Wates Kutho

Didi-Kempot_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3300 Wates Kutho
Versi: Didi Kempot

NENG DALAN KUTHO IKI KU RA BISO LALI,
NALIKO NGETERKE LUNGAMU ING WAYAH WENGI..
LINTANG LAN REMBULAN PODHO MELU ANGANCANI,
TENANE RA LILO RASANE BATINKU IKI..

SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA BAKAL TAK BLENJANI JANJIKU..)
(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA ONO WONG LIYO YO MUNG SLIRAMU..)

reff:
SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
—————
[ver: lyrics]
[id: pcokzvcv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Wates Kutho]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.09]Wates Kutho – Didi Kempot
[00:27.09]
[00:29.89]>>>
[00:30.89]>>
[00:31.89]>
[00:32.89]NENG DALAN KUTHO IKI
[00:36.89]KU RA BISO LALI,
[00:40.57]NALIKO NGETERKE LUNGAMU
[00:45.39]ING WAYAH WENGI..
[00:48.45]LINTANG LAN REMBULAN
[00:51.57]PODHO MELU ANGANCANI,
[00:55.08]TENANE RA LILO
[00:59.01]RASANE BATINKU IKI..
[01:04.01]
[01:06.83]SETAUN NGANTI SEWINDU,
[01:09.82]NENG KENE AKU NUNGGU..
[01:14.02]NYATANE LUNGAMU
[01:17.83]RA KOYO JANJIMU,
[01:21.04]TANPO KABAR
[01:23.16]KOWE NINGGALKE AKU..
[01:28.16]
[01:32.63]YEN LIWAT DALAN IKI
[01:36.32]NRATAP RASANE ATI,
[01:39.88]PENGEN NANGIS
[01:42.07]RASANE BATINKU IKI..
[01:47.88]
[01:51.11]YEN ELING DALAN IKI
[01:54.60]AKU RA BISO LALI,
[01:58.73]MUGO-MUGO KOWE
[02:01.73]ENGGAL BALI..
[02:05.29](PERCOYOO KARO AKU)
[02:08.83](ENTENONO TEKAKU),
[02:13.01](ORA BAKAL)
[02:14.33](TAK BLENJANI JANJIKU..)
[02:19.45](PERCOYOO KARO AKU)
[02:23.51](ENTENONO TEKAKU),
[02:27.57](ORA ONO WONG LIYO)
[02:30.39](YO MUNG SLIRAMU..)
[02:34.14]
[03:01.86]>>>
[03:02.86]>>
[03:03.86]>
[03:04.86]SETAUN NGANTI SEWINDU,
[03:07.92]NENG KENE AKU NUNGGU..
[03:11.94]NYATANE LUNGAMU
[03:14.62]RA KOYO JANJIMU,
[03:19.12]TANPO KABAR KOWE
[03:22.19]NINGGALKE AKU..
[03:26.11]
[03:30.62]YEN LIWAT DALAN IKI
[03:33.50]NRATAP RASANE ATI,
[03:37.80]PENGEN NANGIS
[03:39.93]RASANE BATINKU IKI..
[03:45.31]
[03:49.09]YEN ELING DALAN IKI
[03:52.66]AKU RA BISO LALI,
[03:56.34]MUGO-MUGO KOWE
[03:59.47]ENGGAL BALI..
[04:03.85]
[04:07.79]YEN LIWAT DALAN IKI
[04:11.28]NRATAP RASANE ATI,
[04:15.35]PENGEN NANGIS
[04:17.73]RASANE BATINKU IKI..
[04:21.91]
[04:25.30]YEN ELING DALAN IKI
[04:29.54]AKU RA BISO LALI,
[04:33.48]MUGO-MUGO KOWE
[04:36.30]ENGGAL BALI..
[04:40.86]MUGO-MUGO KOWE
[04:46.62]ENGGAL BALI..
[04:52.79]
———–
Preview:

Ngrekso Ati

Wafiq-Azizah
Versi: Wafiq Azizah

Ayo podho ngrekso ati,
Anugrah peparinge gusti..
Ojo podho di kotori,
Ojo malah di tatoni..
Ati pepadhange gesang niki..

Yen pancen resik atimu,
Padhang jembar pikiranmu..
Adhem tentrem kahananmu,
Ing tembe mulyo uripmu..
(sing resik atine,)
(tembe mulyo uripe.)

Yen rusak kotor atimu,
Peteng ndedhet pikiranmu..
Gonjang-ganjing lelakonmu,
Rekoso getun uripmu..

Enggal-enggal topo lelono,
Nindakke dawuhe gusti..
Ojo-ojo nganti lali,
Tansah ngrekso njogo ati..

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

reff:
Ayo podho ngrekso ati,
Anugrah peparinge gusti..
Ojo podho di kotori,
Ojo malah di tatoni..
Ati pepadhange gesang niki..

Yen pancen resik atimu,
Padhang jembar pikiranmu..
Adhem tentrem kahananmu,
Ing tembe mulyo uripmu..
(sing resik atine,)
(tembe mulyo uripe.)

Yen rusak kotor atimu,
Peteng ndedhet pikiranmu..
Gonjang-ganjing lelakonmu,
Rekoso getun uripmu..

Enggal-enggal topolelono,
Nindakke dawuhe gusti..
Ojo-ojo nganti lali,
Tansah ngrekso njogo ati..

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)
—————–
[ver: lyrics]
[id: bkuhvbcv]
[ar: Wafiq Azizah]
[ti: Ngrekso Ati]
[al: Pop Religi Jawa]
[by: Yaniliaptro]
[length: 4:55]
[00:01.21]Ngrekso Ati – Wafiq Azizah
[00:25.21]
[00:27.21]>>>
[00:28.21]>>
[00:29.21]>
[00:30.21]Ayo podho ngrekso ati,
[00:36.39]
[00:39.76]Anugrah peparinge gusti..
[00:46.23]
[00:49.09]Ojo podho di kotori,
[00:53.20]Ojo malah di tatoni..
[00:58.49]Ati pepadhange gesang niki..
[01:04.58]
[01:07.32]Yen pancen resik atimu,
[01:12.29]Padhang jembar pikiranmu..
[01:16.65]Adhem tentrem kahananmu,
[01:21.19]Ing tembe mulyo uripmu..
[01:25.80](sing resik atine,)
[01:27.49](tembe mulyo uripe..)
[01:30.35]Yen rusak kotor atimu,
[01:34.36]Peteng ndedhet pikiranmu..
[01:39.34]Gonjang-ganjing lelakonmu,
[01:44.00]Rekoso getun uripmu..
[01:49.16]Enggal-enggal topo lelono,
[01:52.77]Nindakke dawuhe gusti..
[01:58.81]Ojo-ojo nganti lali,
[02:02.15]Tansah ngrekso njogo ati..
[02:08.44](jagalah hati,)
[02:11.05](jangan kau kotori..)
[02:13.23](jagalah hati,)
[02:15.64](lentera hidup ini..)
[02:18.19](jagalah hati,)
[02:20.31](jangan kau kotori..)
[02:22.67](jagalah hati,)
[02:24.73](lentera hidup ini..)
[02:29.15]
[02:51.52]>>>
[02:52.52]>>
[02:53.52]>
[02:54.52]Ayo podho ngrekso ati,
[03:00.47]
[03:03.13]Anugrah peparinge gusti..
[03:10.34]
[03:13.21]Ojo podho di kotori,
[03:17.32]Ojo malah di tatoni..
[03:22.29]Ati pepadhange gesang niki..
[03:30.87]Yen pancen resik atimu,
[03:35.91]Padhang jembar pikiranmu..
[03:40.51]Adhem tentrem kahananmu,
[03:44.94]Ing tembe mulyo uripmu..
[03:49.59](sing resik atine,)
[03:51.59](tembe mulyo uripe.)
[03:54.38]Yen rusak kotor atimu,
[03:58.24]Peteng ndedhet pikiranmu..
[04:03.21]Gonjang-ganjing lelakonmu,
[04:07.94]Rekoso getun uripmu..
[04:13.48]Enggal-enggal topolelono,
[04:16.65]Nindakke dawuhe gusti..
[04:21.81]Ojo-ojo nganti lali,
[04:25.98]Tansah ngrekso njogo ati..
[04:32.77](jagalah hati,)
[04:34.99](jangan kau kotori..)
[04:37.11](jagalah hati,)
[04:39.53](lentera hidup ini..)
[04:42.09](jagalah hati,)
[04:44.07](jangan kau kotori..)
[04:46.84](jagalah hati,)
[04:48.65](lentera hidup ini..)
[04:53.26]
———–
Preview:

Suk Kapan (suliyana)

Suliyana_6
Versi: Suliyana

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh coba lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
—————
[ver: lyrics]
[id: awswwbcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Suk Kapan]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.81]Suk Kapan
[00:57.81]Versi : Suliyana
[01:00.81]
[01:03.81]>>>
[01:04.81]>>
[01:05.81]>
[01:06.81]Suk kapan aku ora ngerti,
[01:13.72]Enteke sengsarane uripku..
[01:20.13]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[01:26.79]Adoh coba lan beboyo..
[01:33.26]
[01:44.45]Nelongso ing sabendinane,
[01:50.67]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:56.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:03.73]Teko lungo koyo ngene..
[02:09.34]
[02:12.34]==suliyana, suk kapan==
[02:57.34]
[03:00.77]>>>
[03:01.77]>>
[03:02.77]>
[03:03.77]Penyuwunku, aku biso
[03:09.99]Tabah nggonku nglakoni..
[03:16.21]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[03:22.31]Madhangi dalan uripku..
[03:29.09]
[03:40.48]Prihatin, esuk awan sore
[03:46.21]Prihatin, nganti tekan seprene..
[03:52.73]Pacobaning urip, ora tau leren
[03:59.14]Teko lungo koyo ngene..
[04:05.30]
[04:08.38]==suk kapan, suliyana==
[04:53.38]
[04:56.38]>>>
[04:57.38]>>
[04:58.38]>
[04:59.38]Penyuwunku, aku biso
[05:05.29]Tabah nggonku nglakoni..
[05:11.76]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[05:17.54]Madhangi dalan uripku..
[05:23.32]
[05:36.04]Prihatin, esuk awan sore
[05:41.94]Prihatin, nganti tekan seprene..
[05:48.40]Pacobaning urip, ora tau leren
[05:54.87]Teko lungo koyo ngene..
[06:01.22]Teko lungo koyo ngene..
[06:07.06]
————-
Preview:

Wani Piro (yenny anggrainy)

Yenny-Anggrainy
Versi: Yenny Anggrainy

Wani piro, wani piro, wani piro
Kau beli hatiku kau bayar cintaku dengan kesombonganmu..
Wani piro, wani piro, wani piro
Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..

reff:
Dike’i ati ngrogo rempelo,
Dikasih hati kok malah ngaco,
Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..

Isi hatiku rasa cintaku,
Jangan kau anggap seperti tebu,
Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..

reff:
Wani piro, wani piro, wani piro
Kau beli hatiku kau bayar cintaku dengan kesombonganmu..
Wani piro, wani piro, wani piro
Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..

reff:
Dike’i ati ngrogo rempelo,
Dikasih hati kok malah ngaco,
Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..

Isi hatiku rasa cintaku,
Jangan kau anggap seperti tebu,
Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..

Dike’i ati ngrogo rempelo,
Dikasih hati kok malah ngaco,
Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..

Isi hatiku rasa cintaku,
Jangan kau anggap seperti tebu,
Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
Wani piro.., wani piro.., wani piro..
—————
[ver: lyrics]
[id: iukqbvcq]
[ar: Yenny anggrainy]
[ti: Wani piro]
[al: House jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:01.01]Wani Piro
[00:28.01]Versi: Yenny Anggrainy
[00:31.01]
[00:34.01]>>>
[00:35.01]>>
[00:36.01]>
[00:37.01]Wani piro, wani piro, wani piro
[00:41.31]Kau beli hatiku kau bayar cintaku–
[00:44.19]Dengan kesombonganmu..
[00:46.67]Wani piro, wani piro, wani piro
[00:50.96]Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
[00:56.14]Wani piro.., wani piro.., wani piro..
[01:02.68]
[01:10.03]>>>
[01:11.03]>>
[01:12.03]>
[01:13.03]Dike’i ati ngrogo rempelo,
[01:16.63]Dikasih hati kok malah ngaco,
[01:19.26]Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..
[01:24.48]Isi hatiku rasa cintaku,
[01:27.47]Jangan kau anggap seperti tebu,
[01:30.53]Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
[01:35.67]Wani piro.., wani piro.., wani piro..
[01:42.13]
[01:45.34]==yenny anggrainy, wani piro==
[02:13.06]
[02:16.06]>>>
[02:17.06]>>
[02:18.06]>
[02:19.06]Wani piro, wani piro, wani piro
[02:23.66]Kau beli hatiku kau bayar cintaku–
[02:26.32]Dengan kesombonganmu..
[02:29.02]Wani piro, wani piro, wani piro
[02:33.32]Kau paksa diriku sedang kau tak tahu hatiku..
[02:38.45]Wani piro.., wani piro.., wani piro..
[02:44.83]
[02:53.00]>>>
[02:54.00]>>
[02:55.00]>
[02:56.00]Dike’i ati ngrogo rempelo,
[02:58.50]Dikasih hati kok malah ngaco,
[03:02.27]Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..
[03:07.68]Isi hatiku rasa cintaku,
[03:10.67]Jangan kau anggap seperti tebu,
[03:13.53]Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
[03:18.25]Dike’i ati ngrogo rempelo,
[03:21.74]Dikasih hati kok malah ngaco,
[03:24.81]Kasihan kasihan kasihan kau terkecoh..
[03:30.02]Isi hatiku rasa cintaku,
[03:33.01]Jangan kau anggap seperti tebu,
[03:35.98]Ku tahu ku tahu ku tahu siapa kamu..
[03:40.95]Wani piro.., wani piro.., wani piro..
[03:47.63]
—————
Preview:

Mepet

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Bapak’e mepet, anak’e mepet
Putune iye iye melu mepet..
Emak’e mepet, anak’e mepet
Putune iye iye melu mepet..

Pet epet epet mepet mepet,
Terus terus terus terus mepet..
Pet epet epet mepet mepet,
Terus terus terus terus mepet..

Mepet terus, terus mepet
Mepet terus, terus mepet
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet pet pet pet pet pet..

Ayo konco podo joget rame-rame,
Joget mepet aduh enak’e..
Ayo konco podo joget rame-rame,
Joget mepet aduh senenge..

Awak diegolke mepet sak rampunge,
Mepet rame rame,
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet pet pet pet pet pet..

Ayo podo joget mepet rame-rame,
Joget mepet aduh penak’e..
Ayo konco podo joget rame-rame,
Joget mepet aduh senenge..

Awak diegolke mepet sak rampunge,
Njoget sak kesele,
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet pet pet pet pet pet..

Ayo konco podo joget rame-rame,
Joget mepet aduh enak’e..
Ayo konco podo joget rame-rame,
Joget mepet aduh senenge..

Awak diegolke mepet sak rampunge,
Mepet rame rame,
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet pet pet pet pet pet..

Ayo podo joget mepet rame-rame,
Joget mepet aduh penak’e..
Ayo konco podo joget rame-rame,
Joget mepet aduh senenge..

Awak diegolke mepet sak rampunge,
NJoget sak kesele,
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet
Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet pet pet pet pet pet..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: oszvlpcq]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Mepet]
[al: Regge Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.00]Mepet
[00:38.00]Versi : Didi Kempot
[00:41.00]
[00:44.00]>>>
[00:45.00]>>
[00:46.00]>
[00:47.00]Bapak’e mepet, anak’e mepet
[00:51.30][01:00.98]Putune iye iye melu mepet..
[00:56.26]Emak’e mepet, anak’e mepet
[01:06.00][01:15.08]Pet epet epet mepet mepet,
[01:08.90][01:18.01]Terus terus terus terus mepet..
[01:22.31][01:26.78]Mepet terus, terus mepet
[01:31.58][02:05.58][02:43.72][03:21.37][03:59.68]Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet
[01:33.56][02:11.99][02:49.18][03:26.58][04:04.01]Mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet mepet pet pet pet pet pet..
[01:39.99][01:48.48][02:26.10][02:55.62][03:04.70][03:42.70]Ayo konco podo joget rame-rame,
[01:43.66][03:00.04]Joget mepet aduh enak’e..
[01:53.63][02:31.55][03:09.63][03:47.87]Joget mepet aduh senenge..
[01:57.31][02:35.91][03:14.01][03:51.80]Awak diegolke mepet sak rampunge,
[02:03.28][03:18.96]Mepet rame rame,
[02:18.71][03:32.20]Ayo podo joget mepet rame-rame,
[02:21.42][03:37.54]Joget mepet aduh penak’e..
[02:40.99][03:57.37]Njoget sak kesele,
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wlYrvvxnfEk

Tresno Sejati (ki hp marga)

Ki-HP-Marga
Versi: Ki HP Marga

OPO RA NGERTI TAK PINDHO PINDHO ATIKU,
OPO RA NGERTI TAK ROSO-ROSO ATIMU..
WIWIT BIYEN NGANTI TEKANING SAIKI,
TAK ANTU-ANTU TULUSING KATRESNAN KANG SEJATI..

TRESNO SUCI TEKANING PATI,
TRESNO KANG METU SOKO TELENGING ATI..
ENDAHING SUMPAH LAN JANJI TANPO MIGUNANI,
YEN TOH AMUNG MANGGON ONO ING LATHI,
ONO ING ENDI TULUSING KATRESNAN KANG SEJATI..

reff:
TETEP TAK KANTHI SEMEDI,
NGANTI TEKAN ANGSLUPE JAGATKU IKI..
ONO NGENDI BAE PAPANMU,
KATRESNANKU YO KATRESNAN KANG SEJATI..

reff:
TRESNO SUCI TEKANING PATI,
TRESNO KANG METU SOKO TELENGING ATI..
ENDAHING SUMPAH LAN JANJI TANPO MIGUNANI,
YEN TOH AMUNG MANGGON ONO ING LATHI,
ONO ING ENDI TULUSING KATRESNAN KANG SEJATI..

reff:
TETEP TAK KANTHI SEMEDI,
NGANTI TEKAN ANGSLUPE JAGATKU IKI..
ONO NGENDI BAE PAPANMU,
KATRESNANKU YO KATRESNAN KANG SEJATI..

TETEP TAK KANTHI SEMEDI,
NGANTI TEKAN ANGSLUPE JAGATKU IKI..
ONO NGENDI BAE PAPANMU,
KATRESNANKU YO KATRESNAN KANG SEJATI..

AWIT WIS KASURAT LELAKON KANG DUMADI..
AWIT WIS KASURAT LELAKON KANG DUMADI..
AWIT WIS KASURAT LELAKON KANG DUMADI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wshuilcq]
[ar: Ki HP Marga]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Lagu Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:01.69]Tresno Sejati
[00:49.69]Versi : Ki HP Marga
[00:52.69]
[00:55.69]>>>
[00:56.69]>>
[00:57.69]>
[00:58.69]Opo ra ngerti tak pindho pindho atiku,
[01:06.40]Opo ra ngerti tak roso-roso atimu..
[01:14.08]Wiwit biyen nganti tekaning saiki,
[01:21.31]Tak antu-antu tulusing katresnan kang sejati..
[01:33.89]
[01:43.40]Tresno suci tekaning pati,
[01:51.20]Tresno kang metu soko telenging ati..
[01:58.86]Endahing sumpah lan janji tanpo migunani,
[02:06.28]Yen toh amung manggon ono ing lathi,
[02:14.32]Ono ing endi tulusing katresnan kang sejati..
[02:27.58]
[02:48.04]>>>
[02:49.04]>>
[02:50.04]>
[02:51.04]Tetep tak kanthi semedi,
[02:58.95]Nganti tekan angslupe jagatku iki..
[03:07.45]Ono ngendi bae papanmu,
[03:14.51]Katresnanku yo katresnan kang sejati..
[03:23.15]
[04:09.00]>>>
[04:10.00]>>
[04:11.00]>
[04:12.00]Tresno suci tekaning pati,
[04:19.38]Tresno kang metu soko telenging ati..
[04:26.94]Endahing sumpah lan janji tanpo migunani,
[04:34.58]Yen toh amung manggon ono ing lathi,
[04:42.61]Ono ing endi tulusing katresnan kang sejati..
[04:55.30]
[05:16.08]>>>
[05:17.08]>>
[05:18.08]>
[05:19.08]Tetep tak kanthi semedi,
[05:26.93]Nganti tekan angslupe jagatku iki..
[05:35.09]Ono ngendi bae papanmu,
[05:42.42]Katresnanku yo katresnan kang sejati..
[05:50.26]Tetep tak kanthi semedi,
[05:58.04]Nganti tekan angslupe jagatku iki..
[06:06.56]Ono ngendi bae papanmu,
[06:14.07]Katresnanku yo katresnan kang sejati..
[06:21.48]Awit wis kasurat lelakon kang dumadi..
[06:28.84]Awit wis kasurat lelakon kang dumadi..
[06:36.73]Awit wis kasurat lelakon kang dumadi..
[06:48.79]
————-
Preview:

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=e8Z2rLD8Od8

Tanpo Sliramu

Ciptaan : ??
Vokal : Endah Saraswati
Produksi : Sonny Elexsyobandht

Kembang mekar kang endah, ing taman sari
Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
Ora bedo koyo kangene atiku..

Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
Roso urip tansah susah, ra ono batese..
Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..

Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..

reff:
Kembang mekar kang endah, ing taman sari
Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
Ora bedo koyo kangene atiku..

Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
Roso urip tansah susah, ra ono batese..
Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..

Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: zloscucq]
[ar: Endah Saraswati]
[ti: Tanpo Sliramu]
[al: Jazz Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.92]Tanpo Sliramu
[00:09.92]Versi : Endah Saraswati
[00:12.92][02:03.95][04:08.20]
[00:14.92][02:18.33]>>>
[00:15.92][02:19.33]>>
[00:16.92][02:20.33]>
[00:17.92][02:21.33]Kembang mekar kang endah, ing taman sari
[00:26.47][02:30.96]Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
[00:34.80][02:39.25]Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
[00:43.60][02:48.04]Ora bedo koyo kangene atiku..
[00:51.46][02:56.43]Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
[01:01.66][03:05.68]Roso urip tansah susah, ra ono batese..
[01:10.08][03:14.33]Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
[01:19.05][03:23.33]Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..
[01:27.17][03:32.11]Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
[01:35.78][03:40.37]Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
[01:45.11][03:49.28]Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
[01:53.50][03:57.97]Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nIA4YGTZpKE