.21]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[01:31.97][02:22.55][02:38.76][02:47.41]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
[02:42.99]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe mas,
[02:46.72][02:50.76]Lk: Iyo..iyo..
———–
Preview: