Petruk Dadi Ratu

Mus-Mulyadi_3
Versi: Mus Mulyadi

Petruk dadi ratu, petruk dadi ratu
Nyonggo pincuk udud srutu..
Ratu suroloyo, patihe narodo
Yen lungguh yen lungguh,
Sikil jigang munggah mejo..

Cengengas cengenges,
Nambur kon nabuh dewo..
Deng deng deng deng, jreng
Deng deng deng deng, jreng

“nah, kang
“kakang narodo,
“Lho sampean malah turu yaene,
“cobi cobi,
“mangke dalu antoro jam loro,
“dewo-dewo niku diken tangi mawon,
“ndak kepena’en turu terus,
“dikumpulne ken lomba engklek,
“kajenge sehat to nggih..,
“ha..ha..,
“ampun mung dudang duding thok,
“nyalahke uwong,
“mbok nowo sing disalahke malah bener,
“nah mengke, sing nomer siji,
“diwenehi tiket, tour rong minggu
“teng australia,
“nopo nggih ken nyobi teng himalaya,
” lha nggih latihan adem to nggih,
“ha.. ha..,
“perkawis jurine gampil,
“pendetke mawon saking ngalengko mawon,
“ning kulo pikir,
“saking ngalengko niku kurang sportif wonge,
“nggih, lha enak’e dipendetke juri,
“sing sertifikate fifa mawon, nggih to..

Petruk dadi ratu, petruk dadi ratu
Nyonggo pincuk udud srutu..
Dewo-dewo bingung, petruk ngaji mumpung
Dipolne, dipolne nggone dadi jawoto gung..

Bendino mung mangan,
Nganti wetenge mblendung,
Deng deng deng deng, jreng
Deng deng deng deng, jreng

“nah, niku nek order pertama
“niku pun beres sedoyo,
“order kedua, mengke perkawis
“midodari-midodari kayangan mriki,
“sing nglola nggih kulo dewe mawon,
“kakang narodo sing bagian seleksi riyin yo,
“mengke finale busono rok mini,
“jurine tunggal, kulo dewe ra ngoten,
“dadi sreg to, nggih to
“lho putusan juri
“ra tidak boleh diganggu gugat,
“seleksi nggih sing adil,
“mboten kopeh bapak’e konco anak’e mlebu final,
“lha kulo mboten acc niku..
“juarane ken milih hadiah nopo mawon,
“sak karepe nggih to, nggih to mas,
“anggere lho niku, anggere niku
“anggere mawon pokok’e nggih to,
“anggere ngerti dewe,
“lha ning ampun ngeres pikirane nggih,
“pun monggo mas narodo, dileksanakke..

Petruk dadi ratu, petruk dadi ratu
Nyonggo pincuk udud srutu..
Dadi ra karuan, ilange tatanan
Mung dumeh kuoso,
Wekasan si bagong teko,
Si petruk diseret bali dadi menungso..
Deng deng deng deng, jreng
Deng deng deng deng, jreng
—————-
[ver: lyrics]
[id: pwsckicv]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Petruk Dadi Ratu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.85]Petruk Dadi Ratu – Mus Mulyadi
[00:06.85]
[00:08.85]>>>
[00:09.85]>>
[00:10.85]>
[00:11.85]Petruk dadi ratu,
[00:15.85]petruk dadi ratu,
[00:18.90]Nyonggo pincuk udud srutu..
[00:22.65]Ratu suroloyo,
[00:26.02]patihe narodo,
[00:28.84]Yen lungguh yen lungguh,
[00:32.47]Sikil jigang munggah mejo..
[00:36.22]Cengengas cengenges,
[00:39.28]Nambur kon nabuh dewo..
[00:42.59]Deng deng, deng deng jreng,
[00:45.89]Deng deng, deng deng jreng,
[00:49.09]
[00:51.17]”nah, kang! kakang narodo,
[00:53.97]”Lho sampean malah turu yaene,
[00:56.77]”cobi cobi,
[00:58.47]”mangke dalu antoro jam loro,
[01:01.15]”dewo-dewo niku diken tangi mawon,
[01:04.46]”ndak kepena’en turu terus,
[01:06.90]”dikumpulne ken lomba engklek,
[01:10.78]”kajenge sehat to nggih..,
[01:13.15]”ha..ha..,
[01:14.65]”ampun mung dudang duding thok,
[01:17.46]”nyalahke uwong,
[01:19.15]”mbok nowo sing disalahke malah bener,
[01:21.21]”nah mengke, sing nomer siji,
[01:25.15]”diwenehi tiket, tour rong minggu
[01:28.28]”teng australia,
[01:31.90]”nopo nggih ken nyobi teng himalaya,
[01:35.55]” lha nggih latihan adem to nggih,
[01:37.24]”ha.. ha..,
[01:38.99]”perkawis jurine gampil,
[01:41.24]”pendetke mawon saking ngalengko mawon,
[01:44.12]”ning kulo pikir,
[01:46.43]”saking ngalengko niku kurang sportif wonge, nggih
[01:49.43]”lha enak’e dipendetke juri,
[01:53.92]”sing sertifikate fifa mawon, nggih to..
[01:56.75]
[02:08.89]Petruk dadi ratu,
[02:12.05]petruk dadi ratu,
[02:15.36]Nyonggo pincuk udud srutu..
[02:19.21]Dewo-dewo bingung,
[02:22.08]petruk ngaji mumpung..
[02:25.64]Dipolne, dipolne
[02:28.71]nggone dadi jawoto gung..
[02:32.52]Bendino mung mangan,
[02:35.58]Nganti wetenge mblendung,
[02:38.82]Deng deng, deng deng jreng,
[02:42.08]Deng deng, deng deng jreng,
[02:46.33]”nah, niku nek order pertama
[02:49.40]”niku pun beres sedoyo,
[02:52.33]”order kedua, mengke perkawis
[02:55.33]”midodari-midodari kayangan mriki,
[02:58.02]”sing nglola nggih kulo dewe mawon,
[03:01.71]”kakang narodo sing bagian seleksi riyin yo,
[03:05.77]”mengke finale busono rok mini,
[03:08.72]”jurine tunggal, kulo dewe ra ngoten,
[03:13.59]”dadi sreg to, nggih to
[03:16.09]”lho putusan juri
[03:18.27]”ra tidak boleh diganggu gugat,
[03:21.78]”seleksi nggih sing adil,
[03:24.71]”mboten kopeh bapak’e konco anak’e mlebu final,
[03:28.83]”lha kulo mboten acc niku..
[03:31.71]”juarane ken milih hadiah nopo mawon,
[03:35.65]”sak karepe nggih to, nggih to mas,
[03:38.47]”anggere lho niku, anggere niku
[03:40.96]”anggere mawon pokok’e nggih to,
[03:44.47]”anggere ngerti dewe,
[03:47.22]”lha ning ampun ngeres pikirane nggih,
[03:50.02]”pun monggo mas narodo, dileksanakke..
[03:52.90]
[04:06.08]Petruk dadi ratu,
[04:08.68]petruk dadi ratu,
[04:12.17]Nyonggo pincuk udud srutu..
[04:15.80]Dadi ra karuan,
[04:18.99]ilange tatanan
[04:22.12]Mung dumeh kuoso,
[04:25.68]Wekasan si bagong teko,
[04:28.92]Si petruk diseret
[04:32.17]bali dadi menungso..
[04:35.62]Deng deng, deng deng jreng,
[04:38.87]Deng deng, deng deng jreng,
[04:42.31]
———-
Preview:

Janjining Ati

Engkong-Ari_2
Versi: Engkong Ari

Sore iki,
Soko stasiun jebres solo..
Aku arep bali,
Ati ora jenjem ngenteni sepure teko..

Rasane koyo ono sing keri,
Nanging aku ora ngerti opo kuwi..
Senadyan wewayanganmu,
Wis cetho ngeba’i ati..

Ora kroso, alon alon
Sepur bengawane wis mlaku..
Kroso sepi nglangut rasaning ati,
Mripatku mung nyawang njobo..

Soko cendelo sak klebatan,
Katon koyo sliramu ngawe..
Nratap neng ati,
Ananging amung ati sing ngerti maknane..

Janjining atiku,
Mbesok yen tekan titi wancine..
Wewayangan mesti bakal sirno,
Mergo sliramu neng sandhingku..
Ora bakal adoh soko aku..
—————
[ver: lyrics]
[id: vbooibcv]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Janjining Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.09]Janjining Ati – Engkong Ari
[00:05.09]
[00:07.09]Sore iki
[00:13.64]soko stasiun jebres solo..
[00:21.29]
[00:27.03]Aku arep bali..
[00:35.77]
[00:39.04]Ati ora jenjem
[00:46.15]ngenteni sepure teko..
[00:56.00]
[00:59.00]Rasane koyo ono sing keri,
[01:06.21]
[01:08.09]Nanging aku ora ngerti,
[01:13.26]opo kuwi..
[01:17.77]
[01:20.38]Senadyan wewayanganmu,
[01:27.33]Wis cetho ngeba’i ati..
[01:37.74]
[01:41.46]Ora kroso, alon alon
[01:53.14]Sepur bengawane
[01:57.74]wis mlaku..
[02:03.60]
[02:05.70]Kroso sepi nglangut
[02:17.30]rasaning ati..
[02:25.03]Mripatku mung nyawang njobo,
[02:30.21]Soko cendelo sak klebatan,
[02:37.97]katon koyo sliramu ngawe..
[02:49.04]Nratap neng ati
[02:59.07]Ananging amung ati
[03:03.93]sing ngerti maknane..
[03:13.05]
[03:16.61]Janjining atiku..
[03:25.15]Mbesok yen tekan titi wancine
[03:35.32]wewayangan mesti bakal sirno..
[03:49.01]Mergo sliramu neng sandhingku
[03:58.95]Ora bakal adoh soko aku..
[04:12.14]
———-
Preview:

Bido Bido Dadamu Putih

Koes-Plus
Versi: Koes Plus

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

reff:
Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kwsahucv]
[ar: Koes Plus]
[ti: Bido-Bido Dadamu Putih]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 02:44]
[00:01.03]Bido Bido Dadamu Putih
[00:06.03]
[00:08.03]>>>
[00:09.03]>>
[00:10.03]>
[00:13.03]Bido bido dadamu putih,
[00:17.03]Nyamber nyamber
[00:18.17]mergo ngelih..
[00:21.92]Sworo sambat lirih lirih,
[00:24.62]Lirih lirih..
[00:28.36]Bido bido dadamu putih,
[00:32.64]Cucuk cakar mambu getih..
[00:37.07]Mangan kuthuk milih milih,
[00:39.86]Milih milih..
[00:42.63]Ning nong ning gong
[00:44.51]wak bayan..
[00:46.61]Sego jagung
[00:49.15]ora doyan..
[00:52.05]Jangan kangkung
[00:54.05]ora mangan..
[00:57.17]Ning nong ning gong
[00:59.65]wak bayan..
[01:01.65]
[01:27.05]>>>
[01:28.05]>>
[01:29.05]>
[01:30.05]Ning nong ning gong
[01:32.10]wak bayan..
[01:34.41]Sego jagung
[01:36.91]ora doyan..
[01:39.41]Jangan kangkung
[01:41.90]ora mangan..
[01:44.21]Ning nong ning gong
[01:46.71]wak bayan..
[01:49.21]Bido bido dadamu putih,
[01:52.78]Nyamber nyamber
[01:55.45]mergo ngelih..
[01:56.61]Sworo sambat lirih lirih,
[01:59.93]Lirih lirih..
[02:03.11]Bido bido dadamu putih,
[02:07.24]Cucuk cakar mambu getih..
[02:10.81]Mangan kuthuk milih milih,
[02:13.80]Milih milih..
[02:16.03]Ning nong ning gong
[02:18.87]wak bayan..
[02:20.87]Sego jagung
[02:23.43]ora doyan..
[02:25.92]Jangan kangkung
[02:28.31]ora mangan..
[02:30.49]Ning nong ning gong
[02:33.12]wak bayan..
[02:35.18]
————–
Preview:

Ojo Dumeh (emillia contessa)

Emillia-Contessa
Versi: Emillia Contessa

Ojo dumeh yo saiki sugih,
Banjur lali karo konco lawase..
Saiki ngono mobilmu mercy,
Mbok yo eling naliko jaman isih mlarat..

Ben ngopo elek iki kancamu,
Konco lawas konco bareng soko ndeso..
Mbok yo elingo jaman semono,
Gawean saben isuk nggiring kebo..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

reff:
Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zkubhhcv]
[ar: Emillia Contessa]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.05]Ojo Dumeh – Emillia Contessa
[00:17.05]
[00:19.05]>>>
[00:20.05]>>
[00:21.05]>
[00:22.05]Ojo dumeh yo
[00:24.86]saiki sugih,
[00:28.45]Banjur lali karo
[00:31.14]konco lawase..
[00:34.15]Saiki ngono
[00:36.95]mobilmu mercy
[00:39.89]Mbok yo eling
[00:41.41]naliko jaman isih mlarat..
[00:46.01]Ben ngopo elek,
[00:48.43]iki kancamu
[00:51.47]konco lawas
[00:53.33]konco bareng soko ndeso..
[00:57.13]Mbok yo elingo
[00:59.68]jaman semono,
[01:02.80]Gawean saben isuk
[01:06.03]nggiring kebo..
[01:07.89]Arepo ganti jeneng
[01:12.26]si jono dadi joni
[01:15.36]Aku ra bakal panggling
[01:17.86]tekan ngendi mesti eling..
[01:22.77]Arepo ganti jeneng
[01:25.68]si minah dadi mince
[01:28.13]Aku ra bakal panggling
[01:31.15]tekan ngendi mesti eling..
[01:35.09]Ngono yo ngono
[01:38.78]tapi sing eling
[01:40.89]Ojo dumeh wis dadi
[01:43.84]wong pilih tanding..
[01:46.39]Tekane kutho
[01:49.67]gek lagi wingi
[01:52.29]Kebangeten
[01:54.26]ngomong jowo jare lali..
[01:58.51]
[02:19.02]>>>
[02:20.02]>>
[02:21.02]>
[02:22.02]Arepo ganti jeneng
[02:25.12]si jono dadi joni
[02:27.66]Aku ra bakal panggling
[02:30.58]tekan ngendi mesti eling..
[02:35.37]Arepo ganti jeneng
[02:37.99]si minah dadi mince
[02:40.97]Aku ra bakal panggling
[02:43.77]tekan ngendi mesti eling..
[02:47.81]Ngono yo ngono
[02:50.42]tapi sing eling
[02:53.66]Ojo dumeh wis dadi
[02:55.96]wong pilih tanding..
[02:59.19]Tekane kutho
[03:01.93]gek lagi wingi
[03:04.98]Kebangeten
[03:06.91]ngomong jowo jare lali..
[03:10.64]Arepo ganti jeneng
[03:14.27]si jono dadi joni
[03:17.49]Aku ra bakal panggling
[03:20.17]tekan ngendi mesti eling..
[03:23.83]Arepo ganti jeneng
[03:27.20]si minah dadi mince
[03:30.43]Aku ra bakal panggling
[03:33.10]tekan ngendi mesti eling..
[03:36.66]
————
Preview:

Abot Sanggane

Sanguturu
Versi: John Pasta

Yen tak rasak-rasakke,
Soyo suwe kok koyo mengkene..
Sa’wise kowe lungo,
Ninggalake aku keronto-ronto..

Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..

reff:
Kebangeten awakmu,
Tego temen nglarani atiku..
Opo salahku iki,
Nganti kowe lali karo janji-janji..

Sak pucuk kuku wae,
Aku ra bakal nerimo..
Senajan aku wong ora nduwe,
Yen to’ gawe gelo..

Nelongso ati iki,
Mergo kowe sing njalari..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
Tak tunggu nganti tekaning pati,
Janjimu mbiyen kuwi..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uownvkcv]
[ar: John Pasta]
[ti: Abot Sanggane]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.05]Abot Sanggane – John Pasta
[00:28.55]
[00:29.55]>>>
[00:30.55]>>
[00:31.55]>
[00:32.55]Yen tak rasak-rasakke,
[00:37.03]Soyo suwe
[00:39.55]kok koyo mengkene..
[00:44.49]Sa’wise kowe lungo,
[00:50.23]Ninggalake aku
[00:53.79]keronto-ronto..
[00:57.80]
[01:00.18]Kebangeten awakmu,
[01:04.92]Tego temen
[01:06.73]nglarani atiku..
[01:12.83]Opo salahku iki,
[01:18.40]Nganti kowe lali
[01:21.67]karo janji-janji..
[01:25.58]
[01:30.48]Sak pucuk kuku wae,
[01:36.22]Aku ra bakal nerimo..
[01:43.88]Senajan aku
[01:46.62]wong ora nduwe,
[01:49.85]Yen to’ gawe gelo..
[01:53.83]
[01:57.69]Nelongso ati iki,
[02:03.36]Mergo kowe sing njalari..
[02:11.32]Tak tunggu nganti
[02:14.24]tekaning pati,
[02:17.23]Janjimu mbiyen kuwi..
[02:21.27]
[02:55.47]>>>
[02:56.47]>>
[02:57.47]>
[02:58.47]Kebangeten awakmu,
[03:03.76]Tego temen
[03:05.70]nglarani atiku..
[03:11.28]Opo salahku iki,
[03:16.45]Nganti kowe lali
[03:19.81]karo janji-janji..
[03:23.36]
[03:28.74]Sak pucuk kuku wae,
[03:34.68]Aku ra bakal nerimo..
[03:41.84]Senajan aku
[03:44.57]wong ora nduwe,
[03:47.82]Yen to’ gawe gelo..
[03:51.86]
[03:56.21]Nelongso ati iki,
[04:02.00]Mergo kowe sing njalari..
[04:09.47]Tak tunggu nganti
[04:11.82]tekaning pati,
[04:15.71]Janjimu mbiyen kuwi..
[04:22.18]Tak tunggu nganti
[04:26.87]tekaning pati,
[04:29.91]Janjimu mbiyen kuwi..
[04:34.52]
———–
Preview:

Dokter Cinta

Dini-Aditama_3
Versi: Dini Aditama

Mak’e tulungi aku lagi bingung,
Pusing rasane mikirke dewek’e..
Sing tansah gawe,
Loroning marang atiku..

Pancen ra bagus,
Ugo ora ngganteng..
Ora sugih bondho ora sugih ndunyo,
Nanging nengopo gayane koyo superstar..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh pak’e tulungi aku,
Wong lanang sing koyo opo maneh..
Sing saiki wae,
Gawe loro atiku..

Oh mak’e tulungi aku,
Wong wadon endi sing ora loro ati..
Yen sing tak tresnani,
Ora dadi bojoku..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..
Golekke dokter cinta..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zkizvvcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Dokter Cinta]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.07]Dokter Cinta – Dini Aditama
[00:08.08]
[00:10.08]>>>
[00:11.08]>>
[00:12.08]>
[00:13.08]Mak’e tulungi
[00:14.75]aku lagi bingung,
[00:16.87]Pusing rasane
[00:18.55]mikirke dewek’e..
[00:20.90]Sing tansah gawe,
[00:22.91]Loroning marang atiku..
[00:25.82]
[00:28.62]Pancen ra bagus,
[00:30.42]Ugo ora ngganteng..
[00:32.53]Ora sugih bondho
[00:34.16]ora sugih ndunyo,
[00:36.39]Nanging nengopo
[00:38.08]gayane koyo superstar..
[00:41.06]
[00:43.73]Mak’e mak’e mak’e,
[00:46.35]Tulungi aku
[00:47.84]sing lagi bingung..
[00:50.39]Virus cinta
[00:51.64]sing tak rasakake,
[00:54.01]Golekke dokter cinta..
[00:57.92]
[00:59.83]Pak’e pak’e pak’e,
[01:02.01]Opo iki sing
[01:03.69]jenenge tresno..
[01:06.18]Aku ngene
[01:07.30]sing tak rasakake,
[01:09.91]Golekke dokter cinta..
[01:12.40]
[01:14.44]Oh nengopo iki
[01:17.80]kudu manggon
[01:19.17]neng njero atiku,
[01:21.47]Sing tresno sliramu..
[01:23.28]Wah ciloko
[01:24.96]yen wong lanang kabeh,
[01:26.89]Wis ora podho setyo..
[01:30.06]
[01:31.55]Oh nengopo
[01:32.74]iki kudu manggon
[01:34.66]neng njero atiku,
[01:36.96]Sing tresno sliramu..
[01:38.76]Wah ciloko
[01:40.38]yen wong lanang kabeh,
[01:42.37]Wis ora podho setyo..
[01:45.73]
[01:48.29]Mak’e mak’e mak’e,
[01:50.70]Tulungi aku
[01:52.25]sing lagi bingung..
[01:54.73]Virus cinta
[01:56.05]sing tak rasakake,
[01:58.53]Golekke dokter cinta..
[02:01.03]
[02:04.38]Pak’e pak’e pak’e,
[02:06.37]Opo iki sing
[02:07.81]jenenge tresno..
[02:10.29]Aku ngene
[02:11.53]sing tak rasakake,
[02:14.15]Golekke dokter cinta..
[02:16.69]
[02:20.50]Oh pak’e tulungi aku,
[02:23.48]Wong lanang
[02:24.80]sing koyo opo maneh..
[02:27.29]Sing saiki wae,
[02:29.52]Gawe loro atiku..
[02:32.75]
[02:35.44]Oh mak’e tulungi aku,
[02:38.73]Wong wadon endi
[02:40.28]sing ora loro ati..
[02:43.21]Yen sing tak tresnani,
[02:45.64]Ora dadi bojoku..
[02:47.75]
[03:18.55]>>>
[03:19.55]>>
[03:20.55]>
[03:21.55]Mak’e mak’e mak’e,
[03:23.91]Tulungi aku
[03:25.47]sing lagi bingung..
[03:28.02]Virus cinta
[03:29.46]sing tak rasakake,
[03:31.88]Golekke dokter cinta..
[03:34.24]
[03:37.60]Pak’e pak’e pak’e,
[03:39.78]Opo iki sing
[03:41.09]jenenge tresno..
[03:43.65]Aku ngene
[03:44.69]sing tak rasakake,
[03:47.50]Golekke dokter cinta..
[03:50.98]Golekke dokter cinta..
[03:53.28]
————-
Preview: