Inten Werno Biru

Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku..,
Watu inten werno biru..
Tondo katresnanku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

reff:
Ali ali, watu inten werno biru
Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
Ali ali, iki sing ono drijimu
Pantese yo mung kanggo sliramu..

Mung siji iki duwekku,
Watu inten werno biru..
Tondo prasetyaku..

Angin segoro kang dadi seksi,
Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
Ojo nganti lali prasetyaku,
Iling ilingen tenan yo cah ayu..

Ali aliku iki,
Tondo tresno kang suci..
Tresnoku marang sliramu..
Kenyo pepujanku..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..

Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
Ali ali, watu iki
Tondo tresnoku cah ayu..
Ali ali, watu iki
Pantese yo mung nggo sliramu..
————-
[ver: lyrics]
[id: vhabzaca]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Inten Werno Biru]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:30]
[00:01.09]Inten Werno Biru – Didi Kempot
[00:10.09][01:57.36][04:27.90]
[00:13.09][02:07.02]>>>
[00:14.09][02:08.02]>>
[00:15.09][02:09.02]>
[00:16.09][02:10.02]Ali ali, watu inten werno biru
[00:22.79][02:16.24]Ojo nganti ilang k’wi cah ayu..
[00:30.52][02:23.44]Ali ali, iki sing ono drijimu
[00:36.62][02:30.03]Pantese yo mung kanggo sliramu..
[00:41.94][02:36.75]Mung siji iki duwekku..,
[00:47.71][02:43.50]Watu inten werno biru..
[00:55.86]Tondo katresnanku..
[01:05.93][02:59.73]Angin segoro kang dadi seksi,
[01:13.17][03:06.96]Ombak ing banyu ugo nyinekseni..
[01:20.30][03:14.29]Ojo nganti lali prasetyaku,
[01:28.72][03:22.69]Iling ilingen tenan yo cah ayu..
[01:36.24][03:30.35]Ali aliku iki,
[01:40.40][03:33.57]Tondo tresno kang suci..
[01:44.71][03:38.31]Tresnoku marang sliramu..
[01:51.32][03:45.33]Kenyo pepujanku..
[02:53.22]Tondo prasetyaku..
[03:48.87][03:55.36][04:03.60][04:10.83][04:19.41]Ali ali, watu iki
[03:51.22][04:07.10][04:23.58]Pantese yo mung nggo sliramu..
[03:59.21][04:15.12]Tondo tresnoku cah ayu..
————–
Preview:

Tondo Tresno

Ilse-Setroredjo_3
versi: Ilse Setroredjo

Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..
Anting anting tondo tresno,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Eling eling dek semono,
Ra nyanding rasaning ati gelo..
Eling eling dek semono,
Tondo moto songko sliramu..
Ting ting..

Ting anting anting tondo tresno,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Eling dek semono,
Sey yeah oo yeah,
Rasaning atiku..

reff:
Ooouooo he hei..
Ooouooo he hei..

Tak eling eling pancen sliramu,
Sing nganti ketemu..
Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
Rasaning ati..

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)

(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
(tondo tresno..,tondo tresno..)
————-
[ver: lyrics]
[id: qlsvbqca]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Pop Reggea Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:03.24][00:08.24][02:10.29][02:15.64]Ooouooo he hei..
[00:12.99][01:09.09][02:08.38][02:20.31][03:38.65]
[00:29.20][01:28.17][02:36.83]>>>
[00:30.20][01:29.17][02:37.83]>>
[00:31.20][01:30.17][02:38.83]>
[00:32.20]Anting anting tondo tresno,
[00:35.54][01:35.65]Ra nyanding rasaning ati gelo..
[00:41.20][01:31.17][01:40.20]Eling eling dek semono,
[00:46.05][01:44.30]Tondo moto songko sliramu..
[00:51.14][01:49.34]Ting ting..
[00:52.12][01:50.77]Ting anting anting tondo tresno,
[00:54.72][01:53.81]Tondo moto ugo tondo tresno..
[00:58.46][01:57.24]Eling dek semono,
[01:01.38][02:00.23]Sey yeah oo yeah,
[01:04.56][02:03.21]Rasaning atiku..
[02:39.83]Tak eling eling pancen sliramu,
[02:42.95]Sing nganti ketemu..
[02:45.24]Gek naliko iku tak tunggu tunggu,
[02:49.67]Tondo moto iki tak simpen tekan pati..
[02:55.51]Rasaning ati..
[02:58.13][03:03.44][03:09.23][03:14.33][03:19.37][03:24.28][03:29.14][03:33.74](tondo tresno..,tondo tresno..)
————-
Preview:

Nggedebus

Batara-Group
versi: Batara Group

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..

MALEM MINGGU DINANE, AKU KETEMU KOWE
NGGANDENG BOCAH LANANG..
KOWE NGGUYA NGGUYU, SAJAK RENO ATIMU
KOYO KERE KETIBAN NDARU..

PANCEN BAGUS RUPANE, GEDHE DUWUR DEDEGE
PANTES NING SANDINGMU..
BEDO KARO AWAKKU, MLARAT BONDO LAN RUPO
ORA POPO SAIKI MBOK GAWE GELO..

JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE GELO ATIKU
SLENGAT SLENGIT NING NJERO DODOKU..
JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE LORO DODOKU
ADUH GUSTI SUK MBEN WALESMU OPO..

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..

reff:
PANCEN BAGUS RUPANE, GEDHE DUWUR DEDEGE
PANTES NING SANDINGMU..
BEDO KARO AWAKKU, MLARAT BONDO LAN RUPO
ORA POPO SAIKI MBOK GAWE GELO..

JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE GELO ATIKU
SLENGAT SLENGIT NING NJERO DODOKU..
JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE LORO DODOKU
ADUH GUSTI SUK MBEN WALESMU OPO..

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..
————–
[ver: lyrics]
[id: bccpkcca]
[ar: Batara Group]
[ti: Nggedebus]
[al: We-Cen-Yu]
[by: yanilipatro]
[length: 04:10]
[00:00.50][00:04.85][01:53.64][01:57.25][03:44.87][03:49.47]Nggedebus, buusss..
[00:09.26][02:01.67][03:53.70]Janjimu yo mung janji
[00:12.36][02:05.27][03:57.32]obat bius..
[00:17.05]Malem minggu dinane,
[00:21.29]Aku ketemu kowe,
[00:25.41]Nggandeng bocah lanang..
[00:31.10]Kowe ngguya ngguyu,
[00:35.76]Sajak reno atimu,
[00:40.14]Koyo kere ketiban ndaru..
[00:48.73][02:41.05]Pancen bagus rupane,
[00:52.38][02:44.67]Gedhe duwur dedege,
[00:56.73][02:48.75]Pantes ning sandingmu..
[01:02.92][02:55.28]Bedo karo awakku,
[01:06.99][02:59.19]Mlarat bondo lan rupo,
[01:11.55][03:03.56]Ora popo
[01:14.14][03:06.19]saiki mbok gawe gelo..
[01:19.51][01:35.39][03:12.64][03:29.12]Janjimu nggedebus,
[01:23.51][03:15.75]Gawe gelo atiku..
[01:27.92][03:20.66]Slengat slengit
[01:31.38][03:23.72]ning njero dodoku..
[01:40.14][03:32.48]Gawe loro dodoku..
[01:45.07][03:37.08]Aduh gusti
[01:47.19][03:39.52]Suk mben walesmu opo..
[02:08.63][02:35.05][04:01.36]
[02:11.05]==nggedebus – batara group==
[02:38.05]>>>
[02:39.05]>>
[02:40.05]>
—————
Preview:

Putri Sejati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

reff:
Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
———–
[id: ubnoizca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Putri Sejati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.06]Putri Sejati – Sono Istana
[00:28.48][01:33.71][02:15.88][03:54.66][04:58.18][06:08.73]
[00:31.48][03:13.37]>>>
[00:32.48][03:14.37]>>
[00:33.48][03:15.37]>
[00:34.48][03:58.25]Lungguh jejeran, padang mbulan
[00:39.05][04:05.37]Gegandengan bebarengan..
[00:49.52][04:13.64]Marang katresnan,
[00:55.44][04:19.86]Pacaran sir siran..
[01:02.65][04:27.15]Bungah atiku nyawang sliramu
[01:09.12][04:33.31]Ketemu kekasihku..
[01:17.84][04:41.70]Kalung inten biru,
[01:23.19][04:47.48]Tak kirimke tekan omahmu,
[01:28.84][04:53.57]Gawe tondo tresnanku..
[01:37.43][03:16.37][05:01.84]Ongko siji sing tak tresnani,
[01:50.25][03:29.24][05:14.10]Ono putri siji sing tak labuhi..
[02:04.62][03:43.74][05:29.03][05:45.47][05:58.58]Amung siji,
[02:08.79][03:50.69][05:33.02][05:47.38][06:01.62]Siji mung kowe putri kang sejati..
————–
Preview:

Moblong Moblong

Batara-Group
versi: Batara Group

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

Dasar nasib awak iki lagi hoki,
Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
Wangsulane mung mas mung mas mosok goro..
Klakon tak boyong..

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

reff:
E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

Dasar nasib awak iki lagi hoki,
Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
Wangsulane mung mas mung mas mosok goro..
Klakon tak boyong..

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
———–
[ver: lyrics]
[id: pcssinca]
[ar: Batara Group]
[ti: Moblong Moblong]
[al: We-Cen-Yu]
[by: yanilipatro]
[length: 04:10]
[00:01.09]Moblong Moblong – Batara Group
[00:12.09][00:48.80][01:10.32][01:44.18][02:57.84][03:20.08][04:05.88]
[00:15.09][02:24.09]>>>
[00:16.09][02:25.09]>>
[00:17.09][02:26.09]>
[00:18.09][01:13.84][02:27.09][03:23.06]E.. lha kae,
[00:20.89][01:17.00][02:30.09][03:26.38]Sing tak tunggu
[00:22.09][01:17.71][02:31.56][03:27.24]jebule wis tekan kene..
[00:25.80][01:21.35][02:34.70][03:30.92]Kla..mbine abang,
[00:28.85][01:24.65][02:38.24][03:34.15]Rambut dowo
[00:29.99][01:25.60][02:39.41][03:34.96]moblong moblong ayu tenan..
[00:33.10][01:29.87][02:43.16][03:39.32]A..dhuh senenge,
[00:36.82][01:32.92][02:46.15][03:42.25]Malem minggu
[00:38.07][01:33.62][02:47.67][03:43.04]aku klakon mlaku mlaku..
[00:41.75][01:37.15][02:50.32][03:46.79]Ngga..ndeng slirane,
[00:44.88][01:40.69][02:54.05][03:50.03][03:54.00][03:57.73][04:01.77]Nonton bioskop
[00:46.04][01:41.52][02:55.39][03:51.25][03:55.05][03:59.21][04:03.07]lakone wuyung wuyungan..
[00:50.72][03:00.03]Dasar nasib awak iki lagi hoki,
[00:54.72][03:04.13]Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
[00:58.81][03:08.75]Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
[01:02.66][03:12.42]Wangsulane mung mas
[01:04.46][03:13.99]mung mas mosok goro..
[01:08.37][03:17.65]Klakon tak boyong..
————-
Preview:

Loro Ning Ati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..

Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

reff:
Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..

Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..
Yen enten klentune di ngapuro wae..
———–
[ver: lyrics]
[id: siikioca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Loro Ning Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.00]Loro Ning Ati – Sono Istana
[00:24.00][00:59.16][01:32.97][02:06.61][03:37.84][04:12.05][04:44.15][05:15.42]
[00:27.00][03:05.96]>>>
[00:28.00][03:06.96]>>
[00:29.00][03:07.96]>
[00:30.00][04:15.22]Sedih kroso sedih,
[00:34.00][04:18.36]njroning ati iki..
[00:37.69][04:22.47]Rino wengi nganti ra biso lali..
[00:44.26][04:30.03][04:48.44]Opo toh salahku,
[00:48.90][04:33.57][04:51.80]kowe ninggalke aku..
[00:52.63][04:37.24][04:55.46][05:03.02]Yen enten klentune
[00:55.12][04:39.60][04:57.99][05:05.04]di ngapuro wae..
[01:03.53][03:08.96]Ojo sampek lali,
[01:06.98][03:12.65]marang aku iki..
[01:10.71][03:16.01]Ra eling lehku nuruti
[01:13.91][03:19.43]rino lan wengi..
[01:17.66][03:23.84]Opo iku wis,
[01:22.13][03:26.96]dadi karepmu sayangku..
[01:25.42][03:30.75]Tego temen mblenjani janji
[01:29.15][03:34.18]marang tresnamu..
[01:37.00][03:41.99]Naliko..,sliraku wis percoyo
[01:43.92][03:49.34]Saiki sliramu nggawe ati loro..
[01:51.43][03:56.86]Naliko..,sliramu kondo tresno,
[01:58.46][04:03.71]Tembe mburi jebule mung cidro..
————-
Preview: