Ngrekso Ati

Wafiq-Azizah
Versi: Wafiq Azizah

Ayo podho ngrekso ati,
Anugrah peparinge gusti..
Ojo podho di kotori,
Ojo malah di tatoni..
Ati pepadhange gesang niki..

Yen pancen resik atimu,
Padhang jembar pikiranmu..
Adhem tentrem kahananmu,
Ing tembe mulyo uripmu..
(sing resik atine,)
(tembe mulyo uripe.)

Yen rusak kotor atimu,
Peteng ndedhet pikiranmu..
Gonjang-ganjing lelakonmu,
Rekoso getun uripmu..

Enggal-enggal topo lelono,
Nindakke dawuhe gusti..
Ojo-ojo nganti lali,
Tansah ngrekso njogo ati..

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

reff:
Ayo podho ngrekso ati,
Anugrah peparinge gusti..
Ojo podho di kotori,
Ojo malah di tatoni..
Ati pepadhange gesang niki..

Yen pancen resik atimu,
Padhang jembar pikiranmu..
Adhem tentrem kahananmu,
Ing tembe mulyo uripmu..
(sing resik atine,)
(tembe mulyo uripe.)

Yen rusak kotor atimu,
Peteng ndedhet pikiranmu..
Gonjang-ganjing lelakonmu,
Rekoso getun uripmu..

Enggal-enggal topolelono,
Nindakke dawuhe gusti..
Ojo-ojo nganti lali,
Tansah ngrekso njogo ati..

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)
—————–
[ver: lyrics]
[id: bkuhvbcv]
[ar: Wafiq Azizah]
[ti: Ngrekso Ati]
[al: Pop Religi Jawa]
[by: Yaniliaptro]
[length: 4:55]
[00:01.21]Ngrekso Ati – Wafiq Azizah
[00:25.21]
[00:27.21]>>>
[00:28.21]>>
[00:29.21]>
[00:30.21]Ayo podho ngrekso ati,
[00:36.39]
[00:39.76]Anugrah peparinge gusti..
[00:46.23]
[00:49.09]Ojo podho di kotori,
[00:53.20]Ojo malah di tatoni..
[00:58.49]Ati pepadhange gesang niki..
[01:04.58]
[01:07.32]Yen pancen resik atimu,
[01:12.29]Padhang jembar pikiranmu..
[01:16.65]Adhem tentrem kahananmu,
[01:21.19]Ing tembe mulyo uripmu..
[01:25.80](sing resik atine,)
[01:27.49](tembe mulyo uripe..)
[01:30.35]Yen rusak kotor atimu,
[01:34.36]Peteng ndedhet pikiranmu..
[01:39.34]Gonjang-ganjing lelakonmu,
[01:44.00]Rekoso getun uripmu..
[01:49.16]Enggal-enggal topo lelono,
[01:52.77]Nindakke dawuhe gusti..
[01:58.81]Ojo-ojo nganti lali,
[02:02.15]Tansah ngrekso njogo ati..
[02:08.44](jagalah hati,)
[02:11.05](jangan kau kotori..)
[02:13.23](jagalah hati,)
[02:15.64](lentera hidup ini..)
[02:18.19](jagalah hati,)
[02:20.31](jangan kau kotori..)
[02:22.67](jagalah hati,)
[02:24.73](lentera hidup ini..)
[02:29.15]
[02:51.52]>>>
[02:52.52]>>
[02:53.52]>
[02:54.52]Ayo podho ngrekso ati,
[03:00.47]
[03:03.13]Anugrah peparinge gusti..
[03:10.34]
[03:13.21]Ojo podho di kotori,
[03:17.32]Ojo malah di tatoni..
[03:22.29]Ati pepadhange gesang niki..
[03:30.87]Yen pancen resik atimu,
[03:35.91]Padhang jembar pikiranmu..
[03:40.51]Adhem tentrem kahananmu,
[03:44.94]Ing tembe mulyo uripmu..
[03:49.59](sing resik atine,)
[03:51.59](tembe mulyo uripe.)
[03:54.38]Yen rusak kotor atimu,
[03:58.24]Peteng ndedhet pikiranmu..
[04:03.21]Gonjang-ganjing lelakonmu,
[04:07.94]Rekoso getun uripmu..
[04:13.48]Enggal-enggal topolelono,
[04:16.65]Nindakke dawuhe gusti..
[04:21.81]Ojo-ojo nganti lali,
[04:25.98]Tansah ngrekso njogo ati..
[04:32.77](jagalah hati,)
[04:34.99](jangan kau kotori..)
[04:37.11](jagalah hati,)
[04:39.53](lentera hidup ini..)
[04:42.09](jagalah hati,)
[04:44.07](jangan kau kotori..)
[04:46.84](jagalah hati,)
[04:48.65](lentera hidup ini..)
[04:53.26]
———–
Preview:

Hanya Ingin Kau Tahu versi jawa

Dini-Aditama_1
Versi: Dini Aditama

Wis tak rasakke
Perih jeroning atiku,
Ajur pangarepanku
Mbok pedhot tresnaku..

Koyo wis suwe
Senadyan kowe ngerti,
Senadyan mbok pahami
Opo salah nggonku mangerteni..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
Tekane wayah akhir uripku..

Ho uwow.. ho uwow..
Ho uwow.. ho uwow..

Nadyan kabeh mau
Mung ono ning impenku,
Mung ono ning angenku
Iso tak lalekke..

Koyo wis suwe
Senadyan kowe ngerti,
Senadyan mbok pahami
Opo salah nggonku mangerteni..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
tekane wayah akhir uripku..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
Tekane wayah akhir uripku..

Ho uwow.. ho uwow..
Ho uwow.. ho uwow..
————–
[ver: lyrics]
[id: hbqbcocv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Hanya Ingin Kau Tahu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[00:01.07]Hanya Ingin Kau Tahu
[00:28.02]Versi: Dini Aditama
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Wis tak rasakke
[00:37.52]Perih jeroning atiku,
[00:41.15]Ajur pangarepanku
[00:44.76]Mbok pedhot tresnaku..
[00:49.00]Koyo wis suwe
[00:51.67]Senadyan kowe ngerti,
[00:55.34]Senadyan mbok pahami
[00:58.94]Opo salah nggonku
[01:02.26]Mangerteni..
[01:03.99]Wow wow aku
[01:06.06]Mung kepengen ngerti,
[01:09.98]Gedhene tresnaku
[01:12.85]Dhuwuring karep
[01:15.33]Karo sliramu..
[01:17.95]Nggo ngliwati
[01:20.68]Wektu sing ono iki,
[01:24.42]Ing sabendinane
[01:27.40]Tekane wayah
[01:29.51]Akhir uripku..
[01:32.26]Ho uwow.. ho uwow..
[01:39.65]Ho uwow.. ho uwow..
[01:47.06]Nadyan kabeh mau
[01:49.11]Mung ono ning impenku,
[01:52.66]Mung ono ning angenku
[01:56.33]Iso tak lalekke..
[02:00.95]Koyo wis suwe
[02:03.48]Senadyan kowe ngerti,
[02:07.10]Senadyan mbok pahami
[02:10.50]Opo salah nggonku
[02:13.00]Mangerteni..
[02:15.55]Wow wow aku
[02:17.62]Mung kepengen ngerti,
[02:21.42]Gedhene tresnaku
[02:24.96]Dhuwuring karep
[02:26.95]Karo sliramu..
[02:29.88]Nggo ngliwati
[02:32.18]Wektu sing ono iki,
[02:35.91]Ing sabendinane
[02:38.90]Tekane wayah
[02:41.51]Akhir uripku..
[02:44.19]Wow wow aku
[02:46.50]Mung kepengen ngerti,
[02:50.11]Gedhene tresnaku
[02:53.35]Dhuwuring karep
[02:55.53]Karo sliramu..
[02:58.52]Nggo ngliwati
[03:01.18]Wektu sing ono iki,
[03:04.68]Ing sabendinane
[03:07.79]Tekane wayah
[03:09.65]Akhir uripku..
[03:13.02]Ho uwow.. ho uwow..
[03:20.10]Ho uwow.. ho uwow..
[03:28.06]
————–
Preview:

Siti Sundari

Sanguturu
versi: Kamal Z

Yen ra kowe ra ono meneh sing tak karepi,
Yen ra kowe ra ono meneh sing tak tresnani..
Yen ra kowe tak pilih aku urip ijen wae,
Yen ra kowe nduk siti sundari..

Sak durunge terus terang wae aku kondo,
Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
Marang kowe nduk siti sundari..

Ayu rupamu nengsemke atiku,
Yen kowe ngguyu dekik pipimu..
Opo dosa yen awakku ugo tresno,
Sak umpomo..

Ojo sumelang kowe cah ayu,
Marang tresnaku kanggo sliramu..
Opo isih kurang olehku mbuktekne,
Marang kowe..

Yen ra kowe ra ono meneh sing tak karepi,
Yen ra kowe ra ono meneh sing tak tresnani..
Yen ra kowe tak pilih aku urip ijen wae,
Yen ra kowe nduk siti sundari..

reff:
Sak durunge terus terang wae aku kondo,
Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
Marang kowe nduk siti sundari..

Ayu rupamu nengsemke atiku,
Yen kowe ngguyu dekik pipimu..
Opo dosa yen awakku ugo tresno,
Sak umpomo..

Ojo sumelang kowe cah ayu,
Marang tresnaku kanggo sliramu..
Opo isih kurang olehku mbuktekne,
Marang kowe..

Sak durunge terus terang wae aku kondo,
Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
Marang kowe nduk siti sundari..
————
[ver: lyrics]

[ar: Kamal Z]
[ti: Siti Sundari]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:52]
[00:01.62]Siti Sundari – Kamal Z
[00:03.62]
[00:05.62]>>>
[00:06.62]>>
[00:07.62]>
[00:08.62]Yen ra kowe ra ono meneh sing tak karepi,
[00:13.62]Yen ra kowe ra ono meneh sing tak tresnani..
[00:18.14]Yen ra kowe tak pilih aku urip ijen wae,
[00:22.72]Yen ra kowe nduk siti sundari..
[00:27.89]Sak durunge terus terang wae aku kondo,
[00:34.15]Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
[00:38.23]Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
[00:43.20]Marang kowe nduk siti sundari..
[00:47.83]Ayu rupamu nengsemke atiku,
[00:54.55]Yen kowe ngguyu dekik pipimu..
[00:58.96]Opo dosa yen awakku ugo tresno,
[01:03.60]Sak umpomo..
[01:08.10]Ojo sumelang kowe cah ayu,
[01:12.65]Marang tresnaku kanggo sliramu..
[01:17.23]Opo isih kurang olehku mbuktekne,
[01:21.87]Marang kowe..
[01:26.09]
[01:33.91]Yen ra kowe ra ono meneh sing tak karepi,
[01:38.45]Yen ra kowe ra ono meneh sing tak tresnani..
[01:42.95]Yen ra kowe tak pilih aku urip ijen wae,
[01:47.43]Yen ra kowe nduk siti sundari..
[01:53.47]
[02:11.18]>>>
[02:12.18]>>
[02:13.18]>
[02:14.18]Sak durunge terus terang wae aku kondo,
[02:19.41]Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
[02:24.15]Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
[02:29.28]Marang kowe nduk siti sundari..
[02:35.56]Ayu rupamu nengsemke atiku,
[02:40.93]Yen kowe ngguyu dekik pipimu..
[02:45.48]Opo dosa yen awakku ugo tresno,
[02:49.91]Sak umpomo..
[02:54.07]Ojo sumelang kowe cah ayu,
[02:59.04]Marang tresnaku kanggo sliramu..
[03:03.95]Opo isih kurang olehku mbuktekne,
[03:08.06]Marang kowe..
[03:11.99]
[03:19.88]Sak durunge terus terang wae aku kondo,
[03:24.44]Yen aku iki ngono wong ora nduwe,
[03:29.23]Nanging tresnaku iki ngono kanggo selawase,
[03:34.12]Marang kowe nduk siti sundari..
[03:39.45]
————–
Preview:

Suk Kapan (suliyana)

Suliyana_6
Versi: Suliyana

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh coba lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
—————
[ver: lyrics]
[id: awswwbcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Suk Kapan]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.81]Suk Kapan
[00:57.81]Versi : Suliyana
[01:00.81]
[01:03.81]>>>
[01:04.81]>>
[01:05.81]>
[01:06.81]Suk kapan aku ora ngerti,
[01:13.72]Enteke sengsarane uripku..
[01:20.13]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[01:26.79]Adoh coba lan beboyo..
[01:33.26]
[01:44.45]Nelongso ing sabendinane,
[01:50.67]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:56.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:03.73]Teko lungo koyo ngene..
[02:09.34]
[02:12.34]==suliyana, suk kapan==
[02:57.34]
[03:00.77]>>>
[03:01.77]>>
[03:02.77]>
[03:03.77]Penyuwunku, aku biso
[03:09.99]Tabah nggonku nglakoni..
[03:16.21]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[03:22.31]Madhangi dalan uripku..
[03:29.09]
[03:40.48]Prihatin, esuk awan sore
[03:46.21]Prihatin, nganti tekan seprene..
[03:52.73]Pacobaning urip, ora tau leren
[03:59.14]Teko lungo koyo ngene..
[04:05.30]
[04:08.38]==suk kapan, suliyana==
[04:53.38]
[04:56.38]>>>
[04:57.38]>>
[04:58.38]>
[04:59.38]Penyuwunku, aku biso
[05:05.29]Tabah nggonku nglakoni..
[05:11.76]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[05:17.54]Madhangi dalan uripku..
[05:23.32]
[05:36.04]Prihatin, esuk awan sore
[05:41.94]Prihatin, nganti tekan seprene..
[05:48.40]Pacobaning urip, ora tau leren
[05:54.87]Teko lungo koyo ngene..
[06:01.22]Teko lungo koyo ngene..
[06:07.06]
————-
Preview:

Ninggal Lanjaran

Suliyana_7
Versi: Suliyana

Magih pantes tah riko sun welasi,
Magih pantes tah riko sun kagumi..
Riko menyang nggowo mekare kembang,
Sing ono maning hang sun eman..

Magih pantes tah riko sun kangeni,
Magih pantes tah riko sun anteni..
Welas asih hang sun elungno,
Mung kari getun hang sun tompo..

reff:
Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
Riko menyang tanpo pamitan..
Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
Kegudo bisike kembang..

reff:
Magih pantes tah riko sun kangeni,
Magih pantes tah riko sun anteni..
Welas asih hang sun elungno,
Mung kari getun hang sun tompo..

reff:
Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
Riko menyang tanpo pamitan..
Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
Kegowo bisike kembang..
Kumbang saiki wis ilang..
Kegudo bisike kembang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ulniiwcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Ninggal Lanjaran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.00]Ninggal Lanjaran
[00:23.00]Versi : Suliyana
[00:26.00]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Magih pantes tah riko sun welasi,
[00:39.90]Magih pantes tah riko sun kagumi..
[00:47.05]Riko menyang nggowo mekare kembang,
[00:55.13]Sing ono maning hang sun eman..
[01:01.66]
[01:18.03]Magih pantes tah riko sun kangeni,
[01:24.69]Magih pantes tah riko sun anteni..
[01:32.77]Welas asih hang sun elungno,
[01:39.93]Mung kari getun hang sun tompo..
[01:47.58]
[01:50.19]==suliyana, ninggal lanjaran==
[02:13.04]
[02:16.04]>>>
[02:17.04]>>
[02:18.04]>
[02:19.04]Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
[02:25.24]Riko menyang tanpo pamitan..
[02:32.78]Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
[02:41.30]Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
[02:52.13]Kegudo bisike kembang..
[03:00.03]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Magih pantes tah riko sun kangeni,
[03:22.30]Magih pantes tah riko sun anteni..
[03:30.45]Welas asih hang sun elungno,
[03:37.29]Mung kari getun hang sun tompo..
[03:45.63]
[03:48.63]==suliyana, ninggal lanjaran==
[04:11.02]
[04:14.02]>>>
[04:15.02]>>
[04:16.02]>
[04:17.02]Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
[04:23.82]Riko menyang tanpo pamitan..
[04:31.54]Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
[04:39.94]Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
[04:51.01]Kegowo bisike kembang..
[04:58.73]Kumbang saiki wis ilang..
[05:07.06]Kegudo bisike kembang..
[05:17.53]
—————
Preview:

Wani Piro (yenny-house jawa)

Ciptaan : ??
Vokal : Yenny Anggrainy
Produksi : ??

Wani piro, wani piro, wani piro
Kau beli hatiku kau bayar cintaku dengan kesombonganmu..
Wani piro, wani piro, wani piro
Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..

reff:
Dike’i ati ngrogo rempelo,
Dikasih hati kok malah ngaco,
Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..

Isi hatiku rasa cintaku,
Jangan kau anggap seperti tebu,
Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..

reff:
Wani piro, wani piro, wani piro
Kau beli hatiku kau bayar cintaku dengan kesombonganmu..
Wani piro, wani piro, wani piro
Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..

reff:
Dike’i ati ngrogo rempelo,
Dikasih hati kok malah ngaco,
Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..

Isi hatiku rasa cintaku,
Jangan kau anggap seperti tebu,
Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..

Dike’i ati ngrogo rempelo,
Dikasih hati kok malah ngaco,
Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..

Isi hatiku rasa cintaku,
Jangan kau anggap seperti tebu,
Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: iukqbvcq]
[ar: Yenny anggrainy]
[ti: Wani piro]
[al: House jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:01.01]Wani Piro
[00:28.01]Versi: Yenny Anggrainy
[00:31.01][01:02.68][01:42.13][02:13.06][02:44.83][03:47.63]
[00:34.01][01:10.03][02:16.06][02:53.00]>>>
[00:35.01][01:11.03][02:17.06][02:54.00]>>
[00:36.01][01:12.03][02:18.06][02:55.00]>
[00:37.01][00:46.67][02:19.06][02:29.02]Wani piro, wani piro, wani piro
[00:41.31][02:23.66]Kau beli hatiku kau bayar cintaku–
[00:44.19][02:26.32]Dengan kesombonganmu..
[00:50.96][02:33.32]Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
[00:56.14][01:35.67][02:38.45][03:40.95]Wani piro.., wani piro.., wani piro..
[01:13.03][02:56.00][03:18.25]Dike’i ati ngrogo rempelo,
[01:16.63][02:58.50][03:21.74]Dikasih hati kok malah ngaco,
[01:19.26][03:02.27][03:24.81]Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..
[01:24.48][03:07.68][03:30.02]Isi hatiku rasa cintaku,
[01:27.47][03:10.67][03:33.01]Jangan kau anggap seperti tebu,
[01:30.53][03:13.53][03:35.98]Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
[01:45.34]==yenny anggrainy, wani piro==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4icVxId5Or8